Új privát üzeneted érkezett!

Jajj, laptető! :shock: Nem elég terhes ez így is??? :twisted:

Kép
zmimi

sziasztok.
Tegnap én is mondtam a páromnak, hogy egyre többen tolatunk nemsoká, úgy örülök, mindenkinek, remélem a többiek is jönnek hamarosan a jó hírrel

Luca róka komát kijátszottam, rájöttem hogy a teljesen bubimentes szobahőmérsékletű víz teszi, hogy már jön is kifele, mindig egy korty vízre hánytam, napok óta nem mertem inni, mert elegem volt már, most fantát iszok, ez is furán megy le, de megnyugszom, be tudom venni a vitaminokat, bár mikor rájuk nézek öklendezek kicsit de lenyelem ....le én.
Ne agggódj a miatt hogy tegnap jobban voltál, nekem sem egyforma minden napom, ma reggel visszaaludtam és utána teljesen jól ébredtem, 2 napja nem kellett annyit piss, már aggódtam emiatt, de most hogy megint merek inni, mióta fölébredtem 20 percenként piss.
Kicsit sajnálom hogy 4 hét múlva kell visszamennem, de úgy gondoltam, ha majd úgy érzem hogy a tüneteim halványodnak, vagy bármi furát érzek, megkérem a dokim hogy nézzünk egy uh-t, utána olyan jó.
Magam előtt látom ahogy a piros mutatta a gyors pulzálását, majd meglátod megnyugszol, majd mostmár oda mersz nézni, ha csak azt nem mondja a doki bácsi, hogy egyik petezsákban 2 szívverést lát, na ez csak bíztatásnak szántam. :?

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Akkor dobok egy táblát. Aki nincs benne, plíz írja meg az adatokat, hiányzó adatokat, aki benne van, és azt is, amit rosszul írtam be, és javítani kell. Köszi.

Kép Kép Kép

tjuca

Nekem meg valamiért elszedte a gólyámat. :evil:

tjuca

Mimi,
jobbulást!

Juca,
de jó a tábla! Köszi! Én ma 14.cn.

KépKép
dreika

Az én vonalzóm is áll. Na mindegy pár napig várok, aztán váltok. :-(

tjuca

Juca: Én nem vagyok benne. beteszel???
Kislányom szabina Született: 2005-12-20. Ciklus hossz: Változó de 32-34. ma vagyok a 16. ciklusnapon.
Előre is köszönöm Juca:)

Kép
csucsu05

Juca,
Te is már 16 hetes vagy lassan ... :shock:

KépKép
dreika

Köszi. Könyveltem. :lol:

tjuca

Csucsu!

Itt önző módon a Te születésnapod kellene, év nélkül. :twisted:

tjuca

Ja és gyerkőkről ha küldötök képet szívesen beteszem. :wink:

tjuca

Juca!!!!
Nagyon szépen köszönjük!!!! :lol:
Vendég

Juca: Október 18.
Köszönöm szépen ha teszel a tábliba.

Kép
csucsu05

Juca!

Aztaaa, még én is benne vagyok! :shock: Jól esik! :wink: Cn-t nem tom, de ott van a vonalzóm alatt! :oops: Következő ciklus clostis, ha esetleg ez fontosnak számít! :roll:

Zsuzsu!

Hatalmas gratula Tirzushoz! :wink:
Vendég

Dreika,szerintem szedhetsz kettőt.
Ha megyek a dokihoz hétfőn, én is inkább tablettában fogom kérni.Az szimpibb...
Sugi, nekem meg a jéghideg buborékos szóda jött be! :lol:
Vendég

Juca: Küldtem a Szabinámról képet az email cimedre. Köszi. Puszi

Kép
csucsu05

Juca:én is szeretnék táblatag lenni,de sajnos nem tudom hogy hány naposak lesznek a ciklusaim a műtét után.ezelőtt 28 naposak voltak.egyébként én jún.30-án születtem,ma vagyok a 36.cn.

Köszönöm ha beteszel :)

KépKép
lyndee

Csucsu!

Megkaptam, benne van.

Gröni!

Jövő hónapban juttasd majd eszembe, addig még annyi minden történhet! :lol:

Lyndee!

Akkor Ti még a türelmesen várakozókhoz kerültök, és akkor a köv. hónaptól a középmezőnybe, hiszen a mensire várakozós hónap még nem olyan igazi. :roll: Nagyon drukkolok, hogy mielőbb megjöjjön.

tjuca

Juca!

Akkor írom az aktuálist! Anovus hónapom van! :lol:

Lyndee!

Meddig vársz? Ez mondjuk még belefér, de szerintem lassan elkéne menned dokihoz! Nekem 3 vetélésből egyszer, a 8 hetesnél jött meg elég sokára, onnantól össze is kuszálódott a ciklusom! A két középidős vetélésnél szépen beállt műtét után 27 napra. Szerintem nem szabad sokat várni... :roll:
Vendég

köszönöm Juca! :D majd lehet küldök képet is!

KépKép
lyndee

Grönland:6 hetet gondoltam,ha addig nem jönne meg megyek a dokihoz.kicsit már engem is bosszant de a 6 hetet megvárom.
Kicsit fájdogál a hasam és tegnap egy kicsit este barnáztam is,már azt hittem ma reggelre jön piri,de nem.Viszont a héten már jó lenne.
Egyébként nekem is 8 hetes volt a vetélésem :cry:

KépKép
lyndee

Lányok!

Teljesen tárgytalan amit fentebb írtam,mert megjött!!!!! :D :D :D

Ahogy hazaértünk a boltból éreztem hogy nagyon fáj a hasam,és nini....jött is piri.
Boldog vagyok,hiszen kezdődhet a babaproject! :D

Megyek is egy új vonalzót csinálni :lol:

KépKép
lyndee

tjuca:én is szerepelnék a táblázatba:
kisfiam Máté:2006.február.23-án született.
ciklusaim 29-30 naposak voltak a vetélés előtt.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én június 26-án születtem

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee!

Jól ráijesztettem, mi? 8) Na végre.....
Vendég

grönland kire ijesztettél rá?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Éljen a babaprojekt:) :lol: :lol: :lol:

Kép
csucsu05

Gröni!Máskor is megijeszhetsz :lol: Most nagyon jókor jött!

KépKép
lyndee

szia csucsu...végre valaki :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska,most már csak Te jössz!
Vagy kérd meg grönit jól ijesszen meg és neked is megjön :wink:

Csodálatos érzés ennyi várakozás után! 8)

KépKép
lyndee

Nita : Valóban lassan megjön ne izgulj.

Lyndee: Látom már van új vonalzód is :)

Kép
csucsu05

Csucsu:Hogy álltok a házzal?Azért remélem nem felejtettétek el Szabinának a kistesót! :wink:

KépKép
lyndee

lyndee jó neked,hogy megjött :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Erika!
:lol: :lol: :lol: örömkönnyeket akarok mielőbb Nálad is!!!!!! :D

Luca!
öRÜLÖK, H JÓL VAGY!!!!!!
Köszi a kérdést, semmi komolyabb tünet. Érzem a hasam, petefészkem, de semmi komoly. A hónaljam picit fájdogál, de már éppen csak érzem. Néha elálmosodok, de az sem okoz rossz közérzetet. Ábival érzékeny voltam a szagokra, most ez nincs. Lehet, h még nagyon korai lenne bármilyen tünet.
Ti a vértesztet csináltatjátok meg a down szűrésre vagy a hasbaszúrásos vizsgálatot?? Bence félt a hasbaszuritól és én sem szeretném. A vérttesztről meg azt mondja valaki, h az nem nézi a kromoszóma eltérést......tanácstalan vagyok!!!!!! MONTI!!!!!??????

Mimi!
Jobbulást!!! a fene vinné el a náthát!!!!!! :evil: :evil:
Nálunk a sok együttlét megszokott, csak a fáradtság szab határt.... :oops:

Juca!

KÖSZI A TÁBLÁT!!!!!!!!!!! :D Nálunk a tesó korát majd az Uh után beírjuk, akkor pontosítom a vonalzómat is.

Gröni!
Köszi! A próféta szoljon belőled!!!!! :D

Lyndee!
Örülök, h megjött,. Néha a piri is megnyugtató tud lenni. :)

7 végére ágyneműcserét terveztem, erre tegnap este Ábel telehányta az ágyunkat. Olyan szinten, h szárítani kell a párnákat :evil: Bence töredelmesen bevalotta, h szaloncukrot ettek!!! majd megitta a gyerkőc az esti tejcsit és azonnal sugárban visszajött... Ijesztő volt, de szerencsére nyugottan alszik. Igaz nem mertük a szobájában altatni, jobb, ha velünk van. Életében másodszor van rosszul, de minket jobban megvisel, mint Őt......

Mindenkinek szép napot!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu!

Én csak a vérvételes tesztet csináltattam meg. Egy napon csinálták a 12. heti uh-val. Valóban nem mutatja ki konkrétan, ha van valamilyen kromoszóma rendellenesség, csak az arra mutató jeleket nézi és arányában mondja meg, hogy mekkora az esély a rendellenességre. A vérből 4 marker jelenlétét nézik, amik akkor szaporodnak fel, ha van rendellenesség, illetve betáplálják a baba paramétereit, csontok hosszúsága, tarkóredő, orrcsont, stb, az anya életkorát, testsúlyát és ebből számolnak egy arányszámot. Nálam 1:5200 arány jött ki, ami nagyon kicsinek mondható. Utána jött az AFP, meg a 19. heti uh, ahol megint minden rendben volt, így én végülis lemondtam az amniocentézisről. Ha bárhol eltérés lett volna, gondolkodás nélkül megcsináltatom.

Tudom, hogy bármi megtörténhet. Az amnio kimutatja a kromoszóma rendellensségeket, de a fejlődési rendellenességeket nem. Az uh kimutat nagyon sok fejlődési rendellenességet, főleg az üreges szervekét (szív, vese, gyomor, stb) csontokét, az agyban lévőket, de sok mindent az sem. Például semmi nem mutatja meg, hogy autista lesz vagy sem, hogy lát-e, hall-e, érett-e a tüdeje, van-e enzimhiánya és ha minden rendben, még akkor is ott vannak a szülés közben keletkező sérülések, oxigén hiány stb. Nem rémítgetni akarok senkit, legfőkép magamat nem, de tudjuk, hogy emberré válni és megszületni nem egy életbiztosítás. Sőt!!

Úgy érzem, hogy ésszerű határokon belül én mindent megtettem, hogy kiderítsük, hogy minden rendben van-e. Ha mégis beteg babám születne, akkor azt elfogadom, akkor ezt mérte rám a sors, ez az életutam, ez a karmám, Isten ezt a feladatot szánta nekem.( Mindenki hitének és vérmérsékletének megfelelően válasszon! :lol: ) De nem szoktam túl sokat gondolkodni ezen. Mert egészséges lesz! :lol: Olyan huncut, akaratos és hisztis, mint, az apja és olyan okos és szép, mint az anyja. :lol: :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Lyndee: nem nem felejtettük el a kistesót a Szabinának. De ha netán mégis elfelejtenénk akkor majd az OTP emlékeztet minket a szocpol miatt :) :) :)

Kép
csucsu05

Én meg fogom csináltatni a hasbaszúrósat is.
Azt mondta a védőnőm, hogy a 4 markeres is azt hozná ki, hogy érdemes lenne, a korom miatt.
Vendég

Sziasztok!

Luca,
Végül 2x1-et kezdtem el szedni. Követem a már kitaposott utat … :D

Lyndee,
Éljen az utolsó piri! :wink: Nekem műtét után 35 napra jött meg.

Zsuzsu,
Én majd az Istenhegyire szeretnék elmenni a vértesztet megcsináltatni. Ott volt már valaki?
Ábel hogy van?

KépKép
dreika

Biztos nagyon fájhat a hasbaszúrós vizsgálat,de azt hiszem én is megcsináltatnám ha arról lenne szó.

Jövőhéten már ugy néz ki mehetek dolgozni,már előre rettegek :x

KépKép
lyndee

Sugi, hogy vagy??????
Vendég

Dreika:Nekem is 35-36-attól függ honnan számolom :)

KépKép
lyndee

Lyndee, nem biztos az, hogy fáj...fene sem tudja.Talán ezt is embere válogatja.Csak kibírom...
Én a fájdalomtól nem félek, az majd elmúlik, csak attól az 1 % vetéléstől.
Vendég

Biztosan nem lesz semmi baj,majd ha odakerülsz! :wink:

Kicsit fájdogál a hasam,pedig mára nagytakarítást terveztem,mert már jöv.héten dolgozom.Meg a hétvégén vendégeket várok...de most ugy érzem hogy nincs energiám... :oops:

Ma van Valenit nap!Mindenki puszilgassa meg azt akit a legjobban szeret! :wink:

KépKép
lyndee

lyndee:nekem is megjött mareggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok.

Luca jól vagyok köszi, de tegnap elkiabáltam hogy jobban vagyok, mert du. hánytam mint a lakodalmas kutya, este is úgy aludtam el, hogy csak az egyik oldalamon nem gyötört annyira, ma reggel ugyanúgy ébredtem, de nem baj, mert picurkám így jelzi, hogy jól van, ha majd érzek egy két oldalba rúgást akkor majd máshogy jelez.
te hogy vagy, még mindig jól?

a vizsgálatokról, én rögtön mondtam a dokinak, ha bármilyen eltérés észrevehető, akkor mindenképpen alávetem magam az amniónak, de ha addig minden értékem rendben, akkor csak a fizetős vérvételt csinálom a géndiagnosztikai intézetben, ott mellette van 4D uh mindent tökéletesen meg tudnak nézni.
95 % kos biztonságú, a z 5% téves +eredmény, na akkor viszont amnió.
Olyan viszont nincs hogy vérvételből ne szűrnék ki hogy baj van.
Régóta nézem az interneten, hiába nem szúratom meg magam ennyi vetélés után.

Kép

Kép
napsugár035

nitácska:ez nagyszerűűűű! :D :D :D
szóval csak engem vártál,Te kis huncut :lol:

KépKép
lyndee

lyndee:igen ugy néz ki téged vártalak. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagy hurrá, az újra mensiző lányoknak!!!

Monti, teljesen igazad van a születés/élet/egészség dologban...biztosak nem lehetünk.

Luca, azt mondják az okosok, h nem okoz fájdalmat a hasbaszuri. Hol fogod csináltatni? Olyan helyen kellene, ahol dömpingben csinálják, és nagy a gyakorlatuk.

Zsuzsu, hányás... na, h vmit nem bírok, akkor az ez... :?
Legszívesebben elbújnék olyankor, és jöjjön vki, aki feltakarítja... brrrr... :evil:

Kép
zmimi

Az ember hogy tud örülni ilyenkor ha megjön.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Kép
Kép Kép

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?