Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ági!
:wink:
Sajnos én köldöksérvben nem vagyok hála égnek jártas. Viszont ha a dokid nem nagyon izgatta magát, akkor valószínűleg nincs komolyabb jelentősége. NEten nem kerestél még rá? Hátha találsz valami infót
magdolnam

Jó ötlet, persze, hogy nem jutott eszembe :oops:

köszi

Ági

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Mindenkinek üdv, akivel még nem találkoztam itt!

Most már alig vannak színtelen sorok a táblázatban. Dolgozom rajta, hogy az én nevem is mihamarabb bekéküljön vagy rózsaszínesedjen!
Holnap megyek dokihoz, talán meg tudjuk lesni, mit hord a lába között ez a kis babus :wink:

A súlyotok miatt ne aggódjatok, mert mindenki más alkat. Egy ismerősöm 42 kg-ról indult, és 60-ra hízott fel. Egy másik 90 kg fölött kezdte a babavárást és 90 alatt fejezte be.
Ha valamikor, akkor a babavárás alatt különösen nem kell update-rekordokat döntögetni... Valahol olvastam, hogy ha a kismamák csak étellel vinnék be a szükséges ásványi anyagokat a szervezetükbe, napi 3200 kalóriát kellene megenniük :shock:

Szerintem én még mindig csak 1,5 kg-nál tartok, ez a bacilusos hétvége elvitte az étvágyamat, de amikor van, akkor is töredékét eszem annak, amit anno Otival megettem. Egy kicsit aggódom, honnan lesznek hurkás combocskái meg tokája a kicsimnek... :roll:

Torna: Ottóval kismamajógára jártam, és nagyon szerettem. Úgy tudom, vannak délutáni-esti alkalmak, ha érdekel benneteket: www.jogastudio.hu

Most pedig egy gyógytornász ismerősömtől kaptam egy szuper dvd-t, amit még csak egyszer volt alkalmam megcsinálni, de rettentő jólesett! Ha újra lesz időm rá, megnézem, ki adja ki, hol lehet megvenni - esetleg át is lehet írni, ha érdekel benneteket.

Csilla, lehet, hogy nem nézték el a lepényed helyzetét. nekem egy keddi napon még fedte a méhszájamat, csütörtökön pedig épphogy csak érintette. érdekes, mi?

Mennem kell, mert felébredt a csemete. Vigyázzatok magatokra és a pocakokra!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 21:56-kor.
Vendég

sziasztok!!!!!!!!

MA VAN A SZÜLINAPOM!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Képimg][/url]
Kép
ronix

RENGETEG DOLGOM VOLT EDDIG DE OLVASTAM MINDENT.nagyjábol minden rendben van jo lett az afp eredményem is.

jövö pénteken megyek uh-ra már mi is nagyon kiváncsiak vagyunk a nemére föleg apa

Képimg][/url]
Kép
ronix

Szia Sipiné!

Én tudok kismami tornát a XVII. kerületben a Dózsa Müvelődési Házban kedden 17-18 óráig 500.- és egy Nagyon Kedves Gyógytornász csajszi tartja! Én tegnap voltam nála és Nagyon Szupi volt ezért bátran merem ajánlani Neked! :D
Vendég

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT RONIX! Akkor most javítsak a táblában?

Vidokata! Jó lett a kép! Te is nagyon vékonyka vagy! CSini a pocid.

Úgy látom mindenkinek nagyon bejött a terhestorna! Biztos nem ugyanaz mindenütt, de nekem nem tetszett annyira. Ti nem feküdtetek sokat hanyatt?

Üdv. Ági! Sérvben nem vagyok jártas, de azóta már biztos sokat találtál róla a neten, csak lehet nem terhességgel együtt. Remélem azért sikerült. De ha a dokit nem izgatja, akkor biztos nem befolyásol semmit. Csinálja babának is vonalzót!

Kép
szly27

képzeljétek, ma voltam az Árkádban a Kenguru goldban. És annyira vicces dolog történt. Tettem fel nektek képeket a cuccokról amiket vettem. Volt egy naci amire mondtam hogy tök állat. polárral bélelt és majd jövő ősszel, télen lesz rá jó. 500 Ft volt. Erre ma a Kenguruban megláttam pont ugyanazt a babát. Nem hiszitek el hogy mennyi volt. Én sem akartam. Pont 5000!!!
Nagyon kemény, nem? Pont a 10-szerese!!!!!!!!! Úgyhogy amikor ráadom a kicsi fiamra a nadrágot majd mondom hogy 5000-res gatyája van.
Férjemnek meg holnap van a szülinapja de ma lesz meglepi bulija és nem tud róla. Alig bírtam rávenni hogy 'elvigyen' vacsizni... Közben ő meg beígérte valakinek hogy hazavisszük. Úgyhogy most próbálom visszaszervezni az életet... Drukkoljatok hogy minden összejöjjön! Majd mesélek hogy hogy sikerült.
babuli, tök jó, hogy írtad a kismami tornát. lehet hogy fogunk akkor találkozni, mert nekem az nagyon közel van, eddig a dózsától pár házra laktunk, csak most kiköltöztünk maglódra, de úgyis keresztül jövök általában a 17.keren.
Na szép estét nektek!

KépKép
muffin

Sziasztok Kismamik!

Küldöm a rég várt pocakfotót mely a mai napon 22hetesen és 3naposan készült!
Kép
Vendég

Szia Ronix! Nagyon boldog szülinapot kívánok! :D

Úgy keltem reggel, hogy fájnak a lábaim, és főleg a talpaim. Kész öröm volt ráállni! Nem tudom mitől lehet. :cry:

Holnap megyek a kórházba, beutalót kell kérnem a hétfői vérvételre. Remélem gyorsan megy majd, nálunk mindent túlkomplikálnak. :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a kisfiúkhoz és a kiscsajokhoz is! Két napja nem sikerült írni, kicsit mozgalmas napjaink voltak! :D :D :D

Csilla! Akkor most megnyugodhatsz, örülök, h jó helyen van a lepény!

:D Babuli szép pocaka!

Kata azért nem is olyan pici a pocid, ahogy mondtad, aranyos!!!

Boldog szülinapot Ronix!

Most megyek mindenki vigyázzon magára és a pocaklakójára! Este ha lesz egy kis időm még benézek!
bencuri

Ja és az előbb lemaradt , de mirre végig olvastam a kétnap termését elfejetettem kinek mit szeretem volna írni!

Üdv Ági! Én is még nagyon új vagyok itt!
bencuri

Ronix: boldog szülinapot! Ez most akkor hányadik?

Muffin: a Te férjednek is! Pont Valentin napon született?

Babuli: neked nagyon ciuki pocid van. Hátha 3 hét múlva az enyém is ilyen lesz??? :lol:
Vendég

Szia Ági!

Nekem még gyerekkoromban volt köldöksérvem,és mikorterhes lettem,rákérdeztema dokiná, hogy ez gond-e,de at mondta, hogy sok kismamának van, éssimán szülnek. Nekem végüliskiderült, hogy már nincs, de azért jó tudni.

Babuli!
Szép a pocid! Lassan én is kedvet kapok lefényképezni. :)

Ronix!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Muffin!
Nem semmi ez az árkülönbség! Hogy lehet, hogy ami az egyik boltnak megéri 500-ért, az a másiknak 5000-ért?

Végülis ma voltam dokinál, elnéztem a rendelést. :oops: A lényeg, hogy vszínűleg csak a méhszalag nyúlik, azt érzem.

kolcsek

Ronix boldog szülinapot!

És mindenkinek jó éjszakát. :)

Kép
Kép
patr

Vidokata, Babuli!

Nagyon szép pocakok!!! :wink:

Ma vettem apának Valentin napra ajándékot...
Egy Seiko automata órát.
Holnap állásinterjúra megy, és csak sportos órája volt, úgy gondoltam, kiegészítésnek jó lesz!
Remélem örül majd neki... :wink: :lol:

Most megyek pancsizni!
Jó éjt mindenkinek!!!

Ő a mi kutyink... :wink: 8) :lol:
((Kb. én is ilyen álmos vagyok... :roll: ))

Kép
Vendég

Először is üdv az újjaknak és Nagyon Kellemes Babavárást!

Ronix Útolag is NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! :D

Bencuri, Vidokata, Kolcsek, T.Maria Nagyon szépen köszönöm a pocakdícséretet! Biztosan Nektek is ilyen lesz egy pár héten belül!

Kolcsek! Nagyon várjuk a Te pocak fotódat is! :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Hát, ma reggel nagyon megijedtem!

Kaptam tegnap a dokitól hüvelykúpot.
Este használtam is egyet.
Reggel pedig, tudjuk, hogyan szoktak az ilyen dolgok viselkedni, de velem valami mégsincs rendben, mert nekem pirosas volt.
Most azon agyalok, hogy a tegnapi vizsgálat okozhatott e ilyen színű folyást.
Nem volt sok, csak nagyon megijedtem!
Most még fekszem, majd 8 után felhívom a védőnőmet, ő szerencsére nem olyan, mint a tegnapi...
Vendég

Szly27!

Mi körülbelül az óra 10%-ban feküdtünk csak amúgy labdán is tornáztunk és gumi szalaggal is. A társaság is Nagyon jó! Eddig kedden voltam először de NAgyon tetszett! :D
Vendég

Jó reggelt kismamik!

Szépek a pocakfotók!

Maria! Nagyon édi a kutyátok,imádom őket!

Sajnálom a kúpot dolgot, majd jelentkezz,hogy mit mondtak!
Elhiszem,hogy megijedtél,te szegény!
Mindig van valami!
Pihenj és vigyázz magadra!

Babuli! Tök jó lehet a torna,én is szeretnék menni majd!
És nagyon olcsó ahol voltál!

Ronix!!!! Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Örülök,hogy minden rendben!
Jöhetnél sűrűbben is ha tudsz!

Ma kell mennem a házidr.-hez a táppénzespapírral aztán fel is adom a tb-nek és írtam nekik megint egy szép levelet!
Az első levél után utaltak másfél havit és most megint 2 hónapnál tartunk!
Nem is értem hogy gondolják!!!

Kép

Kép
ibm

A táppénzről csak annyit, hogy én dec 12-óta vagyok táppénzen, és még egy árva garast sem kaptam... :roll:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Marcsi: nagyon sajnálom! Remélem semmi komoly!
Olyan édes a kutyusotok (először azt hittem azt vetted a párodnak valentin napra :) Nagyon nagyon szeretem a kutyusokat. Nekem is van egy fekete labrador retriver (csak otthon kellett hagyni Anyuéknál) mert budapestre nem való. :(
Vendég

Sziasztok!
Sutyiban már régen olvaslak titeket. :oops:

Mi júl. végére várjuk az első csemeténket, ezért is szeretnék csatlakozni.

Marika!
Nem Klion-t kaptál véletlenül? Én azt még baba előtt használtam, és mindig kikezdte a nyálkahártyámat.
20150601134430

Szia Viki!

Nem, Gyno-Pevaryl 150mg-osat kaptam. 3db van összesen belőle.
Na, megpróbálkozok a telefonálással...

Drukkoljatok nekem...!!
Vendég

Na, szóval felhívtam!

Azt mondta, hogy sajna gombás fertőzés miatt kaptam a kúpot. Ezt eddíg is tudtam...
Na, és itt jön a lényeg, hogy ez a gombás izé, elszínezte a kúpot.
Szerinte, amíg rózsaszínű, no para!!!

Nem is tudjátok, mekkora kő esett le a szívemről...
Vendég

18. hét...!!!!
Juhéjj...!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már csak mégegyszer ennyit kell kibírnom...!!!! :wink: :lol:

Nem is olyan sok!
Ugye?
Vendég

Sziasztok!

Szkagi, üdv itt!!!! Csinálj a babának is vonalzót!
Vidokata, szépen alakul az a pocak!!! :wink:
Ronix, utólag BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Babuli, szép pocak!!! :D
T.maria, sajnálom, hogy mindig van valami! :cry: Remélhetőleg semmi gond nem lesz!!! Nagyon cuki fejű a kutyátok!!! Boxer? Nekünk berni pásztorunk lesz tavaszi ellésből. Már nagyon várom!!!
Tegnap voltam dokinál, és szerencsére a szokásosat hallottam: "Tökéletes"!!! :lol: :lol: :lol:

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Maria, sztem a nyálkahártyák nagyon vérbő állaptban vannak, bármi könnyne megsértheti. Ez lehetett a viszgálat is, de vannak brutál marós kúpok is. Amúgy nem tudom itthon kapni-e , én lactobcyllust szoktam használni, Németoban többféle is van, és legalább olyan jó, mint a midenféle gyógyszerek. Viszont nem árt.

Ronix, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! (És éljenek a vízöntők, nálunka fél család az)

potyka

Közben láttam a fejleményt!
T.maria, szuper!!!!! :lol: :lol: :lol:
Desviki, üdv itt!!! Írj magadról, és akkor Te is bekerülsz a táblába! Ja, és pocakfotót is kérünk!!! :wink:

Kép
sziszka82

Sziszka!
Mit írjak?

Nyházán élünk, 2,5 éve vagyunk házasok, idén leszünk mindketten 30 évesek.
Első baba. Sokat küzdöttünk érte, meddőségi kezelés keretében fogant.

Milyen adatok kellenek a táblázathoz?

Marika!
Én most Canesten Combit használok, semmi probléma nincs vele.
20150601134430

A pocimon még sok változás nincs. Már látszik kicsit, de annyira nem látványos. A stimuk miatt híztam, +10 kg-val indultam a versenysúlyomhoz képest. Ezért még inkább ez látszik.
20150601134430

Ronix: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!

Muffin: boldog szülinapot a párodnak!!!

Babuli, Vidokata: nagyon szép pocitok van!!

Üdv. az újjaknak!!! Jó babavárást nektek is!!! :D

Képzeljétek tegnap iszonyú gyomorgörcsöm volt és persze hányinger is társult hozzá. Sajna semmit nem tudtam bevenni, így egész nap szenvedtem vele. Szerencsére mára kialudtam és ma már jól vagyok. Csak a szokásos álmosság és nyomottság van rajtam.
MA MEGYEK DOKIHOZ! Szorítsatok, hogy minden rendben leszen, a doki csináljon uh-t és a picurim megmutassa magát!!!
Nagyon izgulok! Ja és Olivér is eljön velem. Kiváncsi leszek hogy gfogja viselni.
Szerencsére már egyre gyakrabban érzem a hancurt odabent. :D :D :D :D

Olivér megint nagyon betaknyosodott és csúnyán hurutosan köhög. Elkezdtem homeopátiával kezelni, bizom benne, hogy segíteni fog és nem kell gyógyszert adnom neki!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziszka!

Igen, boxer a drága, nyáron lesz 2 éve, kan.
Egy igazi lustaság...!
Nagyon imádja a gyerekeket, meg mindenkit, aki meglátogat bennünket.

A védőnő szerint is olyan vagyok, mint ahogyan a problémás terhesség le van írva.
nálam minden előjön, ami csak előjöhet!!
Ez sajnos valóban így van, de én örülök neki a legkevésbé... :cry:
Vendég

Maria! Örülök,hogy minden rendben!

Titanilla! Megy a drukk,de minden rendben lesz!
Várjuk az eredményt és a fotót!

Desviki! Üdv és gratula a babóhoz!

Sziszka! Örülök,hogy minden "tökéletes"! :lol:

Most megyek kicsit a dolgomra,de majd még jövök!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

T. Maria én is így jártam, elősször nagyon ,megijedem de aztán megnyugtatattak, hogy semmi gond, meg amúgy is csak egyszer fordult velem elő, de azt mondják akkor van gond ha erősen vérzel. Úgyhogy szerintem ne aggódj.

Énis nagyon megvagyok ijedve (már megint). Tegnap voltam 4 d-os Uh-on a kislányommal szerencsére semmi gond nincs megvan mindene állandóan mocorgot elégvolt követni, azt mondta az uh-os nő hogy sportcipőt vegyek neki ha megszületik, mert nagyon mozgékony baba lesz (ezt amúgy érzem is). Ja amiért megijedtem, hogy a lepény nyomja a jobb oldali vesémet, és a kivezető csövet ami összeköti a hugyhólyaggal és ennek következtében tágult a vesém és az a cső mert nem tud a vizelet rendesen lejutni a hugyhólyagba. Azt mondta hogy ha fáj feltétlenül keressek fel egy urulógust, meg majd ha megyek a dokimhoz feltétlenül szóljak neki hogy uh-kor figyeljenek oda jobban.
Azért felháborító hogy a sima uh-on a korházban ezt meg se nézték, pedig itt is 2 d-vel nézték meg, lehet már az első terhességemnél is volt ilyen gond csak nem tudtam róla.

Ti hallotatok már ilyen problémát?

Üdv: Kata

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

szia Kata!

Tőlem is azt kérdezte egyből a védőnő, hogy mennyire, és milyen.
Mostmár tényleg megnyugodtam!

Erről a problémáról már én is hallottam, de csak felületes dolgokat.
Nem akarlak ijesztgetni, úgyhogy inkább semmit sem írok, inkább kérdezd meg a védőnődet is, hogy mire figyelj esetleg jobban, és hogy van e valamilyen teendő.
Mert nagyon oda kell rá figyelni, ez biztos!!!
Vendég

Werával mi van????

Wera Hoooool vaaaagy!?Remélem semmi gond, csak az esküvő előkészületei foglalnak le nagyon!!!

Ja, vagy apa?
Mert akkor felmentelek a jelenlét alól... :wink:
(Ha jól emlékszem otthon van?)
Vendég

Jó reggelt!

Desviki! Üdv itt! Ha visszamégy az előző oldalra, ott megtalálod a táblázatot és az adatokat! Inszem volt vagy lombik? Hanyadjára sikerült?

T.Maria! Nagyon édes a kutyus. Majd rakok én is egyet a mieinkről. Van is lekicsinyítve. Sajnálom ezt a kúp dolgot, de látom, akkor már minden ok.
Én is Canesten kombit használtam. 3-at. Miután befejeztem, még kellett vagy két nap, mire mind kijött.

Jeneik! Tényleg nem tudom miért nem nézik rendes UH-on a veséket. Még csodálkoztam is, hogy barátnőmnek 4 D-n megnézték.

Titi! Remélem minden ok lesz és végre színezhetem a sorodat!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Szly!
Inszemünk volt, és a 4. sikerült. :D

Azta micsoda szép kutyátok van! Gyermeked eltörpól mellette!

Nézem a táblicskut! Kinek kell küldeni az adatokat?
20150601134430

CSak írd ide le, én majd beírom a táblába és délután valamikor felteszem. Hátha addigra Titi is megtudja a baba nemét ! Egyébként Roli imádja a kutyákat, és ők is Rolit. Ha hagynám még birkózna is velük. CSak ha Gina(a bernáthegyi) felemeli a lábát, rögtön fellöki Rolit.

Kép
szly27

Azért kérünk fotót tőled is!

Kép
szly27

Wera szerintem Apával van végre,ezért nem is kérdeztem hogy hol van,de lehet,hogy mindjárt jelentkezik,mert azért sutyiba olvas! :lol:

Jeneik! Sajnos nemtudok erről a dologról semmit,keress rá a neten!

Szly! Asssssssssssszta! Micsoda méretek!

Megyek megpróbálok bejutni a körzetihez,majd még jövök!

Kép

Kép
ibm

Szly!
Béna módra 4 oldalt is visszanéztem, de nem találtam táblázatot. Szánjon meg vki, hogy milyen adatokat kér. :oops:
20150601134430

Szly27: zabálni való egy kutyus, teljesen oda vagyok értük!

Sziszka: a kutyusról jut eszembe: hogy fogjátok bírni a kiskutyát és kisbabát egyszerre? :D Mikor a mienk kicsi volt, én úgy éreztem magam mint egy gyesen levő kismama.

Marcsi: örülök, hogy nincs gond

Szia Desviki! Üdv.

Jenenik: Sajnos előfordulhat ilyesmi, én már láttam ilyet azért ezt komolyan kell venni (ezt nem paráztatásnak mondom) vigyázni kell a hugyúti fertőzésekkel, mert a pangó vizelet hamar felülfertőződik (és a hugyhólyag gyulladásból könnyebben lesz vesemedence gyuszi) tehát ha csíp a pisi vagy véletlenül lázas vagy rögtön fordulj dokihoz. Néha szoktak a vese kímélése érdekében vesediétát is tartani. Meg a hanyatt fekvés nem előnyös mert jobban nyomhatja a szerveket.
Azt ajánlom, hogy beszélj erről ha izgulsz belgyógyásszal, mert nem bántani akaroma nődokikat de az ilyenekhez legtöbbször nem eléggé értenek.
De a legfontosabb nem parázz!!! Nagyon valószínű, hogy semmi gond nem lesz!
Vendég

Szly!

Hát, nem semmi kutyusotok van......!

Jóóóóó naaaaaaaagy! :wink: :lol: :lol: :lol:

Mindíg imádtam én is a bernáthegyit!
Milyen helyesek együtt Rolival!

Mi is azért választottuk a boxert, mert a bernáthegyihez hasonlóan nagyon családbarát kutyus, de mégis talán a hívatlan látogatókat visszatartja.
(bár, aki olyan szándékkal érkezik, az megoldja... :roll: )
Vendég

Desviki: a 83 oldalon Szly27 hozzászólása alatt találod az utolsó táblázatot (olyan színes sorokból)

A neved kerül bele, meg hogy hány éves vagy, van e már gyerkőc hány hetes vagy, tudod-e hogy lány, vagy fiú , hol fogsz szülni és hol laksz
Vendég

Ja meg mikorra vagy kiírva és ha már tudsz nevet a kicsinek
Vendég

Kata!
Köszi, nézem is!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?