Új privát üzeneted érkezett!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202814281.6695.jpg[/img] Kedvenc pancsis képem

[/img] Kép örjöngős:) és ott a fog!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202814340.5629.jpg[/img] áll 1

[/img] Kép kómásállós :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202814380.0279.jpg[/img] kívülről is megy ám!

Kép
Kép
Kép
mágnes

szia holka!

emlékszel még a 7-8.hetemre mikor szinte semmit nem aludtam? örülök hogy annak vége.
akkor most már te is tudod, de remélem nálad nem tart sokáig.
mikor kell menned dokihoz?
amúgy megvagy?

Kép
andyfekete

gyönyörű Annácska, nagyon ügyes, gratulálok. gondolom örülsz.
nagyon szeretem a képeket!!

holka
én még nem merek nevekre gondolni.
még korai, nem? bár remélem minden oks lesz.
a párom csak 1 gyereket szeretne. hát én még nem tom

Kép
andyfekete

Mágnes
nagyon ügyin áll már Anna!!
2.képen borzas hajjal írtó cuki :lol:

Andy
Amúgy semmi bajom szerencsére nem fáj a hasim,nincs vérzés.
Csütörtökön megyek UH-ra! Szorítsatok,hogy megint kisebb legyen a vérömleny...Rajtam nem múlik úgy fekszem mint egy kis angyal!! :lol:
holka

holka

nagyon szorítok
ugye milyen szar egész nap feküdni, aki nem csinálta nem is tudja.
én már 7.hete fekszem szinte végig. csoda nem kerültem Sümegre.
ott van nálunk egy pszichiátriai intézet.

Kép
andyfekete

húú ne is mondjátok! Én a 9-12. hétig feküdtem kórházban, csak vécére mehettem ki..Azt hittem én is ,hogy behülyülök.. Na és van, aki a 9 hónapot fekszi végig..

Kép
Kép
Kép
mágnes

a net azért segít,hogy telljen az idő :)

Mágnes
nem volt éppen gondtalan terhességed neked se: hematoma,terhességi diab...
De mi már tudjuk micsoda kincs az életben egy gyerek!! :lol:
szóval simán kibírom ezt a 3 hetet csak legyen meg az eredménye!
holka

Sziasztok!

ÉN 9 HÓNAPOT feküdtem végig ;) Na jó a vége felé már nem bírtam és kicsit virgonc voltam. :)

Mágnes: nagyon cuki Anna ahogy áll. Innentől kezdve minden ok lesz. Látom a kiskádba fürdik még. Mikor teszitek át nagykádba? Hány fogicája van?

Holka: mennek a drukkok csütörtökre!

Magdolnam: ugye teszel fel képeket?

Megyek, mert ezer tennivalóm van :)

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág:
9 hónap?? Hát minden tiszteletem a tiéd! Volt a kórházban olyan beteg, aki 6 hónapos volt, és azt mondták neki, hogy menni kell az infúziónak, mert elmehet ababa. 2 napig bírta, aztán azt mondta, vegyék ki a karjából, mert ő ezt nem csinálja, le sem tud menn irágyújtani! én meg ott feküdtem mellette, és aznap ment el a babám :evil:

Nagykádba már szívesen tennénk, de itt még csak tusolófülkénk van.. Amint át tudunk költözni, máris mehet pancsolni a nagyba :)

Most 12 fogunk van, ez már aztán valami :)

Magdolnám:
Már nagyon várom a sztárfotókat a kislányotokról :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: nekem az volt a szerencsém, hogy itthon tudtam feküdni. Nem kellett a kórházba csak 1 hetet. Remélem a második terhességemmel nem kell feküdnöm, mert azt nem tudnám megoldani.
Ja értem akkor a kiskádat. Azt hittem fél a nagytól :)
12 fog az már jó. Már csak 4 szemfog és vége a sírásnak. Kendének egyszerre jött ki 3 szemfog. 1 hónapig nem aludtunk és a nappalok is iszonyat nyűgösen teltek. Szerencsére nekünk kint van mind a 16 fog. :) Kitartást a fogzáshoz.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Mágnes
Nagyon édi Anna. nagyon jó a hisztis kép. Mi is ilyen kád gondban voltunk. Mi csak tusolót terveztünk be, de most a zuhanytálca helyett vettünk egy pici, de mély 120X70-es kádat. Tudunk benne tusolni, de fürödni is.

Lilla
Mit érzel??? Hőd???
Enyém megint feljebb szökött, már tényleg nem értem. Néha fájogat a hasam, de még nem jött meg.

Viri
Már megint közeledik egy peteérés!!! Enyém még egy kicsit odébb lesz, így te hamarabb tesztelsz majd ++++++at!!!!!! De sebaj, rá 1-2 hétre én is azt teszem. Ok???

Kép
Kép
nati80

Nati
Nem érzek semmit. Hőm 37,1 volt reggel. Tehát bízom, hogy ma még nem jön meg.

Mágnes
Nagyon édes Anna baba. Gratulálok, hogy felállt. Ez nagy eredmény, és milyen rövid időn belül sikerült.

Én már tisztára parázok, ha ilyeneket hallok, hogy elmegy a baba, meg hasonlók. Akkor a 9 hónapot végig kell izgulni? Meg előtte is hónapokat, hogy legyen baba, ha megszületik, meg azon izgulhatunk, hogy ne érje semmi.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Hu, végre egy délutánom itthon szabad!
Szabad a bánatot.. a konyhában tornyosul a sok mosatlan... :evil: De elöbb egy kicsit benézek hozzátok :wink:

Kisvirág:
Hu, nem semmi, 9 hónapot kibirni fekve!!! Le a kalappal elötted! :)

Lilla:
ez már igy lesz ezentul...Elöbb izgulsz, hogy megfoganjon, azután, hogy megtapadjon, utána meg, hogy bent maradjon 9 hónapig és miután megszületett lesz egyéb amiért izgulj :wink: :wink:
De megéri hidd el nekem!Legalábbis nekem a gyerekeim mosolya elfeledteti minden fáradtságomat :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Én is így gondolom. A mosolyuk és szeretetük minden fáradtságot megér. Bár én még ezt nem élhettem át. De remélem így lesz.

Kép
p__lilla

megjött!!! Pont rosszkor, csütörtökön vizsgálatra mennék. :x :x :x
Tankönyvbe illő 28 napos ciklusom volt, a hőm is egész jó volt ahhoz képest, hogy nem lehetett ovum a hormonok szerint.

De egy biztos, most ovus hónapom jön!!! Rágyúrunk ezerrel!!! :wink:

Kép
Kép
nati80

Most megint babás vonalzót csináltam, talám most bejön. Akkor még idén szülnék, talán pont mikor én születtem.
Remélem nekem több szerencsét hoz ez a nyuszi, mint Lillának. Ugye neked ment le a vonalzóról a nyuszi?

Kép
Kép
nati80

Nati
Milyen vizsgálatra?
Drukkolok, hogy ebbe a ciklusodba sikerüljön a baba. Most nem lesz gond, és nem kell idegeskedned. Csak pozitívan!

Kép
p__lilla

Ja, és jó a vonalzód. Nekem jobban tetszik, mint a másik! Ez olyan Natis. :lol:

Kép
p__lilla

Lilla
Csütörtökön megyek vissza adokihoz, hogy megbeszéljük a lehetőségeimet, mit kapok hogy baba legyen, talán meg is nézi van e tüszőm most. lehet veszek ma egy jó forró fürdőt és akkor a piri nagy részén holnap túl is leszek. Remélem csütörtökre el is múlik. Elég ciki lenne, ha így kellene vizsgálnia.

És íme még néhány vicc:
- Ez most már örökké jó lesz egy darabig.

- Csak a hangom miatt nem lettem énekes.

- Infulenza: jobb adni mint kapni.

- Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.

- A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

- Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig.

- Az ejakulációról volt egy konferencia, de mire odaértem, mindenki

elment.

- Költészetnek nevezzük azt, ami nem ér ki a lap széléig a könyvben

- Honnan jött ez, hogy mindent becsmérel? - Ócsáról.

- Utánanéztem a családfámnak és rájöttem hogy én vagyok a gyökér.

- A dohányosok is emberek! Csak nem olyan sokáig...

- Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

- Mit csinál a ló hő hatására? - Megáll. (Hőőő!)

- Egy macskát mindenre megtaníthatsz , amit ő szeretne.

- Egy csapos tulajdonképpen gyógyszerész, korlátozott lehetőségekkel.

- Hála a szerencsecsillagomnak, nem vagyok babonás!

- Fel a fejjel! Semmi remény!

- Én iszom, te iszol, ő iszik, mi iszunk, ti isztok, ők fizetnek!

- A feleségem a legrosszabb szakács. Mi vacsora után imádkozunk...

- Mi a különbség a teológia és geológia között? - Ég és föld!

-Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud
visszaadni?

- Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret.

- Reggelizni mentem. Ha nem jövök meg 12.30-ra, akkor ebédelni is

- Senki sem tökéletes. Belőlem is hiányoznak a hibák...

Kép
Kép
nati80

Na még feltettem egy kis csilli-villi feliratot is. :D

Kép
Kép
nati80

Sziasztok, megjöttünk! Hát, nagyon szégyenlős babánk van. Jó fej volt a doki, nem adta fel. Bökdöste, oldalamra fektetett, csokit etetett velem. Azt mondta nagyon nyugis. Ja és mikor végre felénk nézet volna a lábacskáit keresztberakt. De volt egy gyenge pillanata! És megmutatta, hogy ő egy gyönyörű kislány!
magdolnam

Az uramon múlik, hogy a képek mikor kerülnek fel! És egy gyönyörű karika fülbevalót vettem neki, kövekkel kirakva. Icipicike, de elég drága volt (16.500)
magdolnam

Magdolnam
GRATULÁLOK!!!!
Akkor teljesült eddig minden vágyad.

Úgy vettem ki, hogy szereted a thai kajákat. Nem tudsz nekem valami jó hús nélküli üvegtésztás ázsiai levest?

Kép
Kép
nati80

magdi!

gratula, jaj de örülök, gondolom te is. párod?

nati- nagyon sajnálom a pirit, de örülök a pozitív hangulatodnak

Kép
andyfekete

igen, minden vágyam teljesült. Apa is örül nagyon. Sajna nem tudok leves receptet :(
magdolnam

Andy
Pirit ne sajnáld, mert esélytelen volt ez a ciklus, de a mostani már nem az. nagyon is esélyes hónap lesz, főleg az esetleges orvosi rásegítéssel.

Kép
Kép
nati80

nati! akkor ez lesz a mindent bele hónap?
hőzöl?

Kép
andyfekete

Nati
Igen, nekem sétált ki a nyuszi. Pont egy ilyen 33 napos ciklusomban, mint ez. De ezt átállítottam a biztonság kedvéért. :lol:

Magdolnam
GRATULÁLOK!!!!!! Sikerült a "szégyenlős" kislány! Szívből örülök, hogy teljesült a kívánságod. Várjuk a sztárfotókat, na és a fülbevalóra is kíváncsi lennék! Biztosan szép lehet.

Kép
p__lilla

Már dolgozunk a képen...
Milyen ügyi Anna!
magdolnam

elbúcsúzom mára
szétmegy a fejem, és iszonyú hányingerem van. fájnak a ciciim, ez mit jelent? kezdem a 2.trimesztert? remélem a fejfájás elviszi a hányingert. imádkozom.

mindenkinek jóéjt

Kép
andyfekete

Magdi :)
Gratula a kislányhoz!! De jó!!

Nati :)
nem baj, most kezdődik a te babás ciklusod!! Hajrá!

Én ma vagyok a 14. napon, de egyenlőre nem érzek semmit....Azért gyakorolunk ma... :wink:

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Egyenlöre csak olvasgatok! De képben vagyok!!
Néha be-be tekintgettem!! ha emlékesztek.

Gratulálok a kismamiknak!!

A hónap... remélem jól sikerül majd a kismamijelölteknek.. szeretnék én is köztük lenni :D

Kép

Kép
dbabett

Babett
De jó, hogy vagy megint. Mi van veled? Rég jelentkeztél?

Kép
p__lilla

Igen ez a mindent bele hónap lesz. Mérem a hőt továbbra is és most orvosi kontroll alatt is leszek elvileg. Szedem a vitaminokat a + folsavat, mozgok eleget és mozgunk eleget. :wink:

Mára elbúcsúzom, holnap jövök.

Jó éjt!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Magdolnam, gratulálok! Teljesült a vágyad! :D
Na akkor 1:1 az eddigi ivararány, mivel Muffinnak kisfia lesz. Kíváncsian várom, ki lesz a következő bejelentő.Elvileg Csubi, meg Manó is tudja már, dehát ők eltűntek. A következő Pintyus, és Odri kb. egy hónap múlva. Talán Odriban még bízhatunk, hogy megírja. Aztán jön Andy.

Én ma nagyon fosul vagyok, 3 napja valami nátha féleség próbálkozik ledönteni, de teával, mézzel, negróval küzdök ellene.

Tesómtól tegnap kaptam egy könyvet, egy magyar nőci írta, amolyan naplóféleség a terhességéről, és akkorákat lehet rajta nevetni!

Nati, neked melyik könyv van meg? Kismamák kézikönyve? Vagy mi is a címe? Tudsz valami jót ajánlani? Mert olyan drágák, és ha neten rendelem, zsákbamacska. Legalább tudjam, hogy valakinek tetszik, ha már megveszem.

Mágnes, Anna nagyon szép kislány. Növeszted a haját? Amúgy nagyon ügyes, tényleg jó lehet az a torna. Sír még közben?

Lilla, én még mindig hiszek benne, hogy sikerült ez a hónapod. Az a 37,1 nagggyon szuper!!!!! :lol:

Nati, mindent bele ebben a hónapban!!! Tuti, hogy novemberben már egy pici baba anyukája leszel! :D

Akit kihagytam bocsi, mindenkit puszilok!!!

Kép
jenny29
Mór

Jó reggelt!

Jenny
Én a Kismamák kézikönyve c. könyvet vettem meg az alexandrától. Neten olcsóbb. Ebben a könyvben a terhesség alatt bekövetkező változásokat írják le, valamint a baba fejlődését hétről-hétre. A hiányossága, hogy szülés utánra kevés dolgot ír, inkább csak az első hetekre. Van egy másik könyv ami a baba 3 éves koráig nyújt segítséget, de most nem tudom a címét. Majd kikeresem és megírom. Nekem azt is nagyon ajánlották.

Felteszem a görbém, légyszi mondjatok rá valamit. Nagyon furimányos, mivel a hormonok alapján nem volt ovum, a görbe szerint meg volt. Lehet akkor, hogy a többi hónapban sem volt ovum, csak a hőm mutatta? Olyan is lehet?

1202886149.3841.pdf

Kép
Kép
nati80

jó reggelt!
Nati, nekem a doki erre azt mondaná: hát elég fűrészfogas... nem valószínű az ovu. Valahol olvastam erről neten, hogy ha fűrészfogas a ciklus görbe alapján
magdolnam

Jenny, ha arra a könyvre gondolok, akkor az egy nagyon vicces könyv :lol:
Kisvirág, ha az állandó fekvés miatt nem irigyellek :( hu nem tudom hogy bírtad ki
magdolnam

Magdolnam
Itt inkább az a fontos, hogy volt emelkedés a hőben, bár utána erősen el kezdett ingadozni és meg is jött utána. De emelkedés az egyértelműen volt. Ezért nem értem. Az előző görbék is hasonlóak voltak és elméletileg arra gondoltunk van ovum. Lehet mégse volt?

Kép
Kép
nati80

Jenny
Novemberben még biztos nem, mert ha jól számolom kb december közepén szülnék, ha ebben a ciklusban összejönne a baba. De hát ez nem olyan nagy baj!!! Én örülök neki. De ha március végén április elején születne az még jobb lenne. Azt hiszem. :roll:
Bár akkor jön mikor akar. Nem én fogom meghatározni.

Kép
Kép
nati80

Nati
Ezen a görbén pedig egyértelmű az emelkedés, sőt a vonal utáni szakasz is pont jó. Érdekes...

Kép
p__lilla

Egy kicsit furi, hogy már a ciklusom 2. napján vagyok és a vonalzó még mindig nullán áll. Sajna nincs olyan időzóna ami nekem kellene, szóval megint délután fog váltani napot.

Kép
Kép
nati80

jó reggelt!
szeretem mikor süt a nap, jó kedvem lesz, bár ma egyedül leszek este, párom kocsiszerelés miatt nem tud hazajönni, nem is mlékszem már mikor voltam egyedül. biztosan szar lesz. de ki kell bírnom. csak ilyenkor hosszú egyedül lenni másfél napot. az ember még ha dolgozna, de itt fekszem....

na mindegy azért jó kedvem lesz, megígérem. közeleg a 13.hét kezdete.

nati! azért van a nullán a vonalzód mert túl nagy a cipőcske és nehezen megy arrébb. majd 2 nap múlva.

jenny! hogy vagy?
nekem a terhesség hétről hétre van meg 2000 volt, minden hétről 2 lap van meg ábra. nekem annyi elég is. a lap alján meg vezethetem az orvosi időpontokat.
nekem 4-5 ezres könyvre nem volt pénzem. sajnálom rá.
mindig olvasok a neten hozzá, melyik héten mi várható, és a neten sincs több mint az én ,is könyvecskémben

Kép
andyfekete

andy!

Nem lehet, hogy megállt a vonalzód?

Kép
Kép
tabati

tabati!

az én vonalzómmal nincs gond.

natié állt meg

Kép
andyfekete

Andy
Nem a nyuszival van gondom, hogy nem megy arréb, hanem azzal, hogy a vonalzón az áll ciklus nap 0- 33 van még hátra. De én a ciklus 2. napján vagyok és még 31 van hátra. De a lényeg, hogy tudom hogy állok és nézem mikor "kötelező" az akció!!!

ma tök idegbeteg vagyok, lehet piri miatt? Nagyon feszült és ingerült lettem most délelőtt. Ideges vagyok a holnapi dokilátogató miatt is.

Kép
Kép
nati80

Jaaa!!! :shock: Visszaolvastam, bocsi! Szóval a rosszullétek miatt várod a 13 hetet. :oops: , hogy elmúljanak. Azért gondoltam, hogy ha közeleg a 13. hét, akkor miért áll a vonalzód a 11. hétnél... Mindegy, bocsi, hogy közbekotyogtam, csak sokmindenkinek megállt mostanság a vonalzója, gondoltam, hátha nem vetted észre.

Kép
Kép
tabati

Magdolna:Gratula a kislányhoz:) :) :) Ügyi voltál és gyors, hogy már meg is vetted a füllbevalót :) Amúgy valóban amilyen kicsik ezek a füllbevalók olyan drágák. A bébifülbevalókat nem grammra árazzák be hanem olyan alapon, hogy úgy is megvesszük. Gondolon már a neve is megvan a kicsi lánynak, vagy?

Kép
csucsu05

Magdolnám:
Nagy gratula a kislányhoz! Továbbra is várom a képeket :)

Jenny:
Hát igazából nem növesztem a haját, neki már születésekor is nagy haja volt, mindenki a csodájára járt a kórházban is :) Gyorsan nő a haja, én pedig nem is bánom, hosszú hajat szeretnék neki :) Persze a fufruból már vágtam neki kétszer, hogy ne lógjon a szemébe, de csattot tenni még nem tudok bele, pedig van már egy csomó :)

Már csak kétszer kell mennünk tornázni, és vége!!!! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

jó lenne, ha gramm alapján adnák :lol: apa nem rakott fel képet, mert megint lemerült az elem és valahová elvarázsolta a töltőt :shock: Úgy döntöttük hogy Liza/Elizabett lesz. Bár még lehet változtatunk rajta, de nem hiszem.
Lebetegedett a kutyuskám.. nem bír szerencsétlen lábra állni
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?