Sziasztok!
Itt vagyok Marcsika, ari vagy hogy aggódtál értem!
Semmi különös nincs, Apa itthon, sokat megyünk mindenfelé én meg olyan hamar elfáradok, mire hazaértünk már csak ágyba bújni van erőm.
Most gyorsan végigizgultam a kúpos sztoridat, de örülök hogy ez normális!!! Vigyázz nagyon magadra, ahogy írtad is, már csak még1x ennyit kell kibírni, az már nem vészes!! A párod biztos fog örülni az órának, a férfiak imádják az ilyesmit!
Én egy ébresztőórát akartam venni Apának mert folyton az enyémet használja, aztán meg van hogy elfelejti felhúzni nekem és akkor bizony elalszom...
De sajna nem találtam semmi jót, talán majd ma!
Ja, alvás! Még mindig nem tudok normálisan aludni. Ma nagyon erőltettem a dolgot, azértse keltem fel, de megszívtam, mert aztán meg olyan rosszakat álmodtam hogy sírva keltem fel. Utálom ha így indul a nap!
Ma Apának megyünk bordó inget keresni (már megint), meg hobbiboltba (nem ártana elkezdeni már az ültetőkártyákat
) és jó lenne még benézni egy bútorlapszabászatba is mert akarok még polcokat vágatni a konyhaszekrényembe.
Sipiné - hanyadik ker-ben dolgozol? Csak mert nálunk is van terhes torna kedd-csüt 17:30-tól, csak nemtom ez útba esik-e neked. (XXI. ker. Szerintem nem.
)
Ági - üdv a csapatban! Sajna én se tudok segíteni köldöksérv-ügyben. A neten találtál vmi infót róla?
Vidokata - szép pocid van, szerintem egyáltalán nem kicsi. Az enyém talán egy hajszálnyival nagyobb csak, pedig van köztünk egy hónap!
2 napja raktam föl, asszem, láthatod is!
Ronix -
Boldog Születésnapot!!!
Muffin - Nem semmi az árküldönbség! Mi is voltunk 2 napja az Árkádban a Kenguruban, de horror árak vannak, úgyhogy nem is vettünk semmit. Egyébként az Corás cucc volt, amit 500 Ft-ért vettél?
Mi tegnap a Tescoban vettünk 2 csomag body-t, mind2 7-7 darabos és csomagonként 2700 Ft-ba került. És tök arik, szerintem.
Babuli - nagyon szép nagy pocid van!
Kolcsek - igen, várjuk a pocakfotódat!!! Hajrá!
Viki - Üdv neked is a fórumban!!