Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Sajnos nem lehet az asztalt elfordítani, mert a
sarokban van. Át fogom rakni a másik asztalra.
Csak akkor meg fogja kérdezni, hogy miért. Na
majd megoldom.
Csak azt nem értem, hogy ha megmondtad volna
mire van a gyogyi nem vette volna be? Ezekkel
a férfiakkal annyi baj van! Az én férjem is ne-
héz eset.De ha szeded a gyógyszert akkor is kell
figyelned mikor van a peteérés. Ha nem akar majd
"játszani" akkor? Vagy annyira beindul a szertõl, hogy menekülni fogsz elõle?
Nagyon kíváncsi leszek a változásra!
Ui:Úgy látszik csak nekünk nincs munkánk a többiek
serényen dolgoznak.
Puszi

Andi
Andy

Andy!

En azt mondtam,hogy mar tok unalom volt az irodam,es igy kulonben is minden jobban kezre esik.Ki fogod te talalni mit mongy!
A gyogyit be vette volna ha megmondanam mire is kell,de a mult honapban kicsit kibuktam es megbeszeltuk,hogy jo ideig nem probalkozunk a babucival de 1 honapig birtam es most ujult erovel vagok bele CSAKHOGY neki nem szoltam,meglepi lesz!KépAnnyira nem nehez elcsabitani attol nem felek,inkabb en szoktam olyan lenni mint a mosogatorongy azert nincs legtobbszor jatek.Ha beindul akkor meg nincs baj,11 ev utan nem art.En is nagyon kivancsi vagyok lesz-e valami valtozas,majd beszamolok errol is.Ja most jut eszembe jovo heten nyaralni megyunk nem tudok majd netezniKépKép Keresek Internet kavezot,mert itthon leszunk nem megyunk kulfoldre iden(2*annyiba kerul mint Gorogorszag!) Munkam eppen lenne,de most ugy dontottem,hogy nem vagyok hajlando stresszelni magam es lazitos het lesz.Ugyhogy minden le van ejtve!

Bocs a sok OFF dumaert

ezer puszi Kriszti
kriszti

Andi!

Hát bizony dolgozom(zunk)!

HÁny tbl. van egy Maca-Vibe-ben?
És hogy kell szedni és meddig?
Mire hat pontosan?

Erika2!

Nagyon szorítok neked a pozitív eredményért.
Rendes tõled, hogy nem húzod az idegeinket
és elõbb tesztelsz.
Bár csak már én is itt tartanék....

Pussz

Éva
Éva

Kriszti!
Én három hete lesz hogy szedem, és kb. egy hét után volt peteérésem egy év után először, utána 5 nap múlva megint volt. Mind a kétszer orvos is megnézte és én is a PG/53-al. Nekem ugyanúgy mutatta a peteérést. Amúgy a melleim nagyon fájnak.
Most beszéltem egy ismerősömmel, együtt kezdtük a MAcát szedni (egy nap eltéréssel) és Ő már biztosan terhes. Több éve nem lehetet gyereke, a Kaálit is megjárta már. Ráadásul most Ő úgy kezdte szedni, hogy csak a hormonjait akarta rendbetenni vele, hogy legyen mensije, mert új barátja van. Jó egy hét után beszéltünk, akkor én mondtam, hogy nálam milyen hatással volt. Még gyorsan fel is hívta a barátját, hogy nem védekeztek és mivan ha nála is ilyen hatást gyakorolt a MAca és terhes lett. Hát be is jött.
Én mikor elkezdtem szedni éreztem, hogy odabent dolgozik valamit. Mikor a peteérés volt, enyhénél egy kicsit erősebb fájdalmat éreztem a jobboldalamon. Az orvos szerint ez normális volt.

Nálam is mindig nézi a főnököm (hapsi), hogy mit gépelek ilyen serényen mikor Ő nem is adott munkát. Ha a közelbe jön gyorsan bezárom, lehet hogy nem szólna, de soha nem lehet tudni, mostanában amúgy is ki van rám bukva a sok orvoshozjárás miatt. Olyan kellemetlen állandóan elkéredzkedni, vagy 1-1 nap szabit kivenni. Állandóan kérdezgeti, hogy mi volt a nőgyógyásznál és elvárja, hogy részletes beszámolot tegyek, közbe meg látszik rajta, hogy nem nagyon akarja elhinni, hogy ilyen is van, hogy valakinek nem lehet mindjárt gyereke. Tuti az agyamra megy előbb-utóbb. A saját férjemnek nem részletezem a vizsgálat menetét, akkor majd neki már csak nem fogom.
Nálatok a főnökök ezt hogyan viselik?

Erika
erika2 (erika2)

Kriszti!

Jó nektek, hogy mentek nyaralni. Mi nem megyünk
idén sehova, mert a konyhát kell felújítani.
Tavaly Görögben voltunk nászúton, majd jövõre
talán, ha csak nem lesz kisbabám.
Hiányozni fogsz! Ha tudsz akkor írjál bárhonnan.
Ezeket a figurákat hogy csinálod?
Nekem még sajnos dolgoznom kell ma. Mindjárt jön
az a picsa fõnököm és hoz egy kis melót. Bocs
a csúnya kifejezésért, de nem tudom más hogy
megnevezni mert utálom. Állítólag kapunk egy kis
jutalmat, de szerintem én már nem biztos. Tudod
a múltkor lebuktam a nettel.Mindent kiszúr.
Ha szülök ide már úgy se fogok visszajönni dol-
gozni.

Puszi
Andi
Andy

Sziasztok lányokKép

Nos én is itt vagyok.
Képzeljétek pont mikor hazaértem, a párom is éppen betoppant teljesen váratlanul, pár órával hamarabb, mint szokott.
Ilyen még nem voltKép Le lettem támadva.KépKépKépKép

Tudom, hogy már réges rég megvolt a peteérésem, mégis olyan csodálatos volt tét nélkül együtt lenni. Bocs, hogy igy leirtam, de ez van. Teljesen fel vagyok dobódvaKép

Erika2

Hihetetlen, amiket a Maca Vibe-röl irtál. Engem teljesen meggyözött. Ha nem sikerült volna ebben a hónapban a babuci, akkor én is belevágok. Lassan indithatunk majd egy Macás topicot isKép, annyian leszünk.

Kéz és lábtörést a pénteki teszthez. Lelki szemeimmel már látom, hogy 2 csikod leszKépKép Milyen tesztet használsz majd?

Kriszti

Hova mentek végül nyaralni? Remélem szuper idötök lesz és a környezetváltozás csodát fog művelni remélem egy gyönyörű kisbaba képébenKép

Pusszantás, most mennem kell: Zsófi
Zsó-fi

Éva!

Én még nem szedem a MACA Vibet. Az Erika szedte
már be. Te is el akarod kezdeni?
Ha ilyen jó a hatása én is kipróbálom.

Erika!

Nekem ez a PG/53 mikroszkóp nem mutatott páfrányo-
kat. Neked igen? Egy hónapban többször lesz tõle
peteérésem?
Ha ennyire jó akkor nem várok sokáig.
Az ismerõsöd nem azért lett terhes mert új barátja
van? Vannak olyanok akiknek együtt nem lehet gye-
rekük, de mással igen.

Andi
Andy

Erika

Te jo eg,ez nagyon biztato!!!!KépKépKépKeccer is volt peteeresed!ikrekre palyazol?Huu nagyon irigylem az ismerosodet,most biztos te jossz!!Furcs egy fonokod van,en biztos nem tudnek igy beszamolni a problemaimrol.nekem kulfoldi fonokom van es abszolut ferfisoviniszta,de halistennek nem foglalkozik ilyen szempontbol velunk,egyebkent egy budos bunko.

Andy

Tudod mi is csak 3 eve engedhetjuk meg magunknak a nyaralast,de van 2 gyerkocunk es oket pedig muszaly vinni.Gorogorszag csoda szep foleg ha naszutrol van szo.Telleg probalok netkavezot keresni es irok ha tudok,2 hetig nem leszek.De van ebben jo is pl:nyaralas,pihenes,peteeres?,romantika miegymas.Bar 5 gyerek mellett nehez romantikazni,a tesomekkal megyunk nekik van 3,nekunk 2.A fonokod meg tehet egy szivesseget,azert meg lehet,hogy kapsz jutalmat.Nalunk is a jovo honapban esedekes,hat nem tudom kapok-e.
A pofikat kettospont ),a szomorut kettospont( jelekkel csinalom

puszi Kriszti
kriszti

Zsofi

irigylesre melto helyzetben vagy,mi legtobben ulunk az irodankban es csak gondolunk a sexre!!!
Alsopahokra megyunk egy csaladiudulobe.Nagyon bizom a kornyezetvaltozasban!KépKépA Macas topic jo otlet,bar en inkabb maradnek itt.

Eva!

Nem vagy ma tul beszedes!

Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!

Tegnap délben kezdtem el szedni a Maca-vibét, tehát 4 szemet vettem be eddig, és képzeljétek, nekem is lenne kedvem - akár most azonnal - szerelmeskedni... Kép Írtam is az embernek egy sms-t, hogy mi van velem. Azt felelte: jééééééééézus, a te libídódat nem kéne még növelgetni, mert még ráugrasz a postásra. Kép)

Félre a viccel: én is nagy reményeket fűzök ehhez a csodaszerhez.

Tesztekröl: van egy új, QuPID a neve, a beágyazódást követő 1. napon tutti eredményt mutat, amerikai, ha jól tom a mesterséges megtermékenyítésnél is ezt használják, hogy mielőbb tudják: eredményes-e. kb. 1500 Ft.

Más újság nincs, már nem fáj a hasam, és várok, várok, várok.......

Puszi, Lotti
Lotti

Lotti!

Akko RAJTA!!!KépKépKépA pasid is szedi?
A tesztrol azt gondolom nem biztos,hogy jo az ha ilyen hamar megtudod,annyi minden kozbejohet es ha nem sikerul a beagyazodas tul jol akkor legalabb nem is tudod,hogy megfogant a pici.Ezt eleg rosszul fogalmaztam de remelem erted mire gondolok.
Kellemes varakozast kivanok mindenkinek,a legjobb unalom uzo a varakozas napjaira a SEX.

Hu de sexkozpontu vagyok ma,nem vagyok am mindig ilyen!!Pedig en csak este kezdem a MACA-t.

Na pa Kriszti
kriszti

Lanyok!

Be vettem az elso szemet,apanak csak annyit mondtam most,hogy az ALLOKEPESSEGET noveli,felcsillant a szeme.Mar csak arra kell figyelnem,hogy napkozben a nagy munkaban nehogy elfelejcse bevenni.Szerencsere 1 hazban dolgozunk igy a felugyeletem ala tudom vonni a pasit.Csak nehogy feltunjon neki,hogy mindig rakerdezek!Huu mennyit aggodalmaskodok,pedig sose voltam ilyen.Akkor holnap talalkozunk!Ja este felhivom az udulot van-e nethozzaferesi lehetoseg!

Pusssssszzzi Kriszti
kriszti

Macas lanyok!!!

segitsetek,most jut eszembe erre a gyogyira 1 pohar pezsit lehet inni?Nem akarok alkoholizalni de lesz 1 alkalom amikor picit innek egy kis pezsgot!
ha tudtok valaszoljatok,megyek haza sziasztok
Kriszti
kriszti

Kriszti!

Apa nem kérdezte meg, hogy "milyének" az állóké-
pességét akarod növelni? Tudod mire gondolok?!
Csak vicc volt, ne vegyél komolyan!
Egész nap lesni fogod, mint egy nyomozó?
Szerintem nyugodtan lehajthatsz 1-2 pohár pezsit
mert gyógynövénybõl van. Most én is meginnék egy
pohárkával!
Én nem tudok olyan figurákat!

Puszi
Andi
Andy

Csajok!
Teljesen beindultunk, milyen lesz akkor a hatás a Maca Vibe-vel? Remélem, azért nem leszünk fehérmájúakKép

Pussz mindenkinekKép Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok Lányok!
Látom, mindekiráindul a Maca-ra, már én is kezdem puhítani apát, hogy a következo ciklusban kezdjük el, ha addig semmi. (Jövo kedden megyek dokihoz, hogy megbeszéljük a továbbiakat.)
Mondtam neki, hogy ettol jó eséllyel teherbe lehet esni, mire megkérdezte, hogy hát nem tole akarok? Kép
Vele meg lehet beszélni, hogy együtt szedjünk valamit, de még fél, hogy milyen mellékhatása lehet.
Mellékhatás témában tudtok róla valamit?

Erika2! Alig várom a pénteket, hogy mi lett az eredmény nálad! (Majd a távolból összpontosítok a csíkokra!)

Patiról tudunk valamit?

Ma megint belógtam a mhelyen a netre, de írni nem tudtam, mert bejött az egyik fonököm. Nálunk sajnos az én gépemen nincs is net, csak a gazdasági vezeto szobájában. De szegényke annyira hülye a géphez, hogy talán azt sem vette észre, hogy netezek. Legalábbis remélem ...

M.
Monique

Drága ismeretlen barátnöim!
Nagyon jól esik a sok kedves biztatás, lelkemet simogató örmszavak, bár telhetnék róla, hogy mindenki részese legyen mielöbb a duplacsíkos teszt örömének!!!

Kriszta-én még itt vagyok és nagyon örülök, hogy újra Te is, remélem a döntésed hosszútávra szól és ez a kis lazítás hozza meg a várt sikert.
Szorítok, mint mindenki másnak is, nagyon és tisztszívböl!!-

Holnap elutazom, 2 hét múlva leszek , remélem terhesen még mindigKép

Szép napokat és köszi, hogy foglalkoztatok velem.

Üdv.és sok pusi.Kinga
Kinga

Jó reggelt lányok!

ma vagyok a ciklus 4. napján, és tipikus peteérés szerü tüneteim vannak! Egyébként ezt kb. 7-8. naptól szoktam érezni a 15-ig. Tényleg felturbóz ez a maca-vibe.

Ma napközben nem tok majd jönni, mert kirándulunk Bécsbe kicsit, de este mindenkit elolvasok! Kép

Sziasztok, Lotti
Lotti

Sziasztok lányok !
Ma reggel teszteltem péntek helyett,de az eredmény elkeserítő, egy ártatlan csíkocska volt. Reggel 4-kor egy kicsit rosszul esett ez az eredmény. A QUPid-el csináltam.
Le vagyok törve mint a bili füle. Nem baj, azért nem adom fel, majd jövőhónapban újra próbáljuk. Ugyis szerdán megyek egy új dokihoz reggel 8-ra, majd vele konzultálok. Már az is eredmény számomra,hogy volt peteérés. Szóval mégiscsak jó, hogy felvettetek a listába (sajnos). Pénteken és hétfőn szabin leszek, mert már nem bírom a benti légkört, úgyhogy csak kedden reggel írok megint. Addig is mindenki legyen jó és vigyázzon magára. NAgyon köszönöm, hogy szorítottatok nekem.

Andi !
Az ismerősömnél nem a férjnél volt a hiba, hanem nála. Évek óta nem volt normális peteérése ezen a egyen kívül. Mivel sejtszámnövelő, ezért igen lehet több peteérés is.
A PG/53 nekem tökéletesen mutatja a páfrányleveleket. Mondjuk mikor megvettem, én se láttam sokmindent, két napig a férjem nézte, de most már valahogy rájöttem a technikára és tökéletesen látom a dolgokat.

Monique !
Nyugodt lehet a férjed, mert semmi mellékhatása nincs azon kívül hogy megnöveli a szexuális vágyat, de ez sem számít mellékhatásnak. Ez elég pozitiv dolog.
erika2 (erika2)

Erika2
A mostani egy csik még nem jelent semmit, hiszen elég sokszor hallotunk már mostani kismamáktól olyat, hogy csak a pl. 3. teszt mutatta ki a terhességet.

Mikor volt a peteérésed? (peteéréseid?) Nem lehet, hogy csak mostanság volt a második, és még nem olyan nagy a HCG szinted, hogy a teszt érzékelje?
Amig nem jön meg, addig tessék reménykedni. (Ez ebben a topicban már szerintem közmondássá fog válni)

Engem a MAca Vibe-röl az érdekelne, hogy ez nem egyfajta stimuláció, azaz nem arról szól, hogy felgyorsitja a test müködését, és ezért érik meg több petesejt?
Félek attól, hogy ha pl. abbahagyjuk, akkor hónapokig megint nem lenne peteérés, mert annyira megterhelte a szervezetet?
Aki mostanában megy dokihoz, az kérdezze meg, mert engem ez eléggé foglalkoztat, és itt nem tudom ezt megtudni finnül.
Köszi elöreKép

Itt a mai lista-pista:

Pati: 7 c 39 cn Budapest 22 év
Erika2: 17c 33 cn 27 ev
Jázmin: 25 c 27 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 23 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 21 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 18 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 17 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 8 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 4 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 3 cn Galgamacsa 29 ev

Magamról annyit, hogy most vagyok a 21. napon és nincsen semmi barna trutyim(bocs a gusztustalanságért),és ilyen még nem volt az utóbbi fél évben.
Most úgy tünik, rendben van a hormonháztartásom. Bezzeg pont most lesz hormonvizsgálat, majd hülyének néznek, mit keresek ott. Na mindegyKép

Jázmin:
KÉz és lábtörést holnapraKép Majd számolj be a vizsgáról, okésKép

Kinga:
Jó nyaralást, vigyázzatok magatokraKép

Pusszantás Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok!

Erika2!

Nem szabad bedõlnöd elsõre annak az egy fránya
csíknak. Várj néhány napot vagy egy hetet és
ha nem jön meg (persze, hogy nem jön meg), csinálj
még egy tesztet.
Fel a fejjel!!!Kép
Ezt a Maca-Vibe-t csak úgy lehet kapni gyógyszer-
tárban, vagy orvos írja fel?
És mennyit tartalmaz egy doboz? Annyi pénzért?
Bár a cél érdekében semmi sem drága. Ugye?

Kinga!

Kellemes idõt kívánok a nyaraláshoz, vigyázz
magatokra!!

Szonja!
Mi újság? Bár gondolom még nem vagy gépközelben,
de amint itt leszel köztünk, írd meg mi volt!
Pszi Neked!!!

Lányok!
Tudom, hogy nem tartozik ide, ne haragudjatok..
De ma nagyon fontos nap van a számunkra.
Ma 4, azaz négy éve mondtuk ki a boldogító IGEN-t
az én drága egyetlenemmel. Annyira szeretem ÕT!

Mégegyszer bocs.

Még valami.
Jövõ héttõl kapok egy új munkatársat. Eddig
egyedül dolgoztam és simán tudtam netezni, ha
nem volt sok a munka.
De a jövõ héttõl minden megváltozik. Szemmel
leszek tartva.
Úgy, hogy sajnos csak módjával fogok tudni
jönni. De mindent megteszek, hogy figyelemmel
kísérjem az eseményeket.

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!

Talán még egy-ketten emlékeztek rám. Én azóta is minden áldott nap olvaslak Titeket, csak nem kotyogok közbe, de most mégis megtenném.

Kedves Zsó-fi!
Ha megengeded, szeretnélek egy icipicit bíztatniKép Ugyanis mikor nekem összejött a pinduri (27. napon volt ov. és az lett sikeres), addigra azt hittem, hogy már rég túl vagyok a peteérésen (18. nap körül szokott lenni), és ezen a bizonyos 27. napon volt valami ilyesmi délutánunk a párommal, mint Nektek a pároddalKép Szóval letámadás, stb.stb... Kép Az eredmény lassan már szemmel látható Kép Én csak azt tudom hangoztatni, hogy néha mindenféle tudományos dolgot megcáfol az ember szervezete és a természet. Tehát: hajráKép

Kedves Kriszti!
Nagyon örülök, hogy újra itt olvashatlak, ami azt jelenti, hogy mégis folytatódik tovább a baba-projektKép Õszintén örülök, és mielõbbi sikert kívánok Nektek!

Úgy látszik, a "Nem akarok terhes lenni!" mottó mellett van még egy: "Éljen a Maca Vibe!"

Lányok, mindenkinek mielõbbi sikert kívánok, és azt, hogy mielõbb felíratkozzatok arra a bizonyos másik topic-beli listára.

Puszi és ölelés:
Beja
Beja

halika Lanyok!

Zsofi!

En ugy tudom,hogy a hormonhaztartas 2-3 havonta valtozhat,abszolut nem fognak hulyenek nezni ha most tok jo lesz.Azt gondolom,hogy ha betartasz minden eloirast nem lehet baj pl:nem szedsz dupla adagot meg ilyesmi.

Lotti!

jo szorakozast!ugye te kedden kezdted szedni?Ilyen komoly hatasa lenne?

Erika2!

Szerintem meg korai volt a teszt,bocsass meg mi biztattunk nem kellett volna.Figyi ha hetvegeig nem jon meg szerintem probalj meg egy tesztet,OK?!Ha nem jott ossze talan a MACA-t probalhatnad!!

Kinga!

Jo nyaralast,pihenest es vigyazz nagyon magatokra!!KépJa es koszi az udvozlest.Kép

Andi

Figyi :utana )zarojel,: utana (zarojel
Nem kell egesz nap lesnem mert rendesen szedni fogja,ecceruen megmondtam mennyibe kerult(en sajna 6200-ert kaptam).Az allokepesseg szora azert felcsillant a szeme,gond nincs vele de egy kis loket nem arthat.

Puszi,szep napot mindenkinek

Kriszti
kriszti

Erika!

Szerintem se kellene elkeseredned még. Nem tudom
hány napos egy ciklusod, de hogy a 33. napon se
jött meg ez jó jel. Amíg nem jön meg addig ne
aggódj!
A PG/53 mikroszkópról annyit, hogy a férjemmel
ketten néztük és csak kavicsokat láttunk vagy
ürességet. Pedig most az utolsó 3 hónapban volt
peteérésem ezt a doki is megerõsítette. Valami
olyar olvastam az útmutatóban, hogy hormon sze-
dése mellett nem alkalmazható. Lehet, hogy a
Closti miatt nem mutatta ki a páfrányokat?
Neked mi a véleményed?

Lotti!

A ciklus hanyadik napján kell elkezdeni a MACA-t?
Gondolom az elején nem?
Ez tényleg jó ha már van peteérésed!Kép
Mindent bele akkor! Jó sexelést! Csak apa bírja
szussszal!

Puszi

Andi
Andy

Éva!
100 db van egy dobozva és 3x1-et kell szedni szigorúan betartva (semmi elfelejtettem beszedni). Gyógyszertárba és gyógynövényboltba lehet kapni. A gyógyszertár átlagba olcsóbb. Szerintem nem túl vészes az ára ahhoz képest, hogy az orvosoknak is mennyi pénzt odaadunk és sokszor nincs eredménye.

Majd jövőhét szerdán ha megyek a dokihoz, gondolom ugyis megvizsgál, meg kérek tőle egy labort, az a biztos.
Amúgy szedem tovább a Macát.

Zsófi !
Én nem hiszem, hogy stimuláció lenne.De idézek neked egy ismertetőből: "nincsenek mellékhatásai, nem tartalmaz stimulátorokat, nincs ellenjavallata valamilyen betegségnél" " nagyon fontos tényező, hogy a Maca nem hormontartalmú szer, 100%-os növény alapanyagú termék"
Remélem ez meggyőzött.

Erika
erika2 (erika2)

Andy!

Van emil cimed,irnek a fonokomrol egy par sort,talan vigasztalodnal,hogy ez is egy paraszt.Ma eppen kiakasztott!Bocs,hogy OFF voltam

Kriszti
kriszti

Hello lányok!

Új vagyok, de aproblémáink közösek. Bár már van egy lányom, majd megveszek még gyerkőcért.

Erika!!!
Az én tesztem a már lassan három éves lányommal csak a menstruáció késése után két héttel lett pozitív. Úgyhogy ennyit a tesztekről...

Ajánlom mindenkinek a Természetes fogamzásszabályozás c. könyvet és abból is azt az egy mondatba összesűríthető lényeget, hogy a hőmérőzés egyáltalán nem olyen tutti, mint a hüvelyváladék figyelése. Remélem nekem is meglesz az eredménye... Mik erről a tapasztalatok??

Beja, régen jártam már itt és emlékszem rád. Örülök, hogy sikerült!!

Egy-két szót mondjatok már erről a lista dologról, mert sajnos nincs időm mindent elolvasni ( a főnököm les )
Száva

Lányok !
Úgy látom tele vagyunk jobbnál jobb főnökökkel.

Száva!
Üdv. körünkben, nekem is megvan ez a könyv, néha szoktam olvasgatni.
A lista a sikertelen próbálkozásokat tartalmazza. (Hanyadik ciklus, és a ciklus hanyadik (vagy "hányadik" ki tudja) napja)
Én nem értek ehhez a hüvelyváladék figyeléshez, valaki kiokosíthatna. Mondjuk a PG/53 teszt is írja a hüvelyváladék vizsgálatot, de az állandóan csinálni, szerintem elég kellemetlen. Maradok a nyál mintánál, az jobban elérhető.
Az biztos hogy a hőmérsékletet ezer dolgo befolyásolhatja, na meg hónapokig mérni elég uncsi. Én abbahagytam, mert állandóan elfelejtettem.
Erika
erika2 (erika2)

Szia Kriszti!

Milyen volt az éjszaka???Kép
Volt játék?Kép
Én is említettem a férjemnek a MACA-t és bele ment. Szóval jövõ hónapban mi is elkezdjük.
A hülye picsa fönökömrõl annyit,hogy ma Pesten
van és tudok cincogni.Nem kell félnem, hogy
mikor jön be a szobámba.

E-mail:andim@server.hansagi-szeged.sulinet.hu

Éva!

Gratulálok a házassági évfordulótokhoz!
Szívbõl kívánok Sok-sok boldogságot!
Az új munkatárshoz viszont nem.Kép
Puszi

Andi
Andy

Eva!

Gratula a jeles naphoz!Lassan kezdhet eledezni benned az e havi remeny!KépKépFO a pozitiv hozzaallas!

Andy!

megy a mail!Jatek meg nem volt,egy picit meg verzek,eddig meg semmit nem erzek a bogyoval kapcsolatban.hajra MACA!!!!!KépKépKép

pussszzz Kriszti
kriszti

Sziasztok. Akkor az adataim:
3c 18cn Miskolc, 29 év
Légyszíves vegyetek fel a listára. Erika Remélem ilyen hosszú próbálkozás után már sikerül a baba. A hüvelyváladék figyelése szerintem nem strapás egyáltalán. Sőt, ha kell ha nem úgyis észreveszed. A lányomnál legalábbis a második hónapban bejött. Pedig nem félidőnél voltunk együtt, hanem később. Amikor a legtöbbb esélyed van- legalábbis e módszer szerint, akkor a hüvelyváladék viszonylag átlátszó és teljesen nyúlós, minmt a tojásfehérje. Mikor először ezt észrevettem eléggé beijedtem ui. azt hittem valami bajom van. A hőmérőzés is jó lehet, de nekem kapásból 2-3 nap eltérés van a két módszer által ajánlott peteérésre. A legfontosabb, ha hőmérőztök, hogy tutti minden reggel ugyanakkor mérjétek. Egyébként nagy hülyeség jön ki. Egyébként nekem már az előző este megivott egy pohár sör is fél fokkal felviszi a hőt. Erre figyeljetek.
Persze mindez elég hipotetikus, hiszen nmár harmadik hónapja próbálkozok. Talán majd most...
Mindent bele mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Száva

Erika2: 17c 33 cn 27 ev
Jázmin: 25 c 27 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 23 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 21 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 18 cn Györ 24 év
Száva 3c 18cn Miskolc 29 év
Kicsiandi: 4 c 17 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 8 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 4 cn Budapest 31 év
Kriszti 10c 3 cn Galgamacsa 29 ev

Száva

üdv a fedélzeten
kriszti

Andi
nem sikerult elkuldeni,megprobalom megeccer.

pusssszz Kriszti
kriszti

Üdv. Száva!

A hõmérõzéshez annyit szeretnék hozzá szólni, hogy
már lassan 3 hónapja mérem. A doki mondta, hogy mérjem, mert a görbémbõl állapítja meg a peteérést
Nekem az állapítható meg a görbémbõl, hogy mind a
3-szor volt peteérésem.A 17-18. napon felmegy 37 fölé és kb:13 napig fent is marad. Onnan tudom,
hogy meg fog jönni, ha leesek 36,9-re. Utána már
nem reménykedek. Nem tudom, mert a lányoknak más
a véleményük errõl, de nekem jó. Mondjuk az lehet,
hogy csak a Closti miatt volt így.

Kriszti!

Már nagyon várom az e-mailt.

Andi
Andy

Kriszti!

Már akartam tegnap is mondani, hogy a Patinak már
tegnap volt a 39. napja. Onnan tudom, hogy én
írta az elõzõ napi listát.
Vagy õ neki már mindegy, hogy a listán van-e?
Biztos terhes lett!

Köszi az e-mailt, majd írok!

Puszi

Andi
Andy

Lányok!
Tudom, hogy hülye vagyok, de ez a Closti peteérést elősegítő gyógyszer?
Száva

Andi, Kriszti!
Köszi a gratulációt.

Kriszti!
Írod, hogy még picit vérzel és ezért még nem
volt összebújás.
Az baj ha mensi idején van együtt az ember?
Mert nálunk a férjemet ez egyáltalán nem zavarja,
hiába mondom, hogy mi a helyzet. Bár, ha õt
nem zavarja, akkor engem sem.
Mi a véleményed?

Üdv a körünkben Száva!

Írod, hogy néhány nap eltérés van neked is
a hõmérõzés szerinti peteérés és a megjelenõ
nyák ideje között.
Hát nálam is ez a helyzet.
Tehát a nyákot kell figyelni szerinted vagy
a hõt?
Hát én már tényleg nem tudom.

Cuppp

Éva
Éva

Eva

En ugy tudom,hogy nagyobb a fertozesveszely,de nem feltetlenul.Ha titeket nem zavar akkor semmi akadalya a szerelemnek.Minket csak akkor nem zavar ha meg picit verzek ha elotte jo sokaig nem bujtunk ossze,egyebeknt 11 ev utan 3-4 nap mar nem is sok.

pusssszzz Kriszti
kriszti

Száva!

A Closti igen peteérést elõsegítõ gyógyszer. Én
beszedtem 3 dobozzal, de többet nem akarok. Nagyon
rosszul voltam tõle. Hõhullámok, látászavar, az elsõnél hányinger, idegesség stb... Szóval szörnyû
Ha lehet ne szedjed, mert volt akinek cisztája lett tõle.

Andi
Andy

Andi!
A Closti szedésénél nekem is tökéletes volt a hőmérséklet görbém, olyan amilyen a nagykönyvbe meg van írva. Előtte és utána semmi értékelhető.
Erika

Éva!
Szerintem nem baj, ha mensi idején is van együttlét. Engem egyáltalán nem zavar, és a férjemet se. Szokás kérdése.

Száva!
A Clostitól tényleg keletkezhet ciszta. Amúgy van valami problémád, vagy csak egyszerűen idáig nem sikerült? Én sem ajánlanám a Clostit, szörnyen rosszul voltam tőle.

Erika
erika2 (erika2)

Boglárka !

Irtam neked e-mailt, megkaptad ?
Mi van veled, minden rendben ?
Erika
erika2 (erika2)

Szava'

En is szedtem a Clostit 4 honapig eredmenytelenul,még csak nem is roviditette le a ciklusomat ami atlag 8-9 hetKépKépDE nem jelenti azt,hogy neked sem valik be vagy barmi bajod lenne tole.Nagyon sokmindenkinek hasznalt.

pussssz
kriszti

en is szedtem a clostyt ket ciklus alatt, es semmi bajom nem volt tole, csak a babaKép

ha ujra kellene, en ujra szednem.

m.
Mishi

Kriszti!

A mensi elsõ két napján mi is hanyagoljuk a
sexet, mert nagyon szoktam görcsölni, csak
a késõbbi napokon adjuk meg magunkat az érzel-
meknek, amikor már alábbhagy a vérzés.
A Closty nekem sem rövidítette a ciklust, sõt
5-6 nappal hosszabb lett.
Nekem is volt hõhullám, de sajnos a babához
nem segített hozzá. 3x szedtem.

Pussz

Éva
Éva

Erika2!

Nekem is a Closty szedésénél volt jó a hõm.
A jót úgy értem, hogy csak akkor ment fel
37 fok fölé. Egyébként nem szokott.
Neked gyógyszer nélkül is felment peteéréskor
és után a hõd?

Száva!
Kérlek ha tudsz írj választ a fenti kérdésemre.
És még azt szeretném kérdezni, hogy neked a
hõmérõzés szerinti peteérés szokott lenni elõbb,
vagy a nyák.
Nekem elõbb a nyák és utána kb. 3-4 nappal
a hõ szerinti peteérés.

Várom válaszod.

Éva
Éva

Éva !
Nekem is a Closti szedésekor ment fel a hőm rendesen 37 fölé, na meg most a Maca szedésével is rendesen fölment. Amúgy nem szokott, de hát tudom is hogy nem is volt peteérésem ezeken kívül.
Erika
erika2 (erika2)

Lányok, mindenkinek jó hétvégét kívánok.
Erika
erika2 (erika2)

szija Era

Jo hetveget

Lanyok!
Holnap jottok ugye???en itt leszek

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Én is itt leszek. Küldtem e-mailt.

Szasztok csajok!

Puszi mindenkinek