Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi,
mi az a tömésfal?????

Vikike,
örülök, hogy jöttél, húzzatok bele apával!!! Ez lesz most a harmadik hónap a próbálkozásban, igaz? Ha jól emlékszem Levi is ilyenkor jött össze :oops: :lol:

Lányok, akkor aki eddig tud jönni a talira:
Kata, Szilvi, Márti - ötre
jómagam - hat körül
Többiek?????

hol talizzunk? Isolabelle jó lesz? Szívesen foglalok asztalt, ha kapok hozzá számot :wink: :shock:

Jut eszembe, ma turiztam rugikat: fehéret, sárgát, rózsaszínt :shock: :oops: majd meglátjuk, melyik lesz jó nekünk :lol: nem bírtam ott hagyni őket :oops:
Vendég

Nati
A tömésfal deszkák közé döngölt sár némi szalmával. :?
Vendég

Vicuska,
pocakfájás még tényleg nem jelent semmit!!!! A derekad is fáj? Ha jól emlékszem, neked az is szokott... Hőd milyen volt ma reggel??? Eddig nagyon ígéretes volt!!!! Fel ne add!!!!!

Bessy,
nálatok mi a helyzet???? Nagyon eltűntél!!!! Én se hittem a csodákban, amíg velem meg nem történt, és láss csodát :lol: :P pozitív lett a teszt az első inszem után :P :lol: Szóval hajrá, ha nem most, akkor az első lombik sikerülni fog!!!!!!
Vendég

egy szép új háznál ilyet csinálnak???? mi értelme van ennek??? Vagy az a régi része volt???? nem is értem :oops: :shock:
Vendég

Nati, jó hogy itt vagy újra! :) isolabella: 328-318. Nekem jó, megint NEM pizzát fogok enni :D muti a kisruhákat! :) Meg a pocidat is muti, akarok nézni róla képet! (mert a holnapután az ugye túl messze van :D )

Kata, örülök hogy anyukád jól van, remélem hamar rendbe jön!

Enikő, klassz lett a vonalzód!

Andi jössz holnap szülésfelkészítőre?

most jöttem meg gyerekorvostól, egy kis pattogós, vidám, barátságos tündérkét fogtunk ki!!! :D tök jó. Kaptam egy csomó receptet tőle, majd kiváltom a héten.

na mindjárt visszaolvasok, kinek is akartam még írni.
Vendég

A ház egyik részét a II. világháború idején csinálták, ez tömésfalazatú. A második részt a 90-es években építették mellé, ez tégla.
Vendég

Nati!Martinka napközben 1x alszik,pontosan másfél órát.Szerencsére csak beteszem a kiságyba,és már szundít is,közben a Tigrist ölelgeti! :D
Most nézem a vonalzódat,hogy bármikor megérezheted Mütyürke mozgását!! :D

Szilvi!!Ez a ház nagyon tetszik!!!

Kata!Örülök,hogy anyukád túlvan a műtéten,és minden oké! :wink:

Vikike!Én is jó időtöltést kívánok! :wink:
Vendég

Alexa
Szerintem is szép, remélem, nem esek ezzel is pofára, mint a zsíros kenyér...
Vendég

Hűha, lassan zúznom kellene haza ezerrel. Megnyergelem Elemért és már itt se vagyok. :D
Szép délutánt mindenkinek!!!
Vendég

Szilvi!!Most írtam privit!!!
Vendég

Ildi, tök jó, hogy jön a párod!! Most biztos nagyon boldog lettél :D

Viki, hajjrá!!! :lol: :lol: :lol:

úristen Judy és Kata, ténylg jövő héten szültök.... te jó ééég!!! Nekem mindenki azt mondja, Kisati előbb kibújik mint április! A védőnő szerint a pocim mérete és alakja alapján kínálkozik ez a mondat :D meg hogy a baba túlnyomó többsége (sic!) kifelé terjed, nem befelé, így nem a beleimet nyomja szét, hanem kifelé tülekszik :D és valóban.
Vendég

Lányok, most néztem, hogy valentin nap fogunk randizni :lol: :P ez szupi, legalább Apának viszek fincsi kaját :lol:

csütörtökön 17.00 órára lefoglaltam nem dohányzó részben egy 6 fős asztalt az én nevemre. ha mentek hivatkozzatok rám :P én is sietek!!!

Még csak négyen vagyunk, még bőven társulhattok hozzánk csajok!!!!!
Vendég

Kép

Enikő!
gratula a babácskához :lol:

Ildi!
ha a toxoplazmád pozitív,akkor örülj neki,többet(elvileg)nem kaphatod meg 8)

Andesz!
jobbulást nektek! :? :D

Kata!
druukoltam anyukádnak,remélem minden oksi lesz :P

Andi!
Isten éltesse apukádat :)

Szilvi!
örülök,hogy már nincs barna :wink:

Vikike!
hajrá babacsinálás :lol:
Vendég

Sziasztok!

Úgy néz ki, mégis el tudnék menni a talira. :D
Az Isolabella melyik? A Berényi úton lévő?

És még nem jött meg... :roll: :D
bessy76

Kata
Anyukádnak mielőbbi felépülést kívánok!

Enikő
Gratulálok a kis szívhanghoz! :D

Vicuska
Szép a hőd! Pocakod hogy van?

Szilvi
Kár, hogy ratyi az a szép ház. :(

Vikike
Mindent bele! :wink: :wink: :lol:

Tand
Nagyon boldog kerek évfordulót kívánok apukádnak!
bessy76

Bessy,
ez szuper, akkor Veled is találkozunk!!! Az izolabella a kossuth u-ban van. Sajnos közelebbit nem tudok, majd a lányok...

Vicuska, Ani,
ti nem jöttök???? azt hiszem úgy írtátok jó az időpont nektek is!!!

Akkor jöjjenek a képek:
ez ma készült, 16 hetesen és 5 naposan

Kép

ezek pedig a mai szerzemények :wink: többnyire lányos rucik, de majd meglátjuk milyen nemű lesz :P

Kép
Vendég

Bessy!
még nem jött meg??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :lol: :lol: :lol:
tesztet akarunk!!!!!! :P :P :P
Vendég

Nati!
micsoda szép pocak! :lol:

elvileg nekem is jó :roll: bár akartam vmi finomat főzni apának :shock:
attól függ mit hoz a csüt-i teszt :roll:
Vendég

Nati
Szépen nődögél a pocid! :wink: Már nagyon kíváncsi voltam rá!
Ari rucikat vadásztál, remélem pénteken megmutatja magát Mütyürke és akkor bátrabban tudsz majd vásárolni. :D

Vicuska
Gyere te is!
Mi most az előbb le is zavartuk a Valentin napot. :lol: Holnap meg elviszem apát moziba, ugyanis nyertem jegyet. :lol:

A hőm még nem esett le (36,7) a hasam görcsöl.
Tesztet nem veszek, esetleg, ha hétvégéig sem jön meg. De nem hiszem, hogy szükség lesz rá.. :evil:
bessy76

Csajok (Vicuska, Bessy) nem ér negatívnak lenni!! Irgum-burgum!! :evil:

Nati, már látszik szépen a pocid!! Látom lányra "gyúrtok"!! Hol vetted a rucikat??

Na majd később jövövk, most elfelejtettem, még mit akartam írni!!

ja, ha nem szülök, akkor csütörtökön 5-kor randi a zizólabellábannnn :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hááááááttttt!

Csupán 1 napig nem jöttem és 4 oldalt termeletetek. 1 órámba telt míg nagyjábból visszaolvastam.
Nem reagállok mindenkinek bocsika, hosszú napom volt és a fejem is kezd fájni.

Kriszta, hatalmas gratula Réka babához, sok tejcit és egészséget kívánok!

Enikő gratulálok a kis pocaklakóhoz. :)

Kata, örülök hogy anycáddal minden oksi.

Bessy, Vicuska millió drukk! Sokat gondolok Rátok!

Áh más már nem is jut eszembe, de nem is tornáztatom az agyam. BOCSIKA mindenkinek!

Gyors helyzetjelentés, aztán mosogatás és alvás.
Ma voltunk UH-on, Ronival minden oksi, tökéletes méretekkel. Nekem van egy kis gond a vizelettemmel, vizelet fertőtlenítőt kaptam. Meg ismételten le lettem cseszve hogy keveset iszom.
Holnap suli lesz, tehát holnap se nagyon tudok jönni. Csütörtökön meg már van programunk Vikivel, úgyhogy ránk ne várjatok a talin. Majd legközelebb.

madiani

Szilvi, csak Avent sterilizáló jó? Mert akkor úgy keresek rá!!

Kép

Kép

hoppá

Aventes:
http://www.vatera.hu/avent_sterilizalo_52623532.html

http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... ile=search erre kell gyorsan lecsapni!! 3000 Ft!!!

ANi, mekkora Roni?? Méreteket írhatnál! Örülök, hogy rendben van minden, pisi... hát nekem is volt rengeteg bacim... 1 héttel később kezelés nélkül már alig valami. Azt mondta a dokim, sajna előfordul, hogy elcserélik a mintát... :?

Kép

Kép

hoppá

http://www.onlineapro.hu/butor-gyermekh ... 7f7b6a6054 itt is 300 FT!!, mellszívó is ennyi!!!

Kép

Kép

hoppá

Bocs, 3000, nem 300....

Kép

Kép

hoppá

Méretek:
BPD: 61 mm
HC: 223 mm
AD: 60 mm
AC: 202 mm
FL: 43 mm

szivecskéje: 148/min
Kb: 565 g

Nekem a fehérvérsejt volt magas a vizeletbe (persze a baci is, de az még kismamiknál elfogadható), de megnyugtatott a doki ez a gyógyi se veszélyezteti a kis drágámat.

madiani

Roni (24. hét)

Elösször az arcát lehet látni, majd a belső szerveit. Végül a popsiját és lábacskáit lehet kivenni.

http://www.youtube.com/Madiani2612

madiani

Jó reggelt!

Vicuska, hőjelentést kérekszépen! Hogy vagy? Pocifájás?

Bessy, teszt? Mensi?

Kata, Judy? Még egyben?

madiani

Jah és egy Roni lak fotó (bár mostanába elég sürün rakom fel). :oops:
Sztem most hatalmasat nőt, de ez a mérlegen is látszik. :) Viszonyításképp egy 21. heti és egy 24. heti, ugyanabba a főlsőbe vagyok csak talán kicsit máskép állok.

Kép Kép

madiani

Jó reggelt.

Aztamindenit... Ani! Hatalmasat nőtt a pocid!! Milyen furcsa, hogy már több, mint fél kiló Roni, nem??? :wink: És a combija is szép nagy már (ha belegondolok, hogy 2 hete Gerié volt 7.1 cm)....

Kár, hogy ne jöttök a talira :?

Én még mindig egyben. Tegnap Judyék felé jártunk, nem volt otthon (este) a kocsijuk. Bár azt mondta, írni fog, ha valami beindul... Ma megyünk nst-re megint 10-re. Olyan jó lenne, ha megnéznének uh-n, mekkora Geri-bébim... Nagyon kíváncsi lennék rá. Elvileg kb legalább 3500 grammnak kéne már lennie a "nagykönyv" szerint. Meg a méhnyakam állapotára is kivi lennék. Meglátjuk, megnézik-e. Nem tudom, szokás-e még ilyenkor nézegetni??? :roll:

Vicuska, hőd?? :roll:

Bessy?? Még mindig semmi???? SZokott késni???????? :shock:

Többiek?? jön még valaki talizni???? :roll:

Kép

Kép

hoppá

jóreggeelt!

Hú, Ani :shock: :lol: ez méret! És még aggódtál hogy nem fog látszani...tényleg nagyot nőtt! Nekem meg bacim van a pisimben de nem érzek semmit, tegnap a védőnő se látta. De azért szedem azt a nyavalyás 3000 Ft-os gyógyszerem, még 2 napig. Már egy fél kilós kenyér a babád! :lol: :lol: Sajnálom, hogy nem jöttök.

Bessy, ugye még nincs mensid?? Az isolabella a kossuth utcában van (fekvőkatona után mész tovább befelé a posta felé és kábé az a'la carte- tal szemben van egy udvar, ott a kajálda!

Vicuska gyere el légyszi, Veled még nem is találkoztam! És hozd el a pozitív tesztedet! :D

Nati, köszi a szervezkedést, Te még tuti nem szülsz meg a héten :D Helyes kis pocód van, már ideje volt feltenni :) és édik a kisruhák, én úgy nézem kiscsajra hajtasz :D Pénteken kiderül, nem?

ma egész éjjel 10 percenként felébredtem, mert HÁTON fekszem állandóan. Nem azért ébredek fel, mert fáj vagy ilyesmi, csak hogy, Márti nem szabad háton feküdni!!! Megfordulok, rögtön alszom tovább, erre megint! hát ez kész...
Vendég

Kata, szerintem tutira megnéznek mostmár mindig "alsóbb régiókban" is :D ez a súlybecslés érdekes, Krixtának tegnapelőtt reggel a CSNK-ban 3 kiló felettit mondtak és 2600 vagy mennyivel született. Szóval nem hiszem, hogy ez pontos, sajnos. :)
Vendég

Márti, én is úgy voltam vele, hogy nem szabad háton feküdni! Aztán a védőnő felvilágosított, hogy amíg kényelmes, és nem okoz problémát, addig lehet. A sógornőm tesója pl. elájult uh közben, mert háton feküdt, és vmelyik vénáját nyomta a baba. SZóval, amíg nem rossz érzés, addig nyugodtan feküdj úgy. Legtöbbször én is így kelek!!!

Kép

Kép

hoppá

jó, megpróbálok leszokni arról, hogy emiatt felébresztem magam :D
Vendég

Sziasztok háton fekvő kismamik! :D

Én is sokszor ébredtem így,de rosszul voltam,nem kaptam levegőt.

Ani!Örülök,hogy minden rendben Roni babával,tényleg hatalmasat nőtt a pocid!!Illetve Roni! :D

Nati!Végre látunk rólad is pocakfotót!!Nagyon szép ruhácskákat vettél!! :wink:

Talit még nem tudom...

Na,megyek is,most ébredezik a kisgyerek!Kiabálja,hogy mamamama,meg bábábábá!:-)

Szép napot!!
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :D

Alexa
Mindjárt válaszolok. :)
Sajnálom, hogy rosszul aludtál. :( Nincs véletlenül alvási apnoéd? Vagy nem túl száraz a levegő?

Vicuska
Ígéretesnek tűnik egy a görbusz. ;) :)

Bessy
Hát még mi, hogy sajnáljuk. :( Úgy fest, ismét egy másik házikó vár ránk.

Nati
Aranyosak a Mütyürke-ruhák. Szépen formálódik a pocid is. :)

Ani
Tessék inni!!! Roninak is kell a folyadék.
Szépen kerekszik a pocid is.
sajnálom, hogy nem tudsz jönni. :( No, majd májusban is szervezünk talit. ;) :D

Kata
Köszi a linkeket!!!

Márti
Háton fekve szoktam a dobozt bambulni, igaz, ilyenkor beindul a műsor. :D
Vendég

Szilvi!!

Várom majd a privit!!
Nem most aludtam így,hanem amikor nagy pocakom volt!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Alexa
Jaaaa..... bocsi. :oops:
Megkeresem a gombolyagom. :D
Vendég

Sziasztok!

Ani! Nagyon sokat nőtt a pocid, szépen kikerekedtél! biztos jó helye van Roni babának!

Nati! Cuki kis ruhákat vásároltál és már neked is szépen látszik a pocód!

Márti! Nekem is volt olyan, hogy hanyatt fekve rosszul lettem uh-n, bal oldalra kell fordulni és rögtön elmúlik!

Bessy, Vicuska! Remélem hamarosan bebaásodtok! Hogy álltok, ugye nem jött még meg?

Kata! Várjuk a fejleményeket nst-ről. Szerintem szólj, hogy nézzenek meg, hogy is állsz. Az első babával engem minden héten megnézett alulról is a Schwarczi. Sőt, Martinnál is, de csak 2x voltam nst-n, utána volt uh és vizsgálat is és ez a CSNK-ba volt. A 2.nst utáni napon szültem.

Bocsi, akinek most nem írok, lassan kajcsi lesz a manónak, meg azt hiszem csinált nekem bokros csomagot!

Ja, és képzeljétek el, ma reggel a nagyágyon addig-addig dolgozott a drágám, míg a hátáról a hasára fordult és a kezét is kivette maga alól. Azóta nem pördült többet, de most is féloldalt van. Már próbálgatja egy ideje, csak nem bírja el a fenekét, pedig már teljesen ki volt tekeredve. Most meg a játszószőnyegen megállás nélkül dumál és közbe rázza a játékait!

A talit még nem tudom, mert apa szabadnapos és passz, hogy lesz-e akkor program, de azért megpróbálok elmenni, hogy lássak nagy pocakokat is, meg növekvő pocakokat is! :D :D :D Azért a gazdijukra is kiváncsi vagyok ám, nem csak a pocikra! De nem ígérek semmit!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, holnap jön haza apácska!!!!! Úgyhogy én nem tudok menni. Pedig olyan szívesen megismerkedtem volna veletek személyesen! De majd legközelebb.

Ani! Hatalmasat nőt a pocid, hidd el! Légyszíves igyál többet. Én is iszok, még akkor is ha nem vagyok szomjas, de muszáj! Légyszi igyál!!

Bessy! Text? Én biztosan nem bírnám ki, megcsinálnám.

Vicuska! Hogy vagy? Derekad nem fáj?

Kata! Anyukád hogy van? Minden jót kívánok Neki!!

Nati! Neked is egészen nagy a pocid már! Egyébként mit érzel? Kisfiad vagy kislányod lesz? A ruhákból én nagyon kislányt gondolnék, hogy azt vársz. Szép kis ruhácskákat szereztél.

Szilvi! Ezt a házat mi is nézegettük Csurgón, amit tegnap feltettél. Nekünk is ha nem jön össze Bodajk, akkor marad Csurgó!
Hogy vagy? Remélem pihengetsz. Azóta semmi barni nem volt?

Judy! Kitartás, látod gyorsan mennek a napok, nemsokára Barbi baba is kinn lesz. :)
n.k.ildi

Chrissy! Nagyon édes lehet Martin baba. Jó szopizást a kis mocorgónak!
Krixtáról tudsz valami újat?
Mikor mehetnek haza?
n.k.ildi

Chrissyy
Gratula a kis ügyesnek a forgolódáshoz! :) Nagyon édes lehet, ahogy magyaráz. :)
Remélem, el tudsz jönni a talira.

Ildi
Akkor már csak egyet kell aludni. :)
Mennyire nézegettétek a házat? Esetleg telefonszám ilyesmi van, vagy csak a képeket nézegettétek?
Igyekszem pihenni, kisebb-nagyobb sikerekkel. De Titababa mindig erősebb (már most a fejemre nő :D ). Barni nem volt, remélem, nem is lesz. Március 1-jétől tutira nem dolgozom, jobb lesz úgy. Nem akarom tovább rángatni a macska bajszát. :?
Vendég

Ildi! Még nem telefonált Krixta, így nem tudok újat én meg nem akarom zavarni. De ha tudok valamit, úgyis megírom!
Vendég

Jó reggelt,

Még egyben. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Hány óra körül voltatok erre??? Csak mert 5 után itthon voltunk.
Én is reménykedek egy méhszájvizsgálatban és egy UH-ban, de majd meglátjuk mit mond a doki. Elvileg a kötelező 36. heti UH után már nem csinálnak többet, csak ha szükség van rá pl túlhordás.

Amugy ma reggel görcsre ébredtem, nagyon megörültem, kimentem a wc-re, de aztán csak hasmenés. :lol: :lol: :lol: Most meg megint kell, 9 hónap alatt ez az első nap amikor hasmenésem van, inkább a szorulás volt jellemző.

Tali: Megpróbálok menni, de nem ígérem. Ha megyek is, max fél 6 körül egy kicsit. :lol: :lol:

Ani,

Látványosan nagyot nőtt a pocakod. Nagyon csinos vagy, és nem hiszem, hogy a mérleg olyan szörnyű lenne.
Szépek Roni baba méretei is. :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Tegnap olvastam, hogy a "közös" csurgói házunk egyik fala tömésfal, ez miért olyan nagy gond??? Mit okoz, ha ilyen a ház??? Bocsi, csak én nem értek hozzá, viszont a ház marhára tetszik.

Háton fekvés:
Én sem tudok a hátamon feküdni, mert nem kapok levegőt, és Barbinak sem hiszem hogy tetszik, mert rettenetesen elkezd rugdalózni, ha véletlenül ugy felejtem magam.

Bessy, Vicuska,

Nagyon drukkolok nektek, hogy ne jöjjön meg, és most már helyettünk bebásak legyetek.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chrissy,

Gratulálok a kis ügyesnek, mondtam, hogy nemsokára eljön az idő amikor szaladgálni fog. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Örülök, hogy apa jön haza, és természetes, hogy inkább vele akarsz lenni. :lol: :lol: :lol:
Tali meg ugyis lesz még.

Nati,

Neked is szépen látszik már a pocakod. :lol: :lol:
Most már te sem tudod eltakarni. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Ha jól meg van csinálva, akkor különösebben nincs gond a tömésfallal, viszont nem adnak rá egy fillér hitelt se. :(
Nagyon fáj a kicsi szivünk miatta, de hitel nélkül nem tudjuk megvenni. :( :( :(
Hallottam már olyanról, hogy éjszakai hasmars után szülésre kellett menni. ;) :)

Ja, megzakkant a másik vonalzóm, azért szedtem le. Igyekszem megbuherálni, de nem hagyja magát. :twisted:
Vendég

Judy, lehet, hogy így indul a szülésed? Ki is mondta, hogy hasmanéssel indult?? Lehet, hogy a szülésznőm!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Húúúúúúú, de izgi!!!!!

Jössz előtte turkizni?? Én fél tíz körül megint emegyek, körülnézek kicsit!!

Köszi, lányok, anyukám jól (jobban) van, remélem most már nem fog neki fájni annyit!! :P

Kép

Kép

hoppá

Chrissy Martinka nagyon ügyi!!!
Alexa tök jó, hogy már ennyit dumál a kisfiad :)
Ildi sajnálom, hogy nem jössz, de helyes,örüljetek csak egymásnak! :wink:
Szilvi, ez a gombolyagos duma még mindig marhajó :D én amúgy remekül alszom amellett, hogy Kisati csinálja idebenn a parádét :)
Judy, nem akarok semmit elkiabálni, de úgy tudom a hasmenés is lehet előjel.... :shock: :lol:

Csináltam egy összefoglaló táblit Kisati fejlődéséről, felteszem ide, ha nem baj :) Remélem fog látszani.
Kép
Vendég

jé de ügyes vagyok. :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?