jó reggelt!
Nekem nem küldenéd el?
Tökre ki vagyok akadva.... Tegnap elmentünk kocsit venni autóbeszámítással. 9kor indultunk és 9-re értünk haza. A kocsim kb 500.000ftot ér. A kereskedői szórólapon az áll, hogy kedvező autóbeszámítási lehetőség.... A kocsimért 150.000ftot akartak adni. Hát jól kiröhögtem... A golfot meg 1.600.000ra tartották úgy hogy egy az egyben szar a katalizátor, elemcsere volt, meg amit nem tudtak kicserélni az meg volt húzva. Egyébként az olyan idős golfok ára (normál állapotú!!!!!!) 1.200.000-1350.000ft között mozog. Mondtuk a fazonnak, hogy nem vagyunk teljesen hülyék, de belemegyünk úgy, ha 1.300.000ért megvehetem, cserébe adom a kocsit és kifizetem a az új katalizátort, de a munkadíj ingyen lenne. Ezért vártunk 5 órát!!!!! Az elején a fazon el akarta adni, de a legvégén nemtom mi történhetett, de nem akarta eladni! Hallottatok már ilyet?
Azt hittem neki megyek. De akkor miért váratott 5 órát???????????? A férjem, aki alapvetően egy nagyon higgadt ember, teljesen kiakadt és kinyílvánította a véleményét.
Az első helyen egy rovert akartunk venni 1200.000ért. Azt írták kitűnő állapot, 7évesen. Hát az enyém 12 évesen sokkal jobb állapotban volt, mint az. A párom ezt meg is mondta. Erre a fazon elkezdett kötözködni. Magyarázott mindenfélét. Mondtam neki, hogy a férjem haverja uennyiért vette 3éve! Erre azt mondta hazudok! Aztán még a hazudozós több vállfaját hozta fel nekem, ezt hittem pofán vágom. Aztán otthagytuk. Szerintetek
Egy potenciális vevővel nem beszélünk így... hanem mindent ráhagyunk és vagy kinyaljuk a seggét, csak vigye már azt a kocsit.
Húú nagyon kiakadtam tegnap