Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pupy!

Én biztos nem felejtem a kiírásod napját, mert aznap van a házassági évfordulónk :)

Panka, Márti!

Gyerekek jobban vannak?

Angie!

Jaj, de kis édes Szilárd, és milyen szépen áll! :)

Dido!

Ha tudnád milyen sokszor eszembe jutsz... Valamelyik orvosnak csak lesz már valami épkézláb ötlete, hogy hogyan lehetne segíteni, és segít is. :roll:

Eszter!

Azért tényleg lazíts egy picit... Már a tennivalóid puszta olvasásától is elfáradtam, nemhogy végigcsinálni :(

Bea!

Drukk a hugihoz!

Timika!

Jó hallani rólatok is! Bocs, hogy mostanában nem vagyok elérhető msn-en :oops:
Szerintem próbálkozunk az inszemmel tovább, mert nem reménytelen, a lombikkal még várnánk. Ha másképp nem megy, akkor viszont mindenképp bevállalom.
Biztos gyönyörű lesz az új lakás, teljen nagyon sok örömötök benne!

Márti!

Kitartás, el se tudom képzelni mit élsz át :roll: Remélem amennyivel előbb kezdődött, annyival előbb is ér véget ez a hányós időszak!

Csajok, valamikor tavasszal nem jövünk össze egy jó kis talira?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Angie!
Sziszkó egy kis tünemény :)

Virág!
Örülök, hogy Anyukád túl van rajta, és, hogy jóindulatú volt.
Lilla nagyon édes volt pici babónak is :D

Macika!
A Párodnal teljesen igaza van, tessék neki szótfogadni :) :wink: !!!
Köszi az érdeklődést, jó lenne ha azt mondhatnám, hogy jól., de sajnos pénteken a kontrollon az uh-on még véömleny látszott a méhemben, úgyhogy méhösszehúzó cseppeket kaptam. Már több, mint 2 hete műtöttek, de még mindig hol vérzek, hol barnázok. Most épp megint elkezdtem vérezni, felhívtam a dokit, és ő azt mondta, hogyha még 5 napig nem múlik el, akkor vissza kell mennem hozzá.
A lelkem sem tudott még megnyugodni, bár tudom, hogy az nagyon sokára fog még. Mától megint dolgozom, na persze nem viszem túlzásba, délbe mentem be és 5-kor már itthon is voltam. Nem igazán udom még elterelni a figyelmem. Szombatra babalátogatóba hívtak minket (ők nem tudják, hogy mi történt most velünk), de őszintén szólva; és tudom, hogy ez nagyon nem szép tőlem; de semmi kedvem sincs most elmenni. Hát így vagyok mostanság...
Egyébként mi a baj a palával?

Évi!
Nagyon aranyos vagy!
Én is sokat gondolok Rátok, és nagyon bízom benne, hogy mostmár nemsokára hozza a gólya Dorcinak a kistesót :) !!!

Sikerült időpontot kérnem a Pajor professzorhoz, akihez beutalt a dokim, szerdán 17-re mehetünk hozzá! Most nagyon reménykedem, hogy ki tud találni valami okosat.

dido
dido

Sziasztok!
Ma reggel bekapcsoltam a telcsim, és ez az üzenet volt rajta:

"Hahó! 22.02-kor 3090grammal,49 cm-rel kibújtam! Anyával együtt jól vagyunk. Kéri Sarolta Csenge"
Gratulálok még egyszer! Boldog napokat, jó egészséget és sok tejecskét kívánok!

Kép

Kép
syrynx

Jóóóóóóóó reggelt! :)

Dido
Sajnálom, hogy még mindig vérezgetsz. :(
Érthető, hogy semmi kedved babanézőbe menni, főleg most. Lesz valami kivizsgálás, hogy mi okozhatta a gondot?
A palával az a bibi, hogy azbeztes... :? Min. 300 rugó a mentesítés és még akkor kell egy új tető. :? Most nézegetek egy másik házat, ha a valóságban is olyan, mint a képeken, akkor nem adom!!! :D
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,785.html
Ez lenne az. :)

Syry
Soha jobb híreket! :) Köszi!

Norwell
Hatalmas nagy gratula Saci babához!!!!!!!!!
Vendég

Norwell!

Gratulálok Saci babához!!!

Maci!

tényleg csábítóan néz ki a házikó! Hajrá!

kacsa14

Norwell!
Szívből gratulálok és nagyon sok Boldogságot és tejcit kívánok!!! :D :D

Délután megpróbálok visszaolvasni..
Vendég

Pupy
hogy vagy/tok? látom holnap uh. már lesz szívdobogás. :lol:

Maci
nem is tudtam, hogy a pala azbesztet tartalmaz. én több mint 10 évig laktam alatta (tetőtérben) a szülői házban. meglestem a házatokat, szép. nagyon jól ki van pofozva. Fehérvárcsurgó legalább dombok között van. (nyáron motoroztunk arra a párommal, ott kanyarodtunk el Zirc felé)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!!

Norwell!!
Hatalmas gratula a kiscsajszidhoz!!!!
Sok boldogságot kívánok nektek!!!

Andy

Kép
oriandy

Syry
Ez az a fajta palatető, amelyik azbesztes. :(
De csurgói ház naggggyon tetszik!!! Ráadásul megtaláltam a tulaj számát a neten. Kit érdekel már a lüke ingatlaniroda. :D
Meg azért a púpos, csak púpok és nem lapos, mint az alföld. :lol: És akkor még a fagyijukat nem emlegettük. :lol:
Vendég

Na megjottem :roll: :oops: Eloszor is szeretnek mindenkit megnyugtatni,hogy a reklam az dvd-n fog megjelenni azaz nem tv-ben jatszak mert az itt illegalis :!: :!: es a dvd-k is valamilyen olyasmi formaban kerulnek kiadasra...hogy aki vesz egy kartonnal az kap hozza vgy ilyesmi szal olyan kezebe nem kerul aki nem dohanyzik :!: :!: Penteken en fel 10kor leleptem mar a forgatasrol mert masnap indultunk sielni ugy...Hokkaido gyonyoru volt sokat sieltunk mivel 3napos turara mentunk 8) es meg a jegkiallitast vgy hofesztivalt is lattuk Sapporo-n 8) Ejjel erkeztunk meg tegnap...ma meg delutan 2kor keltem :oops: kialudtam magam valahogy ott nem esett jol az alvas :roll: aztan nekialltam mosni meg kipakolni ,pakolaszni :? Most megy megyek hajtogatni :? Piri sajna megerkezett szombaton :twisted: :evil: :cry: ugyhogy most keszulok a kov. pe-re 8)

Panka
Nem dolgozom,suliba jartam de most epp sulit valtok mer tul gyors a tempo :? :roll: Japanul tanulok :roll: Parom mivel felig Japan o itt el a csaladja is mindenki...Mi AZABU-JUBAN-ban lakunk hala az egnek 1 jo nagy lakasban 8) (itt enm megszokott) Prom REAL ESTATE-tel foglalkozik...epuleteket vesznek es adnak el nem csak japanban :roll: Foto okes amint keszek mutatok belole :wink:

Angie
Koszi az udvozlest :wink:

Jeges Macika
4D-s fotokat varjuk nagy szeretettel :wink:

Fleur
Nem gond itt vannak az adatokes elore is koszi :wink: :
-Bridget0801
-30
-1977.08.01
-Oktober 11.
-Tokyo,Budapest
-2003.12ho
-22-25
-kedden azaz ma vgyok a 4.nap

Syry
Jaj sieles csuda jo volt csak az agy volt nagyon kenyelmetlen ezert ki sem aludtam magam es elotte is a 2nap alatt aludtam vgy 5orat :? Sok havat lattam sajna itt Tokyoban nem nagyon van iden 3szor esett csak akkor se maradt meg es ez mar rekord :? A jegkiallitas vgy mi az is szupi volt es a vonatozas repules meg meg izgisebbe tette az utazast.Van a kozelben is legalabbis multkor masfel orat utaztunk a Shinganzen-nel....most az eszaki szigetre utaztunk ami vonattal kisse hosszas lett volna :roll: igy repulovel mentunk az volt masfel oras es meg onnan masfel ora volt vasuttal :roll:

Norwell
3szoros HIP HIP HURRA NEKTEK IS!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Dragaim! :D

Nagyon-nagyon szepen köszönöm Nektek a szoritast es a sok gratulaciot! :D :D

Angienak es Anikonak külön köszönet a hiradozasert! :D

Jol vagyunk, egyfolytaban Davidezok, most mar ket oraja alszik, de mar hallottam, hogy kakilt tuti, hogy nemsokara ebred. :D
Addig gyorsan rakattantam a netre...

Nagyon imadom a kis masztom, egy igazi kis betyar mar most. Amugy egyfolytaban csak kail-eszik-alszik... :D :D

Ime az en kis kincsem:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
jucmuc

Jaj, Draga Norwell!

Nagyon-nagy gratula Nektek, sok tejcsit es jo egeszseget kivanok az egesz csaladnak! :D
jucmuc

Brigi
Nincs izomlázad?
Sajnálom Piri anyót. :(
Jajjjjjj!!!! Tudom, adós vagyok a képekkel, de még mindig nem értem magam utol. :( Remélem, ma már sikerült végiggubeálni a DVDt.

Jucmuc
Jó, hogy ismét itt vagy. :)
Nagyon tüneményes David, ahogy már most mosolyog... :)
Vendég

Jucmuc
szupik a fotok Davide pedig egy igazi tunemeny :P :wink: kivanom a legjobb egeszseget nektek es Nowellnek is persze...na meg az itt levo babasodni vagyoknak is :!: :!:

Es akkor most mindenki csikosodasra fel :!: :!: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Norwell!

Gratula Saci babához! Sok-sok tejecskét kívánok!

Jucmuc!

A kisfiad egy igazi szívtipró! Gyönyörű és elégedett kis pofija van, ezennel elnézem neki, hogy így megvárakoztatott minket :) :wink:

Syry!

Köszi a híreket!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Saci!

Gratulálok a világrajöttödhöz, anyádat kíméld, Kendét meg éld túl, és csak később verekedjetek. Anya rutinos szoptató, úgyhogy Neked kell ügyeskedned Bébi tejügyben! :twisted:

Jucmuc!

Bébi gyönyörű, és igaza van, Te most a főállású (és nem főfekvésű :wink: ) anyja vagy. Azért a pasis allűröknek ne nagyon engedj, mert ilyen macsó arc mellett hamar a hódolójává tesz. Azért pihengess, ha van időd.

tjuca

Sziasztok!

Mostanásg nem sok időt hagy nekem Emili, felmászik már a kanapéra is, így netezni, vagy a dolgomat intézni a gépen egyáltalán nem tudom, folyton belenyúlkál. :twisted: :D
Most sem alszik még, de reménykedem... :roll:

Norwell!
Nagyon gratulálok!!!Remélem könnyen ment.Sok boldogságot jó egészséget kívánok Nektek!Kíváncsi vagyok Kende mit szól a hugihoz?!

Jucmuc!
De ééédes!Nagyon szép kisbabátok van nektek is!

Timika!
Gratula az új lakáshoz!Fárasztó a lakberendezés, de azért gondolom élvezed is, és így olyan lesz amilyet szeretnétek!
Ma-uri tanfolyam izgi lehet, egyszer majdnem elmentem én is egy ilyenre.
Oviszervezéshez sok sikert!
Tényleg kérünk képeket is Kristófról régen láttuk már!

Maci!
Ez a ház tényleg jó, csak a fűtést kell lecserélni(konvektorok nagyon sokat fogyasztanak, bár a ház szigeteltségétl is függ).Palatető szerintem mindegyik azbesztes, és a cseréjét sem lehet elvileg csak úgyni megoldani, vmi engedély kell hozzá, meg szakember, nem lehet csak úgyni leszedni ha jól tudom. :roll:

Fürdőjáték:Emilinek is van gumi állatok meg flakon, meg vízálló mesekönyv.A legjobban a szivacsot szereti, mert abból lehet szíkálni a vizet. :twisted: :lol:
Angie!
Megáll rövid időre kapaszkodás nélkül is,néha közben játszik a kezével, de menni csak kapaszkodva tud.
tali jó lenne, mi most megyünk Pester pénteken, de sűrű napunk lesz.Megyünk a Brendonba is vagyis mellé, a babafotózásra.

Andy!
Ez igen, ezt a 7végén hímezted?
Aranyos Dani a boszi sapival! :D

Bridget!
Sinkanzen jó lehetett, sajna a férjemék este mentek vele, akkor nem láttak semmit a rohanó tájból. :(

Fleur!
Majdcsak megbarátkozik Lilla is az állatkákkal.Sípolnak is?
Örülök hogy jó lett anyukáds eredménye, na meg hogy orron keresztül csinálták!

Dido!
remélem hamar rendbejösz, elmúlik ez a vérzés!Elhiszem hogy nincs kedved a babalátogatáshoz. :(

Évi!
Köszi, jól van Emili.Nem tudom mi volt az a múlt szerdai 39.5 fokos láz, de másnapra kutya baja sem volt. :roll: De mind1 is, a lényeg hogy nincs baja.

Ma voltunk játszóházban, neke tetszett a hely, Emilinek is a gyerekek.Volt egy 22 hónapos kisfiú, aki akart adni neki egy puszit, de Emili gyorsan lekevert neki egy pofont. :lol: Nehogymá' akárki lesmárolja! 8) :lol: Tetszik a csajszi hozzáállása, remélem tizenéves korában is ilyen marad! :wink: :D
Szegény kisfiú úgy meglepődött a pofontól hogy nem is sírt, csak fogta az arcát, és lelépett. :lol:
Na ennyi voltam mára, Emili csaknem alszik, nekem meg vasalnom is kéne még.
:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Jeges Macika
Piri anyo ne is mond :twisted: na en mondjuk ezert nem szeretek tesztet venni...mint irtam altalaban napra pontosan jon vgy,mint most is elobb :evil: szal majd ha kesik az lesz a nagy szam 8) :wink: Most felkeszulok az ehavi akciora 8) es minden bedobassalrajta leszek az ugyon 8) :roll: Izomlazam kepzeld nincs en is csodalkoztam persze azt nem mondom nem erzem a labamban :lol: viszont amikor eloszor sieltel akkor masnap mindenegyes izmom meg honajban is fajt :lol: :lol: :lol: szerintem ha megtanulod,hogy kell vgy melyik izmot mikor hasznalni sokkal jobbna lehet birni. :? Vannak jo bena kepeim csak nagyok meg meg a gepben de majd mutatok :wink:

Panka
En is szeretem...kenyelmes es gyorsan el lehet jutni mindenfele :idea: viszont most nem azzal voltunk azzal a multkor mentunk 8) este meg nem utaztam vele de jah valszinu nem sokat latni a tajbol...kar :? szerintem ngyon szep mert tele van heggyel en meg a hegyeket ngyon szeretem 8) :P o most merre van :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Egy elveszett "bárányka" jelentkezik :oops: Eléggé levagyok maradva.
Máté lefoglalja az egész napom, minden nap más, szinte gyönyörű :D
Pankának igaza volt, hogy lesz 3hónap, mire talán vissza tudok csatlakozni.

Jucmuc!

Gratulálok Davide babához! Nagyon szép baba, csak vigyázz vele, mert pasi :D könnyen az újjai közé csavar!
Én símán bele estem ebbe a "csapdába" Valahogy próbálok kikeveredni belőle, de még sikertelenül.

Norwell!

Neked is gratulálok Saci babához, sok tejcsit és jó egészséget nektek!

Rólunk: Máté baby egy tünemény :D borzasztó anyás, és cici függő. Na meg ami kicsit fársztó, hogy nem alszik az ágyába :( Cicin alszik el, de fel sem tudok mellőle kelni, mert rögtön kipattannak a szemei :? Kapaszkodik a ruhámba, hogy biztos ne hagyjam ott. Legalább 1órának kell eltelnie, hogy ott bírjam hagyni az ágyba. Van hogy bele birom rakni az ágyába, de 5-10perc és ébren van :roll:

Kép Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Ági279

Ági!
De jó hogy jelentkeztél!És a képeknek is örülök! :D Nagyon aranyos nagy baba már Máté!Eezk szerint jössz majd gyakrabban is? :wink:
Hát ez az alvós dolog nem hangzik túl jól, elég fárasztó lehet!Én 6 hetes korában kezdtem Emilit beszoktatni az ágyába, eleinte volt is lelkiismeret furdalásom, meg hiányzott is, de a saját ágyában sem volt jobb/rosszabb a helyzet mint velem, így maradt ott.De MOST, így utólag már nem bánom hogy így döntöttem, mert mindig egyből elalszik az ágyában este, nem kell altatni sem.Biztos te is rá tudnád venni Mátét, csak sok időbe és energiába kerül.Feltéve ha te is akarod, és elég elszánt vagy. :wink:

Bridget!
Én meg alföldi lány vagyok. 8) :D De a hegyeket is szeretem. :wink:
Most azt hiszem ismét Sinagavába megy. :roll:

Kép
pankaa

Jajj csak gyorsan

Norwell na végre!!! Szívből gratulálok nektek!!!!

Jucmuc hát tüneményes kis picúrka

Ági
Máté meg már kész pasas, és ez a csücsülős vigyorgós :) komoly

No majd még jövök kicsit zűrös pár napom volt.

KépKép
KépKép
fleur

De hülye vagyok még azt akartam írni Pupy nagyon szorítok holnapra. Gyere majd, hogy mi volt. Hozzál UH képet is :)

KépKép
KépKép
fleur

Panka
Alfoldi...nem gond az... :P de en imadom a termeszetet....hegy,to,tenger,fak mindent 8)
Aha Shinagawa...nem jartam meg arra...tuti erdekes lehet :idea: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Marci szépen növekszik, múlt hét kedden voltunk a 2hós oltáson, nagyon bátor volt, jól viselte, utána kicsit hüppögve, sértődötten nézett a dokinénire. :lol: Meg kapott ROTA vírus elleni oltást is, az most itt Százhalombattán önkormányzatilag támogatott, így ingyen megkaptuk! Egyébként 4470 gramm.
Már elő-elő fordul, hogy Marci hasról hátra fordul, bár az esetek többségében még beszorul a keze, és olyankor hiszti van :)
Jól is alszik, este fürdünk, kajcsizunk, aztán menetrend szerint meghallgatjuk a Moncsicsi dalt, és alszik :) este 9-től reggel 7-ig!
Napközben is egyre többet elvan egyedül.

Próbáltam feltenni képet, de valamiért nem sikerült :(

Addig is itt vannak az albumokba feltöltve képek, ha érdekel valakit... :roll:
www.babanet.hu/album/index.php?album=6127&p=5143414

www.babanet.hu/album/index.php?album=14771&p=5761252

szisszka

Sziasztok!

Remélem nem bánjátok, hogy írogatok :D (külön örülök az írásjavító proginak itt, mert a "hogy" szócskában mindig máshol állt az Y
:wink: :lol: )

Norwell!
Nagyon-nagy gratula nektek!!!!
Kép
Jó egészséget, és sok-sok tejcit kívánok. De gondolom minden rendben fog menni, hiszen nem vagy már kezdő. Külön örülök, hogy Saci babátok lett Kende után :wink: :lol: :lol:

Dido!
Minden nap eszembe jutsz, nagyon-nagyon drukkolok nektek, és szorítok innen a háttérből. (Találtam a Szabolcs utcában is ezzel foglalkozó osztályt, bocsi, hogyha tárgytalan.) Sajnálom, hogy még mindig a műtét nyomaitól szenvedsz, remélem mielőbb rendeződik a helyzet.

Bridget!
Üdv klubban, mielőbbi babásodást kívánok neked.
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202881357.07
52.gif[/img]

Maci!
Megnéztem ezt a házat, szerintem baromi jóóóóó!!!!! Hajrá!
(Mondjuk én ilyenről még nem hallottam, hogy a pala aszbesztes lenne. Nekem apukám az aszbeszt miatt halt meg....:cry:) Mi simán leszedtük a palát.

Pupy!
Jaj, annyira örülök neked, remélem minden rendben lesz az UH-n, szerintem biztosan. :lol:

Syry!
Láttam nálatok is tesóproject kezdete van, szupi, remélem mielőbb sikerül.

Jucmuc!
Édes kicsi Davide-d van, sok puszi nektek.

Juca!
Még mindig lelkesen imádom a szöveged :D

Ági!
Gyönyörű Máté babád van, gratulálok :D

Na még fürdőjátékhoz: Hát nálunk az úgy van, hogy Angi mindig mástól félt egy időben. Egyszer nagyon fél a játéktól, máskor alig lehet elvenni tőle. Na megszokta, felhúzzuk, akkor megint fél, de remegve üvöltött. Nóci meg bosszúból mindent megrág.....Ő nem fél semmitől, sőt......

Puszi mindenkinek: Nárcisz

U.I.: Most mentették fel a Herczeget és nem büntették meg.

Kép
narco

Sziasztok!

Jucmuc, Ági!
Gyönyörűek a gyerköcök, tündériek!!! :D

Nagyon köszönöm,h. gondoltok rám, a zabszem már bent van.. 2 napja UH képekkel álmodom.. :D 8)
Remélem,h. kapok képet, bár mindenképp kierőszakolom, és alig várom,h. lássam a kis dobogó szívecskéjét...

este jövök beszámolni az UH-ról!!

(azt hiszem a magyar tanárom rám szólna,h. mi ezt a sok UH-s szóismétlés, de hát csak ez lebeg a szemem előtt.. :D )

Pusz!! :D
Vendég

Akartam még írni, csak Marci felébredt, és hangosan kaját követelt!

Drága Saci baba!
Üdvözöllek a nagyvilágban!
Most biztos a te szüleid és a testvéred a legboldogabbak a világon,
hiszen már nagyon vártak téged! Anyukádnak pedig szívből gratulálok!

Jucmuc!
Gratulálok Davide-hoz! :)
Nagyon szép baba, és milyen nagy haja van!!!! :D

Panka
Gratula Emilinek a mászáshoz!! :D
Nagyon eleven kis csajszid van!!!

Ági
Nagyon helyes Máté!
Én is most szoktatom Marcit a kiságyba. Általában a Moncsicsi dal
bejön,általában beájul rajta. De van, hogy felébred, és persze kiakad.
Ilyenkor magam mellé teszem, simogatom a hátát, vagy a pocakját, és
megvárom, míg elalszik aztán visszacsempészem a kiságyba.

Pupy
Drukkolok nagyon! :wink:

Nárcisz :)
NAgyon édesek lehetnek a lányok!
Majd lehet róluk képet kapni? Úgy megnézném őket!
Mit csinált a Herczeg??? :shock: Lemaradtam... :oops:

szisszka

Jóóóóó reggelt!

Panka
Az azbesztes tető cserélje tényleg nem egyszerű. Apa úgy hallotta, hogy kb. 300 rugó, hogy leszedik és ártalmatlanitják. És akkor még kell egy új tető. :(
A legújabb kiszemeltről pedig kiderült, hogy vegyes falazatú. :( Pedig annyira jól néz ki!!!! Brühühü... :(
De találtam másikat, az téglaépítésű. :D
Emili hozzáállása nagyon jó. :lol:

Brigi
Azt hiszem a síeléstanulással még várok egy kicsit. :D
A hegyeket én is nagyon szeretem, nemhiába alföldi gyerek nem szeresse a laposat. :D
Nékem legelsőnek 3 hetet késett és nem volt semmi oka. :( A következő hónapban már megvolt az elkövető. :lol:
Mikor jönnek a képek? :)

Ági
Máté nagyon édes, a macis képen a legédibb. :D

Szisszka
Marci nagyon ügyi, hogy már forgolódik. Már most kis hős, hogy ilyen jól viselte a szurit.

Narco
Sajnálom apukád. :(
Mi nem merjük rángatni a macska bajszát, főleg, hogy már Titababa is meglesz, mire neki lehet fogni a tetőcserélnek. :? De minek vacakolunk ilyennel, ha van jobb. :)
Ma vadászom le az újabb kiszemelt címét. :)

Pupy
Nagyon drukkolok a mai UHhoz!!!
Vendég

Sziasztok!

Sziaszka!
Neked is örülök hogy jöttél, és a képek is érdekelnek, nagyon is! :D
Nekünk is olyan pelenkázónk van. :wink: És az a nagy cumi! :lol: Édes!
Húú, meg az a nagy kutyus :shock:
Nagyon ügyesen hasal, ésaz a vigyor!!!!Tünemény! :D

Kép
pankaa

Sziasztok!

Norwell!

Gratulálok! Ugye, hogy mégsem maradt bent? :lol: Én is 49cm voltam!

Jucmuc!

Édes a pici fiad! És mekkora szemei vannak!

Na, tegnap voltam belgyógyásznál! Imádom ezt a nőt! Ugye a cukor miatt mentem, de helyből az volt az első mondata, hogy: "Ki van száradva, nyújtsa csak ki a nyelvét! Igyon többet!"Mondtam, hogy nem a bevitellel van a baj... Erre azt mondta, hívjam fel, ha úgy érzem, hogy gáz,van, mert megoldja anélkül, hogy befektetne, hogy kapjak egy kis infúziót, ami rendberak egy kicsit! Egyébként 180g-os diéta, méregetés stb., 2 hét múlva kontroll.

Márti
borossné becz márta

Narco
Koszi szepen ari toled :P

Jeges macika
En is 1honapja tanultam meg...most voltunk masodszor...persze parom mar profi... :lol: 8) A kepek jovoheten tuti ha sikerul addig majd osszetorpitenem oket. :roll:

Ma mar nem hiszem,hogy leszek mert nincs valami jo kedvem szal majd holnap csajok :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Norwell!
Gratulálok Saci babához!!! Csak kibújt a végén! :lol:

Jucmuc!
Davide tüneményes kisbaba. Nagyon jól néz ki és mennyi haja van! :) A névválasztáshoz- bár nem most találtátok ki- csak gratulálni tudok! :wink:

Panka!
Fotózásra viszitek Emilit? Ez nagyon izgi! :) Milyen fotózás? (Ha már írtad, akkor bocsi, de lemaradtam.)

Pupy!
Azt a képet nagyon várjuk! :wink:

Úgy hallom mennem kell. :)

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!
Feladom a visszaolvasást! Remélem nem bánjátok, hogy újra csatlakozom... Remélem hogy visszaolvasás nélkül is lassan képbe kerülök mindenkivel.
Elöször is gratulálok az új babásoknak!
Másodszor a már babásoknak, mert a gyerkőcök egyre szebbek! ( a képeken végigfutottam)
Még lógok egy szüléstörténettel.
2007. november 16. péntek
Semmi különöset nem éreztem. Megmondom őszintén, nekem az egész terhességben az utolsó hetek voltak a legjobbak.
Felkeltem, jó későn reggeli kimaradt, rögtön ebéddel kezdtem :)
Ebéd után egy kicsit furcsán éreztem magam enyhe görcsök voltak, de semmi különös. Mondtam is a férjemnek.
Na, ennek nagyon megörült, mondta hogy induljunk, mert ő ma pont ráér, úgyhogy ma szüljek mindenképp (férfiaK :S )
Nem akartam elindulni, mert nem gondoltam, hogy ebből bármi komoly dolog lehet, mivel nem volt egy nagy fájdalom, és nem akartam feleslegesen 50 km-t autózni...
Megnéztem a Melrose Placet, és közben rendszeresen jelentkeztek ezek a "fájások".
Úgyhogy film után zuhany aztán elindultunk, mivel a dokim is éppen rendelt, így arra gondoltam, nem vesztek semmit, max. hazaküld.
1/2 5-re értünk oda, megvizsgált, és azt mondta a felén már túl vagyok, 3 ujjnyira ki vagyok tágulva! Láttam rajta, hogy ezen ő is nagyon meglepődött, mivel nem igazán voltak erős fájásaim.
Na, erre az asszisztensnővel átviharzottunk a kórházba, szerencsére a szomszédban van a rendelője...
Ott felvették az adataimat, és előkészítetek. Aznap nagyon sokan szültek, úgyhogy várni kellett a szülőszobára, és addig a férjem nem jöhetett be. De szerencsére az asszisztens intézkedett (ő volt a fogadott szülésznőm), és gyorsan bekerültünk. Szerencsére, mert addigra már eléggé erősödtek a fájások. Közben folyamatosan kaptam homeopátiás bogyókat. Úgy terveztük, hogy fájdalomcsillapítás nélkül szülök.
A szülőszobán már a férjem is bent lehetett, beszélgettünk, rádiót hallgattunk, Zuhanyoztam. Aztán megvizsgált a szülésznő és szólt a dokinak, hogy siessen, mert szülünk, de szerencsére addigra már ő is végzett a rendeléssel. Burkot repesztett, és mivel nekem volt egy kis sövény a hüvelyemben, így még egy kisbb műtéten is átestem... De azt már nagyon gyorsan kellett csinálni, mert éreztem, hogy a baba már jön. 20,44 kor néhány nyomással megszületett Mira. 52 cm, és 3230 g-al.
Szerencsére jól éreztem magam, úgyhogy saját lábon elmehettem zuhanyozni, szopiztunk is, bár sajnos akkor még nem volt tejem.
Másnap már mintha mi sem történt volna, teljesen jól voltam. Viszont sajnos a szoptatással annál jobban megkínlódtam, de az már egy másik történet...
faul

Sziasztok!

Ági!

Máté már tisztára nagyfiús :) Megzabálom :)

Pupy!

Nagyon várlak már a hírekkel! Meg persze Csodácska sztárfotójával! :)

Sziszka!

Marci is egy tünemény :) A fürdőlepedő alól kukucskálós a kedvencem :)

Narco!

Én örülök neked :) Gyere gyakran, amikor csak hagynak a lurkeszek :)
Nálam is sűrűn felcserélődnek betűk, ha az egyik kezem gyorsabb a másiknál :)

Faul!

Igazán szép szülésed lehetett :) Szopis gondokat sajnálom...

Drukkoljatok holnap lécci egy kicsit, konzira megyünk a Kaáliba.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Minden rendben Csodácskával, hála az Égnek!!! :D
Gyönyörű kisbabám van egyszerűen tökéletes. :oops: :D
Van kis keze, kis lába, és egy gyönyörű dobogó kis szive
Ami olyan szépen dobogott,h. még a Párom (akit a doki nagyon jófej módon
beengedett,mert ugye a SOTE 1,nem erről híres :twisted: ) is kiszúrta rögtön. :D
Csak úgy pulzált, azt hittem lefordulok a vizsgálóasztalról a
gyönyörűségtől. :D
Kaptunk képet is, és nem kellett fizetnem..azt mondta a doki: AJÁNDÉK!!
Megnéztük, Csodácska egyedül uralja kis birodalmát, de mérete pont korának
megfelelő!! CRL: 10 mm ezt pont 7+1-nek felel meg, és mivel a -m a 15 cn-en volt,
így méretileg is csodásan alakulnak a dolgok. :D Kép

Lányok köszönöm a drukkokat!!! :D :D
Vendég

Pupy
jaj de jóóóóóó!!! Örülök. :lol: és köszönjük a képet Csodácska Babácskáról. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Pupy!

Úgy örülök neki, hogy minden rendben! Gyönyörű ez a gyerek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Norwell!
Gratulálok Nektek! :D
Sok örömöt a leányzóhoz... :wink:

Pupy!
Örülök, hogy minden rendben a Babácskával!!! :D

Jucmuc!
Álomszép Davide! :D
(a Kaáliban azért tudnak valamit... :wink: )

Timi!
Biztos szép lesz az új lakás! :D
A tanfolyam is érdekes lehet...
Kiristófról szivesen látnék fotókat.

JMaci!
Szuper a házikó!!! :D Csak kívánni tudom, ha valóságban is ilyen, akkor mielöbb költözhessetek... :wink:
4D-s képeket nem kevésbé várom mint a Többiek.... :D

Dido!
Nem is értem, miért nem kaptál rögtön méhösszehúzó cseppeket?
17-én mindenképp írj, hogy mi volt a dokinál... (tuti benézek...)

Szisz!
Tüneményes Marci!!! :D
Alfi a kis "kíváncsi"? :lol:

Narco!
Jó, hogy gyakrabban írsz! :D :D :D

Ági!
Nagyon szép Máté babád van! :D

Évi!
Holnapra az összes drukkom a Tiéd!!! :D

Angie!
Sziszkó képeket a legközelebbi talin DVD-n átadom... (88 képet készítettem... :oops: )
23-a óta Erik is rákapott az álldogálás "ízére"... :lol: Mit mondjak..., egész nap állna :shock: (és általában meg is teszi... alvásidőben is :lol: :lol: :lol:)

... és mivel ilyen Nagyfiú már, megkapta az új autós ülését is... :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Pupy
Szívből gratulálok!!!!! :lol:
puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Jóóóóóó reggelt!!!!!

Tegnap jött a levél, hogy mehetek szülésfelkészítőre, viszont pont akkor lesz randim az érsebésszel. :? Most így jártak.

Márti
Remélem, nem lesz semmi probléma.

Tina
Nagyon jó az új vonalzód!

Faul
Nagyon szép szülésed volt!
(én is ilyet akarok!!!! :D )

Évi
Mi volt a konzin?????? Nagyon drukkolok!!!!!

Pupy
Gratulálok a kis tökéleteshez! :)

Brill
Apa hazajön a hétvégén, megyünk is házikót nézni. :)
Nem felejtettem el a képet, megpróbálják az egész videót feltenni, csak kicsit nagyocska. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Ok, mennek a drukkok!+++++++

Pupy!
Jajj, de nagyon örülök, hogy minden okés!!!!Hurráááá! :D
Doki tényleg nagyon rendi volt a képpel! 8)

Faul!
Nagyon szép szülésed volt tényleg, irígylésre méltó! :wink:
Képeket kapunk Miráról?

Maci!
Akkor nem tudsz elmenni a szülésfelkészítőre?Én sem tudtam, pont akkor kellett szülőszobára mennem a visszatartásra 34 hetesen. :?
(megjegyzem szerintem felesleges volt, és olyan jól sikerült, hogy még túl is hordtam :twisted: )

Brill!
Gratula Eriknek az ácsorgáshoz! :D Kis ügyike.Miylen ülést kapott?Fogacskákkal hogy álltok?

Tina!
Holnap megyünk a fotózásra Váci úti Brendonba, ahol a tali is volt. :wink:

Szép hétvégét!

Kép
pankaa

Pupy!

Na jól van... :lol:

tjuca

Sziasztok!

Pupy!
Annyira jó volt olvasni a soraidat. Komolyan könnyet csaltál a szemembe, ahogy olvastam. Minden mondatodból sugárzik a boldogság, amit már nagyon megérdemeltetek! Mégegyszer gratulálok, és szívből veletek örülök én is! :D

Panka!
Tudsz majd ide is felrakni fotókat? :wink:

Maci!
Köszi a vonalzó dícséretet. :)
A házzal egy picit elmaradtam. Amiről utoljára raktál be linket, ami Fehérvárcsurgón van, az az amelyik vegyes építésű vagy milyen? (nem értek hozzá)

Évi!
Szorítok nagyon mára! :)

Rólunk pár mondat: szerencsére a kórházi hazajövetel utáni pár naptól eltekintve nem volt szükség tápszerre, bár egyik este már a határán voltam, hogy adjak, mert felváltva szopizott kb. 5 perces váltásokkal a 2 ciciből, aztán nagy végre- gondolom már a fáradtságtól- bealudt. Azóta volt egy szinte egész nap cicin lévős napunk, amikor sokszor, de keveset szopizott. Na akkor éjszaka lett bőven tejcsi, de nem biztos, hogy az sokszor megtudnám csinálni, hogy egész nap szinte ágyban lenni és szoptatni. Mostanában egyébként már inkább a 2 mellből szopizás jellemző, de addig, amíg így jóllakik nem aggódom.
Tettünk már nagyobb sétákat, miközben nagyon jókat aludt. Általában így délelőtt és este a fürdés után van egy hosszabb, kb. 1,5-2 órás fentlévős időszaka.
Pénteken kell mennünk koponya és hasi UH-ra. Remélem nem találnak semmi eltérést. Azért aggódom miatta, mert szokott néha remegni a szája, meg a szemeivel szokta csinálni azt a "naplemente-tünetet", de mondta a gyerekorvos is, hogy ez 6 hetes korig belefér, meg lehet a fáradtságtól is. Kell majd mennünk ortopédiai kontrollra is, mert a kórházban kötött csipőt állapítottak meg nála, de a gyerekorvosunk is nézte és azt mondta, hogy nincs vele semmi probléma, ráadásul generalizált hypotónia miatt még a neonatológiára is mennünk kell. A szemére már a második fajta szemcseppet kapjuk, mert amint abbahagytuk az előzőt, megint elkezdett váladékozni. Remélem, hogy ez hatásos lesz és nem lesz szükség az átmosásra.
Hát "pár" mondatban ennyi. Megyek, mert kezd ébredni, sírni.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!
Nem tudom, ha meg emlekszik ram valaki, de kb egy eve aktiv tagja voltam a topiknak:)
Szeretnek ujra csatlakozni, ha nem banjatok. Rengeteg dolog tortent azota velunk, a legcsodalatosabb, hogy december 4-en megszuletett a kisfiunk, Tamas! 3350 grammal es 50 cm-vel o volt a legszebb ajandek, amit a Joisten adhatott nekunk. Draga jo gyermek, a szopizas remekul megy (2 honaposan mar 5500g volt).
Latom itt is nagyon megszaporodott a tarsasag, megprobalok egy tablazatot keresni, ha meg van ilyen, hogy temaba tegyem magam.

Puszi minden kedves kismamanak, babacskanak, pocaklakonak!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Probaltam kepet feltolteni, de sajnos nem megy...[/img]

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sziasztok!

Puppy! Gratulálok! Sokat gondoltam rád, reméltem, hogy minél elöbb babád lesz. CsHeniről tudsz valamit?

Tina!
Én is két mellből szoptatok. Milyen gond lehet belőle?
Amúgy az első hat hét nekem szinte egész napos szoptatással telt. Nagyon megkínlódtam. Mindenki mondta, hogy majd 3 hónapos kora után könnyebb lesz. Nem hittem el, de szerencsére igazuk lett.

Jeges Maci! Én nem hittem a homeo bogyókban, de szerintem sokat segítettek. Már a szülés elött kellett szednem. Kérdezd meg a szülésznődet!

Panka!
Rakok fotót!
Nomibogár! Gratulálok!

Magunkról: Jövő héten kapjuk a 2. oltásunkat. Súlyt nem tudok. Több mint két hete mérték, akkor 5400 g volt.ű
Mi beadattuk a rota elleni vakcinát is. Írhatnátok arról, hogy ti milyen nem kötelező oltásokat adattatok be!
Kép Kép Kép

Kép
faul

Kép
elso pillanatok
Kép
egy honapos huncutsag Kép
...es mostansag:) [/img]

Nomibogar
Kép
nomibogar

Hűha, ennyi elveszett ember... de végül mindenki megkerült.

Nomibogár
ez aztán a meglepetés!!!!!!!!! :lol: :lol: Nagyon helyes kis Tamáskátok van!

Ági, Faul
végre képek rólatok is! egyik baba szebb mint a másik.

Tulajdonképpen már több a babás anyuka, mint a babára váró. :lol:

Tina
szuper, hogy nem kell pótlás. kontrollokon biztosan minden rendben lesz.

Kép

Kép
syrynx

Évi
majd gyere és írd meg mi volt a megbeszélésen.

Brill
gratulálok Eriknek az álldogálláshoz!

Nomibogár hírére úgy feldobódtam!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Megjártuk mi is a Kaálit, és nagyjából azt mondta a doki, amire számítottam. Nem kell megvárnunk a 3 hónapot a pajzsmirigy kontrollig, március közepén már mehetek vérvételre, és ha az rendben, akkor a következő ciklusban belevágunk még egy inszembe. Többet nem javasolt, de ha ragaszkodnánk hozzá, akkor lehetne. Felajánlotta, hogy felír a lombik várólistára, de ezt már előtte itthon elvetettük. Inkább visszamegyek kicsit dolgozni szeptembertől, a Dóri pedig bölcsibe, hogy összeszedjük magunkat kicsit anyagilag, és jövő tavasszal lombikozunk.
Az inszem nálunk is másképp fog menni, mint eddig, Merionalt kapok a Closti mellé, és ír Utrót is. Hát, ennyi. Legalább már körvonalazódott a jövő :) Akárhogy is lesz, úgy lesz jó :)

Brill!

Erik is nagyon ügyes az állással :) Édes lehet :) Drukkot köszi!

Maci!

Jó háznézegetést! Jó kis izgi program lehet!

Tina!

Biztos nem lesz semmi gond az uh-n! Tényleg jó lenne, ha megúsznátok az átmosást, nem a legjobb érzés... A masszírozást nem javasolták? Nekem annó senki nem mondta, hogy az is segíthet, minket egyből küldtek átmosásra. Viszont azóta semmi gond nincs a szemével, kopp-kopp-kopp.

Nomi!

Micsoda meglepetés! Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz!

Faul!

Mira baba is egy kis cukorfalat :) MI a kullancsos szurit adattuk be plusszba, és a bárányhimlő ellenit, meg egy agyhártyagyulladás ellenit, de ennek most fejből nem tudom a nevét, de utánanézek majd neked.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?