Húha!
Ha tudom, h. ekkora vihart kavarok, befogom a számat!
Bár így legalább Lafi és Zsizsik is előbújtak a csigaházukból!
Zsizsik!
Gyönyörű vagy! Le a kalappal!
Husik: Ha nekem lenne vadász ismerősöm én tuti rendelnék egy kis fácánt, szalonkát levesnek, őzhusit, vaddisznót..... Bár lehet, h. te meg ezt unod?
Egyébként fehérje még a joghurt, túró, kefír, tojás is! A fehérjeporok nekem sem szimpik, párom próbált hízni velük pár éve, kóstoltam, de rettenetesen műízük van!
Lafi!
Szülés után a fogyás vhogy érdekesen történik! Nem tudom hogy megy, de én az elején hirtelen megindultam, aztán a kilók elkezdtek stagnálni, de a testem mégis alakult. Belefértem a régi gatyáimba!
Az utóbbi időben csiga lassúsággal megyegettek lefelé a kilók, azt hittem reménytelen a dolog, de végül tegnap elértem a terhesség előtti súlyomat.
( Ez nálam egy kicsit babona, mert annó azt mondtam, h. onnantól jöhet a baba, amikor visszafogytam a terhesség előtti súlyomra! Remélem így lesz!)
Persze van rajtam így is 7 kiló plusz, mert a mélységemnek
az ideális az 50 körüli súly lenne, de már ennek is örülök!
Szóval csak azt akarom mondani, h. ne ijedj meg, a lényeg most a formálódás, aztán majd indul a fogyás is!
Akik Arweneznek!
Van belőle kazi is? Hol lehet kapni? Mennyiért? Érdemes?
Most Lófejű Tesztoszteronlédire tornázgatok, de hányok a mosolyától és ez engem zavar! Tudom, hülye vagyok, de akkor is!
Sannah!
Van egy rossz hírem! Mire eljutsz addig, h. tortát ehetnél tortával, nem fog ízleni!
Tapasztalatból beszélek, a minap próbáltam
!
Ma meg étcsokival jártam így! Magam is meglepődtem.
Vhogy egyik sem esik jól!
Pedig én nem igazán diétázom, még csak tanulom a dolgokat.
Ezért is hoztam létre ezt a topikot.
Rejo!
Tudsz hidegen is kenhető vajat? Mert engem érdekelne. Most Rámázok, de az általad felvetett gondolatok engem is foglakoztatnak. Csak a teavaj felhasználhatatlan hidegen!
Luca!
Zsírok tényleg lassítják a cukrok felszívódását. De én terhesen képtelen lettem volna zsíros kajákat enni, pláne szalonnát!
Bezzeg dinnyét!!!
Énisénisénis!!!!!!
Kavics!
El kell h. keserítselek! Nagyon nem fogsz nyáron szőlőt enni, ha majd szoptatsz! Attól ugyanis garantáltan hascsikarást kapnak a dedek!
Majd jövőre! Kitartás!