Sziasztok!
Meg vagyunk ám mi is,csak a tegnapi nap valahogy úgy el szaladt,hogy az nem is igaz.Most is a háztól jöttünk haza,sütök egy kis palacsintát,aztán meg megyek keresztanyámhoz.Lusus meg dédikével lesz
Apa meg a háznál van.Letakarítottam a bojlert,mert le van szedve,hát nem semmi hány réteg festéket kapartam le róla,szerintem azt sosem takarították le amikor festés volt.Tesóm festi a fürdőt,már sokkal szebb,mint a múltkor
De ha megyek mindig elszomorodom,mert olyan mint sosem lenne rend
Holnap meg a hálószobát,meg a Luca szobáját rakjuk nagyjából rendbe. Ha a héten kész lenne a konyhabútor egy része(ajtók nem lesznek,mert azt máshol csinálják rá),akkor hétvégén át is költözhetnénk,de nem tudom készen lesz-e.
Luca egyébként jól van,csak valamiért megint előjöttek neki a pöttyei,de most nem olyan durván.Szerintetek a csokitól lehet? Majdnem megettem 1 nap alatt egy szív alakú ferreró roshét
Katlina,kis csibész nézése van Robikának
Nagyon aranyos
Szerintem se legyen lelkiismeret furdalásod,egy ekkora babának nem kell egész éjszaka mulatni,majd mulattok helyette ti
Nóri,azt hiszem te említetted,hogy megvan neked az Anya taníts engem,ha nem használod én szivesen megvenném tőled!Keresztanyámank is meg van,de ő használja,igy nem tudja átadni.Lilcsi jobban van már?Sajnálom,hogy mindig elkap valamit szegénykém,de mondjuk nem is csodálkozok,ez az időjárás borzalmas.egyik nap szakad a hó,másik nap,pedig ezer ágra süt a nap.
Andi,nagyon csinik voltak a gyerekek!Volt utána kis farsangi buli is?Jól érezték magukat?
Szazsa,helyes kis keresztes lovagod van
Voltatok vmerre tegnap,vagy ma mentek valahova?Találtál vmi programot? 7 pókember,nem semmi
Hajni,jobb kedved már,vagy még nyűgi vagy? Franci jobban van?
Vali,jó szórakozást anyukádéknál,egyél helyettem is fincsi tortát
és igy ismeretlenül is boldog szülinapot neki
Jobbulást Diusnak!!
Nagyon jó ez a kép amit felraktál Diusról
Most megyek is palacsintát sütni
Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek!