Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy, az élet apró örömei. Mennyire lehet örülni egy-egy ilyen fordulásnak, igaz??? :lol: Gratulálok! Ügyes a kicsi fiad!!

Ildi, egyik felem sír, a másik nevet. Apa hazajön, gondolom, nagyon várod amár. A másik ( :cry: ) meg a tali miatt........

Szilvi, most már itt az ideje, hogy megtaláljátok álmaitok házát!!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szilvi, kapok én is egy gombolyagot??? :? :? :shock: :shock: Mártika lenyúlja ügyesen a laptetőt. Vastapsot neki!
Vendég

Márti,

Tudom, hogy lehet előjel, de még a nyákdugóm is megvan, és nem igen érzem ugy, hogy meg akarna mostanában születni. Sajnos. :cry: :cry: :cry:

Milyen kis precíz vagy, tök jó ez a tábli. :lol: :lol: :lol:

Ma farsangolni fogunk a fiukkal a suliban, majd csinálok képeket és teszek fel holnap. Nagyon tükön ültek már reggel is, de csak délután 1-től kezdődik. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti, nagyon jó a táblicseked. Ilyenkor sajnálom, hogy én nem csináltam ilyet. Pedig jó lenne látni, mikor, hogyan fejlődött....

Na Judy? Turki??

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!
Nati!
Kezdesz kerekedni!!! :lol:
Jók a ruhák! :D
Ani!
Nagyon-nagyot nőt a pocakod!!! :lol:
Judy!
Nagyon soktól hallottam,hogy szülés elött hasmenésük volt..... :lol:
Nagyon nagyon szorítok,hogy így legyen! :wink:
Kata!
Milyen szép lenne Valentin napon szülni!Nem?! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Márti
A Titababa-műsor már engem se zavar az alvásban. :) Dobozbambulás közben meg azon röhögök, hogy hullámzik a hasam tőle. :D
Majd küldök neked is egy gombolyagot. :lol:

Kata
Már én is azt várom, hogy bekopogjon a ránk váró házikó. :D
Nagyon-nagyon költözködnék már!!!
Vendég

Pénteki Titababa-méretek:
Buksi: 7,01 cm
Poci: 20,53 cm
Combocska-csont: 4,57 cm
Piciszíve: 167 (előtte nem győztem megtalálni az UHt, azért lett kicsit sok, Bácskai szerint jó... RLnél mindig 140 szokott lenni)
Vendég

Ja, és 827 g a kis(?) nyuszifül. :)
Vendég

Kata, én is most csináltam az elmúlt órában, a meglévő UH leleteim alapján! Te is tudsz! :roll: :) csak keresgélni kell hogy a hány plusz hányadik heted.

Judy, ezek a közös programok is beindítják a szülést :D

Szilvi a hashullámzás nagyon poén, azt mi is szeressük :D meg mikor bordán és medencecsonton vagyok rúgva egyazon másodpercben és kétfelé rándulok össze :lol: :lol: ezen apa nagyon jókat szokott nevetni....olyankor két ujjal demonstrálom őrajta, hogy milyen jó érzés (naggyon csikis...) és én röhögöm körbe. Elvagyunk. Amúgy már csúfoltak is, hogy megkérem a családom, tegyünk be valami jó filmet, az első 5 percben meg már elkezdem bámulni a hasam és nem hagyom abba az érdekes jeleneteknél sem :D
Vendég

Szilvi,

Húúúú...már majdnem 1 kg Titababa, hát ő sem lesz kis súlyú, ugy látom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

Bocsi, de nem sok kedvem van turkizni, mert ma még lesz egy pár rohanásom kórház után is.
Na meg már annyi cuccot kaptam, hogy zacsikban is áll, mert nem tudom hova tenni. Kellene még egy szekrény Barbikának. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Igen, azért én is reménykedek ám egy kicsit, remélem igazad lesz. :lol: :lol: :lol:
Tök szép ajándék lenne Valentin napra. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na megyek zuhanyozni, mert nem érek oda 10-re a kórházba. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Titababa pont akkora, mint Kisati volt 26 hetesen. :D "kilóra" is, ő 820 volt :D
Vendég

Chrissyy!
Gratula Martinka forgásához,ja és azért is gratula,mert tegnap volt 4 honapos! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, apukám Valentin-napon született :) Akkor ez még csak Bálint nap volt és hótt senkit nem érdekelt a Bálintotkon kívül :D
Vendég

Kata, hova mész turkizni? Szívesen elkísérlek ha gondolod, pénzem nincs és nem is akarok venni semmit, de úgy különösebb programom sincs...csak 4-től, a szülésfelkészítő.
Vendég

Márti, kb 10 perc múlva megyek a Gyár utcai turkiba, de csak kb negyed órára, mert utána Judyval nst-zünk!!

Kép

Kép

hoppá

Márti
A doboznézés vonalába beleesik a hasam, ki se tudnám hagyni a dörömbölést. :D
Apa öccsének a zenéjét nagyon utálja, majd kirúgta a házam oldalát. :) Ja, meg sztereóban ordibáltak a fülembe, no, azt se nagyon díjazta, de én se... :?

Judy
Engem is ezzel boldogított a doki, hogy nem lesz egy pöttömke.

Kata, Judy
NST után tessék jelentkezni. :)
Vendég

ja , jó akkor tárgytalan :) Jó NST-zést! Gyertek ám, bár lehet valamelyikőtöket már ottfogják :D
Szilvi, Atika szereti a dallamosabb rockzenét, még szerencse mivel én nem vagyok egy divatzene-követő... :roll: :lol: az üvöltözést-veszekedést ő se szeretni, de ritkán is teszem ki ilyetén ártalmaknak :)
Vendég

A mostani zenéktől az én hátamon is feláll az összes szőr. A veszekedést én se csípem, békés beszélgetésből lett az ordítozás. :? Persze, nem mi voltunk az "elkövetők", nekünk erre nincs időnk. :D
Még nem jöttem rá, hogy milyen zenét szeret, de úgyis rájövök. :)
Vendég

lecseréltem :D nem is tudom, miért csak most :shock: :lol:
Vendég

Tegnap kb 2 órát vacakoltam a DVDvel, úgy nézet ki, hogy sikerül összeszedni pár képet, erre ez a lüke gép csak nagy feketeséget mutat!!! :evil: :x Most mérges vagyok!!!!
Vendég

Halihó!

Fél percre nem nézek ide....... :D

Nagyon köszönöm mindenkinek a dícséreteket (annyira jól esett.....érzelgős lettem :) )

Mindjárt visszaolvasok.....azt jövök

madiani

Bejelentkeztem érsebészhez, 7000 HUF. :shock:
Vendég

Szilvi! Neten nézegetjük a házakat, aztán ha van cím, kimegyünk, és megnézzük. Ha nincs cím, akkor is elmegyünk, és érdeklődü nk a falubeliektől, persze visszük a kinyomtatott ház képét.
A bodajki háznál a tulajt is felkerestük már. De mivel apácska holnap hazajön, így pénteken bemegyünk az ingatlanirodába, és komolyra fordítjuk a dolgot.
Aztán jövök majd a hitellel kapcs.os kérdéseimmel.
Ja igen. Szépek a Titababa méretek.

Judy! Szerintem is nagyon szép lenne február 14 születési dátumnak. A 14 nekünk is sokat jelent. 14.-én ismerkedtünk meg, 14.-én kérte meg a kezem, az eljegyzésünk is 14.-én volt, és az esküvőnk is. Csak a hónapok meg az évek nem egyeztek. :)

Márti! Apukádnak nagyon boldog születésnapot előre is!!
Te honnan tudod ezeket a méreteket KisAtiról? Ennyiszer voltál Uh.-n?

Köszi lányok, hogy sajnáljátok, hogy nem tudok menni, mert ilyenkor érzem, hogy én is fontos vagyok, és hozzátok tartozom!! :P Jól esik.

Puszi!
n.k.ildi

Lányok! Holnap megyek fogdokihoz(magánba). Ha minden oké, csak ellenőrzi a fogakat, az mennyibe fog kerülni? Csak mert most megyek először magándokihoz. Félek ám. Bár lehet az egyik fogacskámba bele fog kötni, mert van a barázdában egy barna csík. Lehet be kell tömni. ÁÁÁÁÁÁ Meg se merem kérdezni, hogy az fáj-e és mennyibe kerül?!

Kismamáknak hányszor kell menni? 1szer vagy 2szer?

Szilvi! Minek mész érsebészhez? Lehet, hogy írtad, csak én olvastam figyelmetlenül? :x
n.k.ildi

Ildi aha, ennyiszer voltam... :oops: :lol:
Vendég

Kata, én is sajnálom a talit (valószínű most láthatánalak benneteket utoljára egyben). Legközelebb már babakocsival jöttök.....nagyobb helyet kell találnunk. Nem baj jön a jóidő, majd teraszos helyre megyünk.

Márti :) igen mi is mindig hasonlítgatjuk valamihez. Szed csak azt a gyógyít, biztos nem véletlenül írta fel a dokker. Én sajna nem tudok háton feküdni, mert valami akkor fáj belül. Viszont oldalt se mindegy hogyan mert akkor meg a bordám nyomja. Sztem amíg nincs fájdalmad vagy bármi panaszod, nyugodtan feküdj háton. Jó lett a táblid.

Alexa, akkor Martinka már mamának is szólít vagy csak úgy gyakorolgatja? Mi volt az első szava?

Szilvi, igenis értettem. Tegnap elég sokat viribültem és ma is már túl vagyok 1 literen. Kérlek benneteket mindig b.szogassatok mert akkor biztos inni fogok. Köszike. Legbelül tudom hogy Ronira kell gondolnom, csak olyan nehéz ha már szinte hányok a folyadéktól. Remélem azért még május elött lesz másik tali :) Nagyon szépek Titababa méretei is.

Chrissy, köszike :) Megfordult Martin baba, juhi. Én minden fontos dolgot vezetek egy naptárba, ezeket is biztos beleírom majd. Tök jó visszanézni. Gartula mégyegyszer! És már 4 hónapos, .........hisz most születtet.

Ildi, látod látod már jön is haza apácska. Csak egyet kell aludnotok babócskáddal. Igérem inni fogok! :)

Judy :) jól megvárat a kisasszony. A mérleg tényleg nem is olyan szörnyű :) Volt már rá példa hogy ilyen programon indult be a szülés :D

Nati, bocsi tegnap neked nem is írtam. Nagyon szép a pocakod és a rucik is tündériek.

Andesz, köszönöm Neked is. :)

Vicuska????????
Bessy????????

madiani

fogdokihoz ma megyek, eszembe se jutott magánba menni mivel nincs gond a fogaimmal és nem vagyok hajlandó fizetni, merthát elég sok...azt mondják. :? Elvileg ma egytől van rendelés itt az utcánk végén, hát majd beugrom :)

Szilvi, úgy nekem se sikerült képet kivágni. De Aninak küldtem egy programot amivel dvd-ből átrakod aviba és azt meg lejátssza a BS player, azzal meg lehet kivágni képeket. Kell?
Vendég

Ildi, az én fogdokim (magánba) nem kér semmi pénzt az ellenőrzésért. Viszont ha töm az kemény 7000 Ft. Nekem soha nem fáj! Neked se fog, ne izgulj!

madiani

Ani, igyá igyá igyá!!!! :D
Vendég

ja meg van új drukkom :)
Ildi, akkor ezek szerint az ellenőrzés ingyenes?! Hát akkor jó. :) Én még sosem voltam fogorvosnál, csak a sulival (még középiskolában, minden félévben) szóval nem vagyok képben...
Vendég

Ildi
Időm végülis lenne, de nem biztos, hogy túlzottam örülnének, ha hívatlanul beállítanék... :?
Ügyesek legyetek a háznézéssel! :)
Kár, hogy nem tudsz jönni. :( Sebaj, majd legközelebb. Vagy tartunk nálatok egy házavatót. :lol:
Lehet, hogy csak barázdabillegetést csinált a fogaddal, ha nem lyukas. (barázdabillegetés=barázdazárás) :D
Érsebészhez a visszereim miatt kell elmennem. :( Fogdokinál 1szer jártam, március fele kell mégegyszer visszanéznem.

Ani
Nálam mindig be van készítve a víz vagy valami egyéb folyadék. Otthon is vedelek, mint a gödény. :D
Jó lenne még május előtt is tali, de majd alakítjuk valakihez. ;) :D

Márti
Köszi! :) Lehet, hogy megkérem Anit, hogy tegye fel a youtube-ra, mert nálunk le van tiltva (éjszakásba túl sokat néztük :D ).
Holnap behozom a kinyomtatott képet és beszkennelem...
Vendég

Márti :) :) :)

Na azt nem írtam hogy minden magán fogdoki ingyé csinálja az ellenőrést. Az enyém tuti: Gyenes Szilárdnak hívják a Vértanú utca és a Zsolt utca kereszteződésébe rendel. Nagyon kedves fiatal doki, tudom ajánlani.

madiani

Csajszik! Igérem javítom a táblit. Remélem lesz ma időm rá. Tudjátok suli lesz, de nagyon igyekszem! Most nem tudom megcsinálni mert az otthoni gépen van. :(

Szilvi, szívesen felrakom.....de hogy jut el hozzám? A Márti által ajánlot progik nagyon jók én is próbálkoztam vele, de olyan szar a felvétel hogy nem tudtam eddig értelmes képet elcsípni.

madiani

Szilvi! Mi az a barázdazárás? hogy csinálja? És fáj?

Ani! Igyál!!
Köszi a nyugtatást! Holnap ilyenkor már túl leszek rajta.
n.k.ildi

Szilvi most akkor küldjem a programot? vagy ne? :)
Vendég

Én is szívessen elmennék a talira,ha nem lennénk ilyen betegek! :?
De majd gondolok rátok,és képeket kérünk mindenképp! :lol:
A következő talira menni akarok,akkor már az idŐ is jobb lesz(remélhetőleg) :roll: !
Szilvi!
Hogy hívják az érsebészt akihez mész?

KépKép
KépKép
andesz78

Ildi!
Nekünk Fundamentás hitelünk van,szerintem ez a legjobb,állami támogatott!
Ha érdekel,egy ismerősünk foglalkozik vele,ha kell,megadom a tel.számát!
Ők elintéznek mindent,neked csak a bankba kell menned aláírni,meg közjegyzőhöz!

KépKép
KépKép
andesz78

Ani
Holnap talizunk, nem? :D

Ildi
Nem fáj. Valamilyen fehér kencét tesz a fogra, ami UV fényre köt meg. Utána mehetsz is haza.

Márti
Ha Ani fel tudja tenni, akkor nem kell.

Andesz
Dr. Keresztury Gábor, a távírdában van a magánrendelése.
Nekünk is van fundamentánk, de nem akarunk rajtuk keresztül hitelt felvenni. Túl macerás. :?
Vendég

Elmegyek vizet vételezni. Elfogyott a joghurtom.....
Vendég

Jaaaa, tényleg.... Felejtek.....
Akkor megpróbálom anyósjelöltéktől feltaszigálni. Vagy megkérem a mellettem ülő kollégát, úgy van otthon netje. :D
Vendég

Garázdálkodtam..... megtaláltam Zsuzsó Katáját, szerintetek felrakjam? Nem akarok tolakodó lenni. Amúgy iwiw-en a férje képei közt megtaláljátok. :)

Zsuzsó, remélem nem baj. Ilyen gyönyörű kislánnyal dicsekedni kell!

madiani

Szilvi! Köszi!

Andi! Köszi, hitellel kapcs.-ban még semmit nem léptünk. Először az ingatlanoshoz megyünk, mégnézzünk szakértő szemmel a házat(viszünk magunkkal kőmüvest, ács-t)és utánna hitelezünk. Ha aktuális lesz, akkor elkérem a számot, köszönöm szépen!
n.k.ildi

Sziasztok!

Alexa
A már rég megígért képek az asztalos által készített bútortokról:
Étkező:
Kép
Konyha:
Kép
Kép
Háló:
Kép
Kép

Kép
tand

A hálószobai sajnos nem fért bele sehogyan sem! :?

Kép
tand

Andi
Nagyon szépek a bútorok! Ügyi ez az asztalos!
Vendég

Ildi!
Írtam privit!

KépKép
KépKép
andesz78

Tand :)
Látom a cumisüvegek már sorakoznak a konyhapulton. :)
Nagyon szép és ötletes lett a konyhabútorotok

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?