Sziasztok!
Na végre,fellendült a topik
!Látom,mindenki remekül van
!
Athiz
Asszem akkor már nagyon voltál a topikon,amikor szóba került a tánc,talán nem láttad a linket,amit anno beraktam róla,szl simán belefér,hogy elnézted
!De annak örülök,hogy legalább a legtáncosabb lábúnak néztél
!És az hagyján,hogy az óvónénik bevállalják,de hogy szülők is
!
Elhiszem,hogy hiányzik egy kis kényeztetés,plána,mikor minden nap olyan egyforma tud lenni
...meg hát egy kis kikapcsolódás csodákat művel
.
Endi ügyes,hogy mászni próbál
!
Tontica
Igen,eltaláltad,az vagyok én
!Ilyen könnyen fel lehet ismerni?Pedig meg voltam róla győződve,hogy nem
!
Én tanítottam be a lányokat,tudod, a netről szedtem le a táncot,aztán összeszedtem magam és megtanultam,így könnyen ment már a betanítás,bár tényleg sokat dolgoztunk vele...szombaton fellépünk egy iskolai farsangon vele
!
Én is örülnék a talinak és júliusban jó eséllyel itthon is lezsünk részben
!Szl akkor szervezünk,csak helyet kell találni,ahole lférnünk ennyien
!
Rate nagyon édi kis ördög volt
!
Szt sem érdemes vég nélkül tiltani valamit,mert a visszájára fordulhat.Persze azért az sem mindegy,miről van szó.A másik dolog,hogy ha nagyobb a gyerek lehetőséget kell biztosaítnai a választásra neki.Szl Te közölheted vele,hogy mivel nem értesz egyet,elmondod,hogy miért és hogyan.És ha mindig egységes, pozitív képet vetítesz felé,akkor ezt a mintát akaratlanul is átveszi és nem fog rossz irányba indulni.
Tanulás: szt az első időkben sokat ott kell lenni vele,még akkor is,ha nagyon jól megy neki minden.Leginkább azért,hogy a rendszeres tanulásra szoktasd. A legfontosabb,ha megtanult olvasni,az értő olvasást gyakoroljátok,mert ez az alapja a későbbi tanulásoknak.Hiába tud olvasni,ha nem érti,mit olvas,tanulni sem fog tudni.
A mateknál pedig a gyakorlás a legfontosabb.Sokat gyakorolni mindenből,hogy az egyes elemek rutinszerűvé váljanak.
Talán jobb,ha eleinte elsősorban spanyolul nyomjátok,hogy ne zavarja meg,ha valami már jól megy,akkor lehet magyarul is gyakorolni.
Én most elsősorban erre koncentrálnék,bár nekem eleve furi,hogy már ilyen korán kezdik az ismerkedést pl a betűkkel.Bár "ahány ház,annyi szokás",nyilván az itteni iskolarendszerhez vagyok szokva.
Én azt is javaslom,hogy legalább havonta beszélj a tanító nénivel és ha javasol valamit,akkor próbálj aszerint cselekedni.Ő biztosan sok okos tanáccsal fog ellátni
.
Boni
Tonti megoldotta a rejtélyt
.
Nagyon szűkszavú vagy
.
Ha megnézed pl az egyszervolt.hu-n a játékokat,ott lehet látni,hogy szuper készségfejlesztőket találnak ma már ki,szerencsére nem a "lövökmegyek" kategória
!
Na,majd képeket teszek fel a párom laptopjáról,mert egyenlőre oda tudtam a képeket feltenni
...
pusz!