Új privát üzeneted érkezett!

Nita: nekem már sok volt ezért nem hiszek benne.

Kinga: Azt hittem már jössz a zebrás teszttel. De nem jött meg ugye?

Kép
csucsu05

kinga:megy a drukkkk+++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga: megy a drukk!!! Mindegy mikor csinálod meg a tesztet eltünni már nem fog!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

kinga titanillának igaza van :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

KINGA: Megy a drukk, szerintem várj legalább holnapig, 17 DPO-nál több nem szokott lenni, ha nem jön meg, akkor teszt nélkül is tudod az eredményt. :lol:
TITI: Biztos minden rendben lesz a dokinál, ha csinál UH-t, kérdezz rá a nemére! :wink:
Vendég

szia betsy:carpediemről semmi hír nincs?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITÁCSKA: Nincs :cry: Nem akarom őt zavarni, biztos ő is nagyon türelmetlen.. és üzen, mihelyt lesz mit..
Vendég

Sziasztok!
Már én is várom Carpediemről a híreket de amint látom még sehol semmi .
Velem nem sok van de az ami aggaszt hogy tényleg lentebb ment a hasam már a sogórnőm is észre vette és ma egész nap nem jól vagyok mert keményedek de majd csak kipihenem magam még azért bent kéne maradni a lánynak.
Jaj szerintetek melyik név illik a leginkább a Bukrihoz Fanni, Lili , Kitti, Csenge nekem ezek a nevek jönnek be na meg az apának is de neki a Csenge nem tetszik.
Betsy! El küldöd majd privibe a tel. számodat vagy majd a mobilomról küldjek emailt és képet ha már babázok ?????
Na megyek mert fest a Viktor és meg kell néznem mit alkot!!!
Ja azért hétvégén megyek farsangi bálba a barátnőkkel de most kevesebbet táncizok nem úgy mint egy hónapja az asszonybálon.

Mindenkinek puszi.

Kép
Kép
Kép
márti80

márti:neked még maradjon csak odabent a baba :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Megjött. :( Na de legalább nem pazaroltam el megint egy tesztet, és elkezdem szedni a clostyt!!! Köszönöm a drukkokat, nagyon jól esett, hogy szorítottatok!
Nitácska: ne haragudj, most nagyon magammal voltam elfoglalva, de miért kell most örülni, hogy megjött?
Márti: Fanni, vagy Lili. Vigyázz magadra nagyon!

Kép
németh

németh:nekem 5 hete és 4 napja volt missed.ab spontán vetélésem a 12.héten.
És ezért örülök,hogy megjött,nemsoká kezdődhet a babaprojekt újra.
Neked viszont sajnálom,hogy megjött,de hidd el hamarosan neked is kopogtat a gólya!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska: ne haragudj, én tudtam, hogy mit történt veled, csak úgy emlékeztem, hogy már régebben volt. Ezért nem értettem. Bocsánat, hogy ilyen önző voltam. :oops:
De látom, már rendben vagy és optimista. Köszi a drukkot! Neked is hajrá! Akkor kb. ugyanakkor fogunk megint izgulni.

Kép
németh

Kinga: Sajnálom pirit. De meglátod jön az a gólya nemsokára :)

Kép
csucsu05

németh:nincs semmi baj!
Már jól vagyok csak akkor volt rossz mikor az Istvánkorházba láttam a sok nagypocakos kismamát akkor majdnem elsírtam magam.
Igen nagyjából ugyanakkor fogunk izgulni.
HAJRÁ NEKED IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kinga: nagyon sajnálom!!! :cry: Kitartás, nemsokára zebra is lesz!!!

Mártai: pihenj sokat és beszéld meg a babucival, hogy élvezze még a bent töltött időt! :D

Ma voltam dokinál, minden rendben zárt a méhszáj, és a doki azt mondta, hogy még nem 100%, de úgy tűnik fiú lesz.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla:gratula a "pöcsöshöz"

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi, de azért még megvárom a következő uh-t is! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jólvan én drukkolok,hogy az legyen amit szeretnél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Titanilla: Most nézem már 21hetes vagy. nagyon repül az idő.

Kép
csucsu05

[quote="[size=200]CARPEDIEM [/size]öccse e-mail-ben "] írta:[size=200]CARPEDIEM [/size]öccse e-mail-ben Szilvinek tegnap délelött, 9 óra 45 perckor megszületett a második fia: BÁLINT, aki 3150grammal és 49cm-rel látta meg a napvilágot!!!

Kép Kép
Vendég

Jajjjjjj tudtam Betsy mikor megláttam hogy írtál megérkezett Bálint Baba!!!
Nagyszerűűűűűűűűűűűűűűűűű:)
Mégis Bálint napi baba lett.
Jajj de boldog lehez most carpediem.

Carpediem: Kivánok neked nagyon sok boldogságot!!! Gratulálok szívemből!!!!!
És milyen sok haja van Bálintnak:)

Kép
csucsu05

Hatalmas gratula Szilvinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan érzékeny vagyok, itt bömbölök a képek és hír hallatán! Sok erőt, tejcsit és boldogságot! puszi nekik,
Hédi
Vendég

Nagyon gratulálok Szilvi! Kívánok sok boldogságot, egészséget! Sok puszi
Kinga

Kép
németh

Szilvi,

ÓRIÁSI GRATULA BÁLINT NAPI BÁLINT BABÁHOZ, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Régen írtam inkább csak olvasgattalak Titeket. :oops:

Carpediem

sok Boldogságot kívánok nektek.Micsoda Valentin napi ajándék!!
Nagyon szép kiababa!

málna2162

Carpediem
szívből gratulálok a kis Bálinthoz! Mielőbbi felépülést neked és sok boldogságot!

Judy
te leszel a következő! Gondolom már fiúk is nagyon várják a Hugit. Hogy bírod az utolsó napokat?

Kinga
sajnálom :cry: :cry:

Képzeljétek a héten megszületett egy barátnőmnek az ikrei. fiúk 3050 és 2500 grammal. Már van egy fia(6) és egy lánya(3). 3. babát szerettek volna, de egyúttal jött a 4. is. :wink: :lol: Már nagyon várom a képeket róluk.

Kép

Kép
syrynx

Szilvi: Nagyon nagy gratula nektek!!! Ezek a hormonok, én is itt bömbölök örömömben és meghatotságomban! Nagyon jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek!!! Nagyon gyönyörű Bálint!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Syry: gratula a barátnődnek!!! Nagyon jó egészséget és sok tejcit nekik is!!!

Málna: veled mi újság?

Képzeljétek megmutattam Olivérnek Bálint képét és odabujt a monitorhoz, hogy megszeretgesse. Mindjárt megzabálom!!! :D :lol: azt mondta ilyen van a mamika pocakjában is. :D :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Syry,

Nagyon kedves vagy, hogy érdeklődsz felőlem, pedig csak olvasgatni szoktalak benneteket.

Amugy sajnaos én már hetek óta nem érzem magam jól. Sokat fekszem sajna, ami nem tesz túl jót a szülésnek. De muszáj, mert sokáig nem bírok megállni a lábamon. Nagyon vizes és nagyon fáj, gyengének érzem magam.
De már nem sok van hátra, ezt az időt már fél lábbal is kibírom. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: nagyon édes kis pufok babucid van a kép alapján!! Kitartást és jó egészséget na meg könnyű szülést kívánok nektek!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszi Titanilla, nagyon kedves vagy, remélem könnyen fog menni a szülés, bár konizált méhszájam van, így lehet hogy el fog húzódni.
De a kiscsaj mindent megér.

Kiváncsi is vagyok, hogy mekkora lesz, mert a szerdai uh-on 3500 gr-ot mondott az orvos.És ugye a fiaim is 3820 és 3990 gr-al születtek. Szóval valszeg kis dagi lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép Kép
Vendég

carpediem:NAGYON NAGY GRATULA.
sOK BOLDOGSÁGOT ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK.
GYÖNYÖRŰ A KIS BÁLINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="márti80"] írta:márti80Jaj szerintetek melyik név illik a leginkább a Bukrihoz Fanni, Lili , Kitti, Csenge nekem ezek a nevek jönnek be na meg az apának is de neki a Csenge nem tetszik.
Betsy! El küldöd majd privibe a tel. számodat vagy majd a mobilomról küldjek emailt és képet ha már babázok ?????

MÁRTI: Nekem a felsorolt nevek közül a Fanni tetszik. Ahogy Neked egyszerűbb, úgy legyen. Ha tudsz küldeni telefonról mailt és képet, nekem úgy is jó lesz :)
Vendég

[quote="németh"][ írta:némethsize=75]Megjött. :cry: [/size]

KINGA: :cry: :cry: Mindent bele ebben a hónapban!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="syrynx"][ írta:syrynxsize=75]Képzeljétek a héten megszületett egy barátnőmnek az ikrei. fiúk 3050 és 2500 grammal. Már van egy fia(6) és egy lánya(3). 3. babát szerettek volna, de egyúttal jött a 4. is. :wink: :lol: Már nagyon várom a képeket róluk[/size].

JULI: Gratula a barátnődnek! :lol: Nem semmi! 3 pasi egy lány.. Érdekes, hogy fél kg van az ikrek súlya között.. Hogy hívják őket? Hányadik hétre születtek? Természetes úton? Majd rakj fel róluk képet!
Vendég

HÉDI:Mi újság Veletek? :roll: Mi volt a 4D-n? :lol:
MÁLNA: De jó hogy benéztel! :lol: Mesélj valamit Magatokról!
TITI: Beírtam a táblába, hogy kisfiú, de később olvastam, hogy még nem biztos.. Kivegyem? Neveken gondolkoztok már? :wink:
JUDY: Nagyon várom majd a híreket! Olyan kíváncsi vagyok Barbira, hogy hogy fog kinézni!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! NAgyon SOk BOLDOGSÁGOT Nektek, meg SOK TEJCSIT!!!

Kinga! SAjnálom, hogy megjött!

Málna! DE jó újra látni!!!! Képzed én jövő héten megyek a dokibácsinkhoz, hogy segítsen kistesó ügyben.

Judy! Azta már csak pár nap!!! De izgi!

Bettsy! NAgyon édesek a kicsi fiaid!

CSucsu! A receptek:
Thai csirke üvegtésztával

1 db csirkemell
1,5 dl szójaszósz
1 db vöröshagyma
1/2 csom. kínai vagy thai vegyes zöldségkeverék
2-3 gerezd fokhagyma
1/2 kaliforniai paprika (lehet vegyesen piros, zöld, sárga színű)

A csirkemellett apró kockákra vágjuk beborsozzuk (sózni nem kell, mert a szójaszósz elég sós) és olíva olajon megkapatjuk, kb. 5 perc, majd ráöntjük a szójaszószt, belevágjuk a hagymát és a a fokhagymát. Addig pároljuk,míg a hagyma nem lesz puha, majd beleöntjük a kínai zöldségkeveréket és az apróra vágott paprikát. 5-6 perc alatt puhára pároljuk az egészet.
Közben az üvegtésztát hideg vízbe áztatjuk, majd oda tesszük főlni (ebbe a vízbe sem tettem sót). Ha felforrt a víz 3-4 percnél tovább nem kell főzni, mert nagyon hamar elfől a tészta.
Majd leszűrjük és a húsos, zöldséges cucchoz keverjük. Ha szükséges még lehet szójaszószt keverni, hozzá, hogy a tészt is bebarnuljon. Még így az egészet 5 percig pároljuk (ezért is nem szükséges a tésztát teljesen megfőzni, mert a szójaszószt még magába szívja) és kész is.

Kép

Francia hagymaleves

4-5 db nagyobb fej vöröshagyma
5 dkg vaj
1 liter húsleveslé
2 dl tejszín
2-3 ek liszt
őröltbors

A hagymát megpucolom és karikákra vágom és egy lábasban a vajon megpárolom.
Közben felforralok 1 liter vizet és amikor felforrt beledobok 2db húsleveskockát.
Ha a hagyma megpárolódott a levest ráöntjük, majd a lisztet simára keverjük kevés vízzel és beleöntjük a hagymás lébe. (ha egy kicsit csomós lesz a liszt nem kell aggódni, mert a végén úgy is turmixolni kell az egészet)
Borssal, ha szükséges sóval ízesítjük.
Addig főzzük, míg a hagyma jó puha nem lesz, majd turmixoljuk az egészet.
Közben egy lábasban meglagyosítjuk a tejszínt és erre öntjük az összeturmixolt levest.
Összerottyantjuk és kész is.
Reszelt sajttal és pirított zsemlekockával tálaljuk.

Kép

Kép

Márvány Kuglóf
Hozzávalók:
4 db tojás
40 dkg lisz
1 cs sütőpor
1 cs vaníliáscukor
20 dkg porcukor
1 dl tej
0,5 dl rumaroma
1 db Ráma
kakópor

Robotgéppel a Rámát a porcukorral jó habosra keverjük, majd egyenként belekeverjük a tojásokat is, majd a vaníliáscukrot és kevergetés közben hozzáadjuk a liszetet is a sütőporral. A liszt hozzáadásánál a végefelé a gép már nem nagyon bírja a keverést, így a gépet felváltja a fakanál. A legvégén adjuk hozzá apránként a tejet és a rumaromát.
A felébe kakóport keverünk és a kivajazott formában villával óvatosan összekeverjük a két színű masszát.
Előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. Én ekkor még hurkapálcával beleszúrok, hogy megsült-e, mert ha nem, tovább benthagyom.

Kép

Aszpikos sonkatekercs

Hozzávalók: 30 dkg gépsonka
8 db tojás
1 db camping sajt
1 ek liszt
1/2 dl tej
1 cs étkezési zselatin

Töltelék: 8 db tojást keményre főzünk, majd
besamelt készítünk: 1 kanál olaj vagy vaj,1 kanál liszt, 1/2 dl tej, bors, só és tűzön kemény masszávvá keverjük, majd kihűtjük.

A főtt tojást hosszában kettévágjuk és a tojássárgákat kikaparjuk belőle.
A tojássárgákat kevés vajjal összetörjük, hozzáadjuk a besamelt és 1 db camping sajtot, majd sóval, borssal, pici mustárral ízesítjük.
Ezt a masszát töltjük a sonkába és a félbe vágott tojásokba.

Az étkezési zselatinból elkészítjük az aszpikot, de sóval és borssal ízesítjük.

Egy szögletes tálba paradicsom, uborka és parika karikákat fektetünk, majg egy kevés aszpikot öntnk rá, majd belepakoljuk a sonkatekercseket, mehet bele két sor is, majd a szélébe tesszük a félbevágott, megtöltötött tojásokat, úgy, hogy a töltött része a sonkák felé nézzen.
A legvégén ráöntjük a maradék zselatint. Majd hűtőbe tesszük, hogy az aszpik megdermedjen. Célszerű a tálalás előtti nap elkészíteni.
Tálalás előtt a tálat lanygos vízbe rakjuk, hogy ki lehessen borítani a megdermedt aszpikos sonkát.

Kép

Ezt a tortát meg most készítettem az öcsém szülinapjára, de most látom, hogy a fotózásra leesett az öcsém karja :lol: :lol: :lol:

Kép

Bocsi, ha egy kicsit sok voltam.

Puszi
Vendég

Jajj a pizza recept lemaradt:

Pizza

45 dkg liszt
2,2 dl víz
2 ek étolaj
2 ek tej
3 tk só
1 tk cukor
3/4 tasak szárított élesztő, vagy 1/3 friss élesztő

Az élesztőt felfutattjuk és a hozzávalókat jól összedolgozzuk és megkelesztjük.

Én a kenyérsütőgép dagasztóprogramjával szoktam összedolgozni.

A feltétet én a tejfölöset pereferálom, de bármi lehet rajta amit szerettek.

Feltét:
Egy tálba teszek
apróra vágott: sonkát,
bacont,
2-3 közepes vöröshagymát ,
1/2 doboz nagy tejföl,
2-3 gerezd fokhagyma összepréselve,
kukorica,
ananász,
kevés oregano és bazsalikom,
őrölt bors
Ezt jól összekeverem.

Mikor a tészta megkel, ketté vesszük és la kerek pizzaformába kinyújtjuk, majd rákenem a feltét felét és sajtot reszelek rá.
Addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul.

Ha van kerek pizza forma, akkor 2db pizza jön, ki ebből aza dagból, de pont belefér a gáztepsibe is ha nincs pizza sütő forma.
Vendég

krisztinka:mennyeiek lehetnek ezek az ételek a torta egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Guszták a kaják (most ettem épp, de így is ínycsiklandóak).

Betsy
majd ha kapok képet megkérdezem, hogy feltehetem-e ide.
Most nézem Peti hamarosan 3 éves lesz. Oviba csak ősszel megy, gondolom most nyáron még marad veled, meg Bencével.

Mi holnap ünnepeljük Máté 1. szülinapját. Ma rendeltem meg a tortát (túrós-barackos lesz)+ bohóc marcipánfigurával. Tesómék, Anyu+ párom Öccse jön. várjuk már nagyon. :lol:

Kép

Kép
syrynx

boldog szülinapot Máténak.

Az én mátémnak is most lesz /23-án / a 2.születésnapja.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
az is itt lesz hamarosan. készültök már rá?tettél fel már a Te Mátédról képet ide, nem emlékszem. (én is hamarosan teszek, de én nem tudok, valamiért mindig hibát ír ki, így Betsyt fogom megkérni. :oops: )

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Szívből gratulálok Szilvinek Bálinthoz!Nagyon sok boldogságot és
sok -sok finom tejcsit kívánok!
Mi is köszönjük szépen a jókívánságokat!
A babára váróknak mielőbb teljesüljön a vágyuk,a kismamáknak
pedig könnyű szülést kívánok!
Szoktalak Benneteket olvasni,de sajnos írni nem igazán van időm.

Andi

Kép

Kép
.jandi

jandi mért nincs időd írni?
köszönöm a magam nevében a jókívánságot.és szintén kívánom a többieknek is.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Andi
de jó, hogy jelentkeztél! :lol: Majd idővel reméljük lesz egy picuri időd, hogy leírd, hogy telnek a napok. Milán mit szól a kis hugihoz? stb.

Kép

Kép
syrynx

syrynx.még nem tettem fel képet róla,el is felejtettem.már készülünk nagyon a szülinapra.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jandi.de hülye vagyok ,emmácska miatt nem tudsz jönni.jaj ne haragudj,hogy nem figyelek rendesen

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
szerintem azért nem tud írni, mert 1 hetes a pici Emmája. én megértem teljesen és neki már ott van a nagyobb gyerkőc is. :lol:

Kép

Kép
syrynx

látom, közben te is észrevetted. :D

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?