Zsu!
Nagyon szépen fejlődik Pannika, és örülök, hogy a kontrollokon minden oké volt Veletek. Holnapi csípőszűrésen sem lesz gond szerintem, ügyesek legyetek és majd gyere mesélni mi volt.
Magánrendelő el tudom képzelni, hogy bőven lekörözi a klinikai körülményeket, de bármelyik közkórházat is. A magyar eü. soha nem lesz szerintem azon a szinten, hogy csodaszép várótermekkel, hiper-szuper felszerelésekkel várja a betegeket, látogatókat. Pedig nem csodák kellenek hozzá, ha a magánrendelők is meg tudják csinálni.
Alíz!
Nem volt gond Balikánál a szuri után, igaz? Sem láz , sem lábfájás? Remélem nem, és továbbra is virgonckodik.
Pintyus!
Nagy nehezen felfogom, hogy anyukádnak nézitek a sorházat, nem magatoknak, erre fordult a kocka. Most meg magatoknak néztek...
Sorházat továbbra is? És merre?
Találtok jókat?
Olimami!
De el voltál veszve, de megvagy ez a lényeg.
Nem minden nap felhőtlen örömmámor a terhesség alatt sem, vannak nyügösebb napok szerintem mindenkinek. Látom, most hasonló periódusod van Neked is.
Édes, ahogy nyomást gyakorolsz a fiukra a Száva névvel.
Tetszik. Határozott nő vagy.
Tesco mellett a Böszörményi ut felől az udvarban és utcára nyiló turi is van, hatalmas kék-sárga felirattal, eltéveszthetetlen.
Nem vagyok turi szakértő, de láttam én is hogy az udvarban levő turi táblájára ki volt irva:
hétfőn 800.-/kg ruha, kedden 700.-, szerdán 600.-, csütörtökön 500.-, pénteken 400.- szombaton 70.-/kg. A másik, utcára nézőben nem tudom szombaton milyen árak vannak.
Gabi, és Bea többet tudnak erről Neked mesélni szerintem.
Igen, Ditke is mint orvos irta november-december táján, hogy ügyelet után közvetlenül nem mehet be az orvos. Ezzel az orvosokat is "védik", meg nyilván a pacienseket is. Egy hullafáradt orvos mégiscsak több hibát véthet mint egy kipihent. Persze a kismaminak meg az lenne a tuti, hogy a saját orvosánál szüljön. Szóval elég nehéz ügy ez manapság.
Évi!
Örülök, hogy jobban vagy, és a babóval is minden oké, meg hogy nem kellett befeküdnöd. Az ne zavarjon hogy a pocid még nem látszik, hisz ez alkat kérdése is, és Te ugye eddig sem hiztál, hanem fogytál.Igaza van Zsunak, cipelheted még eleget a nagy pocidat, meglátod szépen ki fog az kerekedni.
Jelentem, kislányom napról-napra jobban van, köhögés múlóban, és az étvágya is kezd visszatérni. Peritolt kiváltottuk, de berezelhetett a dobozának látványától is, mert tegnap magától kérte az ebédet, amire az elmúlt napokban nemigen volt példa. Ma igaz kevesebbet evett mint tegnap, de azért nem vagyok telhetetlen.
Igy nem kezdtük el az étvágygerjesztő szedését, hátha nem lesz rá szükség,Feleslegesen nem szeretném gyógyszerezni. Persze jó hogy ki van váltva, sosem lehet tudni Dorkánál mikor lesz rá szükség.
Holnap nem tudom mikor jövök babanetre, ugyhogy kicsit előre, de MINDENKINEK boldog Valentin -napot kívánok!!!
Bea, tudom erre nem vagy vevő, ugyhogy Neked egyszerűen csak boldog napot!!!