Új privát üzeneted érkezett!

Andesz! Én meg már válaszoltam is!!
n.k.ildi

Ani!
Neked is írtam privit!
Andi!
Nagyon szép a konyhabútor!

KépKép
KépKép
andesz78

Andi! Nekem is nagyon tetszik!
n.k.ildi

Felteszik a DVDt a netre. :D
Vendég

És akkor ismét egy pár kép!

Gréta baba ágyikója:
Kép

Járgánya:
Kép
Kép
Kép

Kép
tand

Andi! Hát nagyon szép dolgai lesznek Gréta babának. A kiságyat hol vettétek? Egybe van a pelenkázóval?
n.k.ildi

Andi
Nagyon jó dolgokat vettél Gréta babának!
Vendég

Jól teleraktam a topicot a képeimmel! :oops:

Tali: én nem tudom megígérni, mivel a sógornő-jelöltem holnapra ígérte, hogy még szülés előtt megcsinálja a hajamat (levágja, meg befesti).

Márti
A szülésfelkészítőt én ma kihagyom.

Ani
A pocakod tényleg látványos növekedésen esett át! :wink:
Ja a cumisüvegeket jól lefigyelted! :lol:

Kép
tand

Kép

Ennyire van kész a kinézett Bodajki hézikónk belseje egyenlőre.
n.k.ildi

Ildi
Mindent Pesten vettünk a Bippa Kft-nél. A kiságy egybe van építve a pelenkázóval, mivel később a pelenkázó rész levehető, és önálló komódként is használható, és úgy az ágy egész hosszában ifjúsági heverővé alakítható. (a pelenkázón egyébként nincsen felszerelve az ajtaja).
Ja és a körforgót, ami a kiságyon van ajándékba kaptuk, movel sokat vásároltunk náluk! :lol:

Kép
tand

Andi! Hát nagyon praktikus. Még azt megkérdezhetem, hogy hol van a Bippa Kft?
n.k.ildi

Közben rákerestem, megvan, hol van Bp.-n. Köszi!
n.k.ildi

Andi!
Nagyon szép dolgokat vettél! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andi
Milyen rendesek voltak, hogy adtak egy forgót. Megérdemelted. :)
Holnap szépülős nap lesz. :)

Ildi
Csak nem kedvet kaptál Anditól? :D
Vendég

Andi!Meseszép dolgokat kapott Gréta baba!!A konyha is nagyon tetszik,ügyes az asztalos!!Köszi,hogy hoztál képeket! :D
Vendég

Szilvi!
Hát az ihletem már megvan, de most egyenlőre csak összegyűjtögetem és lementem azokat a dolgokat, amik tetszenek, kiválasztom itthon a sok közül amik a legjobban tetszenek és amikor elindulunk vásárolni akkor már céltudatossan csak oda megyünk, amire végülis esett a választás. :)
n.k.ildi

hello, most értem haza. Visszaolvasni most nem tudok, csak gyors helyzetjelentés: Judy is, ln is egyben, Minden oké, ma rohadtul sokat kellett várnunk :twisted:

Vérvételen is voltam, ez volt az uccsó, ott fél 1-től mostanáig voltam!!! :evil: Majdnem egy órát álltam sorba!

Na, majd este felé jövök!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Ildi
Ja, így már világos. :)

Kata
Nem semmi, hogy mennyit kellett várnotok. :shock:
Miért kellett vérvételre menned?
Vendég

Szilvi, ez kötelező vérvétel. Asszem azért csinálják, ha császárra kerül a sor, akkor van-e valami, amire figyelni kell. Ja, és asszem véralvadási időt is néznek!!

Kép

Kép

hoppá

A babafalvás sterilizálót elvitték a nózim elől. :(
Vendég

Kata
Brrrr.... ez nem hangzik túl jól. :?
Vendég

Ha már csak egyedül pislogok itt, akkor lelépek. Titababa is éhes. :D
Szép délutánt!
Vendég

Sziasztok!

Vettem apácskának két édes boxert . Egyiken egy gólya van, a csörében hoz egy kisbabát, a másikon egy kicsi ördög, kezében egy szivecskével. Amúgy fehér színű.
n.k.ildi

Mindenkinek pussz
n.k.ildi

Sziasztok!

hőjlentés:
Kép

Ani!
hatalmasat nőtt a pocid! :lol:
igyál!
jó a youtube Roniról 8)

Andi!
szépek a bútorok :lol:

Judy!
drukk a Valentin napi szüléshez :lol:

többieknek is pusz :wink:
Vendég

Vicuska! Szupi a hőd!!!! Drukkolok!
n.k.ildi

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, moat értünk haza a farsangról, jól elfáradtam ma.
Ahogy Kata már mondta iszonyat sokat kellett várnunk ma.

Volt ma uh-om, minden tökéletesen működik, méhlepény ok, magzatvíz normális, aorta ok, köldökzsinor áramlás is nagyon jó. Szóval nincs semmi olyan ami korábbi szülésre utalhatna. Hát ez van.

Ja és jelenleg 3500 gr Barbika.

Jó éjszakát, holnap jelentkezem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok!

Bocsi,hogy nem jöttem,de apa munkatársa elvitte a gépünket frissíteni.Már nagyon hiányoztatok!
Visszaolvasni csak felületesen tudtam.

Először is,

DRÁGA KRISZTA!NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK PICI LÁNYOTOK SZÜLETÉSÉHEZ!!!KÍVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET,ÖRÖMTELI BABÁZÁST ÉS SOK-SOK TEJCIT A KICSI LÁNYNAK!!! Nagyon szép név a Réka!Noel pontosan ugyanekkora volt,most feltörtek bennem az emlékek. :DRemélem azért minél előbb kapunk szülésbeszámolót és fotókat a kis hercegnőről!

Ildi!
Holnap együtt tölthetitek a Valentin-napot a pároddal! :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: Apácskád nem is találhatott volna ki ennél jobb ajándékot Neked persze a kis pocaklakón kívül!Ja és biztos örülni fog az alsóknak!
Jó lenne,ha tényleg ide Bodajkra költöznétek.Ja és ha jöttök és van kedvetek benézhettek hozzánk bármikor,na meg ha késöbb kijártok a házhoz akkor is.
Amúgy nekünk Fundamentás kölcsönünk van,nagyon elégedett vagyok vele és igazából nem kellett sehova se rohangálnunk miatta,csak aláírni kellett bemenni a bankba,meg a közjegyzőhöz ja és 1 hónap alatt a kezünkbe is kaptuk a pénzt.Mi 2,5 millát vettünk fel.

Tand!
Szupi jó cuccai vannak Gréta babának!

Nati!
Szépen nődögél a pocakod!

Most megyünk fürdizni,bocs,hogy csak ennyit írtam és bocs azoktól akiknek nem írtam,ma ennyire futtotta.Majd holnap jövök és megbróbálok bekapcsolódni a témába.
Ja és képzeljétek,voltam ma fodrásznál és levágattam a hajam,eddig mindenkinek tetszett,majd teszek fel képet.Már nagyon jó volt egy kicsit megújuni!

Na puszika!
Vendég

Halihó!

Nem mentem suliba, de egész du. feladatokat csináltam amit a tanár adott, visszaküldtem neki emilbe. Komolyan mondom már kikapcsolodás volt a vasalás.
Azonnal csinálom a táblikat!

Andi, igérem válaszolni fogok a prividre.

Tand, nagyon szép cuccokat vettél Gréta babának. Ezen az ágyon én is gondolkodtam. :) Hasonlít az izlésünk.

Ildi, jól teszed ha időbe nézelődsz, az nem árt. Jók lehetnek a gatyók.

Kata, Judy, sajnálom hogy sokat kellet várnotok. Viszont örülök a jóhíreknek.

Vicuskám, a hőd sztem biztató. Pocifájás van még? Mikor mész Uh-ra? Ki tudtál valamit venni a videóból? Anycámnak is erősen kellet figyelnie :) Bessyről nem tudsz semmit?

Judy, készültek képek a farsangon? Kérünk szépen ám!

Gabi, kérünk új frizura képet! Holnap én is megyek fodrászhoz (levágatom a hajam) :D

Bessy?????

madiani

Csajok! Tudtok valami jó tippet a gyomorsavra? Ha fekszem vagy bizonyos pozicióba ülök, úgy jön felfelé mintha "tolná" Roni. Mi lesz velem a végén ha már most is van ilyen?

madiani

Hellóka,
egy-két adat a táblázathoz.
Kor: (fiatalítom magam :lol: , legyen) 25 (09.18.),
gyerkőc nincs,
a Babóca vonalzó szerint 8, dokibácsi szerint 6 hetes,
dokibácsi neve: Dr. Schwarczinger Zsolt.

Remélem, nem maradt ki semmi.

Most megyek szundizni, mert hulla fáradt vagyok - olyannyira, hogy még végigolvasni sincs kedvem mindazt, amit írtatok tegnap óta.

Sok puszi mindenkinek és kellemes hétvégét (addig már nem jövök...)!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Szépséges TALINAPOT! :wink:

Na, ki jön ma?? Én még egyben, úgyhogy ha addig nem történik néminemű változás az életemben, én ott leszek!! Alexa, vagy aki a Berényi út, Királysor felé lakik: szívesen felveszek bárkit!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Jóóóóóóóóó reggelt! :D

A videó készülőben, csak meg kell kicsit nyírbálni, mert túl nagy, nem fér fel a netre. :?
Tegnap kaptam a levelet, hogy mehetek szülésfelkészítőre, de pont akkor van randim az érsebésszel. :? Felhívjam őket, hogy ne várjanak?
Apa jön haza! :D

Ildi
Jó boxert vettél apának. ;) :D
Hol találtad?

Vicuska
No??????? Teszt????????

Judy
A lényeg, hogy minden okés. Jó nagy bébi lesz Barbi baba!

Gabi
De jó, hogy meggyógyult a gép! Hiányoztál. :)

Ani
Frizuraképet kérünk!!! :D

Kata
Én megyek. :D
Melózni kocsival jöttem, de nem tudom, hogyan tovább, mert arrafelé megállni lehetetlen. :?
Vendég

Jó reggelt,

Kata,

Ugy néz ki én is megyek, de csak fél 6 körül. :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

A posta előtt simán meg tudsz állni délután, már nincs akkora tömeg.

Ugy néz ki, kislányomnak is hasonló méretei lesznek mint a srácoknak. Ez már genetika. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Köszi a drukkokat a Valentin napi szüléshez, de nagyon úgy néz ki, hogy nem jön össze.
Neked viszont kellene pisilni egy Valentin napi zebrát. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Képeket kérünk az uj frizudról. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Gyomorsav és én már nagyon jó barátok lettünk. Rennie jó rá, na meg ha nem totál vízszintesen fekszel, hanem egy kicsit emeld meg a fejedet. Én akkor nem taccsolok ki. :oops: :oops: :oops:

De mindenkinél más válik be.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Még délutánig megálmodom, hogy Elemért merre hagyom. :)
Nekem a fejmegemelés nem jön be gyomorsav ellen. :(
Vendég

Sziasztok!!

Kata!!Szépen megkérlek,hogy akkor engem vegyél fel!!!!Kösziiiii!!!
Martinkát nem viszem.
Vendég

Alexa
Miért nem hozod?????
Akkor üzletelünk? ;) :D
Vendég

Jaja,üzletelünk!!! :D :wink:

Félek,hogy nem űlne meg a fenekén,ha ott kellene vele sétálgatni,akkor hogy beszélgetünk??Ja,és miattunk ne kelljen előbb eljönnie Katának!!!
Itthon jól ellesznek apával! :wink:
Vendég

Alexa
OK. :D
Kár, hogy nem hozod. Nyáron majd úgy szervezünk talit, hogy le tudja magát foglalni. :) Keresünk játszóteret. :)
Vendég

Néhány kép a tegnapi farsangról.

Bazsi mint cowboy.

Kép

Kép

Kép

Danika mint Baby zsiráf.

Kép

Kép

Kép

Bocsi ha egy kicsit sok lettem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Bazsi nagyon vad a cowboy cuccban. :) Te csináltad a jelmezeket?

No, megoldották a dilemmámat. :? 4 után mehetek RLhez egy receptért. :( Ettől még megyek a talira, de így már tuti, hogy kések. :?
Vendég

Judy,nagyon helyesek a gyerekeid! :wink:
Vendég

Szilvi,

Nem én csináltam, csak béreltük, ilyen téren kétbalkezem van. :lol: :lol: :lol: :lol:

Alexaa,

Köszi a dícséretet. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Megjöttem. Jövő csüt.ön is mennem kell, mert leszedik a fogkövem, meg van egy pici luk is a fogamon. :cry: Be kell tömni. :(
Nagyon szomojú Kismami vagyok most.

A boxikat egyiket az auchanba, a másikat a tescoban a korzón vettem. Remélem örül apácska.

Judy , Kata hogy vagytok? Nem lesz Bálint napi baba?

Vicuska! Teszt?

Judy! Nagyon helyesek ezek a farsangoló gyerekek. A jelmezt Te csináltad?

Remélem jó lesz a tali. Majd sokaz gondolok Rátok!!

Gabi! Örülök, hogy itt vagy!!
n.k.ildi

Szép az alsó vonalzóm. :)
Ez vigasztal.
n.k.ildi

Judy, tök aranyosak a fiaid :)
Talira én is megyek, változatlanul, odaérek 5-re.
Andi kár, hogy nem voltál tegnap, 2 órás menü volt és ott volt a gyakorlatos csajszi, szerintem Ti most vettétek a légzést (mert mi köv alkalommal fogjuk) . Mi relaxáltunk, Kisati végigmocorogta, erre az oktatócsaj kijelentette, hogy ez nem jó, tanítsam meg (!) őt hogy mikor én oihenek ő is pihenjen. Picit mérges lettem, nekem nagyon jó érzés, ha érzem Őt mocorogni, megnyugszom és ellazulok tőle, szerintem ilyenkor közli velem, hogy anyuci itt vagyok, jól érzem magam, minden oké. Szóval elmehet a hülye dumájával ahova akar a csaj. Ezen kívül szimpatikus volt... :)
Szerintem ma már nem jövök, max olvasni, úgyis találkozunk remélem minél többen! :)

Kriszti, tudsz valamit Krixtáról és Réka babáról?? Olyan kíváncsi vagyok. Fel akartam menni hozzájuk tegnap, de csak mától van"felszabadulás" :?
Vendég

10:18

Judy
Nem is vagy 2balkezes. :) A zsiráf is nagyon ötletes. :)

Ildi
Ne maszatolódj el! Fogkövem nekem is volt, a pici lyuk se vészes. Még mindig jobb, hogy most találták meg, mintha már a menthetetlen stádiumban találnak rá.
Biztos örülni fog a gatyóknak. A legelső valentin-napunkra egy kisördögöset vettem apának. :D

Márti
Nem buggyant egy kicsit a csaj?
Olyan, mint én a húzzam be a hasammal. :D
Vendég

ez nem lehet igaz!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?