Na hat itt lennek...
rosszkedv mar nincs de talan csak azert mert V-nap van es teljesen izgulok,hogy mi lesz ugyanis ngyon keszultem ra.
Vettem neki 1nyaklancot amit a repcsin a
katalogusban mutatott,hogy "cool huh?!"...
aztan ugye csokit mert itt az szokas.Piros gyertyat 1nagyot meg 2kicsit,foztem is bar mondta sajna kesobb jon haza mer melo van viszont szombaton ezert elvisz potlasul vacsizni.
Kivettem 2jo kis filmet es megvettem a kedvenc magazinjat(ido hianyaban sosem tudja megvenni).
Kirittyentettem magam hajam besut es egy csudacsini barna ruhaban vgyok.
Jah es felfujtam 100db piros lufit is ugyhogy ahogy belep maris elajul hahaha....
Azt szerettem volna ha olyan valentin napja van,mint meg soha...hat szerintem sikerul!Jah amugy itt valentin nap a lanyok lepik meg a fiukat...
Marcius 14-en meg White day van...amikor is a fiuk lepik meg a lanyokat.
Szal azert is keszulodtem ennyire...
Happy V-day!!! Megprobalom felrakni a fotokat ha lesz idom meg sikerul...teloval csinaltam ugyhogy talan
Kb 3oraja allnak a lufik es 3-4mar kidurrant...az infarktus kerulget mikor a hall-bol bearamlik a durrano hang
Arikon
A baj az mindig van altalaban a babas dolog miatt nem szomorkodom egy napig...
Es koszi szepen igen mar jobban vgyok...nalam jon meg megy sokaig nem marad meg a bu bar ngyon bantott a dolog talan majd kesobb megirom
Sonny
Koszi ari toled bar nem a babaproject miatt van a szomiasg abban nem adom fel...
Neked pedig Boldog evfordulot es meg vgy 7szer ennyit legalabb:!:
Krisztinka
Vgyok mar vgyok csak egesz nap keszulodtem vgy masfel oran keresztul fujtam a lufikat
Nem gond a pirin mar reg tul vgyok...ha csak errol lenne szo.
Sirkici
Koszi de mar el is felejtettem...jo,hogy mindenki igy foglalkozik velem es aggodik ertem
Cherry
Igazad van koszi...ez most jol jott es megfogadom
Babszi
Gratula elore is bar tod nem szabad a medve borere elore inni
Mirci
Mar itt is vagyok...banat meg felejtoben
Tali hat igen en majd interurban...talan mikor ti taliztok en majd msn-en megkuksizlak titeket
en majd nyaron megyek haza ugy nez ki de barmikor szivesen talizok
Pottye
Utolagosan is Happy Bday!!! es koszi neked is