Sziasztok!
Mindenkinek üdv, akivel még nem találkoztam itt!
Most már alig vannak színtelen sorok a táblázatban. Dolgozom rajta, hogy az én nevem is mihamarabb bekéküljön vagy rózsaszínesedjen!
Holnap megyek dokihoz, talán meg tudjuk lesni, mit hord a lába között ez a kis babus
A súlyotok miatt ne aggódjatok, mert mindenki más alkat. Egy ismerősöm 42 kg-ról indult, és 60-ra hízott fel. Egy másik 90 kg fölött kezdte a babavárást és 90 alatt fejezte be.
Ha valamikor, akkor a babavárás alatt különösen nem kell update-rekordokat döntögetni... Valahol olvastam, hogy ha a kismamák csak étellel vinnék be a szükséges ásványi anyagokat a szervezetükbe, napi 3200 kalóriát kellene megenniük
Szerintem én még mindig csak 1,5 kg-nál tartok, ez a bacilusos hétvége elvitte az étvágyamat, de amikor van, akkor is töredékét eszem annak, amit anno Otival megettem. Egy kicsit aggódom, honnan lesznek hurkás combocskái meg tokája a kicsimnek...
Torna: Ottóval kismamajógára jártam, és nagyon szerettem. Úgy tudom, vannak délutáni-esti alkalmak, ha érdekel benneteket:
www.jogastudio.hu
Most pedig egy gyógytornász ismerősömtől kaptam egy szuper dvd-t, amit még csak egyszer volt alkalmam megcsinálni, de rettentő jólesett! Ha újra lesz időm rá, megnézem, ki adja ki, hol lehet megvenni - esetleg át is lehet írni, ha érdekel benneteket.
Csilla, lehet, hogy nem nézték el a lepényed helyzetét. nekem egy keddi napon még fedte a méhszájamat, csütörtökön pedig épphogy csak érintette. érdekes, mi?
Mennem kell, mert felébredt a csemete. Vigyázzatok magatokra és a pocakokra!