Jó reggelt,
Még egyben.
Kata,
Hány óra körül voltatok erre??? Csak mert 5 után itthon voltunk.
Én is reménykedek egy méhszájvizsgálatban és egy UH-ban, de majd meglátjuk mit mond a doki. Elvileg a kötelező 36. heti UH után már nem csinálnak többet, csak ha szükség van rá pl túlhordás.
Amugy ma reggel görcsre ébredtem, nagyon megörültem, kimentem a wc-re, de aztán csak hasmenés.
Most meg megint kell, 9 hónap alatt ez az első nap amikor hasmenésem van, inkább a szorulás volt jellemző.
Tali: Megpróbálok menni, de nem ígérem. Ha megyek is, max fél 6 körül egy kicsit.
Ani,
Látványosan nagyot nőtt a pocakod. Nagyon csinos vagy, és nem hiszem, hogy a mérleg olyan szörnyű lenne.
Szépek Roni baba méretei is.
Szilvi,
Tegnap olvastam, hogy a "közös" csurgói házunk egyik fala tömésfal, ez miért olyan nagy gond??? Mit okoz, ha ilyen a ház??? Bocsi, csak én nem értek hozzá, viszont a ház marhára tetszik.
Háton fekvés:
Én sem tudok a hátamon feküdni, mert nem kapok levegőt, és Barbinak sem hiszem hogy tetszik, mert rettenetesen elkezd rugdalózni, ha véletlenül ugy felejtem magam.
Bessy, Vicuska,
Nagyon drukkolok nektek, hogy ne jöjjön meg, és most már helyettünk bebásak legyetek.