Kata, én is sajnálom a talit (valószínű most láthatánalak benneteket utoljára egyben). Legközelebb már babakocsival jöttök.....nagyobb helyet kell találnunk. Nem baj jön a jóidő, majd teraszos helyre megyünk.
Márti
igen mi is mindig hasonlítgatjuk valamihez. Szed csak azt a gyógyít, biztos nem véletlenül írta fel a dokker. Én sajna nem tudok háton feküdni, mert valami akkor fáj belül. Viszont oldalt se mindegy hogyan mert akkor meg a bordám nyomja. Sztem amíg nincs fájdalmad vagy bármi panaszod, nyugodtan feküdj háton. Jó lett a táblid.
Alexa, akkor Martinka már mamának is szólít vagy csak úgy gyakorolgatja? Mi volt az első szava?
Szilvi, igenis értettem. Tegnap elég sokat viribültem és ma is már túl vagyok 1 literen.
Kérlek benneteket mindig b.szogassatok mert akkor biztos inni fogok. Köszike. Legbelül tudom hogy Ronira kell gondolnom, csak olyan nehéz ha már szinte hányok a folyadéktól. Remélem azért még május elött lesz másik tali
Nagyon szépek Titababa méretei is.
Chrissy, köszike
Megfordult Martin baba, juhi. Én minden fontos dolgot vezetek egy naptárba, ezeket is biztos beleírom majd. Tök jó visszanézni. Gartula mégyegyszer! És már 4 hónapos, .........hisz most születtet.
Ildi, látod látod már jön is haza apácska. Csak egyet kell aludnotok babócskáddal. Igérem inni fogok!
Judy
jól megvárat a kisasszony. A mérleg tényleg nem is olyan szörnyű
Volt már rá példa hogy ilyen programon indult be a szülés
Nati, bocsi tegnap neked nem is írtam. Nagyon szép a pocakod és a rucik is tündériek.
Andesz, köszönöm Neked is.
Vicuska????????
Bessy????????