Sziasztok!
Elég jól le vagyok maradva az itteni eseményekről, de azért ha nem bánjátok, bekotyogok én is kicsit.
Az újknak üdv.!
Hajni!
Háááát... én csak a ferty-s hőgörbét tudom értelmezni, de ha a hő alapján akarnék valamit mondani, akkor azt mondanám, hogy ez nem volt pé. Úgy csinált mintha akarna valamit, de aztán végül nem sikerült. Szerintem.
Viszont a tüneteid nagyon érdekesek... meg látom nem is hagytatok ki egyetlen potenciális alkalmat sem apával, uh. még akármi lehet.
A ciklus elejét nem mérted? Egyébként milyen alaphőid szoktak lenni? A 36,6 nem sok, de ha olyan 36,2 egyébként az alaphő, akkor még lehet valami.
Nyugodtság lécci ex ügyben! Senki nem tehet arról hogy nekünk meg kell komolyan harcolni a babáért. Az utóbbi időkben, amikor egy kismamát láttam, kicsit irígykedtem, de utána rögtön arra gondoltam, hogy lehet hogy ők is éveket vártak rá még sikerült. Lehet hogy exéknél nem ez a helyzet, de Ti babátok tutira nagyobb "főnyeremény" lesz mint az övék.
Zazzy! Hajni!
Sajnálom a meló helyzetet!
Néhány hónappal ez előtt komoly kétség fogott el az én munkámmal kapcsolatban is. Nincs ekkora feszültség mint nálatok, de egyáltalán nem elégít ki ez a munkakör. Amikor idejöttem, azért ezt a munkahelyet választottam inkább, mert tudtam hogy babát akarok és innen jó lesz majd babát várni. Ez úgy az elején jó ötletnek is tűnt, de amikor még 6-7 hónap után sem volt semmi bébi ügyben, akkor kicsit kiakadtam.
No de a lényeg a lényeg, itt maradtam, mert tudtam hogy kell egy biztos alap a bébihez. Én ezért nem váltanék most a helyetekben. Az egy újabb bizonytalanságra ad okot. De persze ezt úgy mondom hogy részleteiben nem ismerem a helyzeteteket. Ha nagyon gáz, akkor viszont menni kell előre és váltani kell. A baba lehet hogy tényleg csak erre vár.
Nálunk is megvárta még lett laminált padló a nappaliban és a gyerekszobában.
Csipi!
Örülök neki hogy ilyen kultúrált formában sikerült rendezni a dolgotokat. Azért nem mindegy, hogy válik el az ember. Viszont, remélem hogy ez nem azt jelenti hogy eltűnsz innen... Remélem hamarosan megtalálod az igazi Párodat és mehet újra a bébi project!
Monee