Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ser

Nagyon boldog szülinapot,klasszul ünneplitek!

Erszényes
egy kicsit változott a müszakom,csütkön dolgozom 5-fél 2-ig,pénteke üzemorvos,mert be kellett ma mennem.de majd beszélünk még addig.Mehetünk csüt. délután. :lol:

Roz
köszi a dícséretet,már megszoktam a gyürüt,a rucit meg két hét múlva mehetek varratni. :lol: De várom már!

Judit
a mi dokinénink is foglalkozik állítólag homeopátiával,itt a telószáma,kérdezd meg.
06 20 5484-396
Dr.Szentannay Judit.Hátha segít.

Lina
jobbulást neked,akkor majd ha meggyógyultatok,akkor meglesz a bicó is,a rucik meg megvárnak.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi, Gyuszi

Jobbulást pici Mirinek

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Hajny,
ha kiír holnap a gyerekorvos, akkor a héten el tudok szaladni a rucikért. Anyu táppénzen van, szóval le tudom parkolni Lilit. Most tudnám rá hagyni, de nem akarom, ha már beteg, én akarok vele otthon lenni!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Köszönöm a számokat, leírom.
Már elvittem a dokinkhoz délelőtt és adott antibiotikumot (holnap délig ha még van láza akkor kell kezdeni)...
Nyilván beadom, mert nem kockáztatok de a továbbiakban igénybe veszek vmilyen homeopátiás segítséget, hátha meg tudnák erősíteni egy kicsit az immunrendszerét.
Ez nem állapot.
Szegény folyamatosan köhög..Stodal sziruppal kezdtem de még rosszabb, ennek ellenére folytatom. Nektek használ ez a szirup?
Egész éjjel köhögött és sírt. Ma meg nagyon nyűgös, köhög, és direkt rosszalkodik, nem fogad szót.
A boltban épphogy ki tudtam kapni a kezéből a 10 tojást mert épp földhöz akarta vágni. :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Adri- Én is örülök, hogy Cegléden "szültem", bár nincs összehasonlítási alapom, de kecskeméti szülésznő mondta hogy jobb ha ott szülök! :shock: Egyébként nem flancolásból mentem oda. A sors így hozta. De hatalmas élmény volt, és nagyon nagy biztonságban voltunk! :wink:

Judit- Én is Varga Doktornőhöz szerettem volna menni, de Ő most Németországban vett praxist, így nem tudok ajánlani! De P.J. is szuper, de nem homeopata. :(

Thimi- ÉÉÉdes a kisfiad!!! Remélem jól vagytok!!!

Gadevi-Nekünk is csak bimbóvédővel ment a szoptatás, de megtanítottak "csupaszon", és ez nagyon-nagyon jó!!! :D Így lett Mózes cici császár!

:lol:

SER-BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!Biztosan egy pályamegállóban megünnepelitek egy jó kis forralt borral!!! :)

Erszényke-Köszi!!! :D Nagyon szeretjük ŐT! A tél...nekem ez a legszebb telem eddig!!! :lol: Pedig fúúú, de nem szeretem!!!

Hajni-A gyűrűkről jut eszembe, képzeljétek nem megy már fel a gyűrűm.... :shock: Miért? Pedig már lement a dagadás. Lehet valamit csináltatni rajta, nem tudjátok? Mármint a gyűrűn...nem az ujjamon. :) Megvastagodtak talán!? Vagy még várjak? Mert 10 kiló még rajtam. De az most még kell is a szopihoz.

Kaziékat tegnap felhívtam este, és nagyon nem érzik ott jól magukat... :( Persze ez nem csoda!!! Van egy beteg kislány, akinek olyan fájdalmai vannak, hogy a nap 24 órájában sír. Drága Szív! Amikor beszéltünk is hallottam sírni. A szivem szakad meg ilyenkor! :cry: Mirikével is cseverésztünk egy picit, hála Istennek Ő jól van a körülményekhez képest!!! :) Csak a diagnózist nem tudják! :(
Kazi azt mondja, h. a nővérkék nagyon gázak, képzeljétek gyros partyt tartanak este, és zajonganak egész éjjel, így Kazi 2 nap alatt fél órát aludt... :roll: :shock:
NAGYON VÁRUNK HAZA!!!MIRIKE GYÓGYULJ MEG!!!

Kép
estelle26

kocsisandrea-Tünemények a Drágáid!!! :D

Roz- Ákosnak mielőbbi gyógyulást, és Adrinak is! Lehet, h. megviseli Őket a távolléted, de sajnos dolgozni menni kell! :cry: Pedig de jó lenne Velük sokáig otthon maradni!!!Nem gondolkodtál a hivatásos anyaságon? Vagy az vagy? Vagy talán az kevés, gondolom....mármint anyagiakban. :(

Donoé-Kár hogy így repül az idő... :(

Kép
estelle26

Sziasztok!

Estelle
szerintem ne csináltass semmit a gyürüddel,majd nemsokára vissza fog menni.
Szegény Kaziék,írtam neki sms-t.

Lina
a héten elég vacakul melózom,vasárnap Dunavecsén vagyunk,majd megbeszéljük.Jobbulást!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle,ha már Ő is ezt mondja,az tényleg gáz.... :shock: :( :( Én nem itt akarok,de erre is készülnöm kell,mert tisztában vagyok vele,hogy bármi közbejöhet.........de akkor biztos megőrülök!!!!!!!!!!!!!!Meg majd Ők is tőlem........
Jó a bimbóvédő,pár napig,van hogy szükség lehet rá....de nélküle is kell,hogy menjen.Az nagyon jó,hogy segítettek!!!!!!!!!! :lol: Fájt vagy miért kellett?
A gyűrűvel szerintem is várj még.....megcsinálják,de ha aztán meg nagy lesz??? :lol:

Kaziéknak nagyon rossz lehet......mind a 4üknek......a nővérek meg.... :shock: :shock: :shock: hát ez elég kikasztó.. :(

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Ser, Boldog születésnapot kívánunk! :)

Judit, a katonatelepi dnő is homeopátiás. Ha gondolod, megadom a számát. Írtó aranyos.

Kaziéknak gyors gyógyulást kívánunk4
birolili

Ser!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánok! Kép
Vendég

Sziazstok :)

Ser
Nagggyon sok boldog szülinapot kívánunk :)

Estelle
Most fogom elintézni az anyaságit márciusban Ákos betölti a 3 évet és utánn el lehet intézni, bár csak 4 órát lehet mellette dolgozni és csak 25 000 ft havonta. De már az is valami, és így ezzel a melóval együtt jó volna..gyűrűvel szerintem is várj még :)

hajny
elhiszem hogy várod a ruhapróbákat :) Ki varrja ?

judit
Poncsák Mária itt is rendel kecson a régi SZTK.-ban szerintem nagyon aranyos . A száma az amit leirt Adri is :)

Adri
nem jól itam tegnap jobb kéz felőli soron van a bolt :) megnéztem tegnap volt is nekik :)

pille
Flóra hogy van ?

Nekm is csak rossz élményem van az itteni gyerekosztályról a zajról meg a hozzá állásról . Nem tudom Kaziék melyik szobában vannak de ha ilyen 4-5 férőhelyesben az nagyon gáz . Bár már nagyon sokat javult a dolog, mert eddig széken kellett aludni a szülőknek nekem is volt jó párszor benne részem, mostmár vannak fotelágyak a szülöknek, de a nővérek nagyrésze nagggyon gáz. Az orvosokkal nem volt eddig csak 1 rossz tapasztalatom. De a nővérkék ... Nagyon sok helyen voltunk már kórházban (Pesten Szegeden, Halason...) de ilyen nővérekkel még nem találkoztam ... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

bepa
Tegnap lemaradt Niki sokmindent kért :lol: pl . egy órát mert meg szertné tanulni, hogy mikor hány óra van :) Meg nagyon akar most betűket tanulni ugyhogy valami olyan társas játékot kap majd amivel tudja tanulni. Meg egy figurás (cicás) szemetes vödröt is kért . Majd megveszek mindent és elosztom a mamák meg rokonok között, hogy ki mit adjon . Meg tegnap voltam bent a centrumban és nagyon klassz szabadidő rucikat vettem neki is meg Ákosnak is mert neki meg a névnapja lesz 28. án :)

Kép

Kép

Kép
roz23

roz

nem kaptam pü

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Nana,
nagyon sajnálom a betegséget, nagyon rosszul hangzik! Remélem már jobban vagy.

Estelle, Thymi,
gyönyörűek a fiúk, annyira jó nézni őket!

Ser,
utólag nagyon boldog szülinapot Neked!

Roz,
azt biztos tudod, hogy a főállású anyaság mellett haza kell hoznod délben a gyerkeket az oviból/suliból. Bár nem tudom milyen időbeosztásban dolgozol, de ez annyira gáz egyébként! Rám is ez vár valszeg szeptembertől...Ez az óra mánia... Milán két hete volt hat éves és ő is órát kért szülinapjára :lol: . Ősszel meg egyedül megtanult olvasni, hogy mit fog csinálni a suliban, nem tudom?

Kazi,
nagyon sajnálom... a gyerekosztály tényleg kritikán aluli... sajnos nekem is volt már benne részem :cry:. Remélem jobban vagytok!
balim

Nana,jobban vagy??

Kaziékról vmi hír?

gadevi

erszényes-a kért képek.Itt már megláthatod. :wink:
Friss ma reggeli fotókat az én aranybogaramról.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
KépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Roz
de klassz ajándékok Nikinek!
A ruhámat egy idös néni varrja,a Petöfi S. utcán van egy kölcsönzöje,a fürészfogasok oldalában,és naon rendes,mindent beszerez hozzá,még kiegészítöket is ad.És elég baráti áron.Ami nem egy rossz dolog. :lol: :lol:

timci
ej de drága ez a kis Atika! :lol:
Figyi,nem tom mikor lesz valami az átmenetlböl,hétfön felmondott az egyik kolléganöm,és nekem SOS-ben vissza kellene mennem dolizni 8 órában,teljesen felborult a hetem is.Még nem tok semmit.Szerintem majd a jövöhéten kialakul.

Balim
szerencsére nekem nem volt még szerencsém az itteni gyerekosztályhoz,de szerintem ha menni kell valahová,inkább leviszem Szegedre.Fizetek,de ide nem szívesen,csak mert mondjátok hogy ez gáz.ha ad pénzt az ember a növéreknek,vagy ajándékot,akkor is ilyenek?De nekik ez alap hogy egy gyerekkel normálisan,meg hát az anyjával is.Én legalábbis ilyen vaok.

Borsika
az ám,veled mi újság?Naon régen hallattál magadról.Jól vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajni-köszönöm szépen.Csak béna vagyok a képkicsiniyitéshez,nem az eredeti formáját adja ki. :( Ok.Várom,h.jelentkezz. :wink:

KépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Itthon vagyunk!!!!!!Ne haragudjatok,de most nem olvasok ,mert hulla vagyok,csak gondoltam bejelentkezem!Köszi aki gondolt ránk!
Mostmár Lari is beteg(szerintem a távollétünkbe betegedett bele),úgyhogy.....van mit csinálnom :oops:

Jó éjt!
kazi

Sziasztok Lányok!

Gratulálok Thyminek és Estellenek! Gyönyörűek a babák!
Minden szépet és jót kívánok nektek s persze jó egészséget!

sajnos nincs időm suli miatt visszaolvasni, csak gyorsan pár mondatban meg szeretném köszönni a segítségeteket!
9 év szenvedés után végre látom "az alagút végét". Ma egy endokrinológus felírta a Meforal-t. Ilyen boldoggá recept még nem tett
Köszönöm mindenkinek!
Aki még orvost keresne Kecskeméten (PCOS miatt) tudok ajánlani egy angyal (már ha lehet ilyet írni) endokrinológust.
Köszönöm mégegyszer!
Szép estét mindenkinek!

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Kazi, sok erőt kívánok! Lesz mihez!
birolili

Sziasztok!

Kazi!
örülök, hogy otthon! Lari is gyógyuljon meg hamar, kiderül már mi volt a baj Mirinél?

Lányok!
köszi mindenkinek a cipőorrvédő segítséget!
MOndjuk Levi még nem igazán vadmotoros :lol: , inkább sétálni szeret---a másik irányba :roll: !

Timci!
milyen programmal kicsinyíted a képeket? nem tudod csak az egyik méretet állítani? mert nekem akkor a másikat autómatikusan átállítja a gép, és nem húzza szét!

Balim!
hát igen, szép a főállású anyaság!
de ez a délben el kell hozni a gyereket, ezt nem értem, főleg általánosban nem tesz jót, ott még délután is foglalkoznak a gyerekekkel!
nem mintha anyuka nem tenné meg otthon, de ha van egy négyórás állása, akkor már más segítségét kell kérni!
a szomszédunk is főállású, másból sem áll, csak jön-megy egész nap!!!!! főzni is csak a gyors kaja, mert ebéd meg ugyi kell, csak az idő nincs meg hozzá!

úgyérzem valakit kihagyok :roll:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Adri
engem kihagytál! :lol:

Kazi
örülök hogy hazaengedtek titeket,otthon minden más,gyors gyógyulást mindenkinek! :lol:

Napfény
hogy sikerült rá találnod?Na gyere és mesélj!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Adri

Kazi
örülök hogy hazaengedtek titeket,otthon minden más,gyors gyógyulást mindenkinek! :lol:

Napfény

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Adri

Kazi

Napfény

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajny!
elég lett volna 1x felhívni a figyelmem rá :lol: !

Lina!
Valamelyik nap írtam neked, a tápival kapcsolatban, lécci válaszolj rá, ha lesz időd, nekem fontos!

Kép
adrienn021

segítsetek!!!
nem tudom feltenni a képet, az avatart! :?
hogy én miért vagyok ilyen béna????? :roll: :evil:
letöröltem a régit, de az újat hiába kicsinyítem nem jön össze, nem kicsinyíti le 6 kb-ra :shock:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek, már jól vagyok! :)

Kazi
Olvasom a sok borzalmat ami történt Veletek! :( Szegény kis Miri. :( Legalább kiderült mi volt a baj? Nem lehet hogy pók??? :(
Nálunk Dani allergiás a pókra, de nagyon. :( Tavaly ... még az orvosok is totál kiakadtak hogy miket okozott nála. ... bár gondolom akkor látszott volna Mirin pókmarás...
A Kórház.... ez a viselkedés FELHÁBORÍTÓ!!!!! :evil: :(
Szerintem ezt nem szabadna tovább tűrni!!!! :x :x :x .... nem tudok napirendre térni felette.... hogy fordulhat elő ilyen, egy fejlettnek mondott országban a 21. században??? :?: :( :( :evil:

Larival mi van? :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Thimi:
GRATULÁLOK A TÜNDÉRI KISFIADHOZ!!!Jó egészéget és sok-sok boldogságot nektek!!!

Ser:
Sok boldog szülinapot így utólag!

Mirinek a farsangi próba arcfestés tette be a kaput valószínűleg(persze ez nem biztos,mert nem derült ki .... :shock: :? )
mondhatni feleslegesen voltunk bent,mert ezt nemigen igazolta semmi.mondjuk,ha itthon jönnek ki ezek a hatalmas foltok akkor biztos szívrohamot kapok.olyan durván nézett ki,hogy a többi beteg nem ismerte meg:kérdezték-Ő az a kislány akivel tegnap voltam :shock: .A foltok fél óra alatt ellepték,aztán 1 -2óra múlva elmúltak nyomtalanul.egy idő után teljesen máshol jöttek elő :shock: -na mindegy,túlvagyunk rajta,csak oda ne kerüljünk vissza soha többé!!!!

Larinak a szeme gyulladt be,meg a torka piros,valami vírus-és AB-t kapott(mi mást)-mivel vírus nem adtuk be neki.Már tegnap este óta nem volt hőemelkedése,szeme is jól van.
Nekem is ajánljatok már valami jó dokit,mert a Szentannai doktornő a mi dokinőnktől nem vesz át senkit :shock:
Én olyat szeretnék,aki :
-nem mindenre AB-ad-csak amire tényleg az kell
-lehet időpontra járni
-és a gyerekkel is kedves,nem egy vadállat
TUDTOK ILYET :?:
kazi

Kazi,

AZ a lényeg, hogy túlvagytok rajta. Lari hogy viselte a távolléteteket?
A mi dokinőnkre ráillik az elvárásaid (bár azt nem tudom, hogy időpontra lehet-e menni, én tudom mikor vannak kevesen és akkor megyek, vagy telefonon megkérdezem, hogy mennyien vannak). De gondolom Katonatelepre azért nem jönnétek ki.

Lili,
Mi van veletek? Szűkszavú vagy mostanában, meg nem is igen vagy. Jól vagytok?

Kép

Kép
nyhk

Merre vagytok???

Nyhk:
Lari elég rosszul viselte a távollétet,szerintem ezért is lett beteg,na meg olyan hisztis mióta hazajöttünk.... :roll: -biztos ez is annak tudható be.
A katonatelep tényleg messze van,azért inkább a környéken maradnék :)

Lari mégiscsak belázasodott,úgyhogy be kellett adnom az AB-t :cry: ,nem merek kockáztatni :oops:

Viszont nagy újság:LARI SZOBATISZTA LETT! :D -teljesen magától,önállóan!
kazi

Adri,
bocsi, valószínű átsiklottam felette, mert ha olvastam volna tuti válaszolok, megírnád még egyszer a kérdést??? Köszi

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri,
megtaláltam :lol:
Nem ugrik be amúgy a tesód, honnan kellene ismernem? Tényleg kíváncsi vagyok...
Tápi: úgy kapjuk 90%-ra, hogy tavaly március 27-én kaptunk a Madarászban a gasztroenteorológustól egy papírt, hogy a gyerekorvos 90%-ra írhatja. Nekik kell egy ilyen papír hozzá. Ez egy évig érvényes. Arról papír nincs, hogy feloldották, így március 27-ig kapjuk 90%-ra havi 8 dobozt. Aztán meg szerzek új papírt...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi-De jó, hogy itthon vagytok!!!! :D Biztosan nagyon nehéz volt!!!Sokat gondoltam Rátok!!! :cry:
A lényeg, hogy újra itthon!!!!Akkor Larikának jobbulást! De miért van ez, h. egyből AB-t írnak fel a dokik????

nana09- Fejlett ország???? Inkább egy vicc!!!!!!! :x :evil: Ha tehetném, hogy viszem az egész családom, már régen külföldön élnénk....

Kép
estelle26

Kazi,de jó,hogy otthon vagytok végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Larinak jobbulást és hamar feletsétek el ezt az őrületet!!!Gondolom teljesen kimerültetek.. :(

gadevi

szép estét!!!!

Lina!
hát az oviból ismered a tesómat!!!!!hasonlítunk is egymásra!!!!
Akkor értem már a tápi dolgot!Mi most járjuk a vérvételt, majd jövőhét végefele kell időpontot kérnem, akkor meglátjuk mit mond a dokinő!De ha ilyen a helyzet itt Kméten, mint ahogy Kazi írta , akkor nem biztos, hogy ide akarok menni :shock:

Jaj lányok!!!
a legfontosabb! nem tudtok valami 4 órás állást?????
naon kell!!!!!
és hogy van a bölcsibeiratkozás? hogy működik ez????
Egy ismerősömnek kellene a segítség!!!
Segítsetek!!!!!

Kép
adrienn021

Nyhk,
a fülészet milyen a kórházban? Az is olyan gáz, mint amit Kazi írt? Holnap megyünk délután, hát kíváncsi leszek mit mondanak...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

ja, Kazi!!
Gratula Larinak a szobatisztaságért!!!
Hát igen, Anya nélkül ( sajnos) rájött, hogy ő már milyen nagylány!! :wink:

Kép
adrienn021

Lina,
Nem egy leányálom, viszont tudod, hogy csak egy esetleg két éjszaka, így kibírható. (mondom én aki nem aludt bent.) Attól függ milyen szobába kerülsz, és hányan vannak. Egyébként meg a műtét miatt fogsz izgulni (bocs, de így van), így a többi dolog eltörpül mellette. De ha tudod, akkor meszéld meg vele azt amit írtam. Persze ez ráér akkor is amikor bementek első nap.

Kép

Kép
nyhk

Adri
Az iwiwen megnéztem az ismerőseidet, így most már tudom, kiről beszélsz. Igazság szerint egyszer csak megjelent még valaki az oviban egyszer délután, mikor mentem a Liliért, eddig nekem egy szóval nem mondták, hogy ki ő, be sem mutatkozott, szóval azt sem tudtam, hogy Ildikó :oops: Már pont gondoltam rá, hogy megkérdezem, ha legközelebb viszem Lilit, hogy hogy lettek egyel többen :lol:

Nyhk,
hát délután majd talán kiderülnek a dolgok, 15:50-re van időpontunk a Bagolyba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi,ez tényleg nagy újság!! :lol: Jobban van már??

Lina,tudósíts majd!

Thymiék??????????

Ali sincs jól,már tegnap reggel úgy vittem le az oltásra-ez még a 18hós elmaradt-,hogy nem biztos,hogy megkapja,mert elég bágyadt volt és tüsszögött is,de a Doki azt mondta nincs gond.Estére elég lázas lett,egész éjjel nyögdécselt.Remélem csak nátha.

gadevi

Lina,

Írjál mindenképpen hogy mi volt délután!!!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Kazi
gratula a szobatisztasághoz,ez igen.Nem rossz ennyi idösen!
Jobbulást,ebben a vacak idöben,most még a hó is esik.

Adri
a bölibe május másodikán kell menni beiratkozni,8 körül jó lenne ott lenni,az a tutti.4 órás állás nálunk is van,adja be a jelentkezését.Próba....

Estelle
hát ez az AB dolog elég fura.Anna csak akkor kap ha két napig már lázas,elötte nem ajánlja a dokinénink.Ha kell akkor kell,különben állítólag rámehet az izületeidre a betegség.Kolléganömet azért százalékolták le 49 évesen mert mikor kicsi volt,beteg lett de nem kezelték neki AB -vel,anyukája nem adta be,ez állítólag ráment az izületeire és naon beteg most.Sok problémája van szegénynek.
Ök a dokik,én ehhez nem értek. :lol:

Thymiék ha minden igaz tegnap már hazamehettek,jól vannak.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi,

Nagyon ügyes a lányod! Nem semmi, hogy ilyen idős korában és teljesen önálóan szobatiszta lett. Ebben biztos nagy szerepe van a nővérkéjének!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok,

Végre van egy kis időm.

Estelle,

Nagyon szép baba Mózi. Ilyenkor szokták mondani, hogy találtam vőnek valót? ;) Én ettől falnak tudok mászni, de tényleg helyes kis fiacskád van. Tök jó, hogy van sok tejcsid.

Gadevi,

Visszaigazoltalak az iwiwen. Nagyon édi Ali a képeken.

Judit,

Sajna, nem tudok bébiszittert.

Nana,

Jobbulást, bár remélem, mire a végére érek az olvasásnak, te már meggyógyultál.

Indygo,

Üdv itt. Mi a Kada Elek utcáre járunk dokihoz.
Nálunk a Gergő neve nagy hercehurca volt, ő Lajos Gergő ésm indkettőt használjuk, az elsőt az apja a másodikat én adtam neki. Dorkánál meg listát csináltunk és megnéztük, mik a közös nevek és mi tetzsik még esetleg. A Dorka közös volt, az Inezt és választottam mellé a párom lapjáról. Így Dorka csak simán Dorka. :D

Roz,

Jobbulást Nektek. Szörnyű lehet, az egyik betegségből ki, másikba be, főleg ilyen magas lázzal. Nálunk Dorka nem akar tudni kikecmeregni a betegségből. Komolyabb baja szerencsére nincs, csak szörcsög, de nem bírom kiporszívózni, és csak nyeldekel, amit lenyelt, utána mindenhol jön belőle.

Kisévi,

Lehet, hogy Reni volt? Majd megpróbálom visszakeresni. Annyira nem lényeg.
Bejelöltelek iwiw-en.

Hajny,

köszi a képet Thymi faicskájáról. Nagyon édes.
Korábbról: A gyűrűitek szépek. És a ruha is meseszép, amit kiválasztottál. Felpróbáltad már?

Andi,

Édesek a szöszkék. mi volt 13-án??? ;)

Lina,

jobbulást Nektek. Sajnálom, hogy te is megörökölsz minden betegséget Lilitől. nekem eddig sikerült megúsznom egy kis torokfájással, pedig már 2 menet is volt itthon betegségből. Remélem nemsokára itt a tavasz, már alig várom, hogy kimozdulhassunk.

Adri,

milyen orrvédőt keresel? Én azt tuti nem olvastam, mostanában ha leültem a gép elé, tuti nem tudtam belépni a babanetre, utána meg nagyon el voltam maradva, nem volt időm pótolni.
Bedolgozásos isemrősöm volt. 3 hónap alatt neten keresztül csinált adatfrissítéseket, keresett 500ezret, bruttó, csak elfelejtették kifizetni, ez a tavmunkaklub.hu volt.
Nálunk a szomszédházban van egy másik Gergő, aki 1 hónappal kéőbb született, mint az én Gergőm. A kissrác magasabb, mint Gergő, így ő lett a nagyGergő, az enyém a kisGergő. Most a szomszédban született Dorka szeptemberben, így megint az enyém lesz a kisDorka, vagy Dorka 2, ja társasházban lakunk, nálunk csak nekünk van gyerekünk, de a szomszdban sok kisgyerek van, oda szoktunk menni játszani.

geli08

Adri,

ha cipőorrvédőt keresel, akkor Alföld, ahogy Nyhk is írta a babás részen, én 1500 körül vettem két éve, most, amikor a nagyobbat kerestem nem volt nekik. Mert 2 méret van, belül van ráírva a talpára. De ha a neten megnézed ki forgalmazza ezeket, akkor őt is fel lehet hívni, én vele beszéltem másnap itt volt az orrvédő az áruházban. Ha gondolod, és nincs az alföldben szólj, nekem is kellene a nagyobból, felhívom a pasit.

Kazi Gyuszija,

Köszi, hogy írtál. Jobbulást mirinek, remélem hamar rájönnek mi okozta.

Judit,

CSontos Amarilla, egy belgyógyász, aki homeopata is, én őt ismerem. Kocsisandi megtudja neked adni az elérhetőségét. Nekem már nincs meg sajna.

Gadevi,Adri, Donoé,

Nekem is sikerült mindkétszer rendes embereket kifogni a kórházban, tök jól ment minden. Kedvesek voltak, segítettek, pedig most gyakorló anyukaként már rendesen zaklattam őket, ha vmi bajom volt. Borsika meg lehozta este szopizni, amikor felkelt. De másoknak is lehozták nemcsak nekem. De persze vannak sokan olyanok is, akik negatív élménnyel jönnek haza. Én is gondolkoztam, hogy menjek-e máshova, de végül ragszkodtam a dokimhoz. Nem bántam meg.

Ser,

Utólag is Isten éltessen! Várjuk a síelős képeket.

Mennem kell, megpróbálok még jönni ma és pótolni.

geli08

Megjöttünk a Bagolyból.
Szóval: 26-án megyünk be a kórházba, és raknak Lili fülébe tubust. A manduláját nem akarja kivenni a doktornő, mert még nagyon pici Lili. Hát a frász kerülget, de most is savó van a dobhártyája mögött, szóval úgy néz ki, jobb lesz ez így. Ugye nem lesz baja az altatástól??????????? Vagyis a bódítástól...
Ja, és a doktornő leszedi neki a szájából azt a valamit is. Ha már egyszer elaltatják, akkor legyen meg ez is. Megpróbálja lézerkéssel levágni neki, hogy ne kelljen varrni, mert azt mondta, akkor meg utána a varratot nem tudná utólag kiszedni, mert valószínű, azt sem hagyná.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Geli!
Köszi!
Csontos Amarillára gondoltam én is, hogy felhívom. Együtt dolgoztam vele a sürgősségi bel osztályon. Van neki magánrendelése? A száma meg van nekem. Ő nagyon rendes az biztos. Meg van 3 gyereke is és az nem mellékes.
Csak nem tudtam, hogy rendel -e valahol. De akkor tényleg meg fogom keresni.

A bébiszitteres dologra adott válaszokat is köszönöm, egyenlőre játszóházba viszem a kis lurkót Zsókához.

Sajnos Levi is beteg, meg én is. :( :( Megfázás mindenféle nyűggel.

Voltam dokinál, a szülés nem fog hamarabb indulni, azt mondta, hogy a méhszáj olyan zárt, mint aki soha nem akar szülni. És fent is van a baba feneke nagyon. Meg azt is mondta, hogy amúgy sincs magának akkora szerencséje. Tudjátok hogy tervezett császár lesz, márc. 10-én kell befeküdnöm. Tehát megvárjuk az időpontot. Csak sajna a sérvem miatt nagyon szenvedek, a hasamba is állítólag ezek a fájdalmak sugároznak.
A bébi már a 33 héten 3300 gramm volt.
De még nem érett....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

lina-en azt ajanlom,hivd fol Borsikat,O meg tudna nyugtatni,hiszen az O lanyanak is volt tubus a fulebe. :wink: Gyogyulast!!!!!!!!!!!!!

KépKépKép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nyhk:
Biztos,hogy Mirabel miatt is lett ilyen korán pelusmentes Lari :) ,amúgy is érettebb a koránál...

Döntöttél ovi ügyben?Melyikbe megy Ádám?

Lina:
Sajnálom,hogy tubus kell Lilinek :( -de az jó,hogy egyúttal a szájából is kiszedik azt a valamit!

Judit:
Jobbulást nektek!

Geli:
Kicsi Dorkádnak is gyógyulást!

Estelle:
Mi zujs?Minden oké?

Ma voltunk farsangozni:Itt a nyuszim(arcfestés nélkül :roll: )+egy hugi kukuccs: Kép Kép Kép
kazi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?