Nagyon sokat írtatok, vagy én voltam régen
Cas
Remélem,hogy egyszer tényleg eljöttök télen
a tavaszba
Nagyon klassz ágyneműje van Csillának! Tetszik nagyon
Réka
Szopi ügyben igaza van a dokinénidnek, s tényleg az a fontos, hogy egészségesek a babók, s hogy nagyon de nagyon szeretjük őket!!!
Edit
Nagyon sajnállak a cicid miatt, de attól ne félj, hogy ha cumisüveget kap, akkor az 100%, hogy leszokik a szopiról (szerintem legalábbis). Az én Minimanóm is kapott/kap pótlást, s volt olyan időszak, hogy azért imádkoztam, hogy ne utasítsa el a cumisüveget, mert csak a cici kellett neki
Ő tudja, hogy mi jó neki, s szerintem nincs értelme, hogy tönkre tedd magad!
Torna: most halasztom egy kicsit, mert annak nincs értelme, hogy
"úgy csináljak, mintha tornáznék" viszont nagyon nem merek belevágni, mert féltem a tejemet (megjegyzem soha nem gondoltam volna, hogy én ilyet fogok írni). Most hálIstennek van belőle (csak a pénteki repülőútig, s visszaútra bírja ki, hogy ne kelljen tápszerrel kínlódni), s amit megfigyeltem, hogy rengeteget iszom..tudatosan is, ha nem vagyok szomjas...4 liter napi minimum bemegy
Mondjuk most talán több normál kaját is eszek....tényleg sok minden közrejátszik, mert pl. enni/inni sem tudsz annyit, ha ideges vagy, vagy ha nincs rá időd
Viki
Barbi is nagyon szép és nagy baba! Nekem is HA-s tápit mondott a dokinéni Magyarországon, de itt nincs, s nem is kapott olyat, de semmi baja nincs...ha a másiktól eddig sem volt baja, akkor miért nem azt adod, ami eddig már ízlett neki??? Igazából nem értek hozzá, bocsi, ha hülyeséget írtam!
Le a kalappal előtted, hogy ennyit dolgozol két gyerek mellett...nekem, ha meg kell írnom két e-mailt, akkor már káosz van az agyamban, nem tudom rendesen az időmet beosztani
Titti
Remélem, hogy azóta is jól vagy/tok!! Csak így tovább szopi ügyben! Hétfőn drukk a dokihoz!
Na megint van ám dokis sztorim
már röhögök csak az egészen....már megszoktam (csendben mondom: megszerettem) a gyerekdokit, bíztam benne, stb..(az oltásnál is annyira jól végezte a dolgát hétfőn), erre közlik három napja, hogy a következő időpontot törölni kell,mert már nem dolgozik a kórházban a doktornő
a Rotateq-et hétfőn kapta volna meg, de addigra csak du. 2-re lett volna másik dokihoz hely, akkor pedig a Kristófot veszem fel a suliból...így megyünk kedden egy vadidegenhez megint....ez van
Ancsa
Nem irigyellek Benneteket sem az otthoni rendszer miatt!
Minket itt semmilyen további szűrővizsgálatra nem küldtek el...
remélem, hogy ebből nem lesz baj később
Judit
Gratula Olivérhez!! Azért jöhetnél néha hozzánk
DomiDina
Én nem tudok leállni a mérlegeléssel
de így érzem jól magam, s ahogy egyszer Cas írta nekem, ha nekem ez így jó, akkor csinálom
engem nem idegesít, hanem megnyugtat....mert ha kevés, akkor tudom pótolni, ha meg elég, akkor örülök
Ezer bocsi, ha valakit kihagytam...megyek az esti fagyimért, s csicsika, mert mindjárt kellhetek...mostanában az éjszakai szopi után tág szemekkel figyel a Manóm...s másfél - két órát fent van...remélem, hogy nem lesz belőle rendszer
Viszont ma kaptam szülinapi ajándékot a fiúktól, voltam fodrásznál, s pedikürösnél, s addig ők voltak itthon....mondjuk két részletben, közben voltam itthon etetni
s egyszer lefejt
tejet kapott
Holnap már öregebb leszek egy évvel, de most először (harminc felett) nem érzem, hogy milyen vén lennék, s ezt Marcinak köszönhetem
Jó éjt!