Sziasztok!
Marci ott aludt ma a bölcsiben, 3/4 1-kor elaludt, és 2-kor ébredt, akkorra mentünk érte.
Ma ők is kint voltak, motorozott meg mászókázott, ebédelt, aztán lefekvéskor sirdogált egy kicsit utánam, de aztán megnyugodott és elaludt. Olyan kis ügyes!! Aztán mentünk érte Apával együtt, kint várakoztunk, és hozta ki Marcinak a gondozónő a kezében. Marcinak meg úgy földerült az arca, mikor meglátott minket az üvegajtón keresztül
Olyan édes volt.
Ők is matracon alszanak, világosban! Marcinál pedig mi is mindig elsötétítünk. Úgy megnézném őket ahogy alszanak!!
Nóri! Én is kíváncsi vagyok az új hajadra!
Ezek szerint nálunk most egyszerre folyik a beszoktatás! Illetve Lilcsinek másodjára a hosszú szünet után! Ugyanaz lehet a kaja a többi bölcsiben is, tegnap Marciéknak is paradicsompüré volt
Bár ő azt nem ette meg, csak a húst meg a krumplit.
Kicsit válogatós a lelkem.
Nekünk holnap lesz szülői!
Jamiee! Boldog hófordulót Réka babának! A Kaolin ott van a piaccal szemben, ahol a Rossmans meg valami horgászbolt. Ha mondod hogy üvegmatrica festéket szeretnél, segíteni fognak biztos.
Betti! Nagyon csini a kis királylány!
IVett! Nagyon aranyos Máté baba, milyen jó húsban van
Hajni! Szerintem is jobb lesz, ha augusztusban viszed Francit bölcsibe! Sokat számít, ha már idősebb, jobban megérti a dolgokat. Neked van hova visszamenned dolgozni?
Tündi! Nem semmi, Luca majdnem eltűnik a sok játékállat között
Mongi! Hát legkésőbb 7-kor ébresztem Marcit, én meg fél 7-körül fogok kelni. De lehet hogy korábban mert fél 8-ra már a bölcsiben kell lennünk hogy én beérhessek 8-ra. Nehéz lesz megszokni a koránkelést...
Szilbee! Nagyon klasszak ezek az üvegmatricák, honnan szedted a mintákat? Én is valami hasonlót szeretnék a fürdőszobai fehér csempére, ilyen összefüggő nagyobb képet!
Örülök, hogy Dávid baba ennyivel megússza a bárányhímlőt! Most már biztos hamar elmúlik neki.