Új privát üzeneted érkezett!

Erika! Nem gondoltál még arra, hogy felhívd az orvost, hogy mi légyen a teendő? Tényleg elvérzel.... :cry: ...sajnálnám nagyon!

Judit! Ahaaaa! Nálunk is a Minimax megy (meg múlt héten még a JimJam is játszott), de én nem szoktam nézni, csak futtában. Akkor ezért nem esett le :lol:
Figurákat én is a netről szedtem le persze.

Szilvi! Olyan keveset írsz :cry: Bár gondolom, ezt a 3 napot (2-t)inkább a fiúkkal töltöd...
Hát szerintem ahogy a bicó első kereke lement a lépcsőn, Lilcsi meg fejjel utána :x . Bár nem láttam. Amúgy én is ilyen voltam, mindig volt rajtam valami plezúr, Szél Kata voltam. Betört, elvágtam, kidörzsöltem, megrántottam, felhorzsoltam, megsütöttem, meghúztam....és jellemzően a bal oldalamat :shock: .
Most már amúgy be is varasodott neki orra, szája, úgyhogy klasszul kinéz a lányom :roll:

Szazsa! Régen írtál te is! Mi van veletek?

Na, megyünk mi is bölcsibe. Asszem, ma csak ebéd után kell visszamennem.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

JAimee.kitartás szegénykém.én már a 6hetes kontrollra úgy mentem,hogy vérezgettem-akkor azt mondta mensi szerű..utána megjött rendesen,de nekem is sokáig tartott.Tuti nem egyedi az eseted,már sok anyukától hallottam,hogy sok van,sokáig tart az első mensi,szülés után.Persze ez sovány vigasz. :? Ha még 1-2nap múlva sem lesz kevesebb csöri meg a dokit.egy kis C-viamint szedj azért-azt szopi alatt is lehet+érösszehúzó hatása van.(vagy citromlé)

Elin.jó bölcsizést nektek.Lilcsi szegény jól elintézte a pofiját.Sziszi is ilyen volt-tavaly a Széchenyin motoroztunk-a Lovason-volt a járdán átmenő hasadás-na a motor első kereke megakadt benne (persze száguldott a csaj vele) motor maradt ott-Sziszi meg repült előre-orr-ra,szájra érkezett...hát nem volt szép látvány. :?

Megyek,..főzőcskézni

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok Lányok!

Eltűntem, hétvégén nem voltunk itthon, hazamentünk anyuékhoz. Jó volt egy kicsit kimozdulni, és a gyerekek is egy kicsit leváltak rólam. Rossz vagyok igaz.

Nagyon nem volt időm visszaolvasni, úgyhogy ha nem reagálnék mindenre, mindenkitől bocs.

Petri! Timikének boldog szülinapot! nagyon szép tortát csináltál, minden elismerésem.

Elin! Jaj szegény Lilcsi, nagyon megedződik már ez a lány. Ez az időszak sajnos sok eséssel jár. Főleg a motorozás, de úgy szeretik.

Szilvi! Remélem jól vagytok, és Dávid is jól viseli a bárányhimlőt.

Jaimee! Emlékszem nekem is az első mensesem sokáig tartott és nagyon sok volt, annyira, hogy meg is ijedtem. Szóltam is a dokinak (Jakab), de azt mondta, hogy az első valszeg így van, de utána rendeződik. Így is lett. De azt hiszem nekem 8-9 nap volt. Ha nem múlik, mindenképpen kérdezd meg az orvost. Biztos ami biztos.

Jaj lányok, tegnap olyan mérges voltam. A szomszédban van egy kutya, és lehordják kakáltatni, meg pisiltetni ide az előtérbe. Ami végülis a garázsbejáró és van egy kis zöld. Már 3x belelépett Ati a szarba, és szóltam. Akkor még nem is volt semmi, mondták, hogy Ok összeszedik, stb. Tegnap lent motorozunk és hát már megint szaros lett a cipője, meg a nadrágja. Szólok a kedves szomszédnak, hogy figyelj már már megint ez van. Erre ő. HOl történt? Az nem lehet, mert ő mindig összeszedi utána, és neki nincs lelkiismeretfurdalása emiatt. :shock: :shock: :shock: Köszi, mondtam, (valszeg, nincs is lelkiismerete.) Szóval én érezzem magam rosszul, és sugalmazta, hogy én hazudok..... Imádok büdös, szaros cipőt takarítgatni, kezdem unni.
Bocs ezért a kirohanásért, de erre nagyon pipa vagyok.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Tündi! Tényleg eléggé le tudja hangolni az embert egy ilyen bunkó megnyilvánulás. Remélem azért most már halványodik az emlék. Egyébként nagyon szép a konyha.. már most is! :)

Nóri! Beletrafáltál, mint mindig, miért vagyok kevesebbet! ;)
Most is csak azért vagyok, mert altatás van... várom még hogy kirongyoljon vmi ürüggyel, csak hogy ne kelljen aludni. :lol: Pedig már legózás közben majd elaludt... no jön is.... :lol:
szilbee

no újra itt.. meg is írom a mondandómat 60 részletben... :lol:

Erika! Anyum is mesélte, hogy bizony nála is megjött a gyerekágyi után nem sokkal... Szerencsére Leventénél nekem csak a 6. hónapban volt piri... , de hogy most hogy lesz. Állandóan fáj a hasam és a derekam, de ez valszeg a császi miatt van.
Mi egyébként Dávidot is visszük magunkkal ha vacsi van. Bekapcsoljuk neki a sütő-fényt... aztán jól elszórakoztatja magát! :lol:

Zsanna! Hát meg is értem, hogy pipa lettél... nem nagy móka naponta mosni a kutyakakás gatyát meg cipőt...

Rólunk:
Dávid jól van. Nagyon kevés pöttye van és a mi van, az is fakad ki. Sokat alszik. Cicin gyakran nyüszi (gyorsan elfárad), épp emiatt gyakrabban etetem... nem foglalkozom most a napirenddel, no nem mintha korábban nagyon komolya vettem volna. Csak a fürdetés a fix időpont, de úgy látom ő se igényel több kötöttséget.

No most ennyi.. menek kv-zni... 8) Szió!
szilbee

SZiasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!!! Aranyosak vagytok!!!
A torta dicséreteket is köszi 8) Csokikrémes volt, meggyel és marcipánnal bevonva.

Csak gyorsan egy pár sor mert olyan rövid ez a délutáni alvás. Tegnap este meg nem volt net :evil: nagyon mérges voltam!

Tegnap itt volt az egyik barátnőm Timit köszönteni, kapott egy takarító szetett, mostmár legalább van segítségem :lol:
A betegeket pedig várjuk, Timi doktornéni vizsgálatára :wink: :lol:
ára 5000ft :shock: :lol: de nagyon édi :lol: :lol:

Judit
Én most szedtem le a vakondos üvegmatricát az ajtóról de nem jött valami könnyen. kb2-3 hónapot volt fent. csak szólok nehogy milliméteres darabokba tudd majd lekaparászni.
Fifi és Noddy klasszak!

Mongi
Nagyon csini kismami vagy!!!

Szegény Lilcsi :cry:
Puszika neki

Tündi
kezedek egyre jobban irigy lenni a házatokra.
Ezt a gázos mizériát sajnálom. Mi is diktáljuk de ha véletlen elfelejtem akkor is küldenek számlát.

Képzeljétek szegény bátyámtól ellopták a pénztárcáját. :cry:
ami nem volt üres kb 100ezerrel volt kibélelve.
Bent volt a kárpitos üzletükbe, a pénztárca az asztalfiókba. Bement 2 vevő az egyik elterelte a figyelmét míg a másik kihúzta a fiókot. Pedig nem nagy üzlet de ezek nagyon rutinosak.
kívánom hogy orvosra költse az a szemét!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Nem írok túl sokat mert nem vagyok jól,elért engem is ez a fránya takonykór,remélem a gyerekeket nem fertőzöm vissza! :(
Olvasó üzemmódba kapcsolok, :wink: egy kis időre,bár úgysem fogom sokáig bírni.

puszi mindenkinek!
Vendég

Mano! :(
Kép
szilbee

Jaimee,együtt érzek veled,és nem akarlak elkeseríteni,de nekem először amikor megjött kemény 13 napig volt meg,aztán 2 hétig semmi,és utána 6 napig rendesen,majd 30 napig pecsételés :( Most lekopogom 2 napja semmi:( Nekem azt mondta a doki,hogy ez ilyenkor normális,mondjuk én is meg voltam ám ijedve nem kicsit.Kitartás!
NEktek sem lehett könnyű akkor az öreg nénivel,hát ők is öregek,és megrökönyödött költözők,most a 17ik házukban laknak és megint vettek egyet.Szerintem ez már betegség!

Szilbee,ez jó hír,hogy Dávid jobban van :)

Petri,hát nem semmi ahogy elbántak a tesóddal :( A volt tulaj is kapott számlát mindig,de csak egy becsült értéket küldenek olyankor:(

Szazsa
,panaszkodj csak nyugodtan,én is azt teszem mostanában :( És hát sajnos vannak olyan emberek akiknek nincs lelkiismeretük :(

Jajj csajok,teljesen ki vok.Luca egész nap ordít,nem sír,hanem ordít :( Semmi nem jó neki,csak ha fogjuk a fenekét.Már kenem neki az ínyét is,dologéllel,meg vettem ma neki homeopátiás golyócskát,de semmi :( Kicsit már kész vok...

Voltunk fényképésznél is,csütörtök reggel kész lesz.ügyes volt Luca ott legalább nem sírt:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Én is ebéd után mentem Marciért. Ma jó napja volt, sokat számít, hogy éjszaka jól kialudta magát. Olyannyira, hogy most délután alig akart elaludni :shock:
Én délelőtt a városban mászkáltam, kiváltottam a Start kártyát az APEH-nál, meg vásároltam. Délre mentem Marciért, olyan aranyos volt! mikor bementem, azt láttam, hogy ült a kisasztalnál a gondozó nénivel, és ebédelt :D
Úgy megörült, mikor meglátott! Szóval ma semmi gond nem volt vele, evett is valamennyit. (Holnap ottalvás, hát kíváncsi vagyok..)

Hajni! Jobbulást neked! Gyere azért írni is! :wink:

Nóri! Milyen volt a bölcsi a Lilcsinek?

Petri! Nekem lejön könnyen az üvegmatrica az üvegezett ajtóról és az ablakról is, mikor a karácsonyit leszedtem, egészben lejött, el is raktam őket.
Szegény bátyád :( Följelentette azokat a szemétládákat?

Szazsanna! El tudom képzelni, milyen bosszantó az ilyen, hülye szomszéd :evil:

Mi is készülünk utazni a hétvégén, egy kis villámlátogatásra a szüleinkhez.
judit_79

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a pocakos dicséretket. :oops:
Hát még szerintem fogok nőni rendesen, de már most is jóval nagyobb a pocim mint iyenkor Antóniával volt.

Judit! Nagyon ügyes Marci, bizti hogy holnap sem lesz vele gond.
Hát igen a korán keléshez újra hozzászokni nem lesz könnyű.
Mikor fogtok kelni majd?

Tündi! Sajnálom a gázszámlát, tényleg nagyon dühitő.
De saját házban jobb lesz majd lakni és Luca is tarthat majd állatokat és kedvére mozoghat a kerben.
Remélem ez a nyügi időszak gyorsan eltelik majd Lucánál.

Szazsa! A kutyakaka az valami rettenetes, de még hogy oda leviszik kakálni, totál meg vagyok ütközve. Tán csak nem az a kis zsebcirkáló, amelyik olyan idegesen szokott ugatni. Ráadásul az nektek közös részetek.

Mano!Én is jobbulást kivánok neked.

Szilbee! Örülök, hogy Dávid jól viseli a barit, nagyon sajnálom szegényt.

Elin! Szegény Lilcsi, tényleg jól megütötte magát. Szerintem bennem még az ütő is megállt volna.
Nálunk most az ágyon való ugrálás nagyon menő, a frász kerülget nehogy kiforduljon a bokája, vagy nagyot ugorjon és leessen.

Vali! És ilyenkor mikor lehet majd szint váltani?
Én is jelenleg az eredeti hajszinemet próbálom visszahozni, úgy hogy megvárom még atöbbi lenő. Szerencsére nem túl feltünő.
Még szüléselött 1* akarok belőle vágatni, utána hagyom hát ha megnőne.

Kép
Kép
mongi

Hali!

Cleo, Tündi, Szazsa, Szilvi: Köszönöm, lányok! Talán már egy kicsit jobb, kevésbé fáj a hasam...

Mano: Gyere vissza gyorsan az olvasó üzemmódból!

Vali: Tényleg, Mongi eszembe juttatta, mit akartam kérdezni: Mikor lehet színt váltani??

Szazsa: Az a szomszéd nem normális. :twisted: :twisted:

Petri: Nem semmi, kifigyelték hogy hol tartja a pénzt?? :shock: :shock:

Tündi: Kitartás, lehet valami a levegőben, mert Réka is nyűgi volt ma. Most éppen alszik, de egész nap szinte ébren volt. Enni sem nagyon van kedve...
jaimee1

Mátéról egy kép:

Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali!
Gyors bekukk...holnap sem leszek sokat gép előtt...már ha valakinek hiányoznék...

Judit! Lilcsi most is a fenekemben lógott, de azért már el-elment. Pláne, mikor kimentek az udvarra! Kipróbálta az összes kismotort, nekem meg remegett a gyomrom, mikor a terasz széléhez közeledett. Aztán el lettem küldve. Lilcsi ordított, de állítólag csak addig. Utána játszott tovább. Meg jól ebédelt. Persze...paradicsomfőzelék volt, imádja :lol:
Van egy pici lány a csopiba. 16 hónapos. De annyira tetszik!!! Megemeltem, mikor felborult, hát, nem tudom, van-e 10 kiló? De először 1 év körülire saccoltam, de mondták, hogy csak alacsony.
No, szóval rajongásom a mai napig tartott :roll: Ma megharapta az egyik kisfiút :evil: A miértet azt nem ismerjük, de elég ronda nyoma maradt Baran kezén. Na, ha Lilcsin harapásnyomot fogok látni.... :evil: :evil: :evil: ! Még jó, hogy Lilcsinek nem volt ilyen korszaka....most nem kéne a fogaiért aggódnom :roll:
Holnap Lilcsi is ott alszik és uzsizik.
Utána irány Horány (fodrász :wink: )

Üvegmatricáról én is hallottam rémhíreket...nekem is simán lejöttek és eltettem őket.

Hajni! Jobbulást! Aztán gyere!

Nagyon el van fáradva, megyek már, lefektetem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: nekem máris hiányzol. :D
Tegyél majd fel fotók az új frizkóról! Kíváncsi vagyok, hogy sikerül.

Ivett: Máté is szeret fürcsizni, látom. :D

Szilbee: ?
jaimee1

sziasztok

Kép Majd ebbena ruhában meg egy- két kellékkel lesz Bettike az ovis farsangon tündérlány:-)

puszi mindenkinek csak olvasni tudtam

Kép
kbernadett

Kép

kicsit nagyobban :oops:

Kép
kbernadett

Kép itt Mikivel ő meg kenguru

p

Kép
kbernadett

Na, itt!
Mi ez a pangás? :shock:

Betti! Azért ez a kicsinyítés már túlzás lesz :shock: ! Nem látok semmit Bettikéből :cry:

Erika! Köszi!Kép
Amúgy hogy vagytok? Nem írtál semmit. Réka helyrejött már? És te piros autózol még?

Délelőtt elmentem megint ügyintézni a mozgássérültekhez, de annyian voltak, hogy bent már nem fértek, én meg nem fagyizok odakint órákig :roll: . Majd máskor..hátha addigra kitavaszodik :lol:

Lilcsi tök jókedvűen ment a bölcsibe, ott persze behúzta fülét-farkát (ha lenne neki az utóbbi). Mondta Marika néni, hogy ha nem vagyok ott, teljesen másképpen viselkedik. Ezért el is küldött gyorsan 10órai után :lol: . Persze üvöltött, hallottam, de mire visszaértem a teájával, már csendben volt. Nem is mertem bevinni, csak a másik dadus mutogatta, hogy tegyem le ott kint.

Hajni! Amúgy tényleg nem tudom, mi számít év közbeni beszoktatásnak, mert most is jön majd egy kicsi, meg márciusban is. Pedig jó lett volna egy csopiba lenni! Mondjuk, még így is lehet...

Pénteken megvizsgálja az ottani doktor néni Lilcsit :shock: Ezt miért csinálják, vagy milyen vizsgálat ez???

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Judit! Kivi vagyok hogy ment az ebéd és az ottalvás! :)

Nóri! Az jó ha csak addig van ordítás. Egyébként bizonyos időközönként szokta a bölcsi gyerekorvosa vizsgálni a gyerekeket. Ez tök normális.

Matricafesték:
Hát én lassan már egy éve hogy csináltam a fürdőbe a csempére Leventének egy kis nézegetnivalót...
Kép
... meg a tükörre halacskákat...
Kép
Most pedig (nem olyan rég) Dávid ágya fölé csináltam belőle pillangókat.
szilbee

Nóri! Mikor kell érte menned??
szilbee

2-re...
Azt mondták, nem alszik, csak fekszik :lol: . De még lehet, elszenderedik addig...

Tök jó ez a sorozat a csempén!!! Ha szép lenne a fürdőnk, én is dekorálnám, de így nem érdemes :cry:

De ez milyen vizsgálat? Tüdő, szív, meg ilyenek, vagy valami képesség?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elondták nekünk még a szülőin, de abszolut nem emléxem már. :shock: :oops: :roll:

Olyan aranyosak ám amikor ott fexenek libasorban a földre tett matracokon. :lol: Én nem is értem hogy tudnak elaludni... ilyen "tömegben", pláne hogy mindig van 1-2 gyerek aki pisi-kaki gonddal küzd...

... hmmm Levente is meg holnap bölcsibe. :roll: De kár...
szilbee

ÓÓÓh, Erika!
Most látom csak, milllen csini a vonalzója Rékának! :lol:
BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK NEKI!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Én sem értem, hogy tudnak ott aludni??? :shock: És seperc alatt behunynak...vagyis Lilcsit nem tudom, milyen lesz? Világos is van, zaj is...edig sötétben és csendben aludt. Nyáron meg majd az udvaron...hát, kíváncsi leszek.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Itt vagyok,és már sokkal jobban mint tegnap a Coldrex segített! :lol: Ez komoly!

Elin!
Én szoktalak hiányolni,mért mondod! :D
Azt a harapós kislányt nem Hédinek hívják véletlenül? :?
Az évközbeni beíratkozásról:felajánlotta nekem az igazgatónő,hogyha nagyon akarom vinni akkor már most februárba vigyem,mert akkor még be tudja tenni,de én még nem akartam,mert szeretném ha betöltené a két évet és csak utána!Mi május végén töltjük be a kettőt aztán elkezdeném beszokatni,közbe meg lesz nyáriszünet stb.stb. na mindegy így végiggondoltam és így agusztusban kezdünk majd beszokni.
Elég zavarosan írtam? :wink: :D
Voltál fodrásznál?Várom a képecskét a hajadról! :D
Ja És a vizsgálat a bölcsibe,egy egyszerű státuszvizsgálat,megnézi a torkát meghallgatja a szivecskét,tüdőt!Még az iskolában is szokott ilyen lenni Dávidéknál,és az oviba is lesz ne ijedj meg tőle semmi komoly!

Judit!
Na hogy ment az ottalvás Marcinak?Nagyon kíváncsi vagyok én is!

Jaimee!
Veletek mi újság,a Ferrari remélem már a múlté? :) Réka babácska hogy van?

Szilbee!
Nagyon jók a matricáid! :D Ügyi vagy! A kis Dávidka,hogy áll a pöttyökkel?

Tündi!
Veletek mizujs? Lucusnak remélem ma már jobb napja volt?Majd teszel képet az óráról,nagyon kíváncsi vagyok!

Többiek?????Mi ez a pangás?
Vendég

Megjöttem. Voltam tüdőszűrésen. De minek.... És vásárolni. Vettem Rékacicának játékokat. Nagy élmény volt. Anya vagyok, aki játékot vásárol a lányának. :shock: :shock: :shock:

2 órát voltam távol, de Réka elvonási tüneteim voltak.

Én sosem aludtam az oviban, arról voltam híres, hogy folyton beszélgettünk a barátnőmmel. És vihorásztunk. :D Apa is ilyesmit mesélt saját magáról, úgyhogy ha Réka alszik majd az oviban, na az csoda lesz. :lol: :lol:

Nóri: Köszi! :D

Szilvi: Nagyon szép a csempe!

Na rohanok, ma még nem ettem. :oops: :oops: :oops:
jaimee1

Óh!Tényleg Réka babának boldog hófordulót! :lol: :lol:
Kép
Vendég

sziasztok!
Elin igen vettem észre de ha nagyobbra veszem meg nem fér bele a 6kb-be vagy mennyibe :evil:
épp írni is akartam hogy túl jól szuperál a képkicsinyítő:-)

de majd megpróbálom hátha jobban látjátok
feltéve ha nem baj hogy mégegyzser felrakom ezeket a képeket :oops:

szép napot megyek hajtogatni aztán meg nem sokára a cuniért.

Réka baba boldog hóforudlüt ebben a hónapban már másodjára. A technika viccének köszönhetően:-)

Kép
kbernadett

Jaimee! Tényleg! Minek? :shock: Megbüntiznek ha nem mész el?

Judit! Nóri! Mi volt a bölcsiben?

Betti! Csak az avatart kell 6 kb-r butítani, amit ide a fórumba teszel fel, az max. 250 kb lehet és max. 600x600 pixeles !

Rólunk: Dávidnak nem jött elő több pötty és ami volt, már az is varasodik.
szilbee

Sziasztok!

Erika,jobban vagy már? Engem az oviban mindig külön fekettek,mert sosem aludtam és csak szórakoztattam a többieket :) Rékának boldog hófordulót :)

Szilbee,nagyon klassz amiket csináltál,nekem is kellene már majd keratívoskodnom vmit, ezeket a matricákat hol lehet venni? Dávid jobban van már? Húú holnap akkor Leventének is megkezdődik a régi kerékvágás :)

Betti,igen kicsit kicsik lettek a képek,várjuk nagyobba is :) Mikor lesz a farsang?

Hajni,holnap megyek délelőtt az óráért,lefényképezem és majd rakok fel róla képet :) Sajnos apa csak pénteken fogja megkapni,mert holnap szolgálatban lesz :( :? :cry:
A coldrex szerintem is hatásos.

Nóri,aludt végül Lilcsi a bölcsiben?

Nálunk jobb a helyzet és képzeljétek éjszak is csak 2x kelt enni :) Adok most neki caomilla vulgáris-t,kis homeos bogyócska,tejben feláztatom ,és bekanalazom a szájába :) Eddig hatásosnak bizonyult,ma még a kiságyában is játszott,ez nagyon nagy szó :) és már majdnem átfordult egyedül :)
És egy képecske hogy tegnap apa,hogy tele pakolta :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Hehehehe... :lol: :lol: Te jó ég! :lol:

Tündi! A Kaolinban (ez van hozzánk a legközelebb) szoktam venni hozzá a matricafestékes patronokat és a kontúrt... itthon pedig megfestem.

Fiaim még mindig alszanak! :shock: :shock: :shock: 3 és fél órája... :shock:
szilbee

Kép

Kép

jobban látjátok ?

Kép
kbernadett

Köszönjük a hófordulós köszöntőket! :D

Szilvi: 30 felett kötelező elvileg a tüdőszűrés. Kaptam egy behívót az ősszel, hehehe, mondom, babás vagyok, ezt megúsztam. Na hát nem sok haladékot kaptam. :evil: Rajta van a behívón, hogy pénzbünti jár, ha nem mész, de nem egy ismim van, aki már vagy 5-6 éve nem jár. Semmi bünti nem jött még. Mindegy, elmentem. Modern gép van, nem volt senki....azt nem mondom, hogy marhára ráérek....de letudtam.

Betti: hát így azért sokkal jobban látszik a ruci. Nagyon csini!!!

Szilvi megint: Kaolin? Az hol is van? És bemehetek oda tök amatőrként, hogy még sosem csináltam ilyet és szeretnék és izé...adjanak alapanyagokat?

Hű, jól bealudak a srácok! :D

Tüni: Köszi, már jobban vagyok. Piri még itt van, de már legalább nem fáj a hasam és mintha (!) múlóban lenne az egész. De ezt mondtam már szombaton is....és nem lett belőle semmi.

Aszta, mennyi játék! :D

Nóri: Sztárfotó fodrász után????????

Nálunk holnap 2 hós oltás lesz, jön a doktornéni, meg is vizsgálja a Réka gyereket. Izgi nap lesz...Ma szép az arca...keveset volt kézben, nagyon sétálunk, szinte semmi nyoma most kiütéseknek. Tegnap sokat volt kézben, estére olyan csúúnya lett.... :?
jaimee1

Jaimee!
Hogy te milyen ügyes vagy,hogy elmentél tüdőszűrőre! :D Nekem is aktuális lenne már,két meghívót is kaptam de még nem jutottam el odáig!
Holnap szuri,és házhoz megy az orvos,de rendes! :shock: :D Na felénk ez nem divat,de lehet,hogy ez csak az orvoson múlik! :roll:

Tündi!
Apa jól elhalmozta Lucust játékokkal! :lol: :lol: :lol: Nagyon cuki ahogy kukucskál kifelé! :lol:
A caomillát mi is kipróbáltuk,és nagyon jó volt,de csak az első alkalommal! :( Utána semmi! :?

Szilbee!
Tényleg jól bealudtak a srácok,és ilyenkor meddig virgonckodnak majd este! :D

Betti!
Nagyon bájos kis tündérlánykád van! :D

Hol vannak a többiek!! Remélem nem sztrájkolnak! :wink:
Vendég

Szazsa!

Attinak is Boldog hófordulót ! :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Marci ott aludt ma a bölcsiben, 3/4 1-kor elaludt, és 2-kor ébredt, akkorra mentünk érte.
Ma ők is kint voltak, motorozott meg mászókázott, ebédelt, aztán lefekvéskor sirdogált egy kicsit utánam, de aztán megnyugodott és elaludt. Olyan kis ügyes!! Aztán mentünk érte Apával együtt, kint várakoztunk, és hozta ki Marcinak a gondozónő a kezében. Marcinak meg úgy földerült az arca, mikor meglátott minket az üvegajtón keresztül :) Olyan édes volt.
Ők is matracon alszanak, világosban! Marcinál pedig mi is mindig elsötétítünk. Úgy megnézném őket ahogy alszanak!!

Nóri! Én is kíváncsi vagyok az új hajadra!
Ezek szerint nálunk most egyszerre folyik a beszoktatás! Illetve Lilcsinek másodjára a hosszú szünet után! Ugyanaz lehet a kaja a többi bölcsiben is, tegnap Marciéknak is paradicsompüré volt :)
Bár ő azt nem ette meg, csak a húst meg a krumplit.
Kicsit válogatós a lelkem.
Nekünk holnap lesz szülői!

Jamiee! Boldog hófordulót Réka babának! A Kaolin ott van a piaccal szemben, ahol a Rossmans meg valami horgászbolt. Ha mondod hogy üvegmatrica festéket szeretnél, segíteni fognak biztos.

Betti! Nagyon csini a kis királylány!

IVett! Nagyon aranyos Máté baba, milyen jó húsban van :)

Hajni! Szerintem is jobb lesz, ha augusztusban viszed Francit bölcsibe! Sokat számít, ha már idősebb, jobban megérti a dolgokat. Neked van hova visszamenned dolgozni?

Tündi! Nem semmi, Luca majdnem eltűnik a sok játékállat között :D

Mongi! Hát legkésőbb 7-kor ébresztem Marcit, én meg fél 7-körül fogok kelni. De lehet hogy korábban mert fél 8-ra már a bölcsiben kell lennünk hogy én beérhessek 8-ra. Nehéz lesz megszokni a koránkelést...

Szilbee! Nagyon klasszak ezek az üvegmatricák, honnan szedted a mintákat? Én is valami hasonlót szeretnék a fürdőszobai fehér csempére, ilyen összefüggő nagyobb képet!
Örülök, hogy Dávid baba ennyivel megússza a bárányhímlőt! Most már biztos hamar elmúlik neki.
judit_79

Judit!
De jó,hogy jól sikerült az ottalvás. :D Nagyon ügyes fiú Marci,és még evett is! :wink: :D Akkor hétfőtől már élesbe megy minden?
Én a honvédségnél dolgoztam,valószinű,hogy visszavesznek,csak félek mert sok változás történt mióta eljöttem! De majd meglátjuk,addig mindenesetre nem idegeskedek,ráérek majd akkor!
Vendég

Mano: Ugye ügyes vagyok? De legközelebb lehet, hogy megvárom a 3. behívót....

Aha, a doktor néni házhoz jön, ha kérem... No persze nem ingyen.
Judit: Nagyon ügyes Marci! De aranyos lehetett, amikor meglátott titeket....A Kaolinba majd beugrok. Köszi!

Nóri: Körözünk lassan!

Szilvi: Dettó!
jaimee1

Sziasztok!

Bocsi, csak éppen életjelet adok! Hazajött a férjem hétfőn, itthon uralmába vette a számítógépet. A melóhelyen meg semmire nincs időm!

Úgyhogy sorry, majd jövök, addig is legyetek jók :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Már éppen írni akartam,hogy merre vagy úgy eltünve!De akkor jól vagytok az a lényeg apa is itthon van! :D
Várunk ám vissza! :D

Elin!
Hol az az új frizurás fotó? :wink:

Jaimee!
Most ez egy vadi új vonalzó nektek? :oops:A múltkor mintha virágos lett volna,vagy nem! :oops: A mentségemre szolgáljon,hogy mindíg leragadok az édes kis pofijánál! :D
Vendég

Ivett!
Ma még akár mikor írtam mindíg megcsodáltam Mátét,és valahogy mégis elfelejtettem írni!
Szóval nagyon szép kisfiúcska és rengeteget nőtt szerintem! :D

Na jó mára befejeztem!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Nem bújkálok ám, nagyon jó lett a hajam...legalábbis nekem teccik :lol:
Majd holnap lekapom magam itt nagy unalmamban :cry:, gyerek nélkül.

Lilcsi 1 órát aludt a bölcsiben végül is. Marika néni sajnálkozott ezen, aztán mondtam neki, hogy itthon is ennyit szokott :lol: .
De nagyon jól evett, kelkápi főzelék volt, még repetát is kért belőle :wink: Ez már az én lányom!!

Erika! Holnaptól a Sparban lesz akciós üvegmatrica feték szett, ha ki akarod próbálni, itt az alkalom! Asszem, 999Ft.

Majd holnap bővebben...hisz jön a szőrös Gregorym :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mano: télleg virágos volt. Eszed, mint a borotva. De ezt már írtam egyszer. :D

Nóri: Hát én még nem szaladgálok a városban, csak kéthetente 2 órára, amikor anyucim vigyáz itthon Rékacicára. Szóval a Spar vagy vár 2 hetet....vagy elmegyek egy másik boltba festékért... Ma volt ugyanis a "kimenőm". :D A Mária utcában is van egy kreatív bolt, talán oda még Rékával is elmennék...nincs olyan messze.....Hm...

Várjuk a fotót nagyon!

Greg már megy? Hááát, mi nem nézünk tévét, amióta gyerekünk van...Illetve nagyon ritkán. De lassan hiányzik megint a tv....No nem a híradó. Na, nyekereg már a szentem. Lassan etetés idő van. :D
jaimee1

Szazsa?

Petri?
jaimee1

Jaimee! :oops: :oops:

Elin milyen vagy!Várhatunk holnapig az új frizurára! :( :wink: :D

Na mostmár tényleg megyek,mert én is szeretem a dokit nézni!

Joccakát!
Vendég

Sziasztok.

Én is csak bejelentkezek,hogy megvagyok.
Intézem a vállalkozás ügyeit stb-úgyhogy elegem van :evil: ,ráadásul Apa itthon,csinálgatják a házat...főzni is kell..ááááá

Elin.kivi vagyok a frizkóra.várjuk a képet.szupi,hogy Lilcsi ilyen jól elvan és eszik a bölcsiben :)

Hajni.jó az új vonalzó :) :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Én is vok csak mindíg le vagyok maradva a dolgaimmal.

Jó hogy írtátok ezt a tüdőszűrőt. Nem ártana elmennem oda is. Én már kb 3 éve lehettem. Viszont nem kapok behívót :)
Most rákszűrésre akarok elmenni mert azt is csak halogatom.

Üvegmatrica: én itt vettem egy papírboltban. Lehet hogy nem a legjobb minőség azért száradt és szakadt az enyém. Azt hittem másnak is ilyen :?

menek főzni, Fűszeres tejföl alatt sült csirke lesz a menü, most találtam a mindmegettén. :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

reggeli kakaóscsigázás közben:

Timi: ragad, ez mi?
én: pohár
Timi: az mi? (mi van benne)
én: tej
Timi: ragad a tej

:lol: :lol: :lol:

Pircsi &