Sziasztok!
Mostanásg nem sok időt hagy nekem Emili, felmászik már a kanapéra is, így netezni, vagy a dolgomat intézni a gépen egyáltalán nem tudom, folyton belenyúlkál.
Most sem alszik még, de reménykedem...
Norwell!
Nagyon gratulálok!!!Remélem könnyen ment.Sok boldogságot jó egészséget kívánok Nektek!Kíváncsi vagyok Kende mit szól a hugihoz?!
Jucmuc!
De ééédes!Nagyon szép kisbabátok van nektek is!
Timika!
Gratula az új lakáshoz!Fárasztó a lakberendezés, de azért gondolom élvezed is, és így olyan lesz amilyet szeretnétek!
Ma-uri tanfolyam izgi lehet, egyszer majdnem elmentem én is egy ilyenre.
Oviszervezéshez sok sikert!
Tényleg kérünk képeket is Kristófról régen láttuk már!
Maci!
Ez a ház tényleg jó, csak a fűtést kell lecserélni(konvektorok nagyon sokat fogyasztanak, bár a ház szigeteltségétl is függ).Palatető szerintem mindegyik azbesztes, és a cseréjét sem lehet elvileg csak úgyni megoldani, vmi engedély kell hozzá, meg szakember, nem lehet csak úgyni leszedni ha jól tudom.
Fürdőjáték:Emilinek is van gumi állatok meg flakon, meg vízálló mesekönyv.A legjobban a szivacsot szereti, mert abból lehet szíkálni a vizet.
Angie!
Megáll rövid időre kapaszkodás nélkül is,néha közben játszik a kezével, de menni csak kapaszkodva tud.
tali jó lenne, mi most megyünk Pester pénteken, de sűrű napunk lesz.Megyünk a Brendonba is vagyis mellé, a babafotózásra.
Andy!
Ez igen, ezt a 7végén hímezted?
Aranyos Dani a boszi sapival!
Bridget!
Sinkanzen jó lehetett, sajna a férjemék este mentek vele, akkor nem láttak semmit a rohanó tájból.
Fleur!
Majdcsak megbarátkozik Lilla is az állatkákkal.Sípolnak is?
Örülök hogy jó lett anyukáds eredménye, na meg hogy orron keresztül csinálták!
Dido!
remélem hamar rendbejösz, elmúlik ez a vérzés!Elhiszem hogy nincs kedved a babalátogatáshoz.
Évi!
Köszi, jól van Emili.Nem tudom mi volt az a múlt szerdai 39.5 fokos láz, de másnapra kutya baja sem volt.
De mind1 is, a lényeg hogy nincs baja.
Ma voltunk játszóházban, neke tetszett a hely, Emilinek is a gyerekek.Volt egy 22 hónapos kisfiú, aki akart adni neki egy puszit, de Emili gyorsan lekevert neki egy pofont.
Nehogymá' akárki lesmárolja!
Tetszik a csajszi hozzáállása, remélem tizenéves korában is ilyen marad!
Szegény kisfiú úgy meglepődött a pofontól hogy nem is sírt, csak fogta az arcát, és lelépett.
Na ennyi voltam mára, Emili csaknem alszik, nekem meg vasalnom is kéne még.