Sziasztok!
De jó, sok a termés.
Ma odavoltam az egyetem városban, be is rágtam, mert az idióta titkárnő össze-vissza pakolgatta az órákat, már azt se tudom, mi mikor van.
Kemény lesz a félévem, annyit kéne olvasnom, hogy új szekrényt kéne vennem a klasszikusoknak.
Sándor maradt itthon Emóval, tök jól elvoltak, bár bevallom, kicsit izgultam, amikor indulás előtt megkérdezte, hogy ,,már nem alszik vissza délelőtt?"
Nos eljutottunk oda, hogy Emma egyáltalán nem szopik. Hiába erőltetem, semmi. Úgyhogy maradt a fejés, Csilla, társulok. Bár nem tom, ennek így mennyi értelme van. Te fenn tudod tartani így a tejet?
Kedves fiúk in the topic! Mindenkit imádunk, de hűséges a lelkünk...Milánhoz!!!!! Főleg, amikor ilyen cukormócsing képeket látunk!!!
Emma a porszívótól fél, bár gondolom több baba is, egyszerűen nem tudok porszívózni, csak úgy ha Sándor itthon van, és vigasztalja Emmát.
Múltkor mintha már megenyhült volna, mert rajta is kipróbáltuk a vákumot, persze az bejött a kis hamisnak.
Manóci! Mindig megy a dicséret, drága Hannusodnak, csak néha egy kis fáziskéséssel!
De aranybogár lehetett! Mi még ilyen produkcióktól messze vagyunk, szerintem még a mászás sem most lesz, a fenekét nem igazán szokta emelgetni. Hát kíváncsi vagyok.
Padlizsánkrém: látom, elindítottam a lavinát.
Jupiiiiiii, mindenkihez megyünk kóstolóba...
Már kezdünk kilábalni a taknyosságból, ma már nem is kellett szívni az orrocskáját.
És a talit már nagyon várjuk. Lehetne nálunk is, amennyiben elég a 60 nm.
Aztán meg körbejárunk.
Timóca! Édi Marcipán, ahogy párjára lelt.
Mennyi idős a menyasszony! Pakolóbrigád
Csokinyuff! Bár velünk még nem fordult elő, de nem sokon múlt. Inkább a szerencsén, mint rajtam. Balesetek mindig is lesznek, emiatt még nem leszel rossz anya.
Nelli! Banán
Hát nem is gondoltam volna. Nekem olyan ,,ártatlan" gyömölcsfajtának tűnt...eddig...
Szerencsére Emi nem produkál hasonlókat rá!
l! Egyet tudok érteni ebben is. Néha csak ilyen gesztusok kellenek, és hipp-hopp szép lesz a nap.
Erika! Tök jó, hogy a doki behúzta a kéziféket a védőnőn.
Tejpép: Én még nem adtam. Kéne?
Petrát én is hiányolom...
Szilvi! Én is felkaptam a fejemet, amikor hallottam...
Táncóra.
Szerintem Sándort sem lenne egyszerű feloldani. De megpróbálnám...