Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, megjöttünk! Hát, nagyon szégyenlős babánk van. Jó fej volt a doki, nem adta fel. Bökdöste, oldalamra fektetett, csokit etetett velem. Azt mondta nagyon nyugis. Ja és mikor végre felénk nézet volna a lábacskáit keresztberakt. De volt egy gyenge pillanata! És megmutatta, hogy ő egy gyönyörű kislány!
magdolnam

Vidokata! A tábliba beííhatom a Dóra nevet? Gratulálok a jó eredményekhez!

Mi is sétáltunk egy nagyot. De ahányszor elmegyek gyalog, annyiszor fogadom meg, hogy többet ilyen nem lesz. Hazafelé már mindig minden bajom van.
CSak az a baj, hogy három napja Roli nem akar délben aludni. Képes két órát is eltölteni a kiságyban úgy, hogy nem alszik el. Ilyenkor elvittem babakocsival sétálni, abban persze elalszik. Úgy látszik visszafele fejlődünk.
Még az a jó hogy éjszaka alszik!

Kép
szly27

Magdi! Gratulálok!

Kép
szly27

Kislányt szerettetek volna? Akkor Liza lesz?

Kép
szly27

Magdi, gratulálok a kislányhoz! De gondolom azért még legközelebb mégegyszer megnézitek, hogy biztos ami biztos legyen! :wink:

KépKép
hene

Magdolnam: hát gratulálok a kicsilányhoz! :)
Szly27: köszi ha felrakod!! Egyébként mi az a minden bajod ami szokott hazafelé jelentkezni? Mert ha sokat megyek nekem is húz alul hasam meg hasonlók.
Vendég

Kép

Kép
szly27

hát igen, olyan nehéz lesz a hasam, megfájdul a derekam. Van amikor beszorula levegő és szúr az oldalam. Meg alapból nem érzem a hasam, de olyankor nehéz lesz vagy nem is tudom hogy elmondani. Sose voltam egy nagy gyalogló. De azért tunya sem voltam, iskolában versenyszerűen atletizáltam, meg fősulin is sportoltam, csak gyalogolni nem tudok.

Kép
szly27

na és mégis elfelejtettem beírni a nevet! :oops:

Kép
szly27

Beírtam, elmentettem, a legközelebbibe benne lesz.

Kép
szly27

köszi!
Már kénytelen lánynak lenni, mert megvettük a fülbevalót :oops: Úgy örülök, hogy teljesült a vágyam
magdolnam

Magdolnam! Tök aranyosan írtad le, hogy sikerült belesni a lába közé. Egyébként gratulálok!
Sly! Nekem is van, hogy a menéstől elnehezedik a hasam. De én le szoktam lassítani, akkor egy kicsit jobb.

Tényleg! Mia hol van? Nem jön..Na meg persze mások is vannak, aki lemaradtak.

Hívtak minket mentős bálba. Sose megyünk, már nincs pofánk ezt is lemondani. De fogalmam sincs mit vegyek fel. Most e miatt vehetek valami bli ruhát. Na azé annyira nem akarok kiöltözni, estélyi nem kell, de akkor sincs. Na majd megoldom.

Nézek vacsinak valót. Sztem rántottát eszünk.

sz.andi

Sziasztok Kismamik!

Nálunk is mindent rendben találtak a Genetikán és úgy néz ki, hogy KISFIÚ lesz úgyhogy ha lehet kérek szépen egy kékre színezést!

A kismami torna nagyon jó úgyhogy bárkinek nagyon szívesen ajánlom!

További szép estét Nektek!

Üdv
Vendég

Egyenlítettem!!! :D :D :D
Vendég

:lol: akkor a következő kismamink aki megy uhra lánya lesz!
magdolnam

Sziasztok Csajok!

Már rég nem írtam, sajna nem sok időm volt mostanában babanetezni :cry:
De azért elújságolnám! Ma voltunk 18 hetes, genetikai uh-n, minden rendben volt és hát úgy tűnik kis fütyisünk lesz nekünk is :lol:
Ennyit az "anyai megérzéseimről", miszerint is meg voltam győződve, h. kislány lesz... :roll: Azért nagyon örülök neki!! :D
Nevet még nem tudok írni hozzá, kissé képlékeny még, mert a férjem szeretné, ha az ő nevét kapná. Én meg próbálom lebeszélni :( Na, de majd kiderül, lehet, h. végül nekem kell majd engednem ebben a kérdésben... :? Hát ez van.
sipiné

Gratula a fütyishez!
magdolnam

De jó! Lassan mindenki megtudja, hogy nilyen nemű a babikája! :D

Párom ma először kérdezett rá, hogy mikor kezdjünk el vásárolni a babának cuccokat. Nem igazán tudtam rá választ adni. Hát benéztünk a Kikába. Volt ott egy "Baba-szett", amihez egy kiságy, egy pelenkázó és egy viszonylag nagy szekrény tartozik. Majdnem 80ezer, de szerintem megéri. Bár ez volt az első hely, ahol körülnéztünk. Az is igaz, hogy a pelenkázóhoz nem ragaszkodom, és megörökölnék egy kiságyat, amiben már 3 unokaöcsém is felnőtt :roll: , de valami szekrényt akkor is kéne venni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kép

Kép
szly27

Sziasztok!

Gratula mindenkinek, én már olyan fáradt vagyok, hogy mire eljutok oda, hogy írjak, elfelejtem, hogy kinek mit szeretnék.
Tehát gratula mindenkinek aki mostanában tudta, hogy kisfiú vagy kislány lesz!!

Holnap megyünk a genetikai UH-ra, remélem ott is azt mondják, hogy minden oké. Állítólag három napi hideg élelmet kell vinni, annyit kell várni!!

Jó éjt mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2011.11.06 08:59-kor.

Kép
Kép
patr

Patr: Hová mész genetikára? Nekem pl. egyáltalán nem is kellett várnom. Amúgy drukk holnapra!

Gratula a többeknek is a kukisokhoz és puncisokhoz!
Vendég

Patr.! Jánosba mész?
Én is rettegtem tőle,1 1/2 óra alatt végeztem pedig nem voltak kevesen!
Sok sikert!
Holnap jövök,de mostmár nagyon kivan a bundám csak erre muszály volt reagálnom!

Jó éjt

Kép

Kép
ibm

Hali!

Mi is megjöttünk az uh-ról, csak kicsit elhúzódott a szülinapi zsúrom :roll: .
Szóval a manómmal minden rendben, átnézte töviről hegyire, hogy mondtam, hogy kicsit magasabb volt az AFP-m. Azt mondta, rajzolni sem lehetne szebbet :D . Végig virgonckodott, aztán mikor az intim részhez értünk, szégyenlősen négyrét hajtotta magát :lol: , de szerinte is inkább kislány.

De ami a legérdekesebb, hogy a lepényem a mellső falon, jó helyen van :shock: :D . Meg sem közelíti a méhszájat!!! Akkor nagyon elnézhették ezt a múltkor, mert azért ennyit nem igen mozdulhatott egy hét alatt. Bár az igaz, hogy az oldalam már fájt a sok fekvéstől :roll: .
Szóval ez volt a legszebb szülinapi ajándékom 8) .
Mindenesetre holnaptól vége a szobafogságnak :lol: .

Gratula a többieknek is a jó hírekért.

Jó pihit, gondolom azaz remélem már megvan :wink:
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Patr!

Ha az 1-es SOTE-ra mész akkor vigyél magaddal enni inni valót mert Én is ott voltam és sokat kellett várni (2óra)! A nővérkék és a doki is Nagyon Kedvesek!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :D :D :D

Csajok! Köszönöm Mindenkinek a Gratulációkat!

Szép napot Nektek!
Vendég

Sziasztok :) !

Csilla
Nagyon örülök, hogy a méhszájadhoz képest jó helyen van a lepényed, s reméljük a kislányzka tényleg leányka :lol: .
A szobafogság elmúlt de a pihenés ne szakadjon meg 100%-ig csak óvatosan csinálgass mindent

Szly27
Bekuncsoroghatom magunkat a táblázatotokba :oops: ?
28 éves vagyok, Erdőkertesen lakok, Istvánba fogok szülni, júli 14-re mondják a szülés várható időpontját,van tesónk 1 fiú 1 lány,most kisfiút várok és a neve Dávid Kornél és most 18.hét +2 naposak vagyunk

Nagyon örülnék neki :wink: köszönöm :)
tappancs28

Sziasztok!

Vidokata, Magdolnam, gratula a punisokhoz!!!! :lol:
Babuli, gratula a kis kukishoz!!!
Sipiné, üdv újra itt!!! Gyere gyakrabban!!! Gratula a fütyishez és a jó eredményekhez!!!
Csilla, szuper hírek!!! :lol: "Rajzolni sem lehetne szebbet." Ez tök jó!!!! :D
Patr, drukk holnapra!
Tegnap voltam először kismama tornán. Tök jó volt! Minden porcikánkat megmozgattuk. :)

Kép
sziszka82

Sziasztok,
pár napja nem voltam itt, erre most már egy fél órája csak visszaolvasok. :D

néhány válasz, ami fejből megy:

Kolcsek: ez a 21/28/35 nálam nem jön be, ez alapján lányt kellene várnunk, de fiú lesz. :)

Titanilla: a visszabújós sztoriról az jutott eszembe, hogy amikor nemrég nálunk voltak a barátaink, mi történt. van egy lassan 3 éves kisfiuk, akit imádok, és mondta neki az anyuka hogy van egy kisbaba a pocakomban. és hogy amikor ő nagyon pici volt, akkor az ő pocakjában volt, és aztán kivette a doktorbácsi, így született meg. aztán a kissrác elkezdte simogatni a pocimat, hogy akkor a mi babánkat mikor veszi ki a doktorbácsi, mert úgy szeretne vele játszani. azt hittem megzabálom, mondtuk neki hogy majd nyáron. kérdezte, hogy és most mit csinál a pocakomban? mondtuk hogy alszik, mert így tud jól megnőni. erre gondolkozik-gondolkozik, és megérdezi: és ki tette bele? :D

hízás: én +7 kg-nál tartok, de 3 hete egy deka sem jött fel. rájöttem, hogy ha csak esténként is egy kicsit odafigyelek, akkor nem jön fel (annyi). igaz, minden reggel egy 20 perces tornával indítom a napot, és délután pedig gyalog megyek itt a városban erre-arra, legalább egy fél órát. kitűztem célnak, hogy nem hízhatok többet 14 kilónál!!!

mia_snow

köszi a gratukat :wink:
Csilla, de örülök a jó híreknek!

Tegnap én is kaptam + 1 jó hírt. Hvott a főnököm, hogy kapok egy céges mobilt, tök ingyen és egy fillérembe se kerül :D
magdolnam

Sziasztok!

Csillala! Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptál! Akkor biztos elnéztek valamit. Akár meg is óvhattak volna ettől az idegeskedéstől!!

Tappancs! Persze, hogy beírlak a tábliba!

Patr.! Drukk. az Uhra!

Végre Roli reggelizett rendesen! Most már remélem történik valami. GYógyuljon meg, de már azt sem bánom, ha rendesen kijön rajta a betegség, csak mozdulna már valamerre!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

2-vel lemaradtak a lányok! Hajrá kiscsajszik!

Kép
szly27

CSillala: Nagyon klassz!! Örülünk neki. Én tudom milyen nehéz feküdni mert az előző terhességnél mielött elment volna vagy 4 hetet kellett, meg most az elején a doki szerint hátra hajló méhem volt és hogy nehogy beszoruljon a kkismedencébe hason kelllett feküdni jó sokáig (14-15. hétig) Egy idő után csak a szoptatós párnán ment! :)

Tappancs: de jó te is az Istvánban fogsz szülni!! Lehet, hogy találkozunk! :D A dokidat, hogy hívják? Eddig is odajártál? Milyen ott szülni? Jártál olyan szüléselőkészítő tanfolyamra? Hogyan kell oda jelentkezni és mennyibe kerül?

Bocsi kicsit sokat kérdeztem! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek gratula a kisfiúkhoz,kislányokhoz!

Csillala! Nagyon örülök,hogy így alakult,de azért csak óvatossan!
Te mit keresel hajnal 1-kor a gép előtt??????? :D
Nem tudsz aludni?

Mia! Én is már +8 kg-nál tartok és mostanában rámjött,hogy hajnalban és késő este is ennem kell!
Én is megpróbálom valahogy tartani,mert azért durva lenne 20 kg-ót hízni!
Minden elismerésem a tornáért,én nem bírnám,de mondjuk nem is merném!
Viszont hétvége óta ,meghát ha jön a jó idő mindig megyek sétálni,amennyit csak lehet!

Nekem van gerincproblémám,ma fogok írni az egyik volt kollegámnak ,hogy mire számíthatok szülésnél?
Remélem csupa jót mond majd!

Kép

Kép
ibm

.Vidokta
Én most váltottam a Mávba tartoztam és nemtudok semmit a szülészetről sjna :oops: ,viszont szombaton megyek szülésznőhöz lés akkor megkuksizom a szülőszobákat...az én dokim külsős főorvos dr. Hamvas Ferenc nagyon jó fej és oglalkozik természetgyógyászattal és homeopátiával is :) .
A szülésznő akivel dolgozik nagyon jó fej a neve: Józsa Andrea
Emlékszel a dr. Bubóra? Olyan a természete meg megjelenése mint Ursulának egy tüneményes jelenség s jó szakember :) . Ha nincs szülésznőd Őt bátran ajánlom de szombati nap után többet tudok mondani.
Kata te kihez jársz?

Szly27
Köszönöm kedves vagy :wink:

Sajnos most mennem kell majd csak este tudok vissza nézni, addig is mindenkinek szép napot, aki gyengélkedik annak jobbulást!
tappancs28

Sziasztok!

Megjöttem.
Hát, mégegy ilyen bunkó faragatlan védőnőt, mint akihez ma volt szerencsém, még nem láttam!

Kifogtam a dokimnál egy sztk tanácsadást, és a nőci, aki a kismamikkal volt....
Hát nem tűrné a nyomdafestéket, amit tudnék írni róla!
Én voltam a második, gondoltam hamar végzek, nem telefonálgatok neki, hogy itt vagyok.
Igen ám, csak védőnéni elkezte a súlyméréseket a saját kismiival.
közben figyelmeztettek, hogy mostantól a kismamáknak is kötelező a TAJ-szám ellenőrzés, úgyhogy odamentem.
Mire visszaértem, ülőhely 0.
De én nem tudok állni!
Olyankor jönnek elő azok a kellemetlen érzések, hogy szúr hüvelytájékon, meg feszül a hasam, meg a derekam is fáj.
Kiszólt, név szerint hívogatta be őket.
Szóltam neki, hogy itt állok az ajtóban több, mint egy órája, kérem, hogy had menjek be, erre azt felelte, hogy sajnálja, de ők egy hónapban csak egyszer jöhetnek. :roll:
Csak annyit mondtam neki rá, hogy szeretnék én is egy hónapban egyszer jönni.
Meghallotta a doki, és jól leteremtette.
mondta neki, hogy ennek a kismamának feküdnie kellene, és nem itt szobrozni órákat!

Na, mindegy, itthon vagyok.
Megnézte a méhszájat, szerencsére nem nyílt tovább.
Egyelőre.
azt mondta, ha nem akarok hónapokig kórházban lenni, akkor pihenjek.
Kaptam a folyásra is gyógyszert, vmilyen kúpot.
Még nem váltottam ki, mert ott már nem lett volna erőm sorban állni.
Most még, ha tetszik, ha nem el kell mennem a könyvelőhöz, aztán szerintem mára ennyi.
PIHI PIHI ebben a sorrendben.
Vendég

Maria!

Sajnálom,hogy ilyen bunkó volt!
Vigyázz magadra és pihenj nagyon sokat!
Azért jelentkezz néha,hogy minden rendben!

Kép

Kép
ibm

Szaisztok lányok!

Jó sok minden történt itt utóbbi pár napban táblázat szinesedésileg, gratula minden kukishoz és punishoz, akiknek meg hülye AFP miatt kellett még pluszban izgulni, azoknak meg aztán főleg nagy nagy gratula!

Csillala, tök jó hír, de ezt ennyire elnézni, azért durva. Remélem, következő UH-n már az én méhlepényem is jó helyen lesz.

T.Maria, akkor tessék pihenni, főleg, hogy ilyen szorgalmas, segítőkész kis családod van és lehet rájuk számítani!

Hízásügyileg én bedurvultam, első 3 hónap korrekt volt, egy kilónyit se híztam, de azóta!! Naponta állok mérlegre és naponta nő szinte, úgyh elkezdtem figyelni, mert nekem alapból van némi túlsúlyom, nem akarnám túlzásba vinni.

Kismamajógán v hastáncon nem volt vki, az érdekelne, bár nem tudom én is merném-e.
Sipiné, pont ma akartalak hiányolni!

Kép
teó

Sziasztok Kismamik!

Látom zajlik az élet, rendesen!
Mária, sajnálom,h.ilyen rossz tapasztalatod volt a védőnővel. Pihenjél sokat!
Örülök, h. hiányoltatok :wink: :D

Hízás témához: én ma mértem magam, kereken 5 kilót mutatott a mérleg :? De igaz, ami igaz, tegnap nagyon bevacsiztunk, úgyhogy reménykedem,h. azért kicsit kevesebb lesz az 1-2 nap múlva :wink:
Sajna rajtam is volt alapból némi túlsúly, ezért szeretnék vigyázni a túlzott hízással. Bár a védőnő szerint eddig nem híztam sokat... Jövő héten vele is találkoznom kell....

Képzeljétek, tegnap egy volt kolleganőnk behozta a pici lányát (7hónapos), annyira éééééédi volt és olyan jó baba! Egy hangja nem volt! azt hittem, megzabálom... :lol:

Pesti Kismamik! Tudnátok segíteni abban, h. szeretnék kismama-tornára járni, de én 4-ig dolgozom. Utána kellene... A klinikán, ahova járok, állítólag van, de nem érek oda, mert az 4 előtt kezdődik. Köszike előre is :)
sipiné

Sipiné!

Konkrétan nem tudok mondani neked tornát, de van már olyan, h terhestorna.lap.hu, elég sok minden van ott, hátha találsz vmi alkalmasat!

Kép
teó

Sziasztok!

Megjöttünk a genetikai Uh-ról, minden a legnagyobb rendben. Köszönöm mindenkinek a drukkot!
Képzeljétek a párom ismeri a dokit, együtt kosaraznak hétfőnként!! :D (mármint aki csinálta az Uh-t)

Ami, a Jánosban voltam, köszi, reggel még olvastalak, de írni már nem volt időm. Én is kb. másfél óra alatt végeztem.

Még most is fiú volt :D , gondolom már az is marad :D

Maria, tényleg vigyázz magadra, pihenj sokat.
Állni egyébként én sem tudok, a suliban, ha jó az idő, akkor szoktunk kinn lenni egy órát is az udvaron, ebben a hidegben leülni ugye nem tudok, de állni sem!! Alig várom, hogy jó idő legyen.

Megyek dolgozni, mindenki vigyázzon magára!

Kép
Kép
patr

Patr.!

Gratula! Nagyon örülök,hogy minden oké a kispasival!

Kép

Kép
ibm

patr, örülök hogy minden oks. ki csinálta az uh-t? :)

mia_snow

Sziasztok!

Patr: tök jó, hogy nálatok is minden rendben!

Marcsi: ne idegeskedj! Nem lehet másik védőnőt választani? Nálunk volt kb. három és én választottam!

Tappancs: Szülésznőm még nincsen. Hány hetesen érdemes vele először találkozni? Azért lehet rákérdezek én is a dokimnál, hogy ő kit ajánl, mert az fontos, hogy tudjanak együtt dolgozni! Ha senkit akkkor én is jelentkezem!

Nem tudok képet feltölteni, mindig azt írja hiba történt. Szerintetek miért?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 21:55-kor.
Vendég

Patr.! Örülök, hogy minden ok!

Vidokata! Nem lehet hogy túl nagy a kép, amit fel akarsz rakni? Max. 600X600-as fér el.

Most néztem meg videón a Nagy fogyást. Nem semmi amit lefogytak. 90 kiló. Én már minuszban lennék. Mi most inkább hízunk, de sebaj!

Marcsi! Még szerencse, hogy az orvosod észrevette, hogy ott vagy. Én sem tudok ácsorogni, legalább valamihez oda kell dőlnöm, ha nem tudok leülni.

Kép
szly27

Kata, valószínű, hogy nem jpeg formátumú. Tegnap nekem is ez volta baj. Nevezd át.
magdolnam

Vidokata
Én két hete dumcsiztam meg vele a szombati időpontot mert Ő szereti meg a doki is ha idejében jóelőre van kapcsolat a szülésznő és kismama között.Megmondom őszintén 1-ső gyerkőcnél tuti jó tud lenni de így a harmadikkal sok újat mondani nemfog szerintem de megnyugtató a gondolkodásuk :)
tappancs28

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a fiúcskákhoz és a lánykákhoz! :D

Mária!
Sajnálom, hogy ilyen bunkó volt a védőnő. Én még ilyennel nem találkoztam! Ő volt már terhes? Pihenj sokat! Nehogygond legyen!

Csilla!
Örülök, hogy jó helyen van a lepény. Jó lett volna, ha elsőre se nézik el. Azért vigyázz magadra te is!

Teó!
Én jártam kismama jógára, és nagyon szerettem. Elég pörgős munkám volt, és kifejezetten kikapcsolt. Légzéseket és koncentrációt tanultunk a szüléshez. Szerintem próbáld ki. Tényleg kellemes, és feltölt energiával.

Szedem a magnéziumot, de a jobb oldalam még mindig fáj. Azt hiszem, holnap elmegyek a háziorvosomhoz. Nagyon aggódom, hogy vakbélgyulladás. De ha petefészek gyulladás az se jobb. Szóval nem tudom mi ez, de ma nagyon rossz. Holnap délutános a dokim, akkor elmegyek.

kolcsek

Sziasztok!

T.maria, ilyen egy bunkó védőnőt!!! :twisted: A legfontosabb most, hogy pihenj!!!!
Patr, gratula a jó eredményhez!!!
Teó, én tegnap kezdtem el kismama tornára járni. Az jó, de a jógáról és a hastáncról nem tudok nyilatkozni.
Sipiné, friss pocakfotót!!!! Már nagyon régen láttunk!!!! :lol:
Én ma megyek dokihoz, remélem a szokásosat hallom. "Minden tökéletes" :lol:

Kép
sziszka82

Én szeretnék újra csatlakozni hozzátok. Már tavaly ősszel terhes voltam (akkor írtam néhányszor ide), csak elvesztettem a kisbabám, de most újra terhes vagyok - és nagyon vigyázok RÁ!

Sokat szoktalak benneteket olvasgatni, mert egy csomó mindenről írtok, ami engem érdekel. Viszont abban nem tudtok valamit segíteni, hogy valakinek van-e (vagy ismerősének van-e/volt-e) köldöksérve terhesség alatt? Nekem az előző szülés óta köldöksérvem van, és már most elég csúnya - pedig még csak a 17. héten járok! A dokim nem nagyon izgatta magát, azt mondta, hogy nem lesz tőle semmi bajom a szülés alatt sem. Én persze aggódom, csak hogy legyen min izgulni... :|

Mindenkinek szép, napsütötte jókedvet kívánok :D

Ági
szkagi

Próbálok vonalzót gyártani a nagylányomnak. Mindjárt kiderül, sikerült-e... :)

KépKép
szkagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?