Új privát üzeneted érkezett!

Anya: Desviki (Viki)
Kor: 30
Hetek: 17+0
baba neme: még nem tudjuk
testvér: nincs
Lakhely: Nyíregyháza
Kórház: helyi kórház
Kiírás ideje: 2008. 07. 25.
20150601134430

Kép

Kép
szly27

Viki ezt neked raktam példának, de látom már megtaláltad! Most elmegyünk a boltba Rolival. Majd beírlak és délután rakok fel, abban már te is benne leszel.

Kép
szly27

Szly!
Köszi a fáradtságot! :wink:
20150601134430

Sziasztok!

Itt vagyok Marcsika, ari vagy hogy aggódtál értem! :D Semmi különös nincs, Apa itthon, sokat megyünk mindenfelé én meg olyan hamar elfáradok, mire hazaértünk már csak ágyba bújni van erőm.
Most gyorsan végigizgultam a kúpos sztoridat, de örülök hogy ez normális!!! Vigyázz nagyon magadra, ahogy írtad is, már csak még1x ennyit kell kibírni, az már nem vészes!! A párod biztos fog örülni az órának, a férfiak imádják az ilyesmit! :D

Én egy ébresztőórát akartam venni Apának mert folyton az enyémet használja, aztán meg van hogy elfelejti felhúzni nekem és akkor bizony elalszom... :? :lol: De sajna nem találtam semmi jót, talán majd ma!

Ja, alvás! Még mindig nem tudok normálisan aludni. Ma nagyon erőltettem a dolgot, azértse keltem fel, de megszívtam, mert aztán meg olyan rosszakat álmodtam hogy sírva keltem fel. Utálom ha így indul a nap! :roll:

Ma Apának megyünk bordó inget keresni (már megint), meg hobbiboltba (nem ártana elkezdeni már az ültetőkártyákat :shock: ) és jó lenne még benézni egy bútorlapszabászatba is mert akarok még polcokat vágatni a konyhaszekrényembe.

Sipiné - hanyadik ker-ben dolgozol? Csak mert nálunk is van terhes torna kedd-csüt 17:30-tól, csak nemtom ez útba esik-e neked. (XXI. ker. Szerintem nem. :roll: )

Ági - üdv a csapatban! Sajna én se tudok segíteni köldöksérv-ügyben. A neten találtál vmi infót róla?

Vidokata - szép pocid van, szerintem egyáltalán nem kicsi. Az enyém talán egy hajszálnyival nagyobb csak, pedig van köztünk egy hónap! :wink: 2 napja raktam föl, asszem, láthatod is! :)

Ronix - Boldog Születésnapot!!! Kép

Muffin - Nem semmi az árküldönbség! Mi is voltunk 2 napja az Árkádban a Kenguruban, de horror árak vannak, úgyhogy nem is vettünk semmit. Egyébként az Corás cucc volt, amit 500 Ft-ért vettél?
Mi tegnap a Tescoban vettünk 2 csomag body-t, mind2 7-7 darabos és csomagonként 2700 Ft-ba került. És tök arik, szerintem.

Babuli - nagyon szép nagy pocid van! :D

Kolcsek - igen, várjuk a pocakfotódat!!! Hajrá! :wink:

Viki - Üdv neked is a fórumban!! :wink: :D
Vendég

Szia Wera!

Örülök, hogy minden rendben van!!!!
Hú, már csak 23 nap!!! :wink:

Drukkolok neked, hogy sikerüljön mindent elintézni, amit szeretnél!
Estére pedig szép álmokat!!!

Kép
Vendég

Sziasztok! Még csak 11 óra és nem győzök visszaolvasni!
Desviki Üdv! és gratula a babázoz!
T.maria! Örülök, h semmi komoly!
Szly minket is beírsz majd a táblába?
Szépek a kutyusok, csak egy baj van én félek tőlük! :(
Most megyünk Bencével vesszünk túrot, mivel túrógomboc lesz az ebéd, levesel és du-án 3-ra még dokihoz is megyünk!
bencuri

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsaitokat, megkérdeztem ezzel a veseproblémával kapcsolatban a védőnőt is, egy kicsit megnyugtatot ne nagyon aggódjak ez a terhesség alatt sok kismamával előfordul, csak nagyon figyeljek rá ha lázas vagyok akkor egyből orvos mert akkor nem ürül a vese és akkor katétert ültetnek be, de attól a terhesség végig kihordható csak kellemetlen, de ez csak nagyon ritkán fordul elő. Kérdeztem hogy ezt a 18 hetes uh-n mért nem mondták de azt mondja hogy biztosan nézték csak akkor nem volt semmi gond, ezis lehet csak egy pillanatnyi állapot. A fertőzést könnyebben kaphatok ezért sűrűn kell figyelni a vizeletet, de mivel a tanácsadáson ezt figyelik nálunk mindig ezért nem kell laborba járnom.

Szóval egy kicsit megnyugodtam.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Na, Apa felkelt és rögtön jól összevesztünk. Éljen a Valentin-nap! :( Komolyan mondom, soha nem fogom felfogni miért nem lehet az embernek megválogatni a szavait és nem úgy beszélni a másikkal mint egy darab szarral! Hát olyan nehéz ez??????? :cry: Most elment valami sulit intézni, én is öltözök és elhúzok a hobbiboltba meg mindenfelé, nem várom meg. Addigis lefoglalom magam, majd jól leordítok valakit a héven, ha tolakszik vagy valami... :twisted: Nagyon pipa vagyok!

Bondi - már olyan kíváncsi vagyok hogy a Te sorod milyen színű lesz!!!!!!!!!! Remélem megmutatja magát a picúrkád!! :wink:
Vendég

Bencuri! Beírlak téged is, csak írd meg az adatokat! Vagy már megírtad? :oops: Most nem is emlékszem! Ha igen bocsi, de megírnád mégegyszer!

Kép
szly27

Wera!
Sajnálom, hogy összevesztetek!!!!

Hidd el, sajnos van ilyen...
(azt hiszem, 15 év tapasztalatával a hátam mögött én mondhatok ilyet... :oops: )

biztosan rossz napja van. Persze, nekünk miért nem lehet!?
De akkor is!
A legjobb dolog, amit ilyenkor tehetsz, hogy dobd fel magad valami jó kis dologgal, aminek örülsz, ha ez a hobbibolt, majd a kártyakészítés, akkor tedd ezt!!!

(Azért ne harapd le senkinek a fejét...)
Vendég

Titanilla, megy a drukk!!! Várjuk a jó híreket!!!
Szly, gyönyörű kutya!!! :shock:
Vidokata, igen, biztos mozgalmas lesz a gyerek és kiskutya dolog. :D De direkt úgy akartuk, hogy akkor vegyünk kutyát, amikor már otthon leszek, mert most estére érünk haza hétköznap, és szegény kutyus egyedül lenne.
T.maria, mi is azért választottuk a bernit, mert nagyon családcentrikus, de azért jó házörző.
Wera, fel a fejjel!!!! Menj és vásárolgass!!! :)

Kép
sziszka82

Írtam egy hosszú levelet és elszállt ez a k....g net!!!!!! :evil:

Wera! :cry: Sajnálom,dehát férfiból van!
Majd megbékéltek!
Vásárolgass,de nagyon öltözz fel,olyan hideg van kinnt!
Majdnem megfagytam amíg hazaértem a közértből!
Szerintem esni is fog valami,nagyon sötét van és olyan álmos vagyook!

Megcsináltam az ebédet,illetve még a pöri fő,úgy elfáradtam!
Aztán megjutalmaztam magam fél doboz ananász konzervvel!
Nyami! Imádom!
Leettem a levével a billentyűzetet és itt-ott kissé ragad! :lol:
Du. megyünk Anyósékhoz,sütött nekünk fánkot!

Nyami!

Kép

Kép
ibm

Szly! nem írtam meg még mindent! most pótolom!

Anya: Bencuri ( Viki)
Kor: 27
Hetek: 21+5
baba neme: lány, de még csak egyszer mondták, ma remélem megerősítik! :D :D :D
testvér: 1 Bence
Lakhely: Bp.
Kórház: Kútvölgyi
Kiírás ideje: 2008.06.21.
bencuri

IBM!
Az én anyósom is azt sütött múltkor! Fincsi házi baracklekvárral mesés volt!
20150601134430

képzeljétek mi történt ma velem. nézegettem a tesz-veszt és találtam valamit amit nagyon meg szerettem volna venni de mivel még csak a múlt héten regisztráltam, nem volt aktiváló kódom (amit postán küldenek) és ezért nem engedett licitálni arra a dologra pedig már csak három óra van belőle és lejár... és épp miközben ezen görcsöltem, kimentem a postaládához és mi volt benne? Igen, az aktiváló kódom. :) úgyhogy tudtam licitálni. szorítsatok hogy meg is nyerjem, mert nagyon cuki. ha sikerül teszek fel képeket. :)

KépKép
muffin

Desviki!
Ne is mond! Az úgy az igazi! Nyami!
De nemtudom mi lesz belőle,olyan szinten hányingerem van,mint kb. a 10. héten! :cry:
Megfőztem a fincsi ebédet,de még nem ettem!
És mindjárt alszom,pont mint az elején!
Borzasztó!

Muffin! Ekkora szerncsét!
Hát ezek után sikerülnie kell!
Várjuk a fotót!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok,

köszi a biztatást köldöksérvvel kapcsolatban! Sajnos épp dolgozom (mint látszik), ezért elég sokáig tartott, mire végigolvastalak benneteket. És a neten még nem tudtam megnézni, hogy a sérvmiatt parázzak-e az elkövetkező néhány hónapban, vagy a mélyen fekvő méhlepényem miatt.... :?

Ronix, boldog szülinapot!

Ha nem írjátok, nem is tudom, hogy ma van valentin-nap. Hát hiába, a munkás hétköznapok olyan egyformák...

Mindjárt csinálok a picurimnak is vonalzót, na meg küldöm az adatokat a tábliba.

Holnap lesz meg az AFP eredményem, drukkoljatok!

Ha nem kell nagyon nyüzsögnöm itt munkaügyben, még benézek!

sziasztok

Ági

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Csak most sikerült ideülnöm, kicsit pakolásztam, meg délelőtt voltam beutalóért a jövő heti AFP-ra.

Egy egész kedves doki volt a terhesgondozóban. Mondtam neki, hogy már van egy választott orvosom, de Ő azért is utánna akart számolni a dolgoknak. Hát jó, nekem mindegy.

Először a pici korát akarta meghatározni. A szülésre kiírt dátumtól számolt visszafelé. Elsőre 16 hetest mondott, :shock: de azt soknak találtam, mondtam is neki. Akkor máshogy számolt és kijelentette, hogy 15 hetes.
Na most mi van? 2x2 néha 5? :evil:

Végül rátért a beutalóra. Mondtam neki, hogy a dokim 18-ára javasolta a vizsgálatot. Megint csak számolgatott, majd fejcsóválás és közölte, hogy szerinte 21-én kellene mennem. :shock:

Hát most mi a fenét csináljak :?:
Melyik dokinak higgyek? Ti mit tennétek a helyemben?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!

nem értem! Miért kellett most máshoz menned beutalóért?
Miért nem adott a dokid?
Nekem nem adta meg napra pontosan,hanem mondjuk azt mondta,hogy 18-ai héten menjek,akkor mentem mikor én akartam!
Megnéztem a naptárt,hogy a 18 hétfő úgyhogy szerintem csak az a lényeg,hogy azon a héten menjél!
Jó hogy nem már percre pontosan kell megjelenni!
Amúgy ahányan számolnak,annyi félét írnak!
Nekem a védőnő mindig 2 héttel többet ír be!
Hogy jön ki neki,nem is értem!

Kép

Kép
ibm

Nálunk beutalót csak a terhesgondozó adhat. :roll:

Nehogy már minden olyan egyszerű legyen!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nem is gratuláltam a gyönyörű pocikhoz és a csudaaranyos kiskutyákhoz-nagykutyákhoz-gyerkőcökhöz! Hát gratula! Nálunk cica volt - a lányom kétéves koráig. Azóta is emlegeti Szonja, imádta! (a macskesz nem annyira, inkább tartózkodó volt / lett volna)

A dátumokhoz: én is épp most csodálkoztam rá, hogy kreálom a vonalzót a leendőnek, és azt írja ki, hogy 16 hetes terhes vagyok. Hát egy hete voltam AFP vérvételen, nesze neked. És persze hogy 17 hetes terhes vagyok - szerintem, meg a doki szerint is. Most akkor mi van?
Holnap lesz meg az AFP (meg integrált teszt) eredményem. Most higgyem el majd, amit mondanak, vagy ne?

Az adataim: 35 éves vagyok, Budapesten lakom, tán a Schöpf-Méreiben fogok szülni. 17+0 hetes-és-napos terhes vagyok (igenis!). A babóca egyelőre szégyenlős, nem mutatta meg, mi van a lába között (illetve a köldökzsinórral takargatta :D ). Ja, és már van egy lányom, Szonja, 2 és fél éves!

Ági

KépKép
szkagi

Kiszámoltam, a naptár szerint is ma vagyok 17. hetes terhes! Asszem, külföldön (Ámerikában) máshogy számolják a terhesség heteit, és lehet, hogy az az internetes oldal is ezt csinálja.
Na de mi van az itthoni védőnőkkel, dokikkal? Ha elmegyek egy másikhoz, akkor már lehet, hogy rég félidős terhes lennék :lol: Mondjuk, amekkora hasam van, akár lehetnék is!

Ági

KépKép
szkagi

Hát lehet. Én itt már semmin sem csodálkoznék. :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ági! Mikorra vagy kiírva?

Kép
szly27

Sziasztok lányok,

már elég régóta olvasgatlak és szeretnék én is csatlakozni hozzátok :wink: Első babánkat várjuk, elég régóta rajta vagyunk a projekten (több mint 5 éve), sajnos volt 2 elvesztett terhességem is,de úgy látszik, most már minden rendben van :D .És még annyit, hogy 30 éves vagyok és Veszprém megyei.

Üdv mindenkinek,
Kimma

Kép
kimma

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Nekem sem jutott eszembe, hogy ma Valentin nap van, bár mi nem szoktuk ünnepelni.

Én most 19. hetes 2 napos vagyok, de az uh szerint a manóm minden paramétere 18. hetesnek felel meg. Ez is okozhatta a nem túl jó AFP eredményem, hogy nem időben mentem. De az uh a pontosabb!!

Nekem Szly nem kell változtatni az életkoromon, előrelátásból már az idősebbet adtam meg, mert Nekem is most volt 12-én a szülinapom :wink: . Éljenek a vízöntők!!

Marcsi, még szerencse, hogy rendben vagy. Most már aztán semmi idegeskedés!

Annyit emlegetitek ezt a fánkot, hogy nem bírom ki nélküle :? Beszerző körútra kell indulnom érte 8) .

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

duplán :twisted:
írtam, erre kidobott.
szóval nem nyertem a liciten. kb. tíz mp volt hátra amikor egy idióta csajszi beelőzött mindkét liciten. amúgy bébiruhák lettek volna, csupa olyan ami nekem nagyon tetszik, és az egyik csomagot (23 db ruha) 3300-ért vitte el, a másikat meg 2900-ért... :twisted: :twisted: :twisted: most nagyon mérges vagyok...

KépKép
muffin

Muffin,

ezen a teszvesz oldalon kell fizetni a regisztrációért? Sajnálom hogy nem jtt össze, nem baj, majd legközelebb :wink:

Kép
kimma

Ja. a fánkot annyit olvastam ma, hogy muszály volt gyorsan készítsek én is egy adagot, most várom hogy keljen, remélem jó lesz :D A múlt hetim elég laposka lett :? :oops:

Kép
kimma

Sziasztok!

Üdv az újonan érkezőknek!

Érdekes ma én is fánkot sütöttem a férjemnek, én meg kaptam tőle egy kála csokrot (azért azt mert az volt az esküvői is és nagyon szeretem) egyébként nem szoktunk valentin napozni de ez nagyon jól esett.

Ági: a köldöksérvről annyit tudok, hogy nyugodtan kihordható a terhesség vele, esetleg vegyél haskötőt addig. Nagyon gyakran alakul ki pont a terhesség alatt. Nem olyan parás mint a lágyéksérv mert nem szokott kizáródni. Majd egyszer meg meg kell vagy lehet operáltatni.
Vendég

Kimma! Üdv itt! Írj még magadról! Ja és rakj képet!

Ma megnéztük Rolival a Verdákat. Már ott tartottam, hogy kikapcsolom, mert Roli ha olyan jelenet volt sírt, ha olyan jelenet volt nevetett. Nem is a nevetéssel volt baj, hanem a sírással. Alig lehetett megvígasztalni. Olyan kis buta még, nem tudja, hogy csak film. Végül az ölemben nézte végig. De végül már nem sírdogált.

Kép
szly27

Ja, én Valentin napra sütit kaptam a cukrászdából. Néha szoktam kapni, de ez most kimondottan VAlentin napra volt. Fincsi méteres, meg marcipános süti.

Kép
szly27

Vidokata, köszi,

én is gondoltam a haskötőre. Holnap körülnézek, hol lehet kapni. Nincs ötletetek? Na meg hogy mennyibe kerül, mire számítsak?
Amúgy most néztem meg a neten a köldöksérv-témát, hát annyira nem nyugtatott meg! Ha nem záródik ki, akkor rendben van, de ha kizáródik :twisted: !!! Márpedig mikor éri a legnagyobb megterhelés a hasfalat, ha nem a terhesség és szülés alatt :shock:
Magyarázom is Szonjának, hogy miért nem rakom be a hintába. Szegény annyira el van ettől keseredve :cry:

szly, július 24-re vagyok kiírva. Úgyhogy még sok szép aggódós nap vár rám :D De legalább jön hamarosan a tavasz! 8)

KépKép
szkagi

Kriszti én se voltam naphoz kötve, csak az adott héthez!

Képzeljétek voltam dokinál és már nem is olyan biztos hogy kislány ! Pedig én már beleéltem teljesen magam! Sőt már vettem egy két lányos rucit is! :oops: Apa szerint biztos kislány! Ő érzi az elejétől!

Szly még ne színezz, majd meglátjuk!

Muffin majd legközelebb!

Kimma üdv!
bencuri

Sziasztok!
Üdv az újaknak!
Boldog szülinapot Ronix és Csilla! (Apukám is 12.-én született)

Ma voltunk a tesómmal a nagyimnál Mádon. Jó volt egy kicsit kimozdulni és vezetés közben is jól viselkedett puncika. De még beugrottunk a plusba és sikerült vennem utazóágyat!!!! Eddig ez az első dolog, amit vettem a lyányomnak. :)

De nagyi olyan finoman főz, hogy nem bírja megállni az ember, hogy ne egyen. (Füstölt husis rántott bableves, csirkepörkölt...)Most meg hányingerem van. Remélem nem rontottam meg a gyomrom, bár úgy néz ki. És ha hazajön a párom melóból, mehetünk apukámat köszönteni. Szupi! Alig élek.

Megyek lepihenek, hátha a párom hamar hazaér és mehetünk :?

Ha ma már nem jönnék, akkor jóccakát mindenkinek!

sz.andi

sziasztok!

Tökre kivagyok :cry: az imádott anyós átment zsarnokba. :cry: Nemtom mit csinálhatnék. A férjemnek vele nem lehet ellenkezni. Megtalálta a cigijét. Náluk szigorúan tilos dohányozni ez tudni kell.... És nem azt mondta, hogy kérlek szokj le róla, vagy nem gondolod hogy káros, bár a te dolgod,hanem ebből a házból azonnal tűnjön el! A férjem agya eldurrant és megmondta neki, hogy tisztázzunk valamit: EZ S MI HÁZUNK itt ne parancsolgasson, de normál hangnemben. Erre már engem is elkezdett "szapulni" és azt mondta nem fog segíteni semmiben. De hát mi nem is akartuk :evil: És sírva elrohant! Miért kell ezért sírni???????, Mondjátok már meg! EGy 27éves önálló, saját házzal, munkával rendelkező embert miért kell kisgyereknek nézni?

Az én apám is féltő ember, de az ő reakciója mindig az -met én is cigiztem korábban- hogy nem kéne lerakni? Szerintem ártalmas, aztán jól kiosztottam, hogy ez az én életem, majd ha tőle kérek pénzt cigire, akkor mondhatja. Erre semmi sértődés nem volt (azért viccesen osztottam ki, mert imádom apám), sőt magában gondolhatott amit akart.

Én sem örülök, hogy dohányzik, de én úgy gondolom zsarolással nem lehet mindent elintézni. Létezik kompromisszum is. Jól néznék ki, ha mi is átmennénk és megtilatnánk nekik a kávézást, mert -valljuk be- az is káros az egészségre. És megzsarolnánk, pl hogy nem láthatja az unokáját. Aszem páros lábbal rúgna ki a házából. Tökre kiborultam.

Gondolom otthon sír és utál engem is, mert nem pártoltam őt, csak annyir mondtam, hogy ne veszekedjenek!
magdolnam

Ági: hidd el a köldöksérv nagyon ritkán záródik ki (ami ugye azt jelnti hogy a sérvcsatornába úgymond "nemes" szerv szorul és nem lehet visszahelyezni) ez általában bélkacs, terhesség alatt a 20. héttől a méhed eléri a köldök magasságát és tulajdonképpen lefedi a nyilást. Persze feszülni feszül, szóval nagyobbodhat.
Igazi haskötőtgyógyászati segédeszköz boltban kapni (de az lehet terhesen nem felel meg??)

Megyek és lepihenek mert elég rosszul érzem magam (nem tudom mi van csak olyan gyenge vagyok meg kicsit hányingerem is van)
Vendég

Sziasztok
Sz kagi

haskötő elvileg nagyobb gyógyászati segédeszköz v gyógyszertárba.Ha tudsz varni vegyél 10cm-er széles gumit varrj össze két csíkot méretednek megfelelően és rakj rá tépőzárat s tudod változtatni a méretét ha szülsz csinálj ugyanilyet 3-om csíkból és leszorítja a pocit szülés után.
Ez ugyanolyan jó és olcsóbb mint megvenni próbáld meg
tappancs28

Sziasztok!

Képzeljétek, miután kibékültünk Apával, elmentünk szétnézni egy közeli bababoltba és elcsábultunk. Íme:
Kép
Kép
Vendég

Jajj, a 3. kép lemaradt:
Kép
Vendég

Bencuri: kihez jársza kútvölgyiben?

Wera: mennyi volt a kocsi, ha publikus?

Minden rendben volt ma a dokinál, zárt a méhszáj! Uh is volt, és azt mondta, hogy nagy valószínűséggel fiú, de még nem 100%, mert nem látszott jól és a köldökzsinyor is a környéken volt meg a lábacskái. Fejjel lefelé van. 2 héten belül kell mennem cukros löttyöt inni. :x :roll:

Bocsi, de nem tudok többet írni mert Tamás kitúr a gép elől.

Olivér megint taknyos és nagyon csúnyán köhög! :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Halihó!

Megint insomnia van, már kúvája unom!!!! :evil: Éjszaka sokkal lassabban telik az idő! Már kínomban megint honfoglalóztam, és most pusztítom a vérnarancs készletünket.

Titi - Örülök hogy minden rendben volt az uh-on! Gratulálok! Olinak pedig jobbulást kívánok! Annyira tudom őket sajnálni amikor betegek, olyan kis elesettek tudnak lenni :( Remélem hamar meggyógyul!! :)
A babycar 60ezer volt összesen.
Vendég

Wera, én is néztem hasonló járgányt, de vhogy az első pici kerék... mi van, ha gödörbe megy? Kipróbáltátok? Elég stabil a rendszer?

potyka

Sziasztok,csak gyorsan beköszönök.

Tegnap megvolt a farsang,amint idejutok,és lessz egy kis időm dobok képeket is.

Üdv az újaknak,látom jó sokan csatlakoztak :D

Jó hétvégét mindenkinek,majd szerintem csak hétfőn jutok ide.Ma Apa éjszakés lessz,tuti itt fog ücsörögni,aztán meg a hétvégék is néha zűrösek :?

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Üdv az újaknak!

Jó rég jártam erre, alig győztem visszaolvasni. Rengeteget rohangáltam mostanában a kávézó miatt. Hihetetlen mennyi munka van egy ilyen kis helyiség beindításával...
Na, el is felejtettem, kinek mit akartam írni. Bocsi lányok!

Marcsi! Örülök, hogy az ijedség ellenére nincs gond.

Wera! Nagyon szép a babakocsi.

Titi! Sajnálom Olit! Remélem hamarosan meggyógyul.

Képzeljétek, Dani mostanában nagyon ritkán kel éjszaka. Pl. márnégy napja fel sem kel. :D Lehet hogy lassan pihenhetek éjszaka? Legalábbis míg Zsófi bent van.

kolcsek

Jó reggelt!

Wera!

Nagyon szupi a kocsi!
Az álmatlanság engem is elért, tévéztem hajnal 2től. (gépet lusta voltam bekapcsolni).

Magdolnam!
Anyósod részéről elég érdekes volt ez a kirohanás. Vszínű azért kezdett el téged is szapulni, mert látta, hogy a férjedre nem hat.
Én csak azt nem értem, hogy ezt egy felnőtt embernek miért így kell előadni, mintha min. egy 15 éves kamasz csinálta volna.

Kriszti!
Nálunk minden beutalót a védőnő ad.
20150601134430

a férjem is ezt kérdezte. Felnőtt ember. És qrvára felbosszantott az hogy hogy jön ahhoz, hogy engem is célba vegyen???

Történt egy érdekes dolog.... visszatért a hányingerem :shock: :shock: :shock: ezt nem értem :roll: Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy a főnökének is volt ilyen, mert rosszul feküdt a gyerek. Ha megmozdult és más pozitúrát vett fel akkor jobb lett. De hát az enyém még csak 12 cm! NEm értem. Másnak is vissza-visszatér?
magdolnam

Nekem két hete múlt el a hányingerem, és a vége felé nekem is hol volt, hol nem. Szerintem lassan teljesen elmúlik. Kitartás!

kolcsek

Kolcsek, csak az a fura számomra, hogy kb a 11.hét körül teljesen megszűnt, és most meg vissz vissza téreget. Gyorsan ettem és jobb lett. Szóval akkor ez tök normális hogy néha visszajön :roll:
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?