Sziasztok,
Végre van egy kis időm.
Estelle,
Nagyon szép baba Mózi. Ilyenkor szokták mondani, hogy találtam vőnek valót?
Én ettől falnak tudok mászni, de tényleg helyes kis fiacskád van. Tök jó, hogy van sok tejcsid.
Gadevi,
Visszaigazoltalak az iwiwen. Nagyon édi Ali a képeken.
Judit,
Sajna, nem tudok bébiszittert.
Nana,
Jobbulást, bár remélem, mire a végére érek az olvasásnak, te már meggyógyultál.
Indygo,
Üdv itt. Mi a Kada Elek utcáre járunk dokihoz.
Nálunk a Gergő neve nagy hercehurca volt, ő Lajos Gergő ésm indkettőt használjuk, az elsőt az apja a másodikat én adtam neki. Dorkánál meg listát csináltunk és megnéztük, mik a közös nevek és mi tetzsik még esetleg. A Dorka közös volt, az Inezt és választottam mellé a párom lapjáról. Így Dorka csak simán Dorka.
Roz,
Jobbulást Nektek. Szörnyű lehet, az egyik betegségből ki, másikba be, főleg ilyen magas lázzal. Nálunk Dorka nem akar tudni kikecmeregni a betegségből. Komolyabb baja szerencsére nincs, csak szörcsög, de nem bírom kiporszívózni, és csak nyeldekel, amit lenyelt, utána mindenhol jön belőle.
Kisévi,
Lehet, hogy Reni volt? Majd megpróbálom visszakeresni. Annyira nem lényeg.
Bejelöltelek iwiw-en.
Hajny,
köszi a képet Thymi faicskájáról. Nagyon édes.
Korábbról: A gyűrűitek szépek. És a ruha is meseszép, amit kiválasztottál. Felpróbáltad már?
Andi,
Édesek a szöszkék. mi volt 13-án???
Lina,
jobbulást Nektek. Sajnálom, hogy te is megörökölsz minden betegséget Lilitől. nekem eddig sikerült megúsznom egy kis torokfájással, pedig már 2 menet is volt itthon betegségből. Remélem nemsokára itt a tavasz, már alig várom, hogy kimozdulhassunk.
Adri,
milyen orrvédőt keresel? Én azt tuti nem olvastam, mostanában ha leültem a gép elé, tuti nem tudtam belépni a babanetre, utána meg nagyon el voltam maradva, nem volt időm pótolni.
Bedolgozásos isemrősöm volt. 3 hónap alatt neten keresztül csinált adatfrissítéseket, keresett 500ezret, bruttó, csak elfelejtették kifizetni, ez a tavmunkaklub.hu volt.
Nálunk a szomszédházban van egy másik Gergő, aki 1 hónappal kéőbb született, mint az én Gergőm. A kissrác magasabb, mint Gergő, így ő lett a nagyGergő, az enyém a kisGergő. Most a szomszédban született Dorka szeptemberben, így megint az enyém lesz a kisDorka, vagy Dorka 2, ja társasházban lakunk, nálunk csak nekünk van gyerekünk, de a szomszdban sok kisgyerek van, oda szoktunk menni játszani.