Húha!
Ha tudom, h. ekkora vihart kavarok, befogom a számat!
Bár így legalább Lafi és Zsizsik is előbújtak a csigaházukból!
Zsizsik!
Gyönyörű vagy! Le a kalappal!
Husik: Ha nekem lenne vadász ismerősöm én tuti rendelnék egy kis fácánt, szalonkát levesnek, őzhusit, vaddisznót..... Bár lehet, h. te meg ezt unod?
Egyébként fehérje még a joghurt, túró, kefír, tojás is! A fehérjeporok nekem sem szimpik, párom próbált hízni velük pár éve, kóstoltam, de rettenetesen műízük van!
Lafi!
Szülés után a fogyás vhogy érdekesen történik! Nem tudom hogy megy, de én az elején hirtelen megindultam, aztán a kilók elkezdtek stagnálni, de a testem mégis alakult. Belefértem a régi gatyáimba!
Az utóbbi időben csiga lassúsággal megyegettek lefelé a kilók, azt hittem reménytelen a dolog, de végül tegnap elértem a terhesség előtti súlyomat.
( Ez nálam egy kicsit babona, mert annó azt mondtam, h. onnantól jöhet a baba, amikor visszafogytam a terhesség előtti súlyomra! Remélem így lesz!)
Persze van rajtam így is 7 kiló plusz, mert a mélységemnek
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
az ideális az 50 körüli súly lenne, de már ennek is örülök!
Szóval csak azt akarom mondani, h. ne ijedj meg, a lényeg most a formálódás, aztán majd indul a fogyás is!
Akik Arweneznek!
Van belőle kazi is? Hol lehet kapni? Mennyiért? Érdemes?
Most Lófejű Tesztoszteronlédire tornázgatok, de hányok a mosolyától és ez engem zavar! Tudom, hülye vagyok, de akkor is!
Sannah!
Van egy rossz hírem! Mire eljutsz addig, h. tortát ehetnél tortával, nem fog ízleni!
Tapasztalatból beszélek, a minap próbáltam
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
!
Ma meg étcsokival jártam így! Magam is meglepődtem.
Vhogy egyik sem esik jól!
Pedig én nem igazán diétázom, még csak tanulom a dolgokat.
Ezért is hoztam létre ezt a topikot.
Rejo!
Tudsz hidegen is kenhető vajat? Mert engem érdekelne. Most Rámázok, de az általad felvetett gondolatok engem is foglakoztatnak. Csak a teavaj felhasználhatatlan hidegen!
Luca!
Zsírok tényleg lassítják a cukrok felszívódását. De én terhesen képtelen lettem volna zsíros kajákat enni, pláne szalonnát!
Bezzeg dinnyét!!!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Énisénisénis!!!!!!
Kavics!
El kell h. keserítselek! Nagyon nem fogsz nyáron szőlőt enni, ha majd szoptatsz! Attól ugyanis garantáltan hascsikarást kapnak a dedek!
Majd jövőre! Kitartás!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)