Sziasztok Lányok!
Köszönöm a drukkokat!
Angel!
Igen én is hallottam, hogy egy kis hiperstimu még jól is jöhet, hát meg is érdemelném, mert igen sz@r.
Én eddig egyszer sem voltam ilyen nyomi, és ezt úúúúútálom…tegnap éjszaka annyira görcsöltem (ja, mert már azt is csinálom….
), hogy fel kellett kellnem, és éjszaka a hideg spájzban bevernem magamban egy jagert
….ma beszéltem Krizsa dokival (olyan kedves volt, ő hívott fel, visszajött a szabiról), szóval erősen dícsérte a kezdődő alkoholizmusomat, sőt további vedelésekre bíztatott fel….de hát a Krizsások rutinos alkeszek lesznek mind
Tücsök!
Már miért nem kaphattam volna vissza hármat?? Nem értem a kérdést. Eddig mindig én döntöttem el, hogy mennyi babót akarok, nem szólt bele senki…
Szia Nikó!:)
Progiszuri ügyben…én is most szúrok először. Már négy napja kapom, nem olyan kibírhatatlan, fáj, kellemetlen, de én is tartottam tőle, és a végén már sokkal rosszabbra számítottam. Ügyesen kell beadni (nem azért de a kaális nővérkék némelyike úgy adja be, mint egy hentes…összevissza olyan tűvel, ami a kezük ügyébe kerül, ami azért szintén nem mindegy)
Mivel az a lényeg, hogy 24 óra alatt szívódjon fel egy adag, szerintem azért törekedj, azonos napszakban beadni, 1-2 óra ide-oda nem számít.
Évi!
60 köröm……na azért fáj nekem ennyire. Hát remélem, hogy sikerül az utolsó inszem, és nem kell lombikoznotok….te vagy itt az inszem sikersztori (legalábbis én nem nagyon tudok mást), én itt veled példálóztam, hogy „de tényleg valakinek sikerül az inszem….!!!!”
Szia Katica 75!
Én olvastam néha a „szánit”, légy üdvözölve!!! Na ebből lesz kavaródás a másik Katicával…
Én kaptam az inszemekhez is progit, Duphastont, az sokkal lazább, mint az utro.
Na mostmár eldugulok, hjjjja, ezt teszi néhány nap elvonás....