Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés: tegnap leültünk megbeszálni a dolgokat...nem ment egyszerüen, de sikerült korrektül megeggyeznünk, jövö héten beadja a váló keresetet....
Jól vagyok, fáj de megkönnyebbültem, hogy tudom mi a helyzet

csipi
csipi78

Csipi: :cry: sok erőt, kitartást neked az egészhez! az biztos , h a biztos rossz még mindig jobb , mint a bizonytalanság! sajnálom! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Furamokas: Sehogy sem lesz addig peteérés, amíg szeded a fogigátlót. Viszont az inzulin rezisztenciádat el lehet kezdeni kezelni. Természetesen jobb, ha nem szedsz semmilyen hormont, mert a metformin hatása úgy jobban lemérhető (pl. hormon eredményekkel, uh-val).
Én azt hittem (ezek szerint figyelmetlen voltam, bocsi :oops: ) hogy szednéd továbbra is a fogibogyeszt....
Ha beéritek más fogamzásgátlási módszerrel, akkor az a legjobb megoldás, hogy nem szedsz semmilyen hormont ;)

Kép

Kép
bettica

Csipi Drága: már ez is jó hír, hogy végre sikerült megegyezni. Legalább nem lóg egy nagy kérdőjel a fejed felett... Azért nem hagytad magad, ugye? :twisted:

Kép

Kép
bettica

Halihó!

Egy elveszett bárányka jelentkezik. :)
Visszaolvastam, de el is felejtettem hogy mit akartam írni. Kérlek bocsássatok meg érte!!!!!! :oops: :wink:

Kicsit önöznék :roll: :oops:
Szerintetek most mi a franc van?????Görbe mellékelve
Uram szerint mintha lenyeltem volna két lufit,keméynek, feszülnek égnek bimbó körül a cicik meg néha lilás foltos és látszódnak az erek is. Émelygéssel és komoyl hányingerrel kelek (főleg hétfőn volt meg tegnap) komoly hangulatingadozásom van, kissé kiborultam hérfőn és sírógörcsöt kaptama a melóhelyen érthetetlenül. Ráadásul valami takonykórság is elkapott, pont most mikor jövőhéten toppon kell lennem a munkahelyen mert az oktatási miniztáriumból jönnek ellenőrizni az ovit. Brrrrrrrrrr

Nagyon örülnék ha végre spontán jönne a mensikém!!!!! Kép Kép

Nem értem, ha mindkettő hasonló progi akkor miért teszi máshova az alaphőmet és a pé-t is?????

hajni...
Budaörs

Ráadásul azt hittem leverem a monitort a helyéről, mert iwiwen megnéztem exem nőjét és kicsit kiakadtam, mert azt írta, hogy nem sokáig dolgozik már mert lassan a legfőbb tevékenysége a babázás lesz. :evil: :evil: hogy szakadna meg..... az ilyeneknek nem is kéne gyerek....... fúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

hajni...
Budaörs

Hajni: bocsi, h beleszólok!! :oops:
de szerintem inkább te már ne foglalkozz az exedékkel, hanem magatokra koncenrálj!! :wink: remélem vki tud segíteni, h mi lehet a bibi!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!
Eléggé leccsökkent a forgalom! :?

Csipi! Továbbra is sok erőt küldök!

Én élek és virulok, még mindig örülök a spontán mensimnek, viszont egyébként egyre pocsékabb hangulatban vagyok. Egyre rosszabbul érzem magam a munkahelyemen. Határozottan érzem (egyre határozottabban)hogy valami más kéne. Kezd nagyon gáz lenni a helyzet. Magát a munkát szeretem(tanítás)csak nem ilyen formában. Egy kis faluban egy csomó problémás gyerek, aki nap mint nap megaláz, semmibe vesz, lehetetlenné teszi az órákat, emiatt minden tanár kivan, ergo a tanáriban is elég pocsék a hangulat, egymással sem jövünk ki valami tökéletesen, kis klikkek alakulnak, szóval elég szörnyű.
Ha lenne más lehetőségem(bármi más)tuti váltanék, mert ez az állapot kezd már az alaphangulatomra rárakódni :( és folyamatosan pocsékul érzem magam. De itt még a környékem sincs semmi lehetőség, meg mit kezdjek a tanári diplomámmal, ha nem tanítok?Nem megyek vele semmire.
Olyan szörnyű ez, én 7 éves korom óta tanár akartam lenni, imádom, de nem ilyen körülmények között.Ez nem is tanítás már javarészt.
Eléggé el vagyok keseredve.Más lehetőség szinte kizárt, hiszen mindenhol összevonás, bezárás, leépítés. :cry: Fogalmam sincs mihez kezdjek.
Bocsánat, hogy ez most így kijött. Ugye megértitek?

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
ez tényleg tök rossz lehet!
totál megértelek. kicsit hasonló cipőben járok.... csak más munkakörben és valójában munkahely van (Bp), de ezt szeretem és nem terveztem a baba előtt váltást.
tök rossz, h vki miatt az ember elgondolkozásra kényszerül, h megéri-e :evil:

Hajni!
A görbéd sztem elég anovus kinézetű, de én nem értek hozzá. csak az alapján mondtam, h nekem egy hasonlóra mondta Tűű doki, h szerinte nem volt ott semmi. :?
Az exedékkel nem szabad foglalkozni! tudod, szinte mindegyikünk körül van legalább egy olyan, aki meg sem érdemli és mégis van babája/úton van. ne gondolkozz ezen. :roll:

Csipi!
neked még mindig ezer ölelés!!!!
de tudod, amit írtam, az még mindig tartja magát! és ráadásul legalább most már lassan tényleg le tudjátok zárni

babszika

Hajni!
a legfontosabbat nem is írom: tünetileg viszont szinte azonnal azt mondanám, h tuti babás vagy
mindenesetre szurkolok!!!!!!

babszika

Babszika!
Majd ne felejtsd már el a nőgyógyász-kérdést!Köszi! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Nem felejtettem ám el!!!!!
Ha minden igaz, a héten talizok egy barinőmmel, aki Gyuláról jött fel. Az anyukája a gyulai SZTK-ban dolgozik, remélem, h ők tudnak segíteni! :wink:

babszika

Sziasztok Lányok!
sjnos nincs időm suli miatt visszaolvasni, csak gyorsan pár mondatban meg szeretném köszönni a segytségeteket! :P
itt a társalgon levőket, meg azoknak is akik létrehozták a PCOS-honlapot. Nektek köszönhetem hogy 9 év szenvedés után látom "az alagút végét". Ma egy endokrinológus felírta a Meforal-t. Ilyen boldoggá recept még nem tett :lol:
Köszönöm mindenkinek!
Aki még orvost keresne Kecskeméten tudok ajánlani egy angyal (már ha lehet ilyet írni) endokrinológust.
Köszönöm mégegyszer!
Amint vannak eredmények is a gyógyszerszedés hatására majd írok!
szép estét mindenkinek!

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Zazzy!
Mintha csak magamat hallanám munkaügyileg. Én is pontossan ezzel küszködök. Ma volt egy összeülés és én megint sírógörcsöt kaptam....Nem jó ez sehogysem. Péntektől a férjemnek nincs munkája szóval ha még én is felmondanék nem tudom mi is lenne. Vagy a munkahelyi dolgok miatt megyek tönkre idegileg-egészségileg vagy amiatt, hogy nincs munkánk és hogy élünk meg.
Bocsi, de úgy látszik ez mindenkinél ilyen szar időszak....... :cry:

hajni...
Budaörs

Hajni! Tünetek... baba gyanú, de várjuk ki a végét. nem akarom elkiabálni...
Zazzy!hát igen... Nekem akkor jött össze a baba, amikor már a legsz....rabb volt a melóhely, szinte szakasztott úgy írva, ahogy Neked! (Különbség: nyári szünet végére....) remélem jó előjel...
Emeltetni fogom a met adagját. 3*500-ról 3*850-re , Köszi a tanácsot!
A kilók nem akanak mozdunli és az édesség utáni vágyamról jobb nem is beszélni! Erre nincs valami jó tanácsotok?
Csipi! Ismeretlenül is kitartást!
Czinkeb! Keresztanyáméknak bejött május 17! Kívánom , hogy nektek is szép nap legyen!
baboca03

Baboca!
Sztem, ha megfelelő lesz a met mennyisége, azonnal csökkenni fog az édesség utáni vágyad is.
Ha pedig a diétát és mozgást is tartod, akkor a kilók is elindulnak majd lefele! :wink:

babszika

Sziasztok lányok!

Csipi ölelés neked!!

Czinki, Charlott, segítsetek nekem ha tudtok! Ti felfüggesztettétek a szeműtét után egy félévre a babaprojectet? Ma akartam bejelentkezni (tegnap voltam optikusnál és teljesen kiakadtam, hogy nem találtam megfelelő szemüveget, így a párom nagy örömére úgy döntöttem, hogy akkor legyen a műét), de most olvasom az általuk küldött tájékoztatóban, hogy a tervezett terhesség előtt félévvel műtenek! Közvetlenül babaproject előtt nem, a hormon változások miaTT! :( Pedig azt gondoltam míg otthon lábadozok a lapar miatt közben megejtem ezt a szemműtétet is! Ti mit tennétek??
Vendég

Sziasztok!

Elég jól le vagyok maradva az itteni eseményekről, de azért ha nem bánjátok, bekotyogok én is kicsit. :)

Az újknak üdv.! :)

Hajni!

Háááát... én csak a ferty-s hőgörbét tudom értelmezni, de ha a hő alapján akarnék valamit mondani, akkor azt mondanám, hogy ez nem volt pé. Úgy csinált mintha akarna valamit, de aztán végül nem sikerült. Szerintem. :(
Viszont a tüneteid nagyon érdekesek... meg látom nem is hagytatok ki egyetlen potenciális alkalmat sem apával, uh. még akármi lehet. :D A ciklus elejét nem mérted? Egyébként milyen alaphőid szoktak lenni? A 36,6 nem sok, de ha olyan 36,2 egyébként az alaphő, akkor még lehet valami.

Nyugodtság lécci ex ügyben! Senki nem tehet arról hogy nekünk meg kell komolyan harcolni a babáért. Az utóbbi időkben, amikor egy kismamát láttam, kicsit irígykedtem, de utána rögtön arra gondoltam, hogy lehet hogy ők is éveket vártak rá még sikerült. Lehet hogy exéknél nem ez a helyzet, de Ti babátok tutira nagyobb "főnyeremény" lesz mint az övék. :wink:

Zazzy! Hajni!

Sajnálom a meló helyzetet! :(
Néhány hónappal ez előtt komoly kétség fogott el az én munkámmal kapcsolatban is. Nincs ekkora feszültség mint nálatok, de egyáltalán nem elégít ki ez a munkakör. Amikor idejöttem, azért ezt a munkahelyet választottam inkább, mert tudtam hogy babát akarok és innen jó lesz majd babát várni. Ez úgy az elején jó ötletnek is tűnt, de amikor még 6-7 hónap után sem volt semmi bébi ügyben, akkor kicsit kiakadtam.
No de a lényeg a lényeg, itt maradtam, mert tudtam hogy kell egy biztos alap a bébihez. Én ezért nem váltanék most a helyetekben. Az egy újabb bizonytalanságra ad okot. De persze ezt úgy mondom hogy részleteiben nem ismerem a helyzeteteket. Ha nagyon gáz, akkor viszont menni kell előre és váltani kell. A baba lehet hogy tényleg csak erre vár. :D Nálunk is megvárta még lett laminált padló a nappaliban és a gyerekszobában. :lol:

Csipi!

Örülök neki hogy ilyen kultúrált formában sikerült rendezni a dolgotokat. Azért nem mindegy, hogy válik el az ember. Viszont, remélem hogy ez nem azt jelenti hogy eltűnsz innen... Remélem hamarosan megtalálod az igazi Párodat és mehet újra a bébi project! :wink:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Tücsök!

Erről korábban írtak már itt a lányok és asszem egyöntetűen az volt a vélemény, hogy a szemgyógyszerek miatt egyértelműen fel kell függeszteni a baba gyártást. Valami olyan volt asszem hogy a cseppek "növekedés károsító" hatásúak, megakadályozva ezzel a "rossz szemed" visszanövését :lol:, viszont a babának is ártanak.
Ez így elég konyha volt, de asszem ez a lényeg. Majd a lányok leírják tudományosan. :)

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

ÓÓ Monee, igazad van tényleg olvastam ezt a lányoktól... a fenébe! De ez olyan ciki, mert mi van ha még fél évig nem is próbálkozhatok? áááá, elegem van magamból!
Vendég

Tücsi:
[quote] írta:ááá, elegem van magamból!:
:twisted:
ilyet meg nem halljak még1*!!!! :twisted:
optimizmust elővenni!!! :wink:
ment pü!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

LÁNYOK!

A PCOS honlapon a SEGÍTS! felszólítás alatt letölthető a kis PCOS kártya, aminek a terjesztésében kérek segítséget!

(Igaz, ez a mostani kártya nem pont ugyanilyen, de ingyen kaptuk egy nyomdától, amiből több ezer db van!)

Most szedem össze az önkénteseket, akik jelentkeznek, nekik postán buborékos borítékban küldök kb. 200 db kártyát (vagy többet, ha úgy érzi az illető).

Kérlek benneteket, jelentkezzen az, aki szívesen terjeszti a következő helyeken (egy helyen 20-30 db-t érdemes hagyni):

- szépségszalonok (különösen kozmetikák!!) várói
- fitness, wellness szalonok pultjai, várói
- patikák
- háziorvosi rendelők, védőnői rendelők várói
- esetleg nőgyógyász rendelő, amennyiben az orvos beleegyezik!

SEGÍTSÉGETEKET előre is köszönöm!! Privátban jelentkezzetek.

A másik: esedékes lesz idén tavasz végén is a PCOS közönségtalálkozó! Azonban az alapítvány csupán a felajánlásokból illetve szponzorizációból szeretné megfinanszírozni a költségeit, ellentétben a tavalyi gyakorlattal, nem lenne belépti díj!
Ezért, ha tudtok utalni az alapítvány CIB-es számlára bármilyen kis összeget is, az nagy segítség!
Céges felajánlás esetében az összeg egy része adókedvezmény formájában visszaigényelhető!
Vendég

Tücsi: nekem a kivizsgálásnál mondták, hogy fél évig ne foglalkozzak gyermekáldással a szemműtét után. Ez engem nem rentetett el, mert az IR-em (és a többi értékem is) még messze a tökéletestől és Tűű doki decemberben azt mondta, hogy fél éven belül nem valószínű, hogy "meggyógyulok". Így hát nyugodtan vágtam bele a műtétbe.
Egyébként a szemcseppben lévő antibiotikum miatt és a terhességnél bekövetkező hormonváltozás befolyásolhatja a szemgyógyulását.

:-)

KépKép
charlott

Norka :D
Én nem tudok ilyen mennyiséget felvállalni, de úgy gondolom, hogy néhány rendelőben és kozmetikában szívesen kitennék.
Ennek az egyszerű színes fénymásolata is legálisan kihelyezhető, nem? Mert akkor inkább én ezt a változatát választanám.
Vendég

Most volt a Kossuthon Arwen tornáról, PCOS-ról!
Sajnos csak a végét csíptem el. Remélem ismétlik vmikor!

rambóka

Cherry :wink:

nem igazán értem a kérdésed...

egyszerű színes fénymásolata? drágább lenne, mint a kártya maga, mert azt most ingyen van, egy nyomda csinálta meg jótékonyságból!

Írj privit a címeddel, neveddel, és postázok akkor nem 200 db-t, hanem csak 80-100 db-t.

N.
Vendég

Akit érdekel itt lehet meghallgatni:
http://www.mr1-kossuth.hu/index.php/Ven ... aznal.html

Alul a 'Hallgassa meg" felirat alatt a február 14-re klikkeljetek!

rambóka

Hajni! Kitartás! Nagyon sz... lehet, hát, nem is tudok okosat írni. remélem valahol lesz mostanság jó is Veletek!!!
Meghallgattam volna aKossuthot , de adókarbantartás van 15-én 00.00-tól, majd később...
Én lehet, hogy vinnék egy-két kártyát!
Babszika Köszi a tanácsot!
Lányok a 90 napos fogyi napi öt étkezésre osztva met mellet végezhető?
Vigyázzatok Magatokra!
baboca03

Baboca, nem, mert abban keményítő és szénhidrát nap van, kifejezettem rossz diéta pcosoknak!
Vendég

charlott, köszi hogy írtál! Majd a lapar után kiderül, hogy van-e még 6 hónapom a teherbeesésig, vagy esetleg lehet korábban is próbálkozni, ennek függvényében döntök a műtétről!;-)
Vendég

HaHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Hova tünt mindenki?
Van valamilyen jó program, csak én nem tudok róla?
Bár ha jobban belegondolok, azt hiszem vasárnap fél 7-kor lehet ettől jobb programot is találni, mint ülni a gép előtt. :lol:
Vendég

A fogamzásgátlók szedésének megkezdésével alapjaiban módosulnak az esetlegesen genetikailag érzékeny vagy hibás alapanyagcsere folyamatok, mivel önmagukban a szteroidok, így a szintetikus szteroidok is emelik az alapanyagcserét, azáltal, hogy egymásra gyakorolt hatásukkal fokozzák az enzimek és a fehérjék szintézisét. Szedésükkel ugyanúgy módosulhatnak az immunrendszer öröklött hibás genetikai folyamatai.
A fogamzásgátlók elhagyását, vagy a hozzájuk hasonlatos szintetikus progeszteron (szteroid) tartalmú GnRH kezelést követően a hormonrendszer ugrásszerűen kezd el újból dolgozni, ami szintén kedvez az autoimmun folyamatok fellángolásának.

Segítsetek!
Akkor most ha jól értem:
- A Diane 35-től az "alig cisztás" petefészkeimről eltűnnek egy néhány hónapra a ciszták
- közben viszont előfordulhat, hogy az IR-em még pocsékabb eredményt fog adni?

Ti is így értelmeznétek?
Vendég

Ja, egyébként mikor kellene megjönnie?
Csütörtökön vettem be az utolsó szem Diane-t, eddig még piri nem jelentkezett.

Egyszer-egyszer fájdogál(gat) a hasam egy rövid ideig, aztán abbahagyja.
Vendég

Cherry! Én annak idején mindig szombaton hagytam abba, és csütörtökön jött meg.
Szerintem jól érted.Én baromira meghíztam tőle.Amikor abbhagytam, még tovább!És miután abbahagytam(jan. vége tavaly)március közepén volt vérvétel, egész jó eredményekkel, aztán decemberben meg katasztrofális lett minden hormon(inzulin 113! :( ) tehát igencsak elkezdett dolgozni a hormonrendszer!

Kép
Kép
zazzy

cherry, igen jól értelmezted! de vkinek segített már a diane. lsd rejo..

cherry, ha jól látom a 90 napos fogyit csinálod?? ne....inkább vmi okosabbat. 2vel feljebb lévő topikban, és itt is van sok jó dolog. (de lehet félre értettem, és nem is azt csinálod....bocs :) )

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Dimet :D
Nem a 90 naposat csinálom, csak próbálom magam szokatni a diétára és úgy gondoltam, hogy ha elég hosszú határidőt tűzök ki magam elé, akkor könnyebb. Plussz arra gondoltam, hogy avivázok, tornázok, méregtelenítek ezalatt a 3 hónap alatt.

Eredetileg a diane-s 3 hónapos időszakot akartam kiegészíteni valamivel, de most egy kicsit elbizonytalanodtam dianéval kapcsolatban. Már csak azért is, mert hiába a diéta, a torna híztam ezalatt a 3 hét alatt. Már tulajdonképpen szinte semmilyen nadrág nem jön rám.
Ma már annyira feszített a nadrágom, hogy lehúztam a zipp-zárat rajta. :(

Egyszerűen nem tudom, mit csináljak. Apa azt mondta, hagyjam a csudába a fogamzásgátlót, kérjek időpontot az MM-be és menjünk el végre hozzáértő orvoshoz. Hát lehet, hogy neki van igaza.
Vendég

Cherry! Neki van igaza! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Anyagiakban tudnátok nekem segíteni?
Nézegettem az MM honlapját, de nem igazán tudok elmenni rajta.

Ha most én elszeretnék menni Tűű dokihoz, akkor hozzá vihetem a korábbi (ill. a friss) leleteimet vagy ők csinálják meg a laborvizsgálatot?
Mennyit kell fizetni egy-egy alkalomért?
Vagy jól értelmezem, hogy egy PCOS csomag 43.000 - 45.000 Ft ?
Hogy működik ez?
Priviben is jó lesz.
Vendég

Cherry: A pcos csomag tényleg annyi, de láthatod, mennyi minden van benne(belgyógyász 2szer, nőgyógyász, diétás tanácsadás, és vérvétel hormonok, cukor, inzulinterhelés)Mindez külön külön sem lenne olcsóbb, de megteheted, hogy szelektálsz. Tűűre meglehet, hogy sokat kell várni, de hidd el, ott mindenki profi!Bárkihez is kerülsz.Ha gondolod első körben menj egy belgyógyászhoz, természetesen viheted a korábbi leleteidet, aztán majd lehet, hogy ő is kér vérvételt, és azt egy másik alkalommal kiértékeli.És lehet, hogy ő fogja javasolni a nőgyógyászati vizsgálatot is. De elsőként szerintem mindenképpen belgyógyász. Hogy az mennyi nem tudom, de biztos rajta van a honlapon!Azt tudom, hogy a hormonsor meg a két terheléses talán 12000?Azt hiszem.De ott minden pontosan le van írva.
Amit én leszűrtem, az MM sem drágább, mintha bárhol máshol magánúton csinálnád ezeket. Szóval hajrá! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Ha lehet, akkor csatlakoznék...
Ma küldött tovább a dokim hormon, cukorterhelés és immunológiai vizsgálatokra PCO gyanúja miatt...
Novemberben hagytam abba a fogamzásgátlót és azóta sem volt menstruációm, csak 1x duphastonnal.
Most olvastam utána, hogy mi is ez, és bevallom őszintén be vagyok tojva... November óta híztam 6 kg-t tiszta pattanás a fejem...
Most megint meghozzuk duphastonnal és a 3. napon kell mennem a vizsgálatokra.
Pár sort írnátok nekem erről? Sikerek - kudarcok, minden érdekel!
Látom ti is fogyni próbáltok... :D
Megpróbálok sűrűn jönni!

Üdv: Znikusz
znikusz

Cherry!

Ha van rá keret válaszd a csomagot.
Ha nincs kérj idôpontot az egyik dokihoz. Elfogadják a korábbi leleteket is! Nem fontos, hogy ott csináltasd meg ôket. Szerintem terheléses inzulin és vércukor mindenképp kell a hormonokon kívül.
Nem emlékszem, hogy van-e ilyened? Az elsô konz. 10500. Szerintem nem drága.
Igaza van Zazzynak, jelentkezz be!
Lehet, hogy jó a Dianne neked is, de ez a hízás nyugtalanító. Na meg több szem többet lát.
lona1

Sziasztok,
hú de nagy a pangás!! :cry:

Tücsi: holnap gondolok rád nagyon!! nagyon szorítok!!! csak bátran!! Kép

Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Ahogy mondod Czinkeb!HOL VAGYTOK??????????????????????????? :shock:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Én itt vagyok :lol:

Tücsi: Drukk!

Cherry: Szerintem, ha pl. 1 hónapnál nem régebbiek a leletek (mondtam egy számot), akkor nem kell azokat ismételni. Feltéve persze, ha minden megvan. Ami nincs, azt megcsinálják ;) Hívd fel őket, hogy mik kellenének ;)

znikusz: Üdv itt! Egyel feljebb rengeteg sikerrel találkozhatsz :) Jó irányba haladsz, csak így tovább. Ezek szerint sikerült egy hozzáértő dokit kifognod?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok! Egy nagyon kedves ismerősöm kérését továbbítom:

"Kedves Sorstársaim!

Jó pár évet (és sok idegsejtet) emésztett fel az én életemből is a vágy, hogy így vagy úgy gyermekem legyen. Valami furcsa belső vezérlés ez, nem is tudni honnan jön, csak hogy nem lehet neki ellenállni. Mert ki tudná megmagyarázni, miért vágyunk sok átalvatlan éjszakára, egy szembepisilős bőgőmasinára, fékezhetetlen evőgépre? S mégis itt vagyunk ezen a fórumon. Mert itt olyan emberek vannak, akik tudják, miről beszélünk.

Azóta – hála Istennek– boldog/fáradt anyuka vagyok (három sikertelen lombik után, örökbefogadással), és közben tanulok is, mégpedig pszichológiát. Szakdolgozatom témája – nem fogjátok kitalálni! – a meddőség lelki vonatkozásai. Ezért is fordulok most hozzátok: segítenétek nekem az adatgyűjtésben? Összeállítottam egy kérdőívet, melynek kitöltése kb. fél órát vesz igénybe. S ami még keményebb dió: rávennétek életetek párját is, hogy kitöltse? Mert meddőség témában valahogy túltengenek a nőkkel foglalkozó vizsgálatok, s én a férfiakra is kíváncsi volnék. Van a kérdőívnek egy elegáns internetes változata (ehhez kattints ide: http://www.keysurvey.com/survey/190621/1a07/ ), mely március közepéig működik, de az első húsz kitöltő után bezárul. S mivel remélem, nemcsak húszotokat sikerül megnyernem az ügynek, dokumentumformában is hozzáférhető a Lombikbaba Alapítvány honlapján. ( http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... ge&pid=428
) Ez ugyan kicsit macerásabb, nem lehet csak úgy klikkelni, hanem pl. aláhúzással vagy kiemeléssel kellene megjelölni a válaszokat, és utána emailen elküldeni nekem

Nagyon hálás vagyok nektek, előre is köszönöm fáradságotokat. Szívesen adok visszajelzést is, ha kéritek. Kérdéseket és kitöltött kérdőíveket a jferenczy@hotmail.com emailcímen várok szeretettel.

Mielőbbi babásodást nektek!"

További információt találtok a www.lombikbaba.civil.co.hu oldalon! :-)
adric
Budapest

Cherry, én inzululin és cukor terhelést vittem frisset (mert addig ilyenem még nem is volt), a hormonok több, mint 1 évesek voltak.
Sőt, vittem a 3 éves hormonsoromat, az legelsőt, amibe még egyetlen gyógyszer sem kavart bele. Úgy emlékszem azt vette Tűű alapul. Na meg az inzulinomat.

Kép
mamint

adric: Kitöltöttem, de először véletlenül nyomtam egy entert és akkor elküldte úgy, hogy csak félig volt kitöltve. Azt kérlek takintsd semmisnek.
vicky79
Budapest III. kerület

Már napok óta napi 850 metnél tartok és 0 azaz nulla mellékhatás. Jipiiii :)))))
Vendég

Csakegy szuper!!

Figyu márc.6-án délben megyünk Pécsre, addigra a cserét le kéne bonyolítani, hogy csináljuk? mekkora lesz a csomag? részletek priviben.

csajok az "isten hozott" szerintetek vallásos felhangú? Régen ez tök természetes mindennapi köszöntés volt, de mára lett vallásos felhangja?

segítsetek, mit lehetne írni magyarul a Bienvenue szóra! meg welcome és társaik.

még az "üdvözlünk"-re gondoltam, de az meg olyan személytelen...

valakinek ötlet?

Rami megkaptad az emilem?

Kép

Kép
rejo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?