Köszönöm az órás dicséreteket
Nekem is tetszik,remélem apának is fog
amugy 2990ft volt,de lehet csináltatni,naptárt,bögrét,kispárnát,és az órából is van többfajta.Itt abonyban csinálja a fényképész,le is fényképesz ha kell,de lehet vinni képet is,és ő rakja össze az órát is,jár rendesen
Szazsa,na akkor egy újabb katona feleség,:) hát nem olyan jó ez sztem sem, az én férjecském a harcolóknál van,sok a kiképzés,ráadásul ő elég fanatikus is ez mellé,de azért szeretem nagyon és le nem cserélném senkire sem
Erika,szegény Réka,na majd legközelebb összehaverkodik a doki nénivel.Szépen növöget
Édes kiscsaj
Vali,én legutóbb a tófenék úton voltam az okos játékok boltjába,ott bent az udvaron van.Pont ugyan ilyen fűzőt vettem a kis uncsitesómnak tavaj,fiú,de mégis imádja
Nóri,én is szoktam harapdálni Lucust,ő is szereti,nagyokat kacag,de még nem mondja,hogy esztis esztis.
Lilcsi aranyos lehet
Szilbee,
nagyon sok boldog névnapot Leventének,nem is tudtam,hogy ilyenkor van..
Dávid,hogy van?
Hajni,azt tudom,hogy nagy változások voltak.De gondolom,hogy nem harcolni raknak be,igaz van egy csajszi,abonyi,ő most kint van misszióban,apa legjobb barátjának az élettársa,és ő nő léttére szereti ezt a fajta életet.Sajnos nem is igen értem meg vele magam,mert eléggé mások a nézeteink.Már 30on felül van,és még most is a missziót választotta,és nem is akar még gyereket,csak esetleg ezután.Nekem ez annyira furcsa,de lehet én vok maradi,és olyan felfogású,hogy 24 évesen gyereket szültem.Na nem tudom,hogy érted-e,mit akarok mondani.