Sziasztok Csajok!
Bocsi,hogy nem jöttem,de apa munkatársa elvitte a gépünket frissíteni.Már nagyon hiányoztatok!
Visszaolvasni csak felületesen tudtam.
Először is,
DRÁGA KRISZTA!NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK PICI LÁNYOTOK SZÜLETÉSÉHEZ!!!KÍVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET,ÖRÖMTELI BABÁZÁST ÉS SOK-SOK TEJCIT A KICSI LÁNYNAK!!! Nagyon szép név a Réka!Noel pontosan ugyanekkora volt,most feltörtek bennem az emlékek.
Remélem azért minél előbb kapunk szülésbeszámolót és fotókat a kis hercegnőről!
Ildi!
Holnap együtt tölthetitek a Valentin-napot a pároddal!
Apácskád nem is találhatott volna ki ennél jobb ajándékot Neked persze a kis pocaklakón kívül!Ja és biztos örülni fog az alsóknak!
Jó lenne,ha tényleg ide Bodajkra költöznétek.Ja és ha jöttök és van kedvetek benézhettek hozzánk bármikor,na meg ha késöbb kijártok a házhoz akkor is.
Amúgy nekünk Fundamentás kölcsönünk van,nagyon elégedett vagyok vele és igazából nem kellett sehova se rohangálnunk miatta,csak aláírni kellett bemenni a bankba,meg a közjegyzőhöz ja és 1 hónap alatt a kezünkbe is kaptuk a pénzt.Mi 2,5 millát vettünk fel.
Tand!
Szupi jó cuccai vannak Gréta babának!
Nati!
Szépen nődögél a pocakod!
Most megyünk fürdizni,bocs,hogy csak ennyit írtam és bocs azoktól akiknek nem írtam,ma ennyire futtotta.Majd holnap jövök és megbróbálok bekapcsolódni a témába.
Ja és képzeljétek,voltam ma fodrásznál és levágattam a hajam,eddig mindenkinek tetszett,majd teszek fel képet.Már nagyon jó volt egy kicsit megújuni!
Na puszika!