Erika2
A mostani egy csik még nem jelent semmit, hiszen elég sokszor hallotunk már mostani kismamáktól olyat, hogy csak a pl. 3. teszt mutatta ki a terhességet.
Mikor volt a peteérésed? (peteéréseid?) Nem lehet, hogy csak mostanság volt a második, és még nem olyan nagy a HCG szinted, hogy a teszt érzékelje?
Amig nem jön meg, addig tessék reménykedni. (Ez ebben a topicban már szerintem közmondássá fog válni)
Engem a MAca Vibe-röl az érdekelne, hogy ez nem egyfajta stimuláció, azaz nem arról szól, hogy felgyorsitja a test müködését, és ezért érik meg több petesejt?
Félek attól, hogy ha pl. abbahagyjuk, akkor hónapokig megint nem lenne peteérés, mert annyira megterhelte a szervezetet?
Aki mostanában megy dokihoz, az kérdezze meg, mert engem ez eléggé foglalkoztat, és itt nem tudom ezt megtudni finnül.
Köszi elöre
Itt a mai lista-pista:
Pati: 7 c 39 cn Budapest 22 év
Erika2: 17c 33 cn 27 ev
Jázmin: 25 c 27 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 23 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 21 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 18 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 17 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 8 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 4 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 3 cn Galgamacsa 29 ev
Magamról annyit, hogy most vagyok a 21. napon és nincsen semmi barna trutyim(bocs a gusztustalanságért),és ilyen még nem volt az utóbbi fél évben.
Most úgy tünik, rendben van a hormonháztartásom. Bezzeg pont most lesz hormonvizsgálat, majd hülyének néznek, mit keresek ott. Na mindegy
Jázmin:
KÉz és lábtörést holnapra
Majd számolj be a vizsgáról, okés
Kinga:
Jó nyaralást, vigyázzatok magatokra
Pusszantás Zsófi