Új privát üzeneted érkezett!

Ihol volnék e:
Kép Kép Kép
Az az igazság, hogy tegnap este még hosszabb volt a fru-frum, de ma reggel nekiestem...és ilyen lett :oops: Majd megnől :wink:
És tényleg nem lehet nekem olyan fazonú hajat csinálni! :cry: Mert annyira szög, hogy képtelenség úgy beszárítani. De a fodrász azt mondta, ő ilyet szeretne, mint az enyém, mert neki meg egyenesíteni kell. Valahogy ez sem vígasztalt ....

Erika! Intersparba sem jársz? :shock: Az itt van közel. Vagy meddig szoktatok sétálózni?

Ma gyöngyfűző szettet akartam venni Lilcsinek, de nagyon aprókák a gyöngyök benne. Nem láttatok valahol olyat, amiben jó nagy golyók vannak? Játszócsoportban van, cipőfűzőre kell fűzni...nem tom, hol vehették?

Lilcsit ott kellett hagynom egyből, még nekem is rosszul esett :cry: . Sírt, de gondolom, utána abbahagyta. Majd uzsi után megyek érte.

Pircsi! Rákszűrést ne is emlegesd! Október óta halogatom. Most meg már a zs-t sajnálom rá :?

Andi! Te mit vállalkozol? :shock:

Asszem, House végét megint elaludtam :evil: :evil: .

Ja, tegnap, ahol voltam háznál hajat nyíratni....eladó. De tök szuper! Padlófűtés, járólap mindenhol, légkondi, szuper elrendezés. Tetőtérben van a 3-on, 3 szoba, 75m2, Jókai utca és 18,5 milla.

Lilcsiről is pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Évi! Te merre vagy?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mano! Köszi a köszöntést. El sem hiszem hogy 2 hónap múlva Ati 2 éves. Olyan gyorsan telik az idő.

Elin! Tök jó lett a hajad. Melír is van benne? Én is szeretnék valamit újítani. Ha nem lenne a hajam festve akkor ősz lennék, 32 évesen. Ez most komoly. Anyukámtól örököltem, ő már 28 évesen nagyon ősz volt. Nem is tudom, milyen lenne ha lenöveszteném. Kellene nekem is valami melírt beletenni, csak nem tudom milyet. Sötétgesztenyére van festve, és amikor rásüt a nap, akkor vöröses. Lehet valami vöröset kellene... Na jól elbeszélgetek magammal.

Tüdőszűrőre nekem is kellene mennem, de én sem kaptam behívót, amióta itt lakunk Szolnokon én még egyszer sem kaptam. Pedig ennek már 10 éve.
Petri! Nagyon édes Timike, hogy már ilyeneket mond. Nekem Ati még csak annyit, hogy KÉJEK! és kész.

Sajnos Szabikám most itthon van, fáj a torka. Doki nem adott semmit, se láza, se semmi. Úgyhogy most hármacskán vagyunk. Mehetek az ebédéért az oviba, meg holnap is mert, már nem tudták kihúzni. :twisted: Pedig elég hamar szóltam. Na mindegy.
Egyébként tegnap volt Szabinak a farsang. Keresztes lovag volt. Majd ha letöltöm a képeket, rakok fel.

Na jók legyetek. És remélem senki nem betegeskedik.
Szilvi! Remélem jól vagytok.

Szazsa
majd még jövök

[Kép
szazsanna

eLIN.

Nekem teccik a frizkó :) jól áll +vagány :)

Én nem vállalkozom,Apának van kiváltva az egyéni vállalkozói.Én persze teljes körűen ügyintézek,bérezek,könyvelek stb...most új tev.kört akarnánk felvenni...de naaoonn nehézkes :evil:

Szazsa.én soha nem kapok tüdőszűrésre behívót :wink:

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri! Tófenék úton az Okos Játtékok boltjában lehet kapni!!

Most csak ennyi... takarítok, mamíg nincs itthon Levente... Majd jövök... :)
szilbee

Hali!

Nóri: Nekem tetszik! Télleg a vagány a jó szó rá! :D

Hű, dinamikus a kiscsajszi. :D

Interspar? Még eszembe sem jutott. :shock: 15 percnyire lehet...Tavasszal biztos elnézünk.

Lányok, nem azért nem kaptok behívót, mert még nem vagytok 30 évesek? :lol: :lol: Mert akkor nem is fogtok még...Ja, Szazsát most olvasom........... De jó neked! Sárgulok...Cleo, hogy csinálod??

Én is takarítottam. Mindjárt itt lesz a doktornéni....

Petri: :D :D :D

Évi: ??
jaimee1

Szazsa! A melír már régen benne van! A szőkét évente frissítem, a vöröset tavaly okt-nov. magasságában tetettem bele. Az még a drága fodrász volt :evil: Most ezt úgy néz ki, megtartom.
SZABINAK JOBBULÁST!!!

Szilvi! Köszike! Akkor ma arra kanyargózok. Úgyis ebéd után megyek megint a MEOSZhoz. Telefonáltam, azt mondta néni, menjek be soron kívül a papírért :lol:

Andi! Azt hittem, már te jutottál erre a döntésre :wink: , azért tanulsz

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Majd írd meg, hogy fogadta Réka a doktornénit!

De komolyan: meddig sétáltok el?

Tüdőszűrésre, ha behívó nélkül mentek, fizetni kell! :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elin!
Nagyon jó az új frizurád tetszik nagyon!Lilcsi is nagyon édes a képeken,Franci fülig érő szájjal megjegyezte :Lícsí huncut! :lol:
Én is az okos játékok boltját akartam javasolni,de Szilbee megelőzött!

Pircsi!
Édes lehetett Timike! :D

Szazsa!
Ne is mond,nagyon repül az idő olyan gyorsan nőnek ezek a gyerekek mint a gomba!
Nekem is nagyon sok ősz hajszálam van,nálunk is családi vonás :( még jó hogy be lehet festeni! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nóri,nagyon jó lett a hajad :) Lilcsi nagyon aranyos a képeken :) Jó hír,hogy már jobban érezte magát a bölcsiben :)

Erika,majdcsak elmúlnak már azok a fránya piros napok,én most nagyon happy vagyok,mert már 3 napja nincs semmi.Majdnem 40nap kicsit sok vót :)

Betti,csini Bettike abban a ruciban :) Igazi kis tündér :)

Ivett
,elfelejtettem,Máté hatalmasat nőt :) Rendben van vele minden?

Hajni,nem is tudtam,hogy te is a honvédségnél dolgoztál :) Oda biztos visszavesznek :) Mondtam apának én is jelentekezek már,erre ő,úgy sem felelnék meg az alkalmasságin,és hogy én oda be nem tehetem a lábam.Na jó véleménynel van rólam.Igaz-e?
Ilyen lett az óra :) Kép Az üveg miatt van benne az a folt :(

Ma voltam itt abonyban a keratív boltban ,de nem találtam ilyen üvegmatricát! Szilbee,akkor elmegyek majd az okos játékok boltjába :) Szeretem,csak nem valami olcsó :(

Pircsi,jó kis szövege van Timikének :)

Kép
Kép
tundi24

Szazsa,jobbulást Szabikának!

Évi,várunk vissza,de legyetek most inkább együtt apával :)

Judit,Marci hamar beszokott a bölcsibe,okos kisfiú :)

Andi,együtt érzek veled,házcsinálás.. brrr :)

Mongi,Vali merre vagytok?

Kép
Kép
tundi24

Elin
Tudom nem vígasztal de nekem is ilyen szögegyenes hajam van. Ha délelőtt beszárítja a fodrász estére már alig látszik belőle valami. :x Nagyon utálom!
Lilcsi milyen pózokat tud :shock: :lol:
Én a nagy gyöngyöket a mávkorház melletti játékboltban vettem. kb 700ft volt

Szazsa
Szabinak jobbulást!
Nekem is egyre több az ősz hajszálam. De a szőke melírral még nem feltünő.

Jaimee
Jó is lenne ha ma csak huszonéves lennék! sajna nyáron már duplahármas leszek.

Lányok
Lenne egy kérdésem hátha valaki benne van a témában.
A barátnőm babát vár. Szociális járadékot kap (50%-os rokkant vagy mifene, az egyik keze nem ép) mellette dolgozik már 2 éve napi 7 órát, rendesen bejelentve.
Ő kapni fogja rendesen a TGYÁS-t és a GYED-et is ugye? Valamint a járadék ugyanúgy jár?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündi
Azta de jó lett az óra :shock: :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee
most olvastam a másikon Levente névnapját. Nem tudtam hogy most is volt. :oops:

LEVENTE
BOLODOG NÉVNAPOT!!!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tündi!

Hát ez a munkahely:azt kell hogy mondjam igaza van apának nem nekünk való! :wink: Én irodán dolgoztam mint nyilvántartó,de mióta eljöttem sokminden változott,átvette a nyilvántartást már zömében az ezred.Úgyhogy nagyon sokat gondolkoztam vajon mi lesz ha visszamegyek,harcoló beosztást nem válalnék,nem nőnek való! :( Majd lesz valahogy! :wink: Optimista vagyok! :D
Nagyon jó lett az óra szépek vagytok! :D Lucusnak az az arc,tündéri!Nagyon fotogén a csaj! :D
Vendég

Tündi! Nagyon édes a képen Luca! Még így ennyire direkt nem is láttam! Tünemény! És mennyiért csinálták az órát? Klassz nagyon! Kíváncsi lennék apa arcára, amikor odaadod neki :lol:

Jaj! LEVENTE!!!
Kép

Megvettem a gyöngyfűzőt! Hogy mi minden van ott :shock: Vettem építőkockákat is...ha én egyszer belelendülök :roll:

Pircsi! Sztem, ha meg van neki a 180 biztosított nap (márpedig megvan), akkor mindent kap! De nekem is van egy ilyen bnőm, a lányaink egyidősek, ha gondolod, megkérdezhetem tőle. Csak ő valamit kavart, mert valamelyik juttatás kevesebb lett volna, mint a r.nyugdíj, így lemondott róla és inkább az utóbbit kérte :shock: ??? De nem tudom, régen mesélte már, elfelejtettem :oops:

Hajni! Pedig tök jó lehet katonák közt dodozni...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszönjük a köszöntést! :lol: Hát igen... mi mostanra tettük a névnapot, mert a többi túl közel esik a szülinapjához.

Nóri! vagy bárki más!! Ha több mindent is akartok venni az Okos Játékok boltjában akkor szóljatok, mert vagy egy 10%-os kedvezményre jogosító törzsvásárlóim.
szilbee

Tündi! Tök jó lett az óra, nagyon kreatív, nem is tudtam, hogy lehet ilyet csináltatni. De végülis a fényképész csinálta, vagy az órás?? Tök jó ötleteitek vannak.

Én jól jártam, elmentem délben az ebédért Szabi óvodájába, hazafelé Atti elaludt a kocsiban, szundikált egy 10 percet, és most nem hajlandó aludni. Már negyed három van. Kivagyok, este meg biztos teljesen fel lesz pörögve.

Manó! Nem is tudtam, hogy te is lakiban dolgozol. Én csak feleségként "élvezem" ennek a hivatásnak a "szépségeit".

Na jók legyetek. Lépek.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Hát lányok. Elment a doktornéni. Réka végig ordított. De nem gyengén, hanem mint akit nyúznak. :shock: :shock: Akkor kezdte, amikor lementem kaput nyitni és abba sem hagyta az oltás után 3 perccel. :shock: :shock: :shock: Egyszerűen nem értettem, mi baja, hiszen tök aranyos a doktornéni, én vetkőztettem le, együtt mértük le a hosszát..... :shock: :shock: De csak sírt, üvöltött, sírt és üvöltött....Én meg csak lestem. Így: :shock: :shock: :shock:

Persze ha fokozható az egész, akkor mégjobban ordított oltás után, amit már megértettem, de addig...Lehet, hogy rám üt és orvos fóbiája lesz???? A doktornéni szerint megérzett valamit. De mit? Mert 5 perccel a doki érkezése előtt még vigyorgott, mint a vadalma és nagyon jót elvolt....

Nóri: Meddig szoktunk sétálni? Hát változó. Ha nagyon szép idő van, felmegyünk a sétányra és ott a főiskola koleszáig nyomjuk. Egyébként ami gyakoribb az az, hogy csak itt a környéken. Dobó I. utca, Széchenyi u....

megyek büfiztetni...
jaimee1

Mármint Rékát én vetkőztettem, nem a doktornénit....hehe...
jaimee1

LEVENTE!
Kép
Vendég

Jaj Szilvi! Boldog névnapot Leventének! :lol:

[Kép
szazsanna

Sziasztok!

Tündi!

Köszi szépen Máté jól van!
Nagyon jó lett az óra,hol csináltattad?
Én is csináltatnék a páromnak!
Csak órát lehet csináltatni vagy esetleg valami mást is?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ja igen...

Nóri! Tök jó let a hajad! :) ... és Lilcsi! :lol: Ahogy Franci is mondta, nagyon kis huncut... :lol: Hogy megnyurgult ő is! De szerencsére maradt rajta gyurmázható felület... nem úgy mint Leventén... Neki olyan pálcika lábai lettek. Gondolom a sok betegeskedés miatt is,,,

Petri! Tök aranyos lehetett Timi! :lol:

Tündi! Nagggyon jó lett az óra! :D
szilbee

Jaimee! Nagyon jó volt az élménybeszámoló. Mármint nem az hogy a pici üvöltött. Egyébként ilyen idősen még annyira nem tudja az ember, hogy mitől sírnak, olyan érzékenyek mindenre. Nem tud beszélni, hát RÍÍÍ! Kis drága, remélem már megnyugodott.

[Kép
szazsanna

Na jó... ez nem ér!! Egy hsz alatt írtok nekem hatot?? :shock:

ÓÓ szegény Réka... sajnálom, hogy ilyen nehezen viselte! :cry:

Húú kajabál értem a fiam.... menek! Pussz!
szilbee

Nóri! Egyébként a munkahelyen mi újság? Régen írtál már róla.
Már kérdezni akartam, hogy Lilcsi milyen súlyban van? Azt látom hogy nem panaszkodhatsz, van mit rajta fogni, a fiúk majd imádják..... :lol: De tudom, hogy picinek is nagyon szépen gyarapodott.

[Kép
szazsanna

Bocs Szilvi, alapból gyors- és gépíró végzettségem is van.

[Kép
szazsanna

Leventének Boldog Névnapot!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Szazsa!
Na látod a végén még kiderül,hogy mégiscsak találkoztunk már valahol! :wink: Mondtam én,hogy nagyon ismerős vagy!Melyik alakulatnál van a párod,lehet hogy ismerem látásból,mint a Tündi párját! :) A nevekkel hadilábon állok egyébként! :oops:
Egyébként teljesen megértelek amiért idézőjelbe tetted az "élvezem a szépségeit",nagyon nem könnyű a katona feleségeknek! Az exem is katona volt,akkormegfogadtam,hogy soha többet! Nem tartottam be hiába győzött a szerelem! :wink: De nem bántam meg! :D

Jaimee!
Akkor Réka baba kinyilvánította véleményét! :D Franci is így szokta,kinyílik a rendelőajtó és már üvölt is mint akit nyúznak,a szuri már csak hab a tortán olyankor sikít is de torka szakadtából! :( Úgy örültem mikor a dokinéni a 18 hónapos szurinál közölte velem legközelebb szuri csak 6 évesen lesz! Addigra csak változik a véleménye a doktornénivel kapcsolatban! :roll:
Vendég

Ja, egyébként Réka 57 centi (50 centivel született) és 5100 g. Egészséges mint a makk. :D :D
Acsípője is rendben van, de azért a torna folytatódik. "Fótok" mára elmúltak. Jellemző, amikor meg akartam mutatni őket a doktornéninek.... :roll: :roll:

Szazsa: Persze, a végére elaludt, de még álmában is hüppögött.
:) Most is alszik. Drááága.... :D

Tündi: Nagyon szupi lett az óra!!! :D
Piri még itt van, de most már tényleg az utolsókat rugja.... :D

Tüdőszűrés: 1200valahány forint, ha 30 alatt vagy és kedved szottyan egy kis tüdőszürcsire. (pszichiátiriai gondozást annak javasolnék, ha egyébként tünetmentes) De ebből is látszik, hogy az OEP-nek (amíg még létezik) semmi sem számít csak az egészségünk...Na persze.... :? :evil: :twisted: :roll: :roll:

Szilvi: Kicsit bőbeszédűbb is lehetnél ám! :wink:
jaimee1

Sziasztok Csajok!!

Megint tűnőben voltam mert ez a gépezet már megint beadta az unalmast :( Tegnap délután lett kész :)
Nóri!!
Nagyon csini lett a frizkód :) Lilcsi milyen akrobata hallod :D Ja igen játékok mire már írni akartam neked addigra bevásároltál :) Egyébként nekem egyik ismerősöm ilyen nagy darabos gyöngyöt az "okos játékok boltjában vett" csak nem tudom hol van mert innen a Várkonyiról elköltözött :( Tényleg nem tudja valaki,hogy hová???
Egyébként ilyenre gondoltál???Kép

Tündi!!!
Húúú nagyon szép lett az óra :) Ilyent én is szeretnék nagyon :)

Képzeljétek a bevallás nem lett jó kitöltve :( Még 1000 szerencsém,hogy van egy kedves ismerősöm aki átnézte és most újból kinyomtattam apa hétfőn viszi be majd ismét :?

KépKép
diÁcska

Ho-hóó! Túl szépen hízott a lelkem :oops: ! Dehát zabált is. Manapság már nem eszik annyit, mint akkoriban.
Azért tűnik hosszabbnak, mert míg betegeskedett, nem volt olyan az étvágya, hízni nem hízott, csak nyúlt. Én nem bánom :wink: Amúgy 14 kiló volt, mikor legutóbb mértem.
Nem is fogdosni szoktam...harapdálni, tetejétől a talpáig :lol: . Ez a kis lüke meg kacag, meg tartja a többi testrészét is, hogy "ettis, ettis"

Erika! :lol: :lol: Mármint a vetkőztetésre. Szegény Réka :cry: , remélem, azóta már alszik! Látod, ezért mondták, hogy készülj az oltásra....de nem biztos, hogy mindig így lesz!
Akkor a túlsó felén laktok a Hunyadinak? Ezek szerint...Amúgy szívesen megveszem neked, ha annyira szeretnél csinálni, és elsétálok arra vele

Szazsa! Nem voltam azóta sem bent melóhelyen...struccosat játszok...de tegnap mondta a bnőm, hogy jó lett a leltár, hátha most majd (szerinte legalább is) Fővezírünk is kezelhetőbb lesz. Hát, nem tom...én maradok pesszimista. Így legalább csak kellemes csalódás érhet.
Egyébként jövőhéten szombaton lesz a farsang odabent, akkor szoktak a dolgozók beöltözni, lehet, bemegyünk röhögni :wink: :lol:

Szilvi! Jókor szólsz törzsvásárlói kártya ügyben :cry: :lol: ...nekem is adott a néni...de mire elérem a 20000-t....

Na, én meg megyek Lilcsiért..uzsonna mindjárt...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Én most Kép és Kép , így nincs sok időm Képni. Csak akkor kukkantok ide, be ha már fáj a derekam a vasalástól. Mint pl. most... :)
szilbee

Vali: De a lényeg, hogy most már jó lesz! Én bele sem fognék...
Okos játékok boltját én a Sólyom utcánál láttam, ahogy a Maya is van, csak még "visszább"....Na ez érthető volt....

Nóri: "ettis, ettis"... :lol: :lol: :lol:

Megyek, eszem valamit.
jaimee1

Hűűű, de jó hogy mondod, Szilvi, lejárt a mosógééééép..Akkor teregetni megyek...
jaimee1

Köszönöm az órás dicséreteket :) Nekem is tetszik,remélem apának is fog :) amugy 2990ft volt,de lehet csináltatni,naptárt,bögrét,kispárnát,és az órából is van többfajta.Itt abonyban csinálja a fényképész,le is fényképesz ha kell,de lehet vinni képet is,és ő rakja össze az órát is,jár rendesen :)

Szazsa,na akkor egy újabb katona feleség,:) hát nem olyan jó ez sztem sem, az én férjecském a harcolóknál van,sok a kiképzés,ráadásul ő elég fanatikus is ez mellé,de azért szeretem nagyon és le nem cserélném senkire sem :)

Erika,szegény Réka,na majd legközelebb összehaverkodik a doki nénivel.Szépen növöget :) Édes kiscsaj :)

Vali,én legutóbb a tófenék úton voltam az okos játékok boltjába,ott bent az udvaron van.Pont ugyan ilyen fűzőt vettem a kis uncsitesómnak tavaj,fiú,de mégis imádja :)

Nóri,én is szoktam harapdálni Lucust,ő is szereti,nagyokat kacag,de még nem mondja,hogy esztis esztis. :( Lilcsi aranyos lehet :)

Szilbee,nagyon sok boldog névnapot Leventének,nem is tudtam,hogy ilyenkor van..
Kép

Dávid,hogy van?

Hajni,azt tudom,hogy nagy változások voltak.De gondolom,hogy nem harcolni raknak be,igaz van egy csajszi,abonyi,ő most kint van misszióban,apa legjobb barátjának az élettársa,és ő nő léttére szereti ezt a fajta életet.Sajnos nem is igen értem meg vele magam,mert eléggé mások a nézeteink.Már 30on felül van,és még most is a missziót választotta,és nem is akar még gyereket,csak esetleg ezután.Nekem ez annyira furcsa,de lehet én vok maradi,és olyan felfogású,hogy 24 évesen gyereket szültem.Na nem tudom,hogy érted-e,mit akarok mondani.

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Kösszi az infót el is megyek majd megvenni úgy is jön Dia szülinapja :) Még bicót szeretnénk venni neki olyant amiről már a pótkerék leszedhető lesz :)
Kép

KépKép
diÁcska

Vali! Igen, ez az a gyöngy, én is ilyet vettem. Ott, ahol Szilvi és Tündi és Erika is írta :lol:

Lilcsi jól elvolt, mikor mentem érte, Marika néninek "segített" épp, amikor az írt volna valamit az asztalon :lol:
Enni most is jól evett, csak a karamellát nem itta meg. Nem is fogja...a kávét sem :lol: .
Holnap már reggelire viszem.

Kaptam én is egy kis házi feladatot. Hímezni kell a jelét (virág) az ágyneműjébe. Jól elvagyok..... :roll:

Amúgy a Rossmannak az oldalán is lehet rendelni ilyen fotós cuccokat...de órát nem. És nem valami ócsó :roll:

Erika kedves...még mindig fogyózol? :evil: Ettél már valamit?

Szilvi! Te nagy teás vagy!! Ittál már fehér teát? Ma vettem 2 dobozzal. Egy elementset és egy variát. De az elements az valami isteni fini!! Mentolos-eukaliptuszos-bodzavirágos...nyammm

Ja, október óta, vagy hogy kezdődött a Lipton játéka, ma hozta a futár a nyeremény csészét+kiöntőt. 4 garnitúrát kaptam, igaz, hogy eddig 5x nyertem :? . De ennek is örülök már....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Igen értem mit akarsz mondani,hát bizony vannak ilyenek is!Közben azon agyaltam ki lehet az a csaj!Elárulod a nevét,vagy titkos? :wink: Én még nem voltam misszióba és nem is akarok menni,biztos bediliznék a családom nélkül! :? Nekem az a jó kis irodai munka az nagyon bejött,papírmunka nem való a fiúknak,ők csak harcoljanak! :wink:
Vendég

Nóri!
Szoktam én is inni fehér teát szeressem nagyon :) De ,hogy mindig nyersz valamit ????!!! Ez tök jóóóó :)
Kép

KépKép
diÁcska

Tündi: Nem vagy maradi, csak nem vagyunk egyformák. Én meg azt értem meg nehezen, ha valaki 21 évesen gyereket akar. Mert én meg későn érő típus vagyok. De attól még más lehet kész rá....

Emlékszel, egyszer kérdezem, hogy ismered e a suliból Adriennt. Na azt csiripelik a verebek, hogy babás! :D

Nóri: 5x nyertél? :shock:

Na, Vali, asszem oda fogsz találni a játékboltba. :D

Réka úgy kipurcant a nagy bömbölésben, hogy 3 órája alszik. Megyek, alkotok valamit a konyhában.
jaimee1

Sziasztok!
Mano! Apa a könnyű vegyesnél van, te is ott vagy? Vagy voltál, vagy leszel? Na mindegy. Századparancsnok, vagyis már nem, novembertől más beo-ban van. Egyébként ő is kint van misszióban, Pec-ben, szpk. Jaj, nagyon jó az új vonalzód!!! Úgy tetszik!

Egyébként Tündi, Hajni, teljesen egyetértek veletek. Véleményem szerint ez nem nőknek való meló, mármint a harcoló. Nem erre lettünk rendelve.... Tőlem távol áll ez a fajta munka. De szokták volt mondani, hogy soha ne mond hogy soha.

Én nem bántam meg, hogy 23 évesen szültem. Egyszer sem. Sőt. Ezért érdemes felkelni minden nap. És azt hiszem százszor szarabbul viselném az egyelüllétet ilyenkor, amikor kint van a férjem. Egyébként amikor ezt mondják a nők, hogy nem kell még gyerkőc, nem gondolnak bele, hogy mi van ha amikor akar, akkor majd nem lesz. Mert ugye ez nem megy ripsz-ropsz, hogy az ember elgondolja. Mit hagy az ember ITT, amikor nem lesz, a munkáját, diplomáját, karrierjét? Ki fog arra már emlékezni. Én sajnálom, hogy vannak nők akik nem akarják megismerni a szeretetnek ezt a fajtáját.....
Ilyenkor sokszor Nóri rád gondolok, hogy te vállaltad. És ezt nagyon becsülöm, pedig nem lehet könnyű.

Na jó abbahagyon a lelkizést.

Puszi
Szazsa

[Kép
szazsanna

Sziasztok!

Jelentem, végigi olvastalak benneteket, de hogy reagálni hogy fogok...tartok tőle iszonyú hiányosan. Elküldtem a két fiút edzésre, és nagyon nincs kedvem semmit csinálni, így leültem a gép elé.

Kissé (nagyon) ki vagyok merülve, és az elkövetkező heteim is fullosak lesznek...

Először is! Timi Isten éltessen sokáig! Azta, Petri, ez a torta :shock: Nemhogy pályát váltanál, mehetnél cukrásznak :lol:

Levinek pedig boldog névnapot kívánok! Hogy vannak a fiúk pötty ügyileg?

Elin, tök jó lett a hajad, enyém is ilyen vékonyszálú, egyenes, tupírozás nélkül sehogy sem áll, de általában így sem bírja ki egész nap, délutánra teljesen lelapul :(

Vali, mi nem volt jó a bevallásban??? Remélem nem én mondtam hülyeséget...????

Tündi, tök jó lesz a konyhád! Lassan már kész lesztek ugye?

Mennyi katona hapsi :lol: Nekem is mindig tetszettek az egyenruhások... de hát hiába... :wink:

Tegnap volt az oviban fogadó óra. A sulival kapcsolatban. Hát hízott a májam kb. duplájára. Csongi csinálta meg a leggyorsabban a felmérőt, kb. 3-4 hibája lett benne összesen! Dicsérték agyba-főbe: számolás, logika, mozgás, szociális fejlettség, tájékozottság! A végén azt mondta az óvónő, hogy nagyon szépen nevelem :lol: :lol: :lol: Olyan jó érzés volt, legalább én is vagyok jó valamiben :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee! Igazad van. Mindeninek máskor jön ez az érzés, valakinek hamarabb, valakinek később. A legfontosabb pedig az, hogy meg van-e hozzád a társad, mert anélkül elég nehezen megy.

Én azon szoktam meglepődni, ha valaki egyáltalán nem szeretne! (Lehet ez nem volt előbb érthető) De hát igazad van, nem vagyunk egyformák.

[Kép
szazsanna

No, látom közben írtatok!

Jaimee, azt hiszem Rékának nagyon jó kis antennái vannak, biztos megérezte, hogy a dokinéni valami olyat akar, amit ő nem szeretne :wink:

Zsanna, beletrafáltál. Pont egy barátnőm járt így. Már elmúlt 30, eddig vagy a karrierjének élt, vagy nem talált normális hapsit. Nemrég férjhez ment, és hónapok óta próbálkoznak egyelőre sikertelenül. Mondtam is neki, hogy ez az a dolog nem úgy van ám, hogy amikor akarjuk, akkor hopsz, már babát várunk... (mondjuk nálam bejött :wink: )
És igen, én is nehezen viselném az egyedüllétet, ha nem lenne Csongi itt velem!

Évi és
Kép
csongianya

jaimee !!!
Hát nagy a valószínűsége,igen :)

Szazsa!!!

Sztem mindenki akkor vállaljon babát ha úgy érzi itt az ideje,ez van akinél előbb van akinél később jön el...Ha valaki csak 35 fölött érzi,hogy most jött el az idő őt is meg értem de azt is aki 20 éves fejjel szül. Lehet neki éppen más a családról gyerkőcökről kialakult képe :) Ha én újra kezdhetném nem valószínű,hogy 30 előtt szülném az első babát.....Egyébként 26 voltam mikor Zolika született és még nem voltam nagyon "érett" a feladathoz úgy érzem :) De hát ezt mindenki maga érzi mikor is van itt az idő babázni :)
Kép

KépKép
diÁcska

Évi!!!!

Nem nem én voltam a hibás az utolsó lapon nem tüntettem fel a visszajáró összeget :(:(:( Most hétfőn lesz még egy körünk ....ilyenkor az eljárás ua. ??? Csak beadom és kész ugye?? Nem javítható amit már bevittünk??

KépKép
diÁcska

Hűha, hát nem is tudom. Én vasárnap adtam be, és kedden már telefonáltak, hogy rendezzem a folyószámla különbözetem, mert addig nem utalnak.
Szal, nem lehet tudni, hogy feldolgozták-e már... ha igen, akkor gondolom önellenőrzést lehet beadni!!! Én felhívnám előtte az APEH-ot!

Egyébként a visszajáró összeget a program kiadja magától, hová nem írtad be? Aki még előtte áll, mielőtt beadjátok mindenképpen nyomjatok rá ellenőrzést!

Évi és
Kép
csongianya

Na de kérem...! Kicsit elfordulok és mi van itt :lol: !

Szazsa! Nem tudom, hogy jó-e az nekem, mikor ezzel kapcsolatban rám gondolsz? :lol:
Bevállaltam Lilcsit, mert amikor megláttam a dobogó szívét, az valami fantasztikus érzés volt. Másnak is az, tudom, de azt tudod, hogy én egészen addig nem akartam? És a 100% negatívból átfordulni 100% pozitívba, az nagyon megrendítő, vagy nem is tudom, de nagyon....olyan volt, mintha fejest ugrottam volna a Tejútba. Hülyén hangzik, tudom, de akkor és ott nem láttam magam körül mást, csak az Uh-on a lüktető kis valamit...és hogy ez bennem van, belőlem él, tőlem függ (mint Ripley és Alien :oops: ). És onnantól egyenes volt az utam :lol: .
De nem mondom, hogy bármiről is lemaradtam volna, hogy csak most szültem. Talán a többi gyerekről... :wink:

Vali! Csak azt tudnám, mitől fehér ez a tea? :lol:

Évi! Végre, örülök neked!
Én "nyomtam rá ellenőrzést", de szerintem ezzel együtt sem lesz jó a bevallásom...vagy ha mégis, nagyon örülni fogok!!! De nem pánikolok rajta...ha nem jó, nem jó...nem harapják le a fejem, max. 1x bemegyek....itt van a szomszédban :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin, hát én is megijjedtem, mikor felhívtak az APEH-től. Ugye tesóm diktálta az egyéni vállalkozásos részét, teljesen beparáztunk. De tök rendes volt a nő, hisz azért hívott, hogy tudjon utalni és részletesen elmagyarázta, hogy mit hová kell írnom egy másik bevallásban :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?