Új privát üzeneted érkezett!

Pötty:tudom, hogy ünnepelsz ma, de ha erre jársz úgy elverem azt a kis formás segged, hogy csak na...amiért ennyire hanyagolsz minket! :oops: :D :wink: Bezzeg én mindennap olvaslak...Na puszi szülinapos! :wink:
Vendég

Csajok!
már nincs is kedvem dolgozni :oops: :roll: :?

babszika

Babszi:elhiszem...de legalább csináj úgy...vagy sudokuzz! :wink: Mondjuk net nélkül az sem megy... :evil:
Vendég

Babszi: Sztrájkolj akkor :) Az most úgyis menő dolog :)

Kép
csucsu05

Köszi Nóri, Sirki, szerintem is olyan cuki ez a kisbaba pofika!

Dehogy vagytok népszerűtlenek, nem kell mindenkinek szeretnie ezt a valentin napot! Férjecske is úúúútálja, szerinte a szerelem napja az amikor megismertük egymást... Hát nem cuki! :D
Én meg úgy vagyok ezzel, h. veszek egy kis csokit és este "békásat" játszunk...bár ezt valentin nap nélkül is... :oops: :lol:

Bálintnak nagyon boldog névnapot!
Pöttye,
Nagyon boldog szülinapot! Kép
Vendég

Era!
ez egy nagyon jó ötlet! :lol: :lol: :lol:

Nóri!
ja, itt még net sincs..... :evil:

babszika

Csucsu: :lol:
Vendég

babszi: akkor sztájkolj azért mert nincs net :) :)
És a párod egy tündér. ilyet mond, hogy az a valentin nap amikor megismert téged???? Na akkor becsüld meg őt:) Képek a házról nincs most?? Tudod kellenek az ötletek.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Azt az Arikon írta :roll:

Házról nincs semmi most. De bármikor jöhetsz hozzánk és szétnézhetsz :wink:

babszika

Akkor az Arikon párja egy tündér.
De az összes topicos pár egy Tündér. Igy igazságos :) :)

Nóri: Hogy haldtok a futással? Párod fogyott további kilókat is??

Kép
csucsu05

Csucsu:én most szüneteltetem, csak infrázok...így a cilkus vége miatt.A drágám egy hős...a 7.-et nyomja, bár most pár nap kimaradt, mert fáj a térde, úgyhogy csak infra, de az heti 2.Szépek leszünk! :wink:
Vendég

Arikon!
köszi a köszöntést!

jót nevettem (békás) :lol: de találó :wink:

babszika

Nóri: Igy is szépek vagytok csak még fokozzátok :)

Kép
csucsu05

Csucsu:honnan tudod, hogy szépek vagyunk? :shock:
Vendég

Nóri: Megérzés :) na megaki ebben a topicban van az mind csak szép, okos, erős, ügyes, bátor, szeretetre való, és szerény :) :)

Kép
csucsu05

Ja...tényleg... :lol: 8)
Vendég

Úgye??? Na megmondtam, hogy szépek vagytok.

Kép
csucsu05

:lol: :lol:

Csajok!
érzékeny búcsút veszek :cry:
Legyen nagyon szép napotok!!!!!!!!!!

babszika

Babszi:kitartás...
Kép
Vendég

babszi: szia

Kép
csucsu05

Sziasztok,

Babszi: bocsánat de lemaradtam…miért kell drukkolni……..Húúú most olvasom, új munka van a láthatáron? Bálinttal dolgoznál együtt? Légyszi írd meg a részleteket, ha nem baj, mert nem tudtam visszaolvasni, viszont kíváncsi vagyok rá mi van Veled. Azt látom, hogy sínen van az ügy.
Jaj azt nem is meséltem, hogy megbeszéltük a párocskámmal (nem most már régen), hogy ha fiacskánk lesz Bálintnak fogják hívni. Nekünk nagyon tetszik ez a név.

Arikon: Nagyon édi az új képed. Tök jó, hogy tudtál jegyet szerezni a varázsfuvolára. Biztos nagyon szép lesz. Mi is imádunk színházba járni, csak olyan macerás a jegyvétel néha. Én most az Operaház Fantomjára akarom elvinni az uramat, de arra szinte lehetetlen jegyet szerezni. Én már láttam és nekem annyira tetszett…
Arikon ez a békás duma nagyon jó…..mindjárt halálra röhögöm magam

Sonny: gyere gyakrabban, és mesélj, mi van Veled!

Bridget: remélem nem tart sokáig nálad a bús hangulat, de küldök Neked én is pozitív energiát. Azért gyere minél gyakrabban, néha az is segít, ha jól kidumálja az ember. Mi itt vagyunk Neked.

Kisz, Csucsu: írjatok többet magatokról! Hogy vagytok, mi újság veletek?

Gabikám: lazíts, ne figyelj magadra! Tudom könnyű mondani, főleg ha szarul van az ember. De legalább a házatok szépen halad.

Nóri: én is vegyes érzelmekkel viseltetek Valentin nap iránt….hát nem is tudom…tényleg eléggé átvett erőltetett dolog. Ettől függetlenül valami aprósággal majd meglepem a párom, de nem viszem túlzásba.

Pöttye drága: BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!! ….és gyere gyakrabban, mert nagyon hiányzol! Remélem csodálatos lesz a mai napod!

Lányok: én nem felejtettem el a topiktalit amiről még tavaly beszéltünk. Nem hozzuk össze valamikor? De ne csak beszéljünk róla hanem cselekedjünk is! Persze ha van hozzá kedvetek.

Kép
Kép
mirci74

Sziasztok!

Babszi! Szuper voltál, kis lábvillogtatós!!! Nagyon várom a híreket, hogy behívnak!!!!
Bálintodnak BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Egyébként mi sem csinálunk nagy dolgot ebből a Valentin napból, apa nálunk is utálja. Bár mikor a mellettük lévő üzlet virágos volt hozott egy kis virágot, vagy máskor egy kis csokit, de semmi extra költés. Én most hűtök be pezsgőt legalább igyunk egy kicsit!

Arikon! A békás játék estére jó ötlet, igaz mi tegnap este is "játszottunk", de ma extra ideges vagyok, mert a kicsifiam a hegyes körömvágóval megszurkálta vagdosta egy csepett a 2,5 éves Cardo sarokülőnket. Azt hittem agyvérzést kapok mikor megláttam. Ja és soha nem szokta elvenni az ollót, meg magasan is volt, de leleményes volt a drágám, odavitte a LEgos dobozát és felállt rá.
Ne tudjátok meg mit éreztem.

Nóri drága! Mikorra is nem várjuk a mensit??? Figyu a szauna, még ha infra is nem árthat ha esetleg babás vagy?

Pötty! BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Gabi! Szuper, hogy így haladtok a házzal!!!!

Birdget! Hol vagy?? Hogy vagy???

Puszi nektek!
Vendég

Jaj Lányok... itt könnyezem örömömben... Hogynem felejtettek el.. :oops: és hogy ilyen szép köszöntéseket kaptam!!!
A fenékelverés jogos... Igyekszem többet jönni felétek... :))))
A fogyókúra megy, már a 20. napon járok, lassan -4,5 kilóval... :) :lol: :lol:

KÖSZÖNÖM? hogy gondoltatok rám.. mindenkinek boldog valentin napot.. és kívánom, hogy minden nap egy ünnep legyen a számotokra..ne csak ez...

Na meg lehet mutatni be sorban a zebrás teszteket :wink:
Vendég

Krisz:szerintem semmi baj nincs az infrával, manapság már mindentől óva intik a kismamikat...és amikor nyáron 40 fok van árnyékban...az is valami hasonló.(ez legalább egészséges) :wink:
Ja...tegnapra. :wink:
Vendég

PÖTTYE: BOLDOG SZÜLETSÉNAPOT! :)[/b]

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!

Pöttye: Kép
!!!!

Képzeljétek, Valentin-nap ide vagy oda, de nekünk ma van a 7. évfordulónk. 7 éve randiztunk először (de persze csak véletlen esett V-napra). Szóval foglalok asztalt egy szupi étteremben... :)
Amúgy én is utálom ezt a Valentin-napi felhajtást.. de 7 év azért hét év :wink: Azt mondják hogy 7 év fordulópontot jelent a kapcsolatok legtöbbjénél, hát nem tudom mi igaz belőle, de nem bánnám, ha a fordulópont egy baba érkezése lenne!! :)

Judit
Kép
sonny

Mirci,
én is benne vagyok a talizásban!! Biztos furi lenne az első pár perc, de aztán beindulna a dumagyár! :D
Többiek (Nóri, Krisz, Gabi, Babszi, Pöttye, Csucsu és persze a "régi" olvasóüzemmódosok ill. az újtagok) szeretnétek Ti is találkozni, egy jó nagyot dumálni?

Pöttye,
gondolom lesz majd nagy meglepi!
Vendég

Pöttye:Naon naon sok boldogságot neked :!: :!: :!: :!:

Mindenkinek, aki tartja Valentint, annak sok virágot és bonbont. Aki meg nem, annak csak egyszerűen szép napot :!: :!:

Babszi: Bálintodnak meg Bolodog Névnapot :!: :!:

Jelentem, a tali részemről is rendben van :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jujj Nóri! Akkor most nagyon izgi! Én legalábbis izgulok érted!
CSuriban mindenem!!!!
Vendég

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Krisz:aranyos vagy, köszi! :D
A fiad jól elintézte a dógokat :twisted: ...büntetés volt?
Vendég

Sziasztok!
Pöttye,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Babszi, Bálintodnak meg nagyon boldog névnapot!

Kép
Kép
gabi82

Babszi, az álláshoz drukkolok nagyon!!!

Csajok, reggel nem bírtam felkelni. Ahogy kinyitottam a szemem vukk már kerülgetett is. Így aludtam 8-ig. Azóta jobb egy kicsit. Bár nem az igazi.Viszont a hőm 36,0-ról 36,6-ra ugrott. Ez jóóóó. De délután aludni fogok, az biztos.

Valentin napra én most csináltatok két kispárna huzatot 1-1 közös képpel. Remélem örül majd neki az én drágám!!! Délutánra készen van.
Lassan a család összes női tagja azon izgul, hogy vajon miért van hányingerem :?

Tali nekem rendben,csak az a baj, hogy időm nincs semmire. Nem tudok 2 napnál tovább előre tervezni, mert mindig van valami amit itézni kell.

Kép
Kép
gabi82

Nóri! Jól rácsapkodtam a kezére meg nagyon kiabáltam vele! Nagyon rossz volt leszidni, de muszáj volt egy kicsit megdorgálni, szegény sírt meg jött volna oda ,de nem vígasztaltam, nagyon mérges voltam.
DE azóta már kapott puszit is.
Vendég

Gabi! Nagyon kíváncsi vagyok mi van veled!!!!

Nóri! Meddig is akarod húzni tesztelés nélkül???? Vagy már le is pisiltél egyet??? :wink:
Vendég

Krisz:mivel a kettővel ezelőtti ciklusban 34 napra megjött, így a 35.-re gondoltam.Nem esek a múltkori hibába, hogy túl korán tesztelek...Türelem zebrát terem! :wink:
Vendég

Oké Drága! Akkor türelmesen várom a jövő szerdát! Küldök egy nagy adag csurit! :wink:
Vendég

Krisz:azt szívesen fogadom! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy már megint zargatlak Titeket (olvasó üzemmódban azért vagyok), de Zsuzska ma van/volt a Forgács Intézetben, igaz?
Zsuzska! Mit mondtak?
Kati
szolkata

Szióka, Kati!

Este gyünk majd 18.45-re. Ha haza értünk, akkor majd jelentkezem és hozom a híreket:) Remélem, azt mondja, hogy no para, itt a baba :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
miért mentek a Forgácsba? Egyáltalán mi az a Forgács Intézet? :oops: :roll: Esetleg írtad már és elkerülte a figyelmemet? :?
Vendég

A Forgács Intézet egy magán kórház és meddőséggel foglalkoznak :wink: Olyan, mint a Kaáli, csak sokkal normálisabbak az emberrel..... barátnőm szerint :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska: ÁÁhh, de jó, hogy vagy. Nagyon szorítok Neked (Nektek), kíváncsian várom este a híreket.
szolkata

Elkezditek a kivizsgálásokat?
Vendég

Nóri, én most jóstesztet fogok csinálni. A múltkor is simán +lett az LH tesztem, és csak utána lett a másik is +.
Remélem kibirom legalább keddig. Bár elég teszt orientált is vagyok...:D

Krisztinka, gondolom mennyire rossz lehetett a dorgálás. :( Ilyenkor sokszor a szülőnek nehezebb.

Kuzsanna, várjuk a híreket.

Felfújódtam. Szorít a nacim... :(

Kép
Kép
gabi82

Bocsika,hogy hol vagyok, hol nem.... az az igazság, hogy melózom és olvasóim zargatnak és unterneztre tanítok egy nénit is :lol: :lol:

Szóval.... igen..... októberben derült ki nálam a homonszintem, aztán jött egyik hónapban Bromo, aztán novemberben meg Norprolac, azóta meg semmi. Aztán a kezembe akard egy könyv, ami szerint kimondott napokon kellett volna vérvételre menni, meg uh is ellett volna, hogy tényleg van-e Pé, stb, amik nem történtek meg.... és miután november óta no gyógyszer, viszont baba sem, így most tovább lépünk és elmegyünk az Intézetbe. Aztán meglátju, hogy mit mondanak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabika: :lol: :lol: :lol: (nem is te lennél)
Tessék kibírni keddig!!!Én nem foglalkozok most a tesztekkel sem...le a hőmérővel és a nega tesztekkel! :wink:
Vendég

Na hat itt lennek... 8) rosszkedv mar nincs de talan csak azert mert V-nap van es teljesen izgulok,hogy mi lesz ugyanis ngyon keszultem ra. :roll: Vettem neki 1nyaklancot amit a repcsin a
katalogusban mutatott,hogy "cool huh?!"... :lol: aztan ugye csokit mert itt az szokas.Piros gyertyat 1nagyot meg 2kicsit,foztem is bar mondta sajna kesobb jon haza mer melo van viszont szombaton ezert elvisz potlasul vacsizni. :? Kivettem 2jo kis filmet es megvettem a kedvenc magazinjat(ido hianyaban sosem tudja megvenni). 8) Kirittyentettem magam hajam besut es egy csudacsini barna ruhaban vgyok. :wink: Jah es felfujtam 100db piros lufit is ugyhogy ahogy belep maris elajul hahaha.... :lol: :lol: :lol: Azt szerettem volna ha olyan valentin napja van,mint meg soha...hat szerintem sikerul!Jah amugy itt valentin nap a lanyok lepik meg a fiukat... :shock: Marcius 14-en meg White day van...amikor is a fiuk lepik meg a lanyokat. :o Szal azert is keszulodtem ennyire... :oops: Happy V-day!!! Megprobalom felrakni a fotokat ha lesz idom meg sikerul...teloval csinaltam ugyhogy talan :? Kb 3oraja allnak a lufik es 3-4mar kidurrant...az infarktus kerulget mikor a hall-bol bearamlik a durrano hang :twisted: 8) :lol:

Arikon
A baj az mindig van altalaban a babas dolog miatt nem szomorkodom egy napig... :roll: Es koszi szepen igen mar jobban vgyok...nalam jon meg megy sokaig nem marad meg a bu bar ngyon bantott a dolog talan majd kesobb megirom :roll:

Sonny
Koszi ari toled bar nem a babaproject miatt van a szomiasg abban nem adom fel... :twisted: Neked pedig Boldog evfordulot es meg vgy 7szer ennyit legalabb:!:

Krisztinka
Vgyok mar vgyok csak egesz nap keszulodtem vgy masfel oran keresztul fujtam a lufikat :shock: :? Nem gond a pirin mar reg tul vgyok...ha csak errol lenne szo. :?

Sirkici
Koszi de mar el is felejtettem...jo,hogy mindenki igy foglalkozik velem es aggodik ertem :roll: :oops:

Cherry
Igazad van koszi...ez most jol jott es megfogadom :wink:

Babszi
Gratula elore is bar tod nem szabad a medve borere elore inni :?

Mirci
Mar itt is vagyok...banat meg felejtoben :lol: :lol: Tali hat igen en majd interurban...talan mikor ti taliztok en majd msn-en megkuksizlak titeket :wink: en majd nyaron megyek haza ugy nez ki de barmikor szivesen talizok 8)

Pottye
Utolagosan is Happy Bday!!! es koszi neked is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, azért vagyunk, hogy foglalkozzunk egymással! :)

Kép
Kép
gabi82

Nem azert de mar 11 mult es meg nincs itthon...melozik de miert nem tud legalabb ma korabban eljonni...nekem olyan fontosak az ilyen napok :? :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?