Sziasztok!
Magdolnam, gratulálok! Teljesült a vágyad!
Na akkor 1:1 az eddigi ivararány, mivel Muffinnak kisfia lesz. Kíváncsian várom, ki lesz a következő bejelentő.Elvileg Csubi, meg Manó is tudja már, dehát ők eltűntek. A következő Pintyus, és Odri kb. egy hónap múlva. Talán Odriban még bízhatunk, hogy megírja. Aztán jön Andy.
Én ma nagyon fosul vagyok, 3 napja valami nátha féleség próbálkozik ledönteni, de teával, mézzel, negróval küzdök ellene.
Tesómtól tegnap kaptam egy könyvet, egy magyar nőci írta, amolyan naplóféleség a terhességéről, és akkorákat lehet rajta nevetni!
Nati, neked melyik könyv van meg? Kismamák kézikönyve? Vagy mi is a címe? Tudsz valami jót ajánlani? Mert olyan drágák, és ha neten rendelem, zsákbamacska. Legalább tudjam, hogy valakinek tetszik, ha már megveszem.
Mágnes, Anna nagyon szép kislány. Növeszted a haját? Amúgy nagyon ügyes, tényleg jó lehet az a torna. Sír még közben?
Lilla, én még mindig hiszek benne, hogy sikerült ez a hónapod. Az a 37,1 nagggyon szuper!!!!!
Nati, mindent bele ebben a hónapban!!! Tuti, hogy novemberben már egy pici baba anyukája leszel!
Akit kihagytam bocsi, mindenkit puszilok!!!