Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma voltunk mindketten 6 hetes kontrollon. Panna kereken 5 kg és 56 cm, jó sokat nőtt és hízott a Drágám! :lol: Alaposan megvizsgálták, minden rendben Vele. Velem is. :D (Feketének most lett magánrendelése Db-ben, ott voltam...basszus Csajok, meseszép az a rendelő! Különösen a klinika után...) Holnap megyünk csípőszűrésre.

Alíz! Remélem, Balázskát nem fogja megviselni az oltás! A képei nagyon édesek! Különösen, amiről lemaradt a feje búbja! :D

Olimami! Pedig sajna tényleg így van.... az ügyeleti ideje után 8 órán keresztül nem mehet be...

Éva! jaj, de jó, hogy jobban vagy, és nem kellett befeküdnöd! POcak miatt ne aggódj! Lesz az még akkora, hogy csak győzd cipelni! :D

Zita! Akkor Nektek is jó háznézegetést! Merre keresgéltek?

Kép
zsuzska81

Ja, és Olgi is ma ment, utánam fél órával, de nem találkoztunk... :( Mondjuk éppen megvárhattam volna, csak Pannika itthon volt Anyukámmal, és közeledett a kajaidő... Kár, hogy nem taliztunk, Olgi![/img]

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Hosszú levelem szállt el az előbb elküldés előtt, ugyhogy kissé morci vagyok. Amint lesz erőm újra írni jövök.
Addig is puszi Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
bendor

Zsu!
Nagyon szépen fejlődik Pannika, és örülök, hogy a kontrollokon minden oké volt Veletek. Holnapi csípőszűrésen sem lesz gond szerintem, ügyesek legyetek és majd gyere mesélni mi volt.
Magánrendelő el tudom képzelni, hogy bőven lekörözi a klinikai körülményeket, de bármelyik közkórházat is. A magyar eü. soha nem lesz szerintem azon a szinten, hogy csodaszép várótermekkel, hiper-szuper felszerelésekkel várja a betegeket, látogatókat. Pedig nem csodák kellenek hozzá, ha a magánrendelők is meg tudják csinálni. :?

Alíz!
Nem volt gond Balikánál a szuri után, igaz? Sem láz , sem lábfájás? Remélem nem, és továbbra is virgonckodik.

Pintyus!
Nagy nehezen felfogom, hogy anyukádnak nézitek a sorházat, nem magatoknak, erre fordult a kocka. Most meg magatoknak néztek... :lol: :lol: Sorházat továbbra is? És merre?
Találtok jókat?

Olimami!
De el voltál veszve, de megvagy ez a lényeg.
Nem minden nap felhőtlen örömmámor a terhesség alatt sem, vannak nyügösebb napok szerintem mindenkinek. Látom, most hasonló periódusod van Neked is.
Édes, ahogy nyomást gyakorolsz a fiukra a Száva névvel. :lol: :lol: :lol: Tetszik. Határozott nő vagy. :wink:
Tesco mellett a Böszörményi ut felől az udvarban és utcára nyiló turi is van, hatalmas kék-sárga felirattal, eltéveszthetetlen.
Nem vagyok turi szakértő, de láttam én is hogy az udvarban levő turi táblájára ki volt irva:
hétfőn 800.-/kg ruha, kedden 700.-, szerdán 600.-, csütörtökön 500.-, pénteken 400.- szombaton 70.-/kg. A másik, utcára nézőben nem tudom szombaton milyen árak vannak.
Gabi, és Bea többet tudnak erről Neked mesélni szerintem.
Igen, Ditke is mint orvos irta november-december táján, hogy ügyelet után közvetlenül nem mehet be az orvos. Ezzel az orvosokat is "védik", meg nyilván a pacienseket is. Egy hullafáradt orvos mégiscsak több hibát véthet mint egy kipihent. Persze a kismaminak meg az lenne a tuti, hogy a saját orvosánál szüljön. Szóval elég nehéz ügy ez manapság. :roll: :roll: :roll:

Évi!
Örülök, hogy jobban vagy, és a babóval is minden oké, meg hogy nem kellett befeküdnöd. Az ne zavarjon hogy a pocid még nem látszik, hisz ez alkat kérdése is, és Te ugye eddig sem hiztál, hanem fogytál.Igaza van Zsunak, cipelheted még eleget a nagy pocidat, meglátod szépen ki fog az kerekedni.

Jelentem, kislányom napról-napra jobban van, köhögés múlóban, és az étvágya is kezd visszatérni. Peritolt kiváltottuk, de berezelhetett a dobozának látványától is, mert tegnap magától kérte az ebédet, amire az elmúlt napokban nemigen volt példa. Ma igaz kevesebbet evett mint tegnap, de azért nem vagyok telhetetlen.
Igy nem kezdtük el az étvágygerjesztő szedését, hátha nem lesz rá szükség,Feleslegesen nem szeretném gyógyszerezni. Persze jó hogy ki van váltva, sosem lehet tudni Dorkánál mikor lesz rá szükség.

Holnap nem tudom mikor jövök babanetre, ugyhogy kicsit előre, de MINDENKINEK boldog Valentin -napot kívánok!!!
Bea, tudom erre nem vagy vevő, ugyhogy Neked egyszerűen csak boldog napot!!! :wink:

Kép KépKépKép

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi! Már azt hittem, elvesztél.....Te mindig olyan lelkiismeretesen írsz, és tegnap nem jöttél napközben. Na, ez nem szemrehányás, csak feltűnt. Nagyon örülök, hogy Dorka köhögése javul és az étvágya is jobb! :D Azt még nem is írtam tegnap, hogy köszi, hogy megkérdezted a dokitól, fertőz-e Dorka köhögése! Persze azt nyilván gondoltam, hogy betegen nem hívtok babákat. Jaj, én úgy várom már a talit!

Tegnap a neonatológián Balla prof. volt, a tejkiütésekre javasolta a vazelint, na kiváncsi leszek, segít-e. Éjszakára már bekentem a kis arcát. Nagyon csúnya szegénykémnek... :( Pedig olyan gyönyörű bőre volt... A vizsgálaton azt hittem, megzabálom! Egyrészt nem is sírt, pedig aludt mikor bementünk, a vetkőztetésre ébredt fel. A legjobban pedig az tetszett, mikor pucéron lépegetett, ahogy fogta a doki! Az édes kis vastag lábain! Tündéri volt! :D És összepisilt ott mindent... :? De hát ők nyilván fel sem veszik ezt, mindennapos dolog, csak ugye én még nem jártam így.... Mondjuk azt mondta a férjem, születése után is az volt az első, mikor elkszték vizsgálni, hogy lepisilte az orvost és a csecsemősnővért... :? :D

Kép
zsuzska81

SZiasztok!

Először is Mindenkinek Boldog Valentin napot!
A turi ott van, ahogy Andi írta, csk annyi a változás, h. árat emeltek, most már szombaton 80 Ft minden!
Kb. egy hónap múlva jön meg a válasz az alapítvánnyal kapcsolatosan, addig önkéntesként dolgozgatunk.
Egy kicsit fárasztó lesz most a hétvége, de remélem, azért tudok menni a talira!
Aliz! Ha nem gond, és esetleg megoldható, akkor tali után betársulhatok hozzátok az autóba? Mert taliról mennék be dolgozni :lol: :lol: :lol:
Betegeknek jobbulást!
Ja, és Pintyus! nem tudom merre keresítek a sorházakat, itt a környékünkön most építetek egyet és ott vn eladó is! De, hogy mennyire van "felszerelve" azt nem tudom!

Kép
Kép
Vendég

Jó reggelt csajok!!!!

A tegnap azért nem írtam többet mert elmentünk ingatlan irodákba, ahogy haza értem meg vendégem jött este 9ig. ugyhogy már nem jutottam gép elé!

A Csapókertbe nézelődünk és a környéken, köszi Bea a tippet de olyan messze nem költözünk. Nem felszereltet nézünk feltétlenül mert nem biztos hogy olyan ami nekünk tetszik de ha olyan akkor persze az is számitásba vehető! Egyelőre 4et néztünk ki, amiből 1 bukik startból, mert el autóztunk oda és megláttuk, Fujj! De az ingatlanossal péntek délután vagy szombaton megyünk megnézni egy párat! Van köztük vadi új is!

Mindenesetre eléggé nehéz lesz találni és férjemnek van egy álma, az amerikai tipusu ház, de hát olyat 30 alatt nem találni! Szóval marad a sorház, vagy új építésü családi! Én már nagyon be vagyok indulva, már ma költöznék legszivesebben! De tudom hogy nem megy ez olyan könnyen, a pakolászás meg a bebutorozás meg stb. és még anyumat is költöztetni kell, szóval nem fogunk unatkozni az elkövetkező hónapokban. Viszont nem akarok nagy pocakkal költözni!

Zsuzsi: nagyon örvendek hogy minden rendben ment a vizsgálatokon, Pannika nagyon szépen gyarapszik, ügyes kislány, azon hogy le pisili a dokikat azon meg egy jó nagyot kacagtam! Aranyos lehet! Hol van a rendelője feketének? Csak kérdem! És azt akartam még megkérdezni hogy Pannika szobájába a bútorokat honnan vettétek? Mert nagyon szépek, és nagyon kis hangulatos szobácskája van. Első perctől külön aludt?

Bea: remélem össze jön a munka neked, nagyon jó lenne már! És a gyakszin mit kell csinálnod? :oops: kicsit hülye vagyok ehhez, és nem tudom.

Aliz: merre vagy? hogy van Balázska??? remélem nincsen gond, nem fáj neki semmi! A tegnap nem írtam csak akartam hogy Nagyopn édesek a képek, amikor táncizik, biztos élőbe sokkal cukibb volt, de nekem is az utolsó tetszett a legjobban, azon olyan kis aranyos az arcocskája!

Andi: a tegnap nem válaszoltam mert nem voltam itthon, este meg már nem akartalak zavarni. De gondolom rá jöttél magadtól is hogy nem jövök ma, mert anyi dolgom lett hirtelen, hogy nem látok ki belőle!

Képzeljétek férjem lebetegedett, vagyis nem anyira, mert nem influenza, csak egy kis megfázás, fujja az orrát, enyi, de elég ez! Most meg nagyon félek hogy nehogy elkapjak valamit. Gyógyszerezem, és reménykedek hogy hamarosan elmúlik!

Anita merre vagy?

Kép Kép Kép
Vendég

Zita! Pannika bútorát a Brendonban vettük, nem titok, kiságy, pelekázó és szekrény együtt 110 ezer volt. Ez ott olcsónak számít, de igazából máshol is. Szétnéztünk, és egyetlen olcsóbb összeállítást találtunk, de az csúnya volt. De Pannika nem külön alszik! :D Amikor képeket tettem fel, na olyan lesz majd véglegesen a zsobája. De most a kiságy a hálónkban van, mellettem. Úgy tervezzük, hogy vagy 4 hónapos koráig velünk alszik, aztán a saját szobájában. Amúgy akkor sem lesz messze, mert egybenyílik a 2 szoba, kb 5 méter. :D Hát, igen, nagyon szeret puci popival pisilni... Kis trükkös, engem is gyakran sikerül. Na, meg egyszer volt egy sugárban lefosás, elugrottam, de így is ért... :? :D Fekete a Szent Anna u-n rendel. Ez Zatik magánrendelője, és tőle bérli.

Bea! Remélem, tudsz jönni a talira! :D

Kép
zsuzska81

Halihó!!!
BOLDOG VALENTIN NAPOT MINDENKINEK!!!

Most van egy percem :roll:

Túl vagyok az első "önálló" napomon, ugyanis Anyucika tegnap reggel elutazott :cry: Jelentem: mostam, főztem, takarítottam két baba mellet és nem haltam bele :lol:
Én is voltam 6 hetes kontrollon és minden a legnagyobb rendben!!! :lol:

Zsu: Csudi szép a Pannika és milyen ügyesen hízott!!! Nagyon örülök, hogy minden ok nálatok. Tegnap néztelek, de már nem voltál :wink: Nem baj, ha minden ok, akkor talizunk :lol:
Én ma jelentkezem be a jövő hétre Tüncsivel 2 vizsgáltra.

Eva: Nagyon jó, hogy jobban vagy, gyarapodjál csak szépen!!! :wink: Reméljük már csak jobb lesz!

Andi: Dorkának is örülök, elégetek volt már nektek is a betegségekből :x

Anita: Köszike a lehetőséget, lehet, hogy élek majd vele :wink: Előtte még a párocskámmal egyeztetek. Merre vagy?

Pár kép a tegnapi séta után:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi! Egyszerre írtunk... :D Örülök, hogy Nálad is minden OK! Tündike gyönyörű!!! És milyen sokat változott a kis arca! :) Jó kis pufika Ő is! :) Gratulálok, nagyon ügyes vagy 2 gyerkőccel!!! :wink:

Kép
zsuzska81

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az elöbb írtam és elszállt!!!!!
Vendég

Zsu: Most látom :lol: :lol: Ez a telepátia 8)
Pannika mennyit alszik napközben?
A klinikára neonatológiára be kell jelentkezni? Az ortopédiára igen, azt tudom.

Kép
Kép
Kép
olik22

Na akkor kezdem elölröl!

Zsuzsi: köszönöm szépen a tájékoztatást!!! Majd körbe járunk mi is mindent! Meg Pesten is körül nézünk, és addigra már Kika is lesz és hátha lehet ott is válogatni! Nagyot nevettem megint a annika műveletein, szeret le kakilni és pisikélni mindenkit!!! Nem zavartatja magát!

Zatik rendelőjét tudom hol van, és akkor ő már nem is rendel ott csak Fekete?
Zatik volt ügyeletes a terhesambulancián mikor a klinikán voltam, nekem olyan fura feje van, olyan mint egy arab bűnöző! :roll: :roll: :D

Olgi: gratulálok a 2 gyerkőcös anyuka teljesitményhez! Nagyon ügyes vagy!!! Tündike nagyon szép kislány, kis formás, és kezd ő is pufika lenni! Szerintem nagyon hasonlit Zolcsikára! Kérünk majd Zolcsiról is képet!

Azt szeretném megkérdezni hogy, mikor voltam a klinikán akkor mondták hogy 2 hét mulva menjek vissza mert nem láttak rendesen valamit (2 hét mulva UH kontroll vizsgálat javasolt (gerinc sacralis része)). És most én nem tudom hogy ezzel mehetek is vissza vagy elöbb a körzetihet kell mennem beutalóért? Anyira kezdő vagyok még! :oops:

És még egy kérdésem lenne! A barátnőm aki feb. 1én szűlt aranyérrel küzködik és azt mondták neki hogy nem kenheti semmivel mert felszivodik és a tejcsibe kerül! Szegény szenved tőle, nem tudtok valamit amit mégis lehet?
Vendég

Olgi! Pannika változó, hogy mennyit alszik. Jó esetben vagy 6-7 órát, és mondjuk reggeltől fürdetlsig kb 12 telik el, tehát kb a felét. De ma pl. nagyon nyűgös.... :( Fent van 7 óta, és kb 2-szer 20 percet aludt. Amúgy meg délután többet alszik, mint délelőtt, de szerencsére az esti elalvással nincs gond. Neonatológiára én be akartam jelentkezni, de már nem volt hely, így mentünk időpont nélkül, és így is bejutottunk simán. Ortopédiára be kell jelentkezni??? :evil: Múlt héten oda is telefonáltam, azt mondták nem kell időpont... Ma délután megyünk, ha nem nézik meg, leütöm a portást, az mondta...

Zita! Arab bűnöző? :D Ez jó! :lol: Dehogynem rendel, ő 3 napot, Fekete 2-t. Hülye lenne lemondani egy ilyen jó kis kereseti lehetőségről... :wink: :lol: Ha az uh-s leleten rajta van, hogy 2 hét múlva kontroll, akkor elég az a papír, nem kell beutaló! Ez tuti, nekem is volt ilyen! :) Aranyérre: nekem terhesen fájt meg vérzett egyszer, Hemoriddal kentem egyszer, el is múlt. Ezt terhesen lehet, de nem tudom, hogy szoptatáskor lehet-e...Na, megnéztem, lehet szoptatás alatt is!!! :wink:

Kép
zsuzska81

Kép

Zsu!
Köszi a hiányolást, látod megvagyok én. :lol: Persze hogy megkérdeztem a dokitól fertőz-e Dorka, nem szeretnék felelőtlen lenni, meg fertőzni senkit.Akkor inkább halasztanám a talit. De így hogy a drágám gyógyul is napról napra jobban van, ez meg kifejezetten jó. Keddre már igazán partyképesek leszünk.(kopp-kopp :) )
Nagyon szép valóban a Pannika szobája, a Brendonban nagyon szép dolgokat árulnak,az már más kérdés hogy nem a legolcsóbb hely. Mi is néztünk Dorkának ott bútort, de majd meglátod ide lassan már egy kenyérmorzsát sem lehet beszuszakolni annyira zsúfoltan vagyunk.
Na félre ne értsétek, ez nem Rátok vonatkozik, hanem a bútorokra, hisz ha igy gondolnám nem hívnálak Benneteket.
:P
Csípőszűrésre délután mentek?
Balla prof egy tünemény szerintem, Bencével mi is nála voltunk kontrollon.Bence 6 hetesen 6200 g és 60 cm volt :lol: :lol: :lol: , mondta is, azt hitte fél éves kontrollra jöttünk. (akkor még volt ilyen is) Dorka 6 hetes kontrollon 4820 g és 55cm volt, tehát volt különbség akkor is a két gyerekem fejlődési ütemében.Na de egészséges szerencsére ő is, ugyhogy nem gond ez hogy nem pufi .Próbálom így felfogni a dolgokat.

Olgi!
Csodaszép Tündike , tényleg változik a kis arcocskája. Te pedig nagyon ügyes vagy, hogy két gyerek mellett is végzed szorgalmasan a házimunkákat.Az is tök jó, hogy a 6 hetes kontrollon mindent rendben találtak nálad.

Pintyus!
Akkor nagyon belelendültetek a házkesesésbe mint látom. Bízom benne, hogy sikerül megtalálni amire vágytok. Tényleg el lehetsz most havazva, gondoltam én tegnap este is, mikor nem válaszoltál skype-n.
Férjednek jobbulást, remélem kilábal hamar és Te sem kapsz el tőle semmit.

Bea!
Örülök, hogy kezdenek alakulni a dolgaid, tényleg szuper hír ez. Mégiscsak jó lesz ez az éved, meglátod. Csak pozitívan állj mindenhez!
Na ezen jót nevettem, mármint hogy a turiban változások vannak. Szombaton nem 70 hanem 80 Ft a ruha kg-ja. Ez nagyon jóóóó.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez nem egy horriblis emelés szerintem.

Alíz!
Merre vagy? Remélem nem Balika szurija okozza a gondot, hanem csak a melódat végzed szorgalmasan.

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Pintyus!

Arab bűnöző..... ez nagyon jóóóóóóó!!!!!!! Ezen is jót vihorásztam itt magamnak. De amúgy szerintem rendes doki ő is, én még Póka előtt 2x voltam nála ambulánsan a nőgyógyászaton, nekem nem volt gondom vele, és még később a Tescoban is megismert és köszönt előre. Szóval... a fejemre is emlékezett, nemcsak célirányosan figyelt ezek szerint. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár, azt figyeltem meg nagyon jó memóriájuk van ezeknek a szülészeknek, annyira meglepett egyik -másik mondatával az én dokim is, csak lestem.
Mehetsz beutaló nélkül, hisz UH-sok hivtak vissza, ez a papirodon is szerepel gondolom, mármint hogy 2 hét múlva menj vissza.
De ezt Zsu is irta, mint látom.

Zsu!
Előbb elfelejtettem:
Szenzációs a lányod a lepisiléssel és lekakilással. :lol: Nálunk egyszer kakilt le Bence pelenkázás közben (ja és rendszeresen lepisilt), de én is elugrottam előle, igy a szőnyegre ment. Férjem mondta is, hogy miért nem hagytam hogy rám jöjjön , az én ruhámat könnyebb kimosni mint a szőnyeget. :roll: Hát van benne valami, de reflexszerűen ugrottam félre, és ha most Dorkával ismétlődne meg akkor szintén igy tennék. :oops:
Dorkával nekünk neonatológiára és csípőszűrésre is volt időpontunk, a szülészetről a gyerekorvos úgy engedett el, hogy kérjünk, adott tel.számokat is hozzá.
De ha a portás azt mondta nem kell, akkor már változtak a dolgok az elmúlt másfél évben és biztos jól tudja, hisz ott dolgozik.

Kép

Kép
Kép
bendor

Keddi talira Ti jeleztétek hogy jöttök

Pintyus(ék), Bea, Anita(ék), Évi(ék), Olgiék, Zsuzsiék, Alízék... igaz?

Szeretettel várunk Benneteket!!!!!!!Dorka baba és Andi

Kép :

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Lehetek pofátlan és mehetek a talira?
Igaz, negyed 3-tól 4d UH-ra vagyok hivatalos, de gondolom addigra mindenki lelép, hiszen a Mókusoknak aludni kell.

Jelentem, makkegészséges vagyok, nem hordozok magamban , csak egy minicsajt!!

Kriszti
olimami

Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam hogy nem kell a körzetishez menni egy beutalóért, a múlkor is olyan nehéz volt be jutni hozzá a vérvételi eredményért, mert ki an írva az ajtóra hogy ne kopogjon, és ezért meg kell várni mig ki jön az asszisztens, aki nem sűrűn jön ki!

Igen eléggé benne vagyunk most ebbe a ház keresésbe, mert tudjuk hogy nem megy olyan könyen és reménykedünk hogy egy jót jó pénzért hamarosan találunk!

Szocpolon is gondolkodunk, mert ezekre tuti megadják, megkérdeztük. az is valami pénz, ha már adják miért hagyuk nekik! Ugyse érdemlik meg! :evil:

De igérem nektek, ha meg lesz akkor szeretettel várlak benneteket egy tavaszi, nyári talira az új lakásunkba! Ide azért nem szivesen hivtalak mert eléggé ramaty állapotba van és nem biztos hogy mindenki jól érezné magát. :oops: :roll: :oops: :roll: :?

Andi: ez a Fülike nagyon aranyos!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma mit főztök?
Vendég

Igen én biztosan be nevezek! Persze ha Isten őrizz le betegednék akkor le kell hogy mondjam, de egyelőre makk egészséges vagyok én is, és tömöm a vitamint magamba ugyhogy remélem rólam le pereg a baci!

Olimami, nagyon örvendek hogy ti is jösztök, biztosan mindenki igy érez!
Nem teszel fel egy kát képet az új házról???
Ti hol is vettetek? és milyet? Bocsi ha eddig elkerülte a figyelmemet de most hogy mi is nyakik benne vagyunk nagyon érdekelne! És hogy menyi idő alatt sikerült beköltözni meg stb. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Olimami!

Nem vagy pofátlan, hisz mindenkinek szólt a meghívás. Csak mivel eddig nem jeleztél vissza, azt hittem nem tudsz jönni. De szeretettel várunk Téged és a Minicsajodat is!!!!! Legalább megismerünk Benneteket (főleg Téged :lol: :lol: )
iwiwen küldöm majd a pontos cimemet (ma vagy holnap, ha ma nem jutnék odáig)

Pintyus!
Én ma gyros husit készitek, a la Aliz módra. Ő adta a receptet, biztos fini lesz. Férjem szereti a gyrost (na meg mindannyian) és tepsis burgonyát csinálok hozzá.
DE még csak a husit vettem ki olvadni a fagyasztóból... itt tartok. :oops: :oops: :oops:
Mire 4 körül hazaérnek a fiúk talán meglesz a kaja is. :lol: :lol: :lol:
Te mit kívántál ma, mit főzőcskézel?

Tippeket adhattok nekem is, mert néha már magam sem tudom hogy mit kellene főzni... néha olyan nehéz kitalálni mi is legyen a menü.Családomat megkérdezem mit szeretnének enni, a válasz: MINDEGY. :roll: :roll: :roll: Ez nem nagy segítség nekem.

Kép

Kép
Kép
bendor

Nagyon felviditasz ezekkel a Fülesekkel!!! :lol: :lol: :lol:

Megadnád nekem is a gyros receptet, de az egészet, burgonyával együtt és zöldségekkel. ogy csinálod?
Holnap én is megcsinálnám! Milyen húsból készíted?

Én ma fasirtot fogok csinálni krumplipürével és paradicsom szósszal!!! Csak jussak odáig! Most egyelőre méág mosogatni se volt időm. Milyen jó lenne egy mosogatógép ilyenkor!! De ami késik nem múlik, majd ha lesz csodaszép konyhám akkor lesz mosogatógépje is Pinytusnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Milyen kis optimista vagyok ma! :shock:
Vendég

Juppijé!

Számíthattok rám!

Mit vigyek? Ha azt mondod "semmit", akkor nem megyek.....

Húúú, de bírom ezt a "mindegy" választ a kajcsira :evil:
Bár Lacinak ismerem az ízlését ( szerencsére már nem válogatós), sokx kell kombinálni.
Mikor megismerkedtünk kb.5 féle ételt fogyasztott...Elég nehéz volt neki főzni az első pár évben, van amitől a mai napig rosszul vagyok annyiszor főztem.
Szerencsére összecsiszolódtunk, de most meg itt van Olivér, kriminálisan evett, mint Dorka. Sokszor sírtam a konyhában, hogy nem bírom, éjjelente nem aludtam, hogy mit főzzek, amit megeszik.
Csak a bölcsiben javult a helyzet, azóta kiszámíthatóbb.

Mai menü:
Olivérnek kukoricás rizs halrudacskákkal (egy doboz 600 ft, durva lehúzás), epres négercsók+ buborékfújó (valentájdéj alkalmából)
nekünk barbecue oldalas, hagymás tört krumpli vagy kukoricás rizs, angol zöldbab, gesztenyepüré, pezsgő.
Ennyit a valentájndéjről.
Nem vagyok nagy híve, de Olivér marcipánszivekkel ébresztett (Lacitól kaptam), háát gondótam valamit nekem is kéne.....
Eltipegtem szaunaolajért (imádja) + kekszes-magvas fehércsoki és a vacsi.
Assszem ennyi pont elég.

Most megyek, locsolgatom a húsomat.

Andi, küldd a címet és a rendelést!!

Puszaság
olimami

Ne is fáraszadd magad Olimami ezzel a kérdéssel hogy mit vigyél!!! Mi is a múlkor be töltöttünk egy egész oldalt ezzel a kérdéssel de nem kaptun rá választ, te sem fogsz!
:lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Mindenki azt vitt amit jónak látott! Volt is egy csomó minden!
Sőt Andi kedveskedett nekünk egy kis édességgel meg szendvicsekkel is, :D de most ne fárassza magát! Nem azért megyünk!

El mondanád ezt a barbecue szószós csodát? Nagyon jól hangzik! És az angol zöldbab is!

Ma ugy látom recepteket gyűjtök!
Vendég

Pintyus!

Hát.... én nagyon kezdő vagyok ebben a gyros készitésben, :oops: ugyhogy sok praktikávan nem tudok szolgálni, sajnos.
Csirkemellfilét vékony csikokra vágtam, majd jól beszórtam, Görög csirke gyros fűszerkeverékkel (Kotányi-ra igy van írva) , jól összekevertem vele, majd öntöttem rá olivaolajat jó bőven. (Alíz 2 dl-t mondott, de nekem talán nincs rajta annyi) és betettem 2 óra hosszára pácolódni a hűtőbe. Na én most itt tartok. :lol:
Majd ha kivettem serpenyőben kisütöm. Alízt kérdeztem elég-e ebben a pácolajban sütni vagy kell még ezen kívül is alá. Azt mondta ebben szokta ő is, ha nagyon elfogy alóla az olaj akkor tesz még alá. Ő görög salátával vagy sült burgonyával tálalja a családnak. Én venni akartam a boltban görög saláta fűszerkeveréket, de nem kaptam. :? A gyros fűszerkeverék hátoldalára az van irva hogy tálalja tepsis burgonyával, vagy Tsatsiki salival, de mondom nekem a fűszer hiányában ez elmarad.
Alíz biztos tud még segiteni mit hogyan kell...

Na nagyon jót írtál, a paradicsomszósz receptjét leirnád nekem??Imádom, én már párszor próbálkoztam , de sosem lett az igazi. :cry: :oops: :roll:

Ha a vidámságodhoz Füles hozzá segít kapsz még:
Kép

Kép
Kép
bendor

Köszi a gyros husi receptet!

A paradicsomszósz nagyon egyszerü, én imádom!

ilyen paradicsompasztábol szoktam csinálni!
Én csinálok egy kevés rántést, bele teszek 3-4 kanál (mennyiségtől függ) paradicsompasztát, kicsi vizet, babérlevél, bors, só, cukor, persze közbe kostólgatod, mindenből egy kicsi kell, kakkukkfű (elmaradhat ha nincsen), és bazsalikom. és felfőzőm! Enyi. A sűrüségét te határozod meg!
Vendég

Ha egy érdekes ízt szeretnétek kiprobálni akkor itt van egy jó recept!

Nekünk nagyon bevállt pedig férjem húsevő!
Répaleves recept, eléggé gyorsan megvan és nincs sok macera vele.:
40 dkg sárgarépa
1,5 l húsleves (én egy kockával szoktam csinálni)
2 kisebb vöröshagyma
5 dkg vaj
1 csokor kapor
1-2 db babérlevél
1 pici citromlé
1,5 dl tejszín
só, bors

1. Meghámozzuk a répát, felkarikázzuk, a húslevesben 10 percet főzzük.
2. Megtisztítjuk és kockára vágjuk a vöröshagymát, a vajban megpirítjuk. A répakarikákból kiveszünk egy merőkanálnyit dísznek és a hagymát a leveshez öntjük. (vajjal együtt).
3. A kapor szárát és a babérlevelet beledobjuk és 5 percig főzzük.( én össze szoktam egy kis cérnával kötni, így könnyű kivenni) Kivesszük őket és turmixoljuk a levest.
4. Citromlével, sóval , borssal, tejszínnel ízesítjük.
5. Tálaláshoz összeaprítjuk a kapor levelét és a répakarikákkal a tányérba tesszük, így merjük rá a levest.
Vendég

Tyűűűű... de jó kis recipék, kösziiiii!!! Azt hiszem ki fogom a szószt és a répalevest is próbálni.
Sül a sütőben a burgonyám hagymakarikákkal, metélőhagymával megszórva az egész... remélem fini lesz.
Férjem már hazajött , ugyhogy ennyit a meglepi kaáról. De nem baj, igy ha megyek az oviba Bencusért beugrok a piacra pár zöldségért és csak csinálok valami salit is. Tartártmártást már készitettem, husi pácolódik. :wink:

Olimami!
Szóval akkor nem jössz ha azt mondom , hogy ne hozz semmit. Na akkor nem mondom:
Hozd Magadat, a Pocaklakódat, és a szuperjó kedvedet. Az mindig jól jön. Megfelel a válaszom??????
Azta.... :shock: :shock: :shock: :shock: Te aztán készülsz hatalmas menüvel a kis családodnak. Biztos minden finom, hisz jól hangzik nagyon.
Igen, én is szoktam próbálkozni új kajcsik becsempészésével, aztán van amit örömmel, van amit kevésbé jól fogad a családom. Nálunk nem egyszerű ez, mert a férjem nagy húsevő (szerintem kannibál volt előző életében), fiam meg a tésztás ételeket szereti leginkább (palacsintát kivéve, ugyhogy ezt nem is értem igazán). Persze ő is megeszi a hust is de azért a férjemet nem körözi le ebben. Én már néha rosszul vagyok ettől a hust hussal ételektől.... hisz olyan sok más finom étel is van. Ráadásul a férjem erősen válogat... jobb ha nem is sorolom milyen ételeket nem eszik. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Megyek a krumplikámra rákukkolok.
Meg majd lassan lépek Bencéért is.
KépKép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok,

Ne haragudjatok, hogy ennyi ideig nem irtam, nagyjából olvastalak benneteket, de még mindig nem jutottam a teendők végére. Bocsi ezért.

Olvastam a sok fincsi receptet, én is épp főzök, persze késésben vagyok, de azért leírom, hátha vkit érdekel.

Bajor hús (Pataki tálban szoktam késziteni)
Zsirral kikenem az edény, nyers krumplit teszek az aljára felkarikázva(sózom), arra hagyma, paradicsom, paprika, kivert hússzelet (vékonyabbra verve mint a rántott húst, sózva), szalonna, kolbász, zöldborsó, krumpli és amig van hozzávaló addig rétegezzük, tetejére krumpli és 2 pohár tejföl. Kb 1,5 órát sütöm, hogy rajta a teteje.Nagyon fincsi, ahogy összesülnek az izek.

Rám számithattok kedden, és akinek fuvar kell még mindig áll az ajánlatom.

Most rohanok.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78

Zsu: Nincs bejelentkezés ortopédiára :oops: csak a neo-ra, de oda már nincs hely. Hétfőn megyünk időpont nélkül együtt a szobatársammal( Ő is aznap szült. Vannak ismerősei.)
Mesélj. sokan voltak? Olyan rossz ilyenkor várakozni...

Olimami: nagyon jó, hogy tudsz jönni :D "Szegény" Andi, annyian leszünk :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Elnézést, hogy beirok, de érdeklődni szeretnék, ha szabad... merthogy nem mindenhol szabad.

Azt szeretném kérdezni, hogy hol történik Debrecenben a terhesgondozás. Egy másik topikban kaptam infót miszerint a Bajcsyn vagy/és a Bethlen utcán.

Sajna béna vagyok, a keresőbe hiába irom be hogy terhesgondozás Debrecen, egy csomó találatot kiad, de főleg magánpraxisokét.

Ha lehetne, akkor a terhesgondozó telefonszámát és címét szeretném megkapni.

Előre is köszönöm!

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok Lánykák!!!!

Alíz!
Kőbe vésem a neved.... :lol: :lol: :lol: , annyira finom lett a gyros husi, hogy alig maradt belőle. Nagyon-nagyon köszi a receptet, azt hiszem gyakran fogom csinálni. Sőt, megyünk anyuékhoz 2 hét múlva neki is megcsinálom majd, tutira fog nekik ízleni.
Hol vagy máááááááár??????

Pintyus!
Te is csináld meg a husit, nagyon fincsike.
Végül csináltam hozzá salit, krumplika is fini lett, nagyon izlett mindenkinek. Na persze Dorkát leszámitva mert ő meg sem kóstolta.

Anita!
Jaj, de jó hogy hírt adtál Magadról, jó ha írsz, bár látom még mindig el vagy havazva.
Sebaj, keddig már nem sok idő van és megismerhetünk személyesen is.
Bajor husi is nagyon jól hangzik, azt hiszem ezt is ki fogom próbálni, :lol: köszi hogy leirtad. :wink:

Olgi!
Nem vagyok én "szegény", örülök ha jöttök. Dorka is imádja a vendégeket, én is szeretem, , időnkből bőven kitelik, akkor meg miért ne?! Csak ne jöjjön már senkinek semmi közbe és akkor nem lesz gond. :wink:

Na és hogy nem a fellegekbe beszéltem:
Kép Apa vacsija
Kép Ez meg az enyém (egy része :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
bendor

Szia Juhász Olga!

Persze hogy kérdezhetsz, ha tudunk segitünk.
Debrecenben egyelőre két helyen folyik terhesgondozás, a Bethlen utcán és az Ótemető uton. A saját utcádtól függ hová tartozol. Én a Bethlenre jártam, annak meg tudom adni a telefonszámát.
52/ 414-808 (Bethlen u. 46-48.)
De a két helyszinű terhesgondozás meg fog szűnni, és egy helyen lesz, mégpedig az OTI-ban (SZTK). Ez is a Bethlen utca elején van, közel a Kölcsey Központhoz. De pontos időpontot nem tudok hogy ez mikortól lesz, szervezés alatt van.

Kérdezz még bátran.

Kép
Kép
bendor

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Hali!

Na én is megfőztem a kajcsit, nagyon fini lett, még nem ettem várom az uram hogy együnk, már kopog a szemem! :shock: :shock: :shock: Főleg hogy az Andi szép menüjét megnéztem!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll:

Huu nagyon jól néz ki!
Ebbe a saliba mi van benne? Mert nagyon étvágygerjesztő!!!!!!! :D :D :D

Szia Juhász Olgi

Én az Ótemetőre jártam de már a Bethlenre fogok következőnek ugyanis jövő hét utáni héttől elköltöznek ahova Andi mondta. Az Ótemetői telefon szám: 414-048

Csak tudakold meg először hogy a te utcád hova tartozik.

na muszály menjek vacsizni mert már szédülök
Vendég

Andi! egyre szebb ez a táblázat! :lol:
Vendég

Pintyuska!
Jó étvágyat Neked, remélem nem vártad meg mig elájulsz az éhségtől. :?

Salit kérdezted:
Szamba-saláta mix (ebben sali és cékla csikok vannak), kukorica, csemegehagyma, uborka, retek, Californiai paprika, (koktélpari kimaradt, mert férjem nem szereti :cry: ) mindez leöntve olaszsaláta-öntettel.Hajnalka barátném javasolta régebben, és fini. Kell bele 7 kanál víz, 2 kanál olaj, 1 kanál ecet (picit kevesebbet tettem) , de ez le is van irva az öntet hátoldalán.

Táblázatra köszi a megjegyzést, de azért nem tökéletes. Vannak adatok amiket nem tudok, meg emberkék benne akik nem igazán jelentkeznek manapság. :? Igy nem is fogom megtudni. :lol:

Kép

Kép
Kép
bendor

Ja azt elfelejtettem:
a kajcsin azért nincs semmi díszítés, mert már annyira éhesek voltak a fiúk, hogy pl. fényképezés közben is ette Tibi a vacsiját, és nevetett hogy nem vagyok komplett hogy nem hagyom enni, inkább fényképezgetek. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok! Csak egy percem van. Tegnap nem csak én, hanem Pannika is kapott virágot az apjától valentin napra! :D A fréjem azt mondta, a virágos nagy örömmel kötötte, mikor mondta, hogy a 6 hetes kislányának lesz babacsokor!

Íme:

Kép Pannika virága

Kép Anya virága

Kép méterarányok :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Kép

Egy kis bogyó a rossz kedv ellen.Remélem senkit nem húz le a hóesés.Ami már nem is esik.
Nekem kimondottan jó kedvet csinált.Nem tudtam időre beéri a munkahelyemre az utak állapota miatt.Amig araszoltam a kocsisorba neztem az embereket akik takaritották az utakat.Olyanok voltak mint a "kis" hangyák....
Tegnap mindenki nagyon finomat főzött!!!Én sajnos dolgoztam és igy nem tudtam "brillirozni". :cry: Nagyon nem kesergek miatta mert a párom így is nagyon szeret :lol:

Ugy tűnik tovább javulok! :lol: Most már minden megmarad bennem.A tegnapi napon vacsi után már egészen látható volt a pocakom...Igaz reggelre lentebb ment :(
Nem baj majd fejlődik szépen a babócával együtt a "háza" is :lol:

Szép napot nektek!

Puszi
Évi

Kép
awe

Kép

Kép

Reggel kissé meglepődtem ezen a havon. :shock: :shock: Bújnak ki a növények, erre most meg jön a hó és a hideg. :? Szép lesz mert minden le fog fagyni, hétvégére éjszakára akár -15 fokot is jósolnak.Brrrrrr... :evil:

Zsu!
Nagyon szépek a csokraitok. Apa kitett magáért. :P Egymás mellé téve látszik hogy Pannika csokra valóban mini, nagyon aranyos. :lol: :lol: :lol:
Nem írtad, csípőszűrésen mi volt? Remélem minden oké.

Évi!
Örülök, ha jó kedvre derített a hóesés. :wink: Annak meg még inkább, hogy tartósan is jól érzed már magad, nemcsak 1-2 napról volt szó. Végreeeeeeee....... Rád fért már.

Úgy néz ki lányok, tavasszal felújításban kezdünk, remélem tudtok ezügyben segiteni. Nincs megbízható burkoló ismerősünk, pedig a wc-t, fürdőszobát szeretnénk puccba vágni. Tudtok ajánlani valakit? Aki korrekt, megbízható, szép munkája van, nem alkoholista..... ???

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Na, most van egy kis időm! tegnap minden rendben volt a csípő uh-n! Tényleg nem kell időpont, és nagyon hamar végeztünk! De hogy a rendelőben mekkora marhák az asszisztensek és az orvos! :evil: Bemegyünk, érzem, hogy hót hideg van.... erre látom, hogy nyitva van az ablak...ott, ahol csupa 6 hetes babát kell alulról pucérra levetkőztetni... :evil: no comment... A férjem zárta be az ablakot, remélem, Pannika nem fázott meg! Mert persze azt nem tudtuk megvárni, hogy visszamelegedjen a szoba, mert pörgették a dolgot. Pannika a változatosság kedvéért odapisilt a pelenkázóra! :lol: Hát, ilyen hugyos kiscsajon van! Andi, Hozzátok viszünk alátétet, nehogy kárt tegyen vmiben! :D

Hű, milyen finomakat főztetek tegnap! Én semmit... :oops: Sőt, bevallom, mi az ebédet is hordtajuk.... Biztos én vagyok a béna (hisz Olginak 2 pici mellet is megy minden), de főzni már nincs időm és energiám. Örülök, ha a többi házimunkával végzek! Amúgy a gyrost én is így csinálom, már a húst, csak kevesebb olajat teszek alá. Illetve nem mérem, de sztem nincs 2 dl. Sültkrumplival és salival szoktam (paradicsom, uborka, póréhagyma, fokhagyma, pici olivaolaj) és néha tzatzikit is csinálok hozzá. A férjemet ha megkérdezem, mit főzzek, Ő gyrost kér... :D

Kép
zsuzska81

Na a tyúkeszem.....

Éva! Örülök, hogy jobban vagy!!! :D hamarosan fog az apoci reggel is látszani! :lol:

Kép
zsuzska81

Kedves topikosok!

Nagyon szépen köszönöm az információkat!

Minden jót nektek!

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Kép

Zsu!
Ezek szerint semmit nem változott a csipő UH-n a helyzet, csak hogy nem kell beutaló . Mi Dorkával mikor voltunk (igaz ő nyári gyerek) de épp hűvös időben mentünk, plüss rugi, bundazsák is kellett és akkor is tárva-nyitva voltak az ablakok, a férjem zárta be. Ugyhogy morogtunk is, bár voltak szülők akiket ez egyáltalán nem zavart, komolyan nem is értettem.... :roll: :roll: Szólni nem mertek, az ablakot meg nem volt eszük behajtani, Tibinek kellett. Na mindegy... az ott dolgozóknak is lehetne annyi eszük valóban hogy pici pucér babákra nem csinálnak hideget.
Pisis a lánykád valóban, de jól tette ha megtisztelte az UH-sokat ezek után. :lol: :lol: :lol: :lol:
Figyu Zsu! Én itt már annyi hányás takaritottam a két gyerek után, hogy Pannika pisijét eltüntetem 2 perc alatt. Profi vagyok ebben. :lol: :lol: :lol: Ugyhogy emiatt nem kell aggódnod. :wink:

Pintyus! Alíz!
Remélem sikerrel jártok háznézegetésben. Majd meséljetek.

Anita!
Te aztán az utóbbi időben nagyon eltűntél, igaz mondtad hogy lesz dolgod, de hogy ennyire sok... :shock: :shock: :shock: :roll:

Látszik, hogy hétvége van, nagy itt most a pangás, gondolom mindenki a szombat délutáni pihenést élvezi.

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziaztok!

Hát van aki pihen van aki ma is dolgozik, én az utobbiakhoz tartozom! Már reggel nyolctól a gép elött vagyok! :shock: :shock: Ugyanis keddig le kell adnunk egy munkát a nyomdába és ilyenkor egyfoytába dolgozunk! Szóval nekem sok időm nincsen mostanában!

Épp hogy tudtam ebédelni! A ház nézegetés most áll egy helybe, tegnap néztünk egyet, de a veres péteren volt és az túl forgalmas nekünk és szennyezett, maga a lakás szép volt nagyon csak a kert rész az külön volt, szóval nem közvetlen a házhoz hanem a közösből lett le választva, az se nagyon tetszett nekünk. Na de majd egyszer lesz valami! össze is vesztünk kicsit mert férjem rá jött hogy csak nem akar sorházat mert tetőteres, én meg nem akarok egy régi családi házat! Szóval igy eléggé nehéz lesz közös nevezőre jutni!

Aliz ti hogy álltok?

Zsu: aranyos nagyon a kis Pannika hogy mindenhol mindent lepisikál, mint a kiskutyusok! :lol:

Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!!!
Vendég

Pintyus!
Amennyit tudsz azért pihizz is. :P

Dorka tegnapi és ma délutáni elalvását megosztom Veletek. Nem tudom mennyire kényelmes pózok ezek, de neki bejön. :lol: Besszél, beszél egyszercsak már alszik is. :P Persze innen azért átviszem az ágyikójába. :lol:

Kép Tegnapi elalvás :lol:
Kép Ez meg a mai :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Jajj Andi! Ez nagyon jóóóóóóóó!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ki kacagtam magam rendesen!!! Nagyon cuki Dorka!! Hogy is tud igy elaludni?? Nagyon nagyon édes, már ténleg nagyon várom hogy lássam!!!

Na mára végeztem végre, mert már egyáltalán nem kényelmes a széken ülés, nyomja a hasamat nagyon és a hátam is fáj már! Ugyhogy megyek vízszintbe teszem magam!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztoooooooooooooookkkkkkkkkkkk!

Kicsit eltüntem!Köszi a hiányolást. :)
Na először is megkaptuk a szurit.Aznap éjszaka szinte óránként fent voltam mert Balázskám nyöszörgött mert belázasodott,adtam neki panadol szirupot.Reggel még volt hőemelkedése meg kicsit nyűgösebb volt az átlagnál.Apukám elmondása szerint mert csüt. délelőtt elvittem hozzájuk mert anyósómmal B.újvárosra mentünk temetésre.Délután mentem érte de akkor már jól volt.Így aztán ennyivel megúsztuk. :D
Pénteken meg délelőtt takarítottam meg mostam,főztem.Balázs délutáni alvása után meg elmentünk a Tescóba vásárolni meg az Invázióba (tudjátok az a ruhás bolt a aTesco-ban.)Lányok!Ott most minden le van értékelve ha arra jártok menjetek be,jó dolgokat lehet kifogni és piri pénzért.Gyerekeknek is nagyon édes cuccok vannak.
Balázsnak vettem 2 kabátot de majd ősszel lesz rá jó szerintem vagy csak jövőre :P Na mindegy majd elhordja,de hát az egyik 990ft. volt a másik meg 1290ft.
Apának is vettünk nekem is dzsekit,ilyen kapklodónak kocsiba ,kirándulni stb.Szerintem jól néznek
ki és 2000-ért adták.
Szóval ha gondoljátok nézzetek be.
Ma megint voltunk házat nézni,az egyik az nagyon tetszik a Balaton utcán van,mondjuk 30 éves de teljesen fel van újítva és nagyon szép.Csak nem sokkal nagyobb a mostani lakásunktól.
De egyébként nagyon tetszik.Csak persze még el kell adnunk a két lakásunkat.
Tényleg ha esetleg valakit tudtok akit érdekel egy minigarzon az Angyalföld téren vagy egy kétszobás lakás a Tócóskert téren akkor szólna nekem?Előre is köszönöm.Már bocsi hogy itt hirdetek de sose lehet tudni.Ja 7 és 9 millió lenne az áruk de persze valamennyit engedhetünk. :roll:
Nálunk pénteken volt Valentin nap! :oops: Mert a drágám késő este jött haza Sopronból,így eltoltuk és péntek ebédre csináltam meg a gyrost (amit Andinak ajánlottam skypon és ügyesen meg is csinálta.)Meg vettem neki mogyorós Svájci csokit meg Konyakmeggy szívdeszertet.
Örülök hogy ízlett Andi a családnak a gyros és hogy segíthettem.
:lol:
A férjed meglepődött hogy olyen fini kajcsival vártad?
jól nézett ki a salid majd megcsinálom én is.
Zsu írta hogy Tsasikit szokott csinálni hozzá ,én is szoktam csak most nem kaptam fűszerkeveréket és most úgy csináltam hogy tejfölbe nyomtam 3 gerezd fokhagymát meg lereszeltem 1 kígyó uborkát és összekevertem.VAGY
szoktam csinálni gögög salátát amihez kell:
paradicsom,uborka ,hagyma,feta sajt és olíva olaj
A parit és az ubit és a sajtot felkockázom a hagymát leszeletelem vékonyra uborka szeletelőn,Ezeket egy tálban összekeverem és leöntöm olíva olajjal.Ezzel isteni.
Ennyit a görög konyháról. :) Ezt elküldöm nehogy elszálljon :twisted:

Kép

Kép
aliza

Lolita:

Nagyon jól hangzik az a Bajor husi,mindenképp kipróbálom.Úgyis kaptam még a névnapomra a nagynénémtől egy európai tálat ,ez tudod olyan mint a Pataki csak a belseje ennek mázas.
De még nem használtam pedig ahhoz is van vagy 30-40 recept. :oops: :oops:
Örülök hogy írtál és a sok hogy volt egy kis időd.

Awe:
Jaj nagyon jó hogy nem kellett befeküdnöd és nagyon jó hogy már normalizálódik a helyzet. :)
Ne aggódj majd nőni fog a pocaklakód hogy most már a mami jobban van és jobban fogsz enni.Vele együtt a házacskája is növekszik majd. :D

Pintyus:
Jaj ne is kérdezd már kicsit beelfáradtam a ház keresésbe de nem adjuk fel.
Persze vegyétek csak fel nyugodtan a szoc.polt. ami jár az jár. nehogy már "Fletónak" :evil: :x maradjon meg. :D
Már lassan mi is ott tartunk hogy eladjuk a két lakást meg veszünk fel szoc.polt és építkezünk.
Sok sikert nektek is.

Kauka:
Még nem tudom hogy Andiékhoz hogy megyünk,mert ha jó idő lenne (bár kétlem :? )akkor babakocsival elsétálunk,de ha autóval akkor beférsz és elhozlak.Hányra kell menned?

Andi:
Tényleg hány óra felé menjünk,Úgy mint a múltkor 10 óra körül?
És az örök kérdés, mit vigyünk? :D

Olgi:
Nagyon édes a kiscsajod,egyre jobban hasonlít Zolikához. :D
Nagyon ügyi vagy!Két gyerek mellett mindent megcsináltál.Emelem kalapom. :lol: Nekem néha egy gyerek mellett sem mindig sikerül. :)

Zsu:
Édes a pisilős Pannikád.Egyébként jól tette a csípőszűrésen hogy lepisilte őket :lol: .Azt kapták amit megérdemeltek :twisted:

Olimami:
Örülök hogy jössz és megismerhetünk személyesen,azaz akarom írni hogy jösztök. :wink:

Egyelőre ennyi lányok majd lehet még valami eszembe jut.
Pusszancs.
Kép

Kép

Kép
aliza

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?