Új privát üzeneted érkezett!

Timi teljesen igazad van! Már akartam írni, hogy Marcipán is állati dögös pasi, főleg ahogy ott ácsorog!! És Levi is az igéző szemeivel!! Igazából nehéz a dolguk a csajoknak, mert kispasi hiány van itt...Sokkal kevesebben vannak, mint a csajok! Nőuralom!!! :lol:

Szilvih: de irígy vagyok a bálra... :oops: Lilla ügyi!!!! Nálunk csak mászás van duma nuku.
v.erika

Megint hoztam pár képet, még melegek, de meg kell osszam veletek. Az első története, hogy Milu nagyon félt a mosógéptől. Hetekkel ezelőtt csak az ajtóból merte kuksizni a gépet ha épp mosott (azt is úgy, hogy csak a fejét dugta be Smile), de nem merészkedett közelebb. Aztán szép lassan lépésről lépésre felbátorodott, múlt héten már le mert ülni a gép elé, de csak akkor ha én is ott ültem mellette, és kapaszkodott belém mindkét kezével, minden forgatásra összerezzent.
A következő nagy lépés az volt, hogy meg merte érinteni az ajtaját.
És ma végre megtört a jég. Fél órát ültünk elötte, és néztük ahogy forog a dob. Aztán lekéredzkedett az ölemből, bátran odalépett elé, és: Kép
Most meg kint alszik az erkélyen így: Kép
Vendég

Csilla: zabálnivaló Milu! :lol:

I: Tévedek, hogy Neked ma van a névnapod??? :roll:
v.erika

Dincuska, isteni padlizsánkrém receotem van, eredeti erdélyi :) Én majonézzel csinálom, piritóssal.... hmm NYAMI! Ha végre felbátorodtok hogy megskubizzátok a vőlegényt személyesen, csinálok neked kóstolót (hátha sokat nyom a pasiválasztásban :))

Marcipán drága, külsős menyasszonyt keres? Hát vannak itt csajszik parlagon! Jó kis páros lenne a legnagyobb fiúnk a legkisebb lánykával :)

Csajok, itt a jó idő, nem csinálunk talit????? Én már kezdek besavanyodni a négy fal közé...
Vendég

(Nem tudom mikor fogok végre rendesen leülni a gép elé, mert mindig csak egy "Enter"-t ütök, amikor erre járok :x )

v.erika!
Tévedsz is, meg nem is. :shock: A naptár szerint valóban ma van, de családi hagyomány alapján júliusban tartjuk. (Ne keressétek, mert nincs a naptárban :wink: ) (Illetve akkor sem nagyon, mert ugyanarra a naphoz egy elég szomorú esemény is kötődik. :cry: :cry: :cry: )
De azért nagyon szépen köszönöm, hogy eszedbe jutottam. :oops: Aranyos vagy. :)

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

cscsi!
Mosógépes kép: CSÚCSKIRÁLLLLLYYYYYYY!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

tek tejpépet evett ott...
dincus az etetőszék tényleg nagyon csini... elfogadnék egy hasonlo fotelt...

különben ma depis vagyok szörnyű anya vagyok annyira büntudatom van....
Letettem a babot az ágyra csak egy pillanatra fordultam el mig a vasalot felállitottam és már a földön is volt...
még jo hogy csak kb 25 cm esett mert roszz vagyis most éppen jo szokásom a földön párnán ülni és éppen oda esett :?
de ugy sirt nagyon megijedt... de még én hogy jobban sirtam mint ő..
soha többet egy pillanatra se fordulok el.... ezt ma megfogadtam :roll:
Vendég

Csokinyuff :)
Hát ismerem az érzést, ugye 1,5 hónapja Brigi is leesett :(

Szilvi :)
Gratula a "beszédhez"! Nagyon édes lehet Lilla :lol:
Mi még csak egy magánhangzónál tartunk, de azt is jó hosszan: eeeeeeeeeeeeeeeee :lol:

Timi :)
Gratula a felálláshoz!
Imádnivaló kiskölyök Marcipán :lol: És hát a kép címe: Jé, Neked olyan van?
De minden baba egyszerűen tüneményes itt a topicban :lol:
Brigi is feláll már rajtam, de nem örülök neki, mert korainak tartom.

Csilla :)
Hát Milu és a mosógép :lol:

Ma száműzöm a banánt Brigi étrendjéből. Eddig csak gyanú volt, de most már bizonyos, hogy attól hány. Kétszer beteg is volt, így nem tudtam eldönteni, hogy mitől hányt, de most teszteltem. Két pici kanállal evett csak meg, de több mint 1 órát hányt, öklendezett tőle elég ijesztően :( Ilyenkor allergiás rá, vagy még nehéz a gyomrának?
Szegény, ebből az egyből evett meg egy picit, erre nem kaphatja :roll:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Judit,fú, elhiszem, hogy bőgtél!De szerintem ne azt fogadd meg, hogy nem fordulsz el, hanem hogy ne is tedd az ágyra már, így hogy forog, mozog ennyire! :(

Dincus,el is felejtettem írni, hogy én tudok fini padlizsánkrémet csinálni!Olyan nagyon egyszerűűűű :) leírjam a receptesbe?Vagy küldjem csak el nekd privi?

Lányok!!!!Senkinek fel sem tűnt, hogy írtam, ma fölállt Hannusom!!! :cry: :cry: Ez rosszul esett!
manóci

Manóci :)
Ezt Neked szerettem volna írni, csak elírtam:
"Timi :) Gratula a felálláshoz! "

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Manóci dehogynem!!! Nevettem is, ahogy írtad, hogy rugózott kettőt!Állós képet kérünk azonnal!!!!!!!!! :lol: Azóta is próbálgatja????
padlizsánkrém jöjjön a receptesbe!

Judit: nyugi, elhiszem, hogy szar érzés lehet, de alig-alig nő fel gyerek egy kiadós leesés nélkül. :D Én annó Tomit az ajtófélfának vittem neki, azóta is hálás téma a családi legendáriumban... (látod fiam, azért vagy ilyen lökött, mert anyád nekivitt az ajtófélfának! :lol: )

Nelli: banán :cry: én sem merem még bevezetni, maj 7. hónap után. Mást nem eszik szívesen???? Ha bébiételben adod pl. alma-banán, akkor sem bírja a gyomra?

Voltunk ma dokinál. A védőnő elkezdett sirábkozni a súlya miatt merthogy 1 hónap alatt alig több, mint 100 gr-ot hízott Tamarám, at orvos, meg majdnem elküldte a fenébe, hogy mit paráztatja itt az anyukákat... :roll: Most 7200 g a súlya és 66 cm.
Viszont megkérdeztem a glutént, és azt mondta 1 éves koráig ne adjak neki!!!! Ti mit tudtok erről??????????????? :roll: :?:
v.erika

(NNNaaa, bepróbálkozom, aztán kiderül meddig jutok, mennyi időm lesz...)

dikó1!
Ezt írtad arra, hogy megkérdeztem miben különbözik az általad említett tisztított víz a Pí-víztől:"...a tárolás (nem 24 óra) folytán a palackból kioldódik a kadmium, ami rákkeltő, illetve a víz elveszíti "tiszta" jellegét...". Nem tudom, mi hogyan működik, meg hogyan nem, de tudomásom szerint a Pí-vízet pont a daganatos betegek fogyasztják a legnagyobb mértékben a kezelésük alatt/után. :shock: :?:

szilvih!
Mi nem fogunk táncolni, pláne nem bálba menni, de múlt vasárnap a gyermeket letettük az ágyba, és a nagyszülőkre biztuk a virrasztást, mi meg elmentünk egy ismerősünk szülinapjára szervezett kocsmázásra. Volt karaoké is, amit csak néztem, de olyan jól esett még csak nézni is. Táncolni kettőt nem léptem, de valami azt súgta, hogyha elmennénk egy bulájba, akkor azért igyekeznék bepótolni az utóbbi évek elmaradását... :wink: :D :D

A "sztori" amit múltkor említettem. Semmi különös, csak jobbra-balra megyek a BKV-val és előreengednek a babkocsival, segítenek, kedvesek az emberek. Anélkül, hogy kérném és mosolyognak. Vannak olyan lelkes férfiemberek, akik a buszról való leszálláskor úgy megemelik a babakocsi túlsó végét, hogy majd' kimegy tőle a derekam... :lol: :lol: :lol: Nekem pedig tök jó érzés, és mindig megköszönöm, hogy legközelebb másnak is segítsenek. Egy apró gesztus néha többet ér, mint egy nemtudoménmekkora nagylelkűség.

Ja, amíg el nem felejtem...! Ti adtok tejelválasztó tápszert (ami ugyanaz lenne, mint amit az anyatej helyett adnak, ha kevés??? :shock: ). Illetve, hogy kombináljátok (már ha egyáltalán) a tejpéppel? Adtok, nem adtok, mikor, milyen formában, meg úgy egyáltalán.

És Apa kérdezteti, hogy mivel szokták masszírozni a Gyermek ínyét fogzáskor? Én a kenyérhéjat mondtam. (Nem tudom miért van erre így ráindulva, de minden nap nyúz, hogy kérdezzem már meg tőletek. Pedig van hűthető rágókánk, eszi a csörgőt is, szóval nem úgy néz ki, mint aki nem tudja, hogy mi a jó az ínyének. :)

Valamint továbbra is nagyon szépen eszik a lelkem, tegnap úgy nyomott be egy 190-es őszi-alma papit, hogy fél óra alatt tudta le, és 3 azaz három foltot ejtett a partedlijén. (És nem volt máshol se! :wink: ) (Az más kérdés, hogy OkosAnyuka menet közben jött rá, hogy elfelejtette megkóstoltani vele a banános papit. Vacilláltam, majd kipróbáltam a kaja után. Erősen húzta a száját, majd hányt is. És tuti, hogy nem azért, mert hirtelen evett sokat, hanem a banán nem jött így be neki. Ma megint megpróbáltam, de most kaja előtt. Most sem esett eksztázisba, de szerintem lassanként megfogja kedvelni a dolgot. Legalábbis nagyon remélem, mert ettől várom a gyarapodást. Nemrégen sikerült átlépnünk az 5 kilót. Úgyhogy timóca, a táblázatba az 5 hónapos adatokhoz mehet az 5 kiló, és a 62 cm.)

Látom, mindenkinél van valami új történés. Gratula hozzá!!! :wink:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

neünk van szilokonos kiskanalunk és azt ette mert a rágokát még nem tudta ugy a szájába célozni.
meg kapott maszirozos fogkefét direkt ilyen piciknek és avval
Vendég

egyenlőre nem de ha kell valakinek van három 300ft-os dm kuponam humana 3 tejelválaszot tápszerre
Vendég

Sziasztok!

Manóci írtam privit, megkaptad??? Gratula Hannusnak a felálláshoz!

I, igen igazad van, hogy a rákosoknak nagyon jó a pí víz, éppen ezért jobb a frissen készített!

Ezennel bejelentem, hogy Igényt tartunk Marcipánra! megmutiztam Jázminnak a képet, és nagyon tetszett neki! SZóval össze kéne hozni egy randit! :D

Csilla a tali jó ötlet! Bár mi talizunk nemsoká, de a többiekkel is jó lenne!!! :)

Bocs, hogy most csak ennyi, majd jövök...

Ildi

KépKépKép
dikó1

Erika, Nelli,köszi :) Csak már azt hittem diszkriminálva vannak a picik!Hogy aki nem szép nagy baba, az már nem is számít :cry: :)

Padli receptet írom minnyá a másikba!Tali, valóban jó 5let, legyen!de hol?Kinél?

Ildi,nem :( :shock: mikor küldted?

I,Fogíny masszírozásra jó a Dentinox gél, és nagyon jó, ha veszel Panadolt, és azzal bekenegeted az ínyt!Kenyérhéj is jó elvileg, de én azt azért nem naon szeretem, mert a nyáltól felpuhulva levélhat róla nagyobb darab, és rögesztmém volt, hogy lecsúszhat és megfullad!Meg mi is fogkefét rágicsálunk!
Tejelválasztót én nem adok!Igazán nem is tudom mi értelme??Elkezdtük a hozzátápit, de van még cici is.Igaz már nem minden kaja után, de elválasztó?Nem is igazán hallottam róla! :oops:

Én szoktam adni tejpépet vacsira, és abban van glutén!De szerintem nem lesz baja tőle, mert Esztit is ugyanígy etettem, és tökre szerette őket, nem lett vele semmi!/egyenlőre/
Meg rá is van írva, hogy 4 hós kortól!
manóci

Manó, most küldöm újra a privit! :)

puszi

KépKépKép
dikó1

Fúúú, tényleg egy bunkó vagyok, mert elfelejtettem megdicsérni, de nagyon ügyes a felálló Hannus!
Megkívántam a padlizsánkrémet, holnap csinálok is egy nagy tállal :)
Vendég

Megjött, válaszoltam :)
manóci

Csilla, egy perccel beelőztél :lol: :lol:
Dehogy vagy bunkó!Csak azt hittem a kis cseppemet elfelejtitek megdícsérni!Kicsia bors, de erős! :P :P
Én is megkívántam amúgy, pont gondoltam miközben írtam a receptet, hogy veszk hétvégén és csinálok :wink:

Petrával mi van?Úgy eltűnt!!! :roll:
manóci

manóci!
Apa citromlére emlékszik. :shock: Amúgy, ha már fogkefe: a múltkor ábrázolt fürdőszobapolc lepakolását rendre a fogkefékkel kezdi, és magától tudja, hogy a sörtés felével kell a szájába venni. Tökre szereti rágicsálni. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Ja...! Pilates torna/módszer mond valakinek valamit?

:?:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Randiban mi is benne vagyunk, Marcipánom imádja a csajokat :wink: De tényleg, akármerre megyünk, a nőkre válogatás nélkül vigyorog, de csak a nőkre :lol:
Egyébként is igazi férfi, pl. ha levesszük a pelenkát, rögtön leellenőrzi, hogy megvan-e mindene :lol:

Livi: mi is "fogkefét" rágcsálunk, illetve mostanában megint deninox-szal kenegetem. Ugyanis pár napja megint nagyon szenved szegény :cry: . Pl. éjszaka is többször sikítva ébredt - volt, hogy rögtön vissza is aludt, de volt, hogy alig tudtam megnyugtatni. Egyébként meg ahogy dörzsölöm neki az ínyét (kifejezetten szereti, ha az ujjammal masszírozom végig) - akkor tisztára olyan, mintha nem is elől nőne, hanem oldalt.

Épp beszéltük apával is, hogy most már nem is kis csecsemő, hanem kezd gyerekesedni :lol: . De gondolom, ez mindenhol így van :lol: Én nagyon csípem ezt az időszakot :lol: . De ezzel együtt megkezdődött a pakolás, úgyhogy most ketten csinálják a rendet a lakásban :roll: Ma Marcika pl. leszerelte az egyik kispolcot (persze jobb lett volna, ha nem a fejére esik) - aztán szegény Livike jött kétségbeesve, hogy nem ő volt, hanem tényleg a Marci (ugyanis ha ő csinál valami rosszaságot, azt is a kisebbre fogja :wink: )
Egyébként olyan édesek, ahogy eljátszanak egymással. Kis apróságok, de olyan jó nézni őket. Pl. Marcika megkapaszkodott az ágy szélében, állt, Livike meg az ágyról ugrált le a földre. Ez Marcinak annyira tetszett, hogy egyfolytában kacagott :lol: Livike persze annál jobban csinálta :lol:

Móni: dehogynem dícsérjük, ügyi Hannus :lol: Kérünk képeket is :lol:

Ildi: Jázminról is várunk aktuális fotókat :lol:

Kép
Kép
timóca

Tejelválasztó tápszer???????????????????????????????????????????????? Az meg mi a szösz? Miért kell tápszer anyatej helyett??? Ezen kifeküdtem...

Fogíny: Dóri mondott régebben egy gyógynövényest, elfelejtettem a nevét. A Dentinoxban helyi érzéstelenítő van, kicsit ódzkodom tőle, mert tuti nem tartja annyi ideig az ínyén, ameddig kellene, inkább lecuppantja egybő. Tehát hasba megy, ott meg nem kell. Szerintem inkább az édeskés ízen szoktak meglepődni, azért hagyják abba a sírást.
Homeopátiából nemrég kaptunk kiképzést fogzásra, talán Erikától.

Csokinyuff, nyugi, most már biztos nem fog lefordulni többet, jó lecke volt!! És szerencsés:)

Nekünk megvolt az első táncóra, tök jó fej a srác, aki tartja, de tényleg, még Lacit is fel tudta oldani, pedig ő aztán szorongott rendesen, meg az első 5 lépés után azt mondta, hogy nem jön többet, a végén mégis mehet a folytatás... SZóval jó volt. Itthon anyósék fürdették a gyerekeket, Lillát még sohasem fürdette más, eléggé zokon vette, ráadásul máskor ugye velem fürdik, most meg nem volt háttámlája, :lol: , a kiskád meg már derogált neki... Asszem, beszerzek egy fürdetőkarikát kedd estékre... :roll:

MOst mondták, hogy felmentették Herceg Szabolcsot... Persze tudtam, hogy fel fogjá, mert túl sok pénze van ahhoz, hogy elítéljék, de felháborító, hogy az a szemét azóta is és ezután is praktizálni fog...

Kép
Kép
szilvih

Livi: a citromlét nem csuklásra adják?

Kép
Kép
timóca

timóca!
Nem tudom mit adnak csuklásra, én semmit sem szoktam. Max. időt, hogy elmúljon. :lol: :lol: :lol:
Amúgy én nem alul vagy felül középütt vélem látni a kezdeményeket, hanem felül kissé oldalt (mondjuk3-as, 4-es). Először azt hittem, hogy szájpenész, de egyrészt nem jött le, másrészt dudorosak a kis fehér pöttyök. És persze minden keményet rágicsál, de annyira nem nyáladzik, és a kedve továbbra is jó. Egyelőre nem tervezek neki mást adni a rágókán, és a kemény játékokon kívűl. (A fogkefét meghagyjuk estére, a "fogmosához". :lol: :lol: :lol: )

szilvih!
Lehet, hogy én írtam idétlenül, az elválasztási tápszerekre gondoltam. Nestlé: http://www.nestle.hu/baba/ProductMainPage.aspx
Beba-k és Nan, illetve Hipp 2 és 3. :?:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Sziasztok!

De jó, sok a termés. :D

Ma odavoltam az egyetem városban, be is rágtam, mert az idióta titkárnő össze-vissza pakolgatta az órákat, már azt se tudom, mi mikor van. :evil: Kemény lesz a félévem, annyit kéne olvasnom, hogy új szekrényt kéne vennem a klasszikusoknak. :P
Sándor maradt itthon Emóval, tök jól elvoltak, bár bevallom, kicsit izgultam, amikor indulás előtt megkérdezte, hogy ,,már nem alszik vissza délelőtt?" :lol:

Nos eljutottunk oda, hogy Emma egyáltalán nem szopik. Hiába erőltetem, semmi. Úgyhogy maradt a fejés, Csilla, társulok. Bár nem tom, ennek így mennyi értelme van. Te fenn tudod tartani így a tejet?

Kedves fiúk in the topic! Mindenkit imádunk, de hűséges a lelkünk...Milánhoz!!!!! Főleg, amikor ilyen cukormócsing képeket látunk!!! :D Emma a porszívótól fél, bár gondolom több baba is, egyszerűen nem tudok porszívózni, csak úgy ha Sándor itthon van, és vigasztalja Emmát. :D Múltkor mintha már megenyhült volna, mert rajta is kipróbáltuk a vákumot, persze az bejött a kis hamisnak. :lol:

Manóci! Mindig megy a dicséret, drága Hannusodnak, csak néha egy kis fáziskéséssel! :wink: :D De aranybogár lehetett! Mi még ilyen produkcióktól messze vagyunk, szerintem még a mászás sem most lesz, a fenekét nem igazán szokta emelgetni. Hát kíváncsi vagyok. :D

Padlizsánkrém: látom, elindítottam a lavinát. :D Jupiiiiiii, mindenkihez megyünk kóstolóba... :lol: Már kezdünk kilábalni a taknyosságból, ma már nem is kellett szívni az orrocskáját. :D
És a talit már nagyon várjuk. Lehetne nálunk is, amennyiben elég a 60 nm. :D Aztán meg körbejárunk. :lol:

Timóca! Édi Marcipán, ahogy párjára lelt. :D Mennyi idős a menyasszony! Pakolóbrigád :D

Csokinyuff! Bár velünk még nem fordult elő, de nem sokon múlt. Inkább a szerencsén, mint rajtam. Balesetek mindig is lesznek, emiatt még nem leszel rossz anya. :D

Nelli! Banán :shock: Hát nem is gondoltam volna. Nekem olyan ,,ártatlan" gyömölcsfajtának tűnt...eddig... :evil: Szerencsére Emi nem produkál hasonlókat rá!

l! Egyet tudok érteni ebben is. Néha csak ilyen gesztusok kellenek, és hipp-hopp szép lesz a nap. :D

Erika! Tök jó, hogy a doki behúzta a kéziféket a védőnőn. :lol:

Tejpép: Én még nem adtam. Kéne? :oops:

Petrát én is hiányolom...

Szilvi! Én is felkaptam a fejemet, amikor hallottam... :shock: :( Táncóra. :D Szerintem Sándort sem lenne egyszerű feloldani. De megpróbálnám... :D

dincuska

dincus nekünk a védőnő ajánlotta a tejpépet. Maja nagyon szereti és jol alszik töle éjjel... legalábbis jobban :D
életképek ma :D Kép Kép Kép Kép
éjjen maja ma jelzett és sikerült a wc-be ment a kaki is!!!!! Kép
Vendég

Helló! :)

Asszem ma elmegyek egy kalap boltba, és minden kalapot leemelek előttetek, amiért még van annyi erőtök, hogy egyetemre jártok! :lol: :shock: :lol: :lol: :lol:

Szopi
Pont az elmúlt napokban gondoltam arra, hogy a reggeli és az esti szopit még sokáig meg akarom majd tartani, de hogyha tudni fogom, hogy eljött az utolsó, akkor alighanem megkönnyezem majd... :cry: :cry: :cry:

Háztartási gép.
Úgy tűnik, nem félünk tőlük. Bár, még nem találkozott, csak a porszívóval (amit meg Anya nem talál néha... :oops: :oops: :oops: :oops: ), de nem ébred fel arra sem ha a szobájában megy a takarítás, miközben alszik. (Azt viszont nem kultiválja, amiko a porszívóból, orrszívó lesz. Akkor "érzi a vesztét".) Ha félne, akkor az utolsó dolog, ami eszembe jutna, hogy a vákumot próbálnám ki rajta. Érdekesen hangzik, hogy ez bejött neki... :shock: :shock: :shock:

dincuska!
A táncban való feloldásról hirtelen egy receptféleség ugrott be. Aszongya: végy egy Sándort, oldd fel tánccal, tégy hozzá egy kis bátorítást és legvégül díszitsd mosollyal. Körítésnek jókedvet ajánlunk. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Tápszer: nekem hallani sem akar róla Brigi, mint másról sem, de mivel sokszor szopik, így a tejjel nincs gond :lol:

Ha így nem fogunk hízni semmit továbbra sem, akkor mi is pehelysúlyúak leszünk. 7 hósan 6840 g nem olyan sok (még nem is kevés, de ha nem hízik?).

Állás már nálunk is sokszor van, vissza próbálom tenni, de megint kezdi :roll: Baj, ha maga csinálja?

És egy off téma: mostanában nagyon jól megvoltunk anyóssal, úgy éreztem, elfogadott úgy, amilyen vagyok. Én is baromi figyelmes meny vagyok, ezt más is mondta, erre most jól bekavart az életembe, és elég durva dolgokat mondott a hátam mögött :( Mindig is éreztem egy pici rosszinduatúságot nála, de elhesegettem, biztos én vagyok kritikus, de anyu is látja.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

h.nelli!
Szerintem te se parázz, hogy most hány hónapos/kilós/centis a gyerek. Egészséges, vagy nem? (Leszámítva persze a dáthát, meg hasonlókat) Érdeklődő, jó kedvű, mozgékony, nyitott..?Más nem érdekes.
És attól sem kell félni, ha valami olyasmivel próbálkozik, amit mi túl korainak tartunk. A kisgyerek kicsi, de ugyankkor nagyon okos. Lehet, hogy néha lezúg az ágyról, mert még esetlenke (vagy nem tudja kikerülni, a hirtelen elé ugró ajtófélfát :lol: :lol: :lol: [bocs, de ezen mindig annyira kell nevetnem :lol: :lol: :lol: :lol: ], de ha úgy érzi, hogy meg tudja csinálni, akkor nem baj, ha húzódzkodni, felülni, stb.-t próbál. Ő TUDJA, hogy mire képes, ha egyszer próbálkozik vele. Szóval, no para ezügyben is. :wink:
Természetesen nem értek hozzá, és mi vagyunk a legfiatalabbak, de szeintem a kicsik sokszor okosabbak nálunk. :lol:

Anyós.
Mondhatnám azt, hogy le kell ülni vele megbeszélni a témát, de ha hátad mögött beszélős típus, akkor valószínűleg most sem lesz egyenes veled. (Hacsak nem úgy, hogy a háta mögé ülsz... :lol: [Bocs.] Azért egy próbát megér, de esetleg Apát is megkérdezhetnéd a dologról.

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Dincuska, én már 3 hónapja csak fejek :( Naponta 4x :( :( :(
Szerencsére van elég tej, nem vettem észre, hogy csökkent volna. Este lefekvés előtt megeszik 210-et, reggel 6-7 körül meg 120-at. Ennyi a napi termés, én kiporciózom, apa melegíti.
Rohadtul utálom már a fejőmet, de úgy vagyok vele, hogy ha van tejem, akkor miért ne ezt kapja? Próbáltam a tápot is, de nem kellett neki. Szóval muszáj.

A citromot szerintem is csuklásra javasolják, de úgy tudom, hogy nem igazán jó. Csak a savanyú íztől lepődik meg annyira, hogy még csuklani is elfelejt, de a savas citromléra még nem készült fel a gyomruk.

Megyek fektetni, utána folyt. köv.
Vendég

na minden pasi elkelt... :shock: :roll:
Vendég

hátha kellünk még valakinek :shock: Kép hé te ott mit csinálsz???? Kép ez itt maci. Érted? a neve maci Kép te ott komolyan gondoltad ezt a csákót??? Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma meglátogattuk Dolliékat, hát itt is van egy eledó csinos, sármos kisfickó, aki igencsak ráindult jázminra! :D
Tényleg Dolli, párod hogy van?

Mina igencsak elfáradt, hamar el is aludt itthon, bár kissé fura pózt választott:
Kép

Fiaim hoták a formájukat... :D

És akkor ha már kéri a vőlegényjelölt:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Ezek a fickók védik ám a csajszit! :D

Nelli, anyós :(, a súllyal úgy látszik a topic csajszijai összetartanak, kivéve Emmát! Mi is pehelysúlyúak vagyunk, de nincs gond, emrt amúgy mindent úgy csinál, ahogy kéne!

Kúszástechnika: térdelőhelyzet, egyik kéz előrenyújt, másik könyökkel magunkaláhúz, előre lök-folytatás előről! Tuti jól halad, állítólag az egyik hugom is így közlekedett! Édi!!!

Szilvi, ha már így tánciztok! :)
Ajánlhatok egy nagyon jónak ígérkező bált? természetesen mindenkinek akit érdekel! 2 hét múlva lesz a tánciskolák bálja, ahol sokféle tánciskola képviselteti maát rövid produkciókkal, de emellett egy latinos zenét játszó zenekar szórakoztatja a közönséget! A mi tánciskolánk si fellép, én is! :oops: :lol:
Ha valakit érdekel : www.tanciskolakbalja.hu/
Jó lesz!!!!

Csokinyuff, wc-be kaki??? Már most szoktatod, vagy csak véletlenül? AMúgy édi lehetett ahogy ez a kis picúr a wc-be nyomatja a kakit! :D

Herzeg Szabolcs, hmmm...én nem is mondok semmit, van róla rossz emlékem... :evil: :evil: :evil:

na hosszú lettem, este még jövök!

Ildi

KépKépKép
dikó1

diko nem tanuljuk a pisiltetős modszert már egy honapja
olvastam nem hittem hogy képes rá de mégis... :lol:

A pehelysulyt kikérjük magunknak.. ugyanis Maja 7és fél kilo :shock:
Vendég

Na, most jutottam vissza a gép elé. Most is csak gyorsban.
Ki az a Herczeg Szabolcs? És mit csinál?
Milyen az a pisiltetős módszer?
Nagyon helyesek a csajok! Maja és Jázmin :) Jázminról még nem is láttam képeket.
Ennyit maradhattam... szólít a szolgálat.
Vendég

Citromlé, fú, hát igen az csuklásra van, de én arra se adnék!eleve 2 éves korig citrusfélét nem is nagyon lehetne :roll:de milyten brutál már a jó kis édes anyatejcsihez szokott babáknak, benyomni a szájukba egy kk citromlevet :twisted: én nem szeressem!

Ildi, De jók a képek, annyira szép mind a 3 gyerkőd :) a két kisfiad pedig tökre hasonlít egymásra :wink: Háttérben a kis IKEA-s gyerekfotelok :P nagyon tuti!
Nem válaszoltál még a privimre, akkor jó, vagy nem?Vagy most te se kaptad meg??
Táncos bál, fú de ügyes vagy!Te ilyeneken lépsz fel? :shock: Nem is mondtad, hogy jársz táncot tanulni?!

Ennyien ismeritek HSZ-ot?Honnan?? :roll: csak nem most derül ki, hogy itt vannak MÁV kórházosok?/mert én ott szültem mind a kettőt :) és ismerem a dokit/
Vagy már a Schöpfiből ismeritek?Mert a balhé után ugyanis oda ment.

Csilla, az a mosógépes kép..... :P nagyon édes.Nosztalgiáztam, mert nekem Esztivel volt így ahogy neked Miluval, és miután megszerette a gépet örökké ott volt, és nézte mikor forogtak benne a ruhák :lol:

Judit, Majácska is egy kis hercegnő, csak megtetszik már valakinek :) :wink: Wc-be wc-zés, érdekes :P mármint ilyen picurnak.

Nelli,mi 7,5 hósan lassan 8, vagyunk 5200g-osak! :? De nálunk az a poén, hogy Hannus tök jól eszik.Tehát nemtom miért nem hízik úgy isten igazából.Mint az anyja :twisted: Még cici is van, nem értem.De úgy döntöttem, hogy ha megyünk vissza áprilisban az Endokrinológiai kontrollra akkor én fogok kérni egy hormonszintes vérvételt!Így megnyugszom, ha ott is minden ok.Szerinted?

Szylvi? hogy vagy?Elhavaz a meló?

Olyan szép idő volt ma is, jöjjön már a tavasz!!!!!!!!

Na mennem kell, fürdés Kép
manóci

manóci!
Már nem tudom, ki mondta, hogy nem baj, hogy ekkora, így legalább hosszabb ideig mehet be ingyen a vidámparkba! :lol: :lol: Szerintem ez most is érvényes. :wink:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Figyusztok!

Nálam most aktuális a GYED kérelem benyújtása. A zŰrlapon van egy ilyen, hogy:

Nyilatkozat adóelőleg megállapításához:
A Személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény
- 33. §-a alapján járó adójóváírást kívánja-e igénybe venni: igen , nem
- 40. § (1) bekezdése alapján (súlyos fogyatékosság címén) járó kedvezményt kívánja-e igénybe venni igen , nem
- 40. § (2) bekezdése alapján járó családi kedvezményt kívánja-e igénybe venni: igen , nem ,
A kedvezményt ideegyszámotkellírni gyermek (magzat) után kérem.
A kedvezmény megállapításánál figyelembe vehető gyermekek száma ideegyszámotkellírni
- ideegyszámotkellírni % adóelőleg levonását kérem.
(A megfelelő választ jelölje meg X-szel!)

A 33. § okés. A 40. § (1) bekezdése helyett a (3) bekezdés szól a súlyosan fogyatékos gyerekekről (de ez hál' Istennek nem érint!)
De a (2) bekezdésben emlegetett családi kedvezményről egy szót sem találok a törvényben. Most nem tudom, hogy van-e, vagy nincs ilyen, ha igen, akkor ki és hogyan érvényesítheti, vagy ez is a súlyosan fogyatékos gyerekek után jár, és úgy egyáltalán mi ez???? (Az adóelőlegre vonatkozó kérdés gondolom erre a családi adókedvezményre vonatkozik)

Gondolom, ti már túl vagytok az igény benyújtásán. Mit tudtok erről?

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

EC modszer: http://www.babakozelben.hu/cikkek/babap ... elkul1.htm

igen csak találunk már mi is völegényt Kép
Vendég

Sziasztok!

l: a családi adókedvezmény 3 gyereknél játszik, ha jók az infóim...

Ildi! Ne is mond, azóta is mosolygok, amikor eszembe jut, az a hév, amit kicsifiam produkált! :lol:
Párom szerencsére rendben, kisebb megfázás, csak tudod, hogy a ffiak ennyitől is meg tudnak halni. :)
Nekem nagyon bejöttek a fiaid! Különösen Roli. Valamiért mindig szerettem a kis izgőmozgó gyerkőcöket. Vagány! :)
A Jázminos szőnyeget Te varrtad? Ilyen ügyi vagy?

Nelli! Szerintem sem gáz, ha ő maga próbálkozik. Szerintem érzi, hogy mit bír… De ez csak amolyan laikus vélemény. :oops:

Csokinyuff! Wc! :) Hihetetlen! :)

Porszívó: Mi most kezdtünk el félni tőle, kisebb korában altatóként működött a masina. :)

Manóci! Felálláshoz gratula! :)

Timi! De jó fej Marcipán a kislánnyal! :) Igazi macsós! :wink:

Na most ennyi, tovább nem bírom! Irány az ágyikó! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!!

Herzeg Szabolcs: 2003 őszig a Máv kórház felkapott szülésze volt. Állítólag nagyon édibédistílusa van, nekem is ajánlották Dorka pocakkal, de egy belső info jött, hogy szereti sutyiban megindítani a szüléseket. Mivel egy év 365 napból áll, és neki ennél több kismamája volt egy évben, úgy gondolta, neki is aludnia kell néha, de ezt nem úgy csinálta, hogy visszamondott kismamákat (a drága :? ), hanem pont akkor rendelte be vizsgálatra a terminushoz közeli kismamákat, amikor ügyeleti ideje volt. Ugye bizonyítani nem lehet, hogy milyen méhszájtágító zselét tett föl vizsgálatkor, az ugye felszívódik ,távozik, miegymás. De a kismamák pár órával a vizsgálat után sorban jöttek vissza szülni. Egy ilyen napon, amikor az ő kismamáival voltak tele a máv szülőszobái, történt, hogy 2 kismamánál is komplikáció lépett fel (túl hevesen reagáltak erre a méhszájtágítóra---feltevés!!!!! :lol: ), és mivel neki éppen egy szintén komplikáció miatt végzett császárt kellet befejeznie, az egyik kismama meghalt (talán méhrepedés, de már nem emlékszem, ) a másiknak ki kellett operálni a méhét.
Kb. ennyi. Én már pár hónappal az eset előtt hallottam, hogy ezt csinálja, aztán ősszel meg is történt a baj...
Átment a söfibe, most a Péterfiben van talán. Ennyit arról, hogy nem csak Geréb Ágnest kell mindig szapulni, a kórházakban még szörnyűbb dolgok történnek...

I, még mindig nem értem az elválasztó tápszert. Ha van tejed, minek???? Adójóváírás neked jár, adókedvezmény gyerek után nem, majd a harmadiknál...

CSokinyuff, le a kalappal Maja előtt, mde főleg előtted biliztetés ügyben. Hallottam már róla. Mit csinálsz, ha nagybevásárlás közben jelez? Papírbili? :roll:

Manóci, miylen édes lehet pöttöm pannád, ahogy feláll, hihetetlen!!!

Nelli, mostanában Lilla sem hízik, de ebben a korban már Dorka se hízott semmit. Azért a kaja erőltatését megkérdezném dokinénitől, hogyan gondolja!!!!!! :roll: :roll: Tölcsérrel??? :twisted:

Kép
Kép
szilvih

szilvi igen ennek is vannak hibái....
ha megyünk valahova kap textil pelust
Vendég

tekiroll!
Köszi a választ. Valami azt súgja, hogy ez akkor most nem altuális. (És valószínűleg nem is lesz... :cry: Ö

szilvih!
Neked is köszi! Dehogy akarok neki elválasztó tápszert adni! Éppen ezért nem értem. Olvasgatom a mindenféle kiadványt, ami a 6 hónap utáni etetésről szól, és mindegyikben ott van benne ez a cucc. Holott van még anyatej is... :shock: (A tejpépet sem sikerült még igazán a helyére tennem, de azzal azért egy fokkal jobban állok...)

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Íme a legújabb. Bár, Anya eleget ad nekünk enni, azért mostanában megpróbájuk kipótolni egy kis "desszertel":

Kép

Sajnos, nem sikerült megörökíteni, de a lényeg abban rejlene, hogy így, ebben a pozitúrában eszi a lábát. Múltkor fürdéskor ugyanígy ült az ölemben, és 3 azaz három(!) lábujját kezdte el enni, de nagy étvággyal ám! (Jó, akor nyilván tényleg éhes volt, mert várta a vacsit. :) ) Én azt gondoltam, hogy valami olyasmi sportra kéne járatni a kissrácot, am jó kis deltás pasit csinál belőle, de ezek szerint lehet, hogy tornász lesz...? :shock: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

jajj de édes a kis levente :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Dolli, akkor jó, hogy nem komoly a baj! És örülök annak amit Rolcsiról írtál, én is imádom a kis gazfickómat, dehát tényleg az, és ez van akit zavar...
A szőnyeg anyum gyártmány, kariajándék!

Manóci, pedig írtam, privit, azt hogy, ok, jó mamázást, és pontosítjuk! :D
Hastáncolni járok, lassan 3 éve, ez van magamért... :oops: :D Terhesség alatt is sokáig jártam, és nagy hasznát vettem vajúdásnál! Azt tudtad, hogy MÁV-os voltam/vagyok én is! :wink:

Csokinyuff, érdekes a cikk, de én ezt nem vállalnám már be.Első gyerkőcnél, még lehet, de így... nektek sok sikert hozzá! Számolj be, hogy álltok !

Lányok, senki nem érdeklődik a bál iránt, lehet apával jót táncizni!!! :) :wink: :lol:

Ildi

KépKépKép
dikó1

Tudom, hogy még messze állunk a Ti súlyotokhoz, de ha így haladunk, még összeérhet a két kicsi :lol:
A magad megnyugtatására csináltass vérképet, de előtte esetleg beszélj a dokival. Bizti nincs baj, ő egy ilyen filligrán kiscsaj :lol:

Szilvi :)
Gondolom, arra gondolt a doki, hogy minél többet próbálgassam különböző formában.
Na, ma a sütőtök jött, amit ugyebár majdnem minden baba szeret. Na de nem Brigi! Nála alapvetően a hozzátáplálással van baj, nem amit adni szeretnék.

I :)
Nagyon édes Levi az apjával!

Adókedvezmény: 3 gyerek után jár.

WC-s módszer: próbáljátok meg ezt 3 gyerek mellett kivitelezni :lol:

És a képek:

Így állok az erkély feljárónál:

Kép

És még az egyik kezemet is el tudom engedni:

Kép

Na és ha már állok, ki is szeretnék mászni:

Kép

És itt "csak" ülök: