Új privát üzeneted érkezett!

Erika!
Most látom már csak 5 nap van hátra! Jajj de izgi! Mikor tesztelsz? Szerdán?

Kép
Kép
nati80

Jujjj! Laptető! :D :D :D

Kép
Kép
nati80

szerintem kivárom a csütörtököt

Kép
Kép
cs_erika

Nati, reggel én is kaptam egy laptetőt. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Ausztriába megyünk síelni 5 napra. Imádok síelni.
Utána hónapban meglátogatom a dokimat és kérek hormonvizsgálatot. Ugye a nődokihoz kell menni és kérni? És a köv. ciklusban küld rá? Hányadik napokon kell menni?

Kép
p__lilla

Lilla, szerintem mostanában menyél el hozzá, és akkor tud adni a következő ciklusra beutalókat. Összesen 3 vérvétel van.
1, 1-3 nap
2, 14 nap
3, 21-23 nap

Ezzel végig tudják kísérni a ciklusodat.

Kép
Kép
cs_erika

Köszi Ercsi!
Csak 2 hét múlvára tudok az orvosomtól időpontot kérni, köv ciklus első napjaiban pedig ausztriába leszünk. Így sajnos most nem tudok menni. Megjövünk a magaslati levegőről, utána meglátogatom, és tavasszal babásodom!

Kép
p__lilla

nati, tényleg jópofa az a babakocsi. még nem hallottam erről a márkáról. amúgy én nem kaptam privit se a múltkoriból, se a mostaniból. már ha 'közös' privik voltak... :)

lilla, sajnálom mert én is nagyon reméltem hogy összejött. de ha már így alakult, megkérhetlek hogy helyettem is síeld ki magad? Én is nagyon szeretek, de most ugye nem lehet... régen évente többször is jártunk és a kedvenc sportom... úgyhogy érezd nagyon jól magad majd aztán utána jöhet a bébi. :)

amúgy tegnap voltam utoljára dolgozni. nagyon édik voltak a gyerekek. volt aki sírt, hogy nagyon fogok neki hiányozni... meg volt olyan anyuka is, aki tegnapelőtt este felhívott hogy nagyon örülnek neki de persze sír is az egyik szemük... erre mondja, hogy a kicsi fia még nem fogta fel hogy ez mivel jár, ő még csak örül hogy nekem babám lesz ( ő volt az, aki megkérdezte, hogy Evelyn néni jól látom a hasadon hogy kisbabát vársz? ) és mondta hogy még nem tudja hogy fogja beadagolni neki mert gyakorlatilag a kissrác miattam jár iskolába és nagy a szerelem. :) annyira édes, nem??????? na mindegy, szóval ez volt. azért úgyis heti szinten megyek majd be mert lesz még egy pár dolgom, de nem kell mostmár korán kelni. :) és végre ki tudom magam pihenni.

na most azt hiszem ennyi. :)

KépKép
muffin

Muffin
privi ment!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok csajok!

Nati, jo esett, hogy hiányoltál. :oops:
Csütörtökön voltam dokinál, hát az erdményeim nem a legfényesebbek, kaptam rá gyógyit, és majd a kezelés után meglátjuk hogyan tovább... :?
Ellenben tegnap eléggé fájdalmas döntést hoztam, ami miatt nem lesz harmadik gyerek és ahogy kinéz, hamarosan gyökeresen megfog változni az életünk...Nem szeretném leirni itt, de akit érdekelne, majd megirom priviben...És engem is érdekelne a privitek amiket a napokban küldözgettetek egymásnak, persze csak ha nem TITOK
Nem tudom mikor fogok még jönni .... :cry:
Kivánok mindenkinek boldog babázást :lol: :lol: !!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na, mennem kell,
Puszilok mindenkit, és kivánom, hogy mindenki hamarosan kezében tarthassa szive vágyát, kisbabáját. :lol:
Sajnos ez nekem többet nem adatik meg, pedig kimondhatatlanul szerettem volna, de hálát adok Istennek, hogy már átéltem 2.szer ezt a csodát és van két gyönyörű gyerekem...

DRUKK HEGYEK MINDENKINEK!!!! :D
Azért néha-néha benézek, olvasgatni foglak titeket és belekotyogok, ha nem zavar :oops:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Küldj privit!!! Én is elküldöm neked az enyémet.
Remélem nincs valami komoly baj. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Márti!

Küld nekem is a privit! Én is remélem, hogy nincs semmi komolyabb baj, amiért ilyen döntést kellett hoznod.

Kép
Kép
cs_erika

sziasztok!

Márti! nekem is üldj privit és azért gyere!

Lilla sajnálom a pirit, de legalább majd síelésnél kikapcsolódsz, jó lesz a sok meló után!
jaj és BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
andyfekete

márti én is kérek privit! bár sejtem hogy nagyjából mi lehet a helyzet... :( azért tényleg gyere és mesélj nekünk a fiúkról meg ilyenek. ide tartozol azért. :)

KépKép
muffin

Lilla
sajnálom. :( De nagyon klassz,hogy nem tört le. Okos vagy :)
Most menjetek síelni pároddal és érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat :lol:
Előbb-utóbb a baba is beköltözik majd!!

Márti
kérekszépen én is privit

Muffin
biztos nagyon jó érzés,hogy így szerettek a gyerekek és a szülők!!
jó lesz azért pihizni és a babára koncentrálni :lol:

szép napot mindenkinek
holka

Most olvastam a méhnyálkahártyáról. Szóval már 7-8 mm is elég hogy a megtermékenyített petesejt be tudján ágyazódni. Ovu előtt kb 1-2 mm vastag csak és ovu után kezd vastagodni a hormonok hatására.

Muffin
Tök jó, hogy végre tudsz pihenni és élvezni a terhességet. Jó érzés lehet, hogy ennyire szeretnek a gyerekek a suliban.

Kép
Kép
nati80

Én is kérnék privit Márti, meg a többiből is. Köszike!

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Márti, szívbemarkoló, ahogy írtad azt a pár sort. :cry:
Nekem is elküldenéd a prividet? Én nem szeretném, ha itt hagynál minket, én nagyon megszerettelek, a fiúkkal együtt, és nagyon hiányoznál!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Lilla, nagyon sajnálom, én annnyira de annyira drukkoltam neked... :cry:
De nagyon jól állsz a dolgokhoz, ezt bírom benned, és igazad is van. Hajrá, és mindent bele!!!!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!
Nekem is elküldenétek Márti privijét? (Azt hiszem sejtem mi lesz benne..): )

Köszönöm minenkinek, aki szavazott, megnyertem a peluscsomagot! :)

muffin:
Imerős amit írsz, én úgy sajnáltam otthagyni a gyerekeket, ugyanakkor örültem, mert ez volt az, amire vágytam! Azért, ha nem is a pénzért, de ezért érdemes pedagógusnak lenni, mert jó esetben annyi szeretetet lehet kapni a gyerekektől! Én is bejártam sűrűn, amikor Annát vártam, voltam már bent vele is, most is készülök, csak megvárom, hogy lecsengjen az influenzás időszak. :)
Egyébknét az én munkahelyemen, 2006/2007 telén 8-an szültünk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Senki sehol? :cry:
Olyan jó lett volna valakivel egy kicsit trécselni. majd máskor. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Mi most kezdjük a babaprojektet (első baba), így szeretnék én is csatlakozni, megosztani Veletek az infokat.
Rögtön egy kérdés: Igaz az hogy egymás utáni napokon nem érdemes próbálkozni, hanem inkább kétnaponta? Mert úgy nagyobb az esély hogy összejön a baba?
leduska

Leduska
Így igaz! Mivel a kiskatonáknak kell 2-3 nap hogy újratermelődjenek és életerősek legyenek.
Mesélj még magadról.

Natasa

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Még én sem kaptam meg. Gondolom ha újra jelentkezik Márti, akkor küldi el azoknak akik kérték.

Kép
Kép
nati80

Nyáron volt az esküvőnk, igazából már akkor szerettünk volna kezdeni próbálkozni, de sajnos közbejött néhány dolog, ami miatt kicsit kivoltam idegileg, ami ugye nem tesz jót a fogamzásnak. (bár azt is hallottam, hogy akkor amikor az ember nincs kész rá testileg-lelkileg, akkor nem is tud teherbe esni). Most már alakul a helyzet, és elkezdjük. Ha minden igaz holnaptól kell nagyon rajta lenni a témán. :D
leduska

Leduska
csinálsz valami "önvizsgálatot"? Ovuteszt, hőgörbe? Szedsz valami vitamint, +folsavat?
Sok sikert a babásodáshoz!!! Remélem mihamarabb összejön nektek is.
Mennyi idősek vagytok?

Kép
Kép
nati80

Egyelőre még nem használok "segédeszközöket" :), majd később ha esetleg nem jönne össze hamar. 26 éves vagyok, hoppá, már mindjárt 27. :((
Nem szedek vitaminokat, az orvosom szerint nem kell semmit szedni, ha egészségesen táplálkozom. Bár azt hallottam a folsav az kellene.
leduska

Jó estét!

Üdv Leduska kztünk. Ne aggódj, köztünk hamarosan sikerre viszitek a projektet. :D

Nati! Még én sem kaptam meg,

Kép
Kép
cs_erika

Leduska
Én is nagyon egészségesen kajálok, de mikor kiderült hogy az egyik génem nem túl jó (ami a beágyazódásért ill vetélésért felelős) azonnal vettem vitamint és 3 mg-os folsavat. Hízni nem híztam tőle, nem lettem kajásabb. Szóval szerintem megéri. A baba miatt is.

Hány naposak a ciklusaid? Majd tegyél fel vonalzót és látni fogjuk hogy állsz. nem kell mindig kérdezni.

Kép
Kép
nati80

ERIKA!!!
jajj de jó hogy kezdünk megint összegyűlni! Mi van veled?

Kép
Kép
nati80

Egyre nehezebben bírom lenyelni a Mastodynont. :?
Nézitek a Hazafit? Szerintem nagyon jó film, bár az amiért most adják, az nem túl felderítő. :(

Kép
Kép
cs_erika

OK még új vagyok, hogy kell vonalzót kitenni?
Várom majd a hasznos tanácsokat, hogy mit hogy tegyünk, hogy minél hamarabb összejöjjön. :)
És Ti hogy álltok a projekttel? Bocsi, nem volt időm végigolvasni a fórumot...
leduska

A mai napom, reggel 8-kor keltem, kb 9-kor gondoltam úgy, hogy kellene kezdenem valamit a mai nappal. Szóval elkezdtem mosni, közben totálisan kitakarítottam a lakást, aztán átmentem anyósomékhoz ebédelni. Du találkoztam egy barátnőmmel, aki kb fél órája ment el tőlünk. De nagyon jó volt, mert már régen találkoztunk, szóval kibeszéltük magunkat.

És most kezdődik nálam a hisztis kórszak, hogy mi lesz vajon 5 nap múlva. :? Röviden ennyi.

És nálad? :D

Kép
Kép
cs_erika

Leduska, ha valakinek a vonalzója tetszik, akkor kattints rá, és kijön az az oldal, ahol meg tudod csinálni.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Legalább van miért izgulnod. Bár most nekem is van. Még 4 napig szedem a clostyt és utánna megpróbálok elmennia dokimhoz uh-ra. Remélem lessz ott 2 gyönyörű nagy tüsző ami meg is reped és meg is termékenyül! Egy fiú és egy lány!!! Szép álom! :roll:

Leduska
Mi november óta próbálkozunk. Voltunk vizsgálatokon. Uhn vette észre a doki hogy az egyik petefészkem hiányzik. 2001ben műtötték és utána elsorvadt sajnos. Most a másik oldalit próbáljuk feltúrbózni és tudom, érzem hogy sikeres is lesz. Most van 2 spontán hónapunk. Ennyit adott a doki, utána megint hormonvizsgálatom lesz. Tömören ennyi.

Kép
Kép
nati80

jó éjt lányok én most elmentem aludni. nati! én is szeretnék ikreket, bár nekem két lány. :D

Kép
Kép
cs_erika

kedves leduska, szerintem lehet hogy több információt találsz a 2008-as babaproject tavasszal indul topikban. nem elzavarni akarlak, csak mi ezeken a kérdéseken hónapokkal ezelőtt túlestünk, ott meg most aktuálisak. Szerintem próbálkozz ott.

többiek meg bocsi, nem akarok bunkó lenni, csak akik itt vannak, azok ezekkel a kérdésekkel tisztában vannak, és lehet hogy még van aki nem babás, de azt is már hónapok óta ismerjük... ha valaki nem ért egyet, nagy nagy bocsi! ne kövezzetek meg...

KépKép
muffin

Sziasztok!

Márti!
Nagyon sajnálom a döntésedet.... :( De ti tudjátok...azért egy privit küldesz?

Lilla!
Jó síelést nektek? Merre mentek?

Én még az 5. dpo-n vagyok, de már most padlón vagyok, mert mensis tüneteim vannak....
Ha most megjön (remélem nem fog), akkor utána bejeletkezek rákszűrésre. Szerintetek oda mikor jó menni? Közvetlen mensi után?

Erika!
Neked nagyon szorítok!

Képzeljétek, ha minden igaz, csütörtökön elugrunk a párommal Erdélybe! Vasárnap jövünk vissza. Csak kettesben megyünk, húgom meg anyu voltak olyan kedvesek, hogy átvállalták a gyerekeket.
Már alig várom! De a munkahelyen valószínűleg beteget fogok jelenteni, mert máshogy nem engednek el..... :evil: Van olyan kolléganőm a kinek még tavalyi (!) 24 nap szabija van!

Nati!
hajrá spontán hónap! Nekem nem is küldtél privit.... :cry:

Leduska!
Üdv. köztünk! Nyugodtan maradhatsz itt!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok lányok!
Mindenekelött köszönöm mindenkinek, hogy ennyire aggódtok értem, jol esik, tudván azt, hogy rajtatok kivül nincs kinek elmondjam a gondjaim... :cry:
Jenny:
remélem nem tünök el végleg, én is nagyon megszerettelek téged, és mindnyájatokat, van egy csomó új barátom, akikért hálás vagyok Istennek :lol:
Küldtem privit : Nati, Erika, Andy, Muffin, Holka, Lilla, Jenny, Mágnes, Magdolnam...
Akiket kifelejtettem, millio bocsánat, megkérlek küldjltek tovább nekik...
Köszike...
Majd még jelentkezem...
Puszika!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Edit, privi ment!

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt!
Nekem nem küldenéd el? :roll:
Tökre ki vagyok akadva.... Tegnap elmentünk kocsit venni autóbeszámítással. 9kor indultunk és 9-re értünk haza. A kocsim kb 500.000ftot ér. A kereskedői szórólapon az áll, hogy kedvező autóbeszámítási lehetőség.... A kocsimért 150.000ftot akartak adni. Hát jól kiröhögtem... A golfot meg 1.600.000ra tartották úgy hogy egy az egyben szar a katalizátor, elemcsere volt, meg amit nem tudtak kicserélni az meg volt húzva. Egyébként az olyan idős golfok ára (normál állapotú!!!!!!) 1.200.000-1350.000ft között mozog. Mondtuk a fazonnak, hogy nem vagyunk teljesen hülyék, de belemegyünk úgy, ha 1.300.000ért megvehetem, cserébe adom a kocsit és kifizetem a az új katalizátort, de a munkadíj ingyen lenne. Ezért vártunk 5 órát!!!!! Az elején a fazon el akarta adni, de a legvégén nemtom mi történhetett, de nem akarta eladni! Hallottatok már ilyet? :evil: Azt hittem neki megyek. De akkor miért váratott 5 órát???????????? A férjem, aki alapvetően egy nagyon higgadt ember, teljesen kiakadt és kinyílvánította a véleményét.

Az első helyen egy rovert akartunk venni 1200.000ért. Azt írták kitűnő állapot, 7évesen. Hát az enyém 12 évesen sokkal jobb állapotban volt, mint az. A párom ezt meg is mondta. Erre a fazon elkezdett kötözködni. Magyarázott mindenfélét. Mondtam neki, hogy a férjem haverja uennyiért vette 3éve! Erre azt mondta hazudok! Aztán még a hazudozós több vállfaját hozta fel nekem, ezt hittem pofán vágom. Aztán otthagytuk. Szerintetek :roll: Egy potenciális vevővel nem beszélünk így... hanem mindent ráhagyunk és vagy kinyaljuk a seggét, csak vigye már azt a kocsit.

Húú nagyon kiakadtam tegnap
magdolnam

magdolnam teljesen megértem hogy kiakadtál, ez egy barom!

KépKép
muffin

:shock: talán ma már magamhoz térek a sokkból
magdolnam

Magdolnam
Nem semmi napotok volt akkor. Igazad van a kereskedőkkel kapcsolatban. Biztos a tulajdonos volt az a barom.

Márti
Privi ment!

Ditta
Küldök neked is privit.

Clostyval kapcsolatban volna még egy kérdésem. Meg tudja változtatni a hőgörbét? vagy nem fog becsapni a hőm?
Normális hogy hányingerem van tőle?

Kép
Kép
nati80

Nem!
magdolnam

szerintem is nagyvalószínűséggel a tulaj lehetett, mert mondott egy olyat, hogy jól lecseszem xy-t, mert nem zárta be ezt a kocsit.
magdolnam

Mi nem?
nem a tulajdonos volt a bunkó? Csak egy egyszerű eladó? Hú! Én tuti elmondtam volna neki hová menjen.

Kép
Kép
nati80

Nati, a nem az a hőre vonatkozott, hiszen csak a progreszteronodra segít rá. Semmi köze a hőhöz. A hányingert nem tudom, mivel nekem semmi panaszt nem okozott! Ha elolvasod a betegtájékoztatót, azon az összes mellékhatás rajta van. Én már nem emléxem rá :cry:
magdolnam

nekem is hajszálon múlott, de az ilyen kis bu***kal nem foglalkozok, hát akkor essen el a bevételétől. Azt kívánom neki, hogy ne vagy nagyon lassan tudja eladni az autót :lol:
magdolnam

magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?