Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok, üdv minden maminak és pocaklakónak :D !

Olyan sokat írtatok, hogy még nem tudtam elolvasni :lol: majd szépen északa mivel a két törpe úgy se engedi :lol: .

Sz. andi:
Nálunk az első kölök aki jött fiú lett.Én őt vártam de apa mikor megtudta, hogy kukucos lakik odabent valahogy fura lett mert várta-várta, hogy megszülessen ,de igazából kispuncist remélt mert "megálmodta a búza színű hajú tengerkék szemű lánykáját 8) " nos másoikra megkapta és tényleg ég és föld a két várakozás mikor szültük a lánykát szinte felvillanyozódva vibrált 12 órán keresztül míg ki nem bújt és kise engedte a kezeiből, mint a házörző úgy kísért és minden mozdulatot úgy figyelt mintha egy élet múlt volna rajta :lol: . Komolyan kikészített mindenkit :wink:

Patr
gratula a kissráchoz s persze mindenkinek aki megtudta a kedves kis pocójának titkát :)

Mi pl most megálmodtuk, hogy kukacos a picur,
valahogy lány fel se merült a második hónapra megvolt a névválasztás teljes összhangba s azt kaptuk amit vártunk.

Marcsi:
Hogy vagy? Pocakod nem fáj? Pihizz amennyit csak bírsz tudsz, olvastam, hogy sokat segít a család.Örülök, hogy figyelnek rád, tudom nehéz elfogadni, hogy mindenben másra vagy utalva.Sajnos ismerős helyzet.De mindennappal közelebb vagyunk a célhoz.

Kike
Sajnálom, hogy ma se sikerült a végére járni a dolgoknak de remélem holnap már igen! :)

Bocsika tovább nem jutottam az olvasásban legyetek jók északa olvasok tovább.
Mindenkinek kellemes estét
tappancs28

Tappancs! Hát igen. Erről beszélek. Tuti, hogy imádni fogja, de sztem teljesen más úgy várandósnak lenni, ha az jön, akit vársz. Pontosabban akit a párod vár. Mindegy, remélem a második olyan lesz. Vagy hamar megbarátkozik a gondolattal.

sz.andi

Sz. Andi! Mihelyt megszületik a baba, már nem is fog emlékezni, hogy fiút akart.

Ma felmentünk sétálni, mire indultunk haza, leszállt a köd és nagyon hideg lett. Mégsem jön a tavasz :(

Kép
szly27

Sziasztok!

Patr, Véda, gratula a kis kukishoz!!! :lol:
Magdolnam, az a vérnyomás nagyon kevés. :shock: Alacsony vérnyomású vagyok én is, nekem általában 105/60 szokott lenni.
Ibm, nagyon szép pocak!!! :lol:

Ma nem dolgoztam, mert laborba kellett mennem. Mindig fekve veszik tőlem a vért, mert elég sokszor elájultam már. Ma viszont a nő nem engedte, hogy lefeküdjek. Kérdezte, hogy hogy fogok így szülni? Mondtam, hogy fekve. :wink: Egyébként nem félek a vérvételtől, meg nem fáj, csak valamiért rosszul szoktam lenni. De csak 1,5 csővel vett le és végülis kibírtam ülve. Persze azért nem voltam utána topon, de legalább nem ájultam el! :D Mindenesetre érdekes volt a hozzáállása.

Kép
sziszka82

Szia Sziszka! Velem is pont ez szokott lenni. Ezért utálom a vérvételt. Mindig kell valakit magammal vinnem.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok Lányok!

Ha nem zavarok én is csatlakoznék hozzátok!
:)
bencuri

Sziasztok!

Most sikerült visszaérnem. Tegnap a férjemre rátört valmiért a neten a babakocsi kereshetnék és hát nekem is oda kellett ülni mellé... ha már egyszer ilyesmivel hajlandó foglalkozni. A vaterán találtunk rengeteg jó ajánlatot.

Patr. Véda gratula a fiúkhoz!!!!! (nálunk a párom nagyon szeretett volna fiút)

ibm.: nagyon cuki a pocakod

Szly27: köszi a táblázatot

Kike: kitartás, tudom milyen vacak az ügyintézés (nekem más témában voltak hasonló tapasztalataim)
pl. a lakásvásárláshoz kellett az önkormányzattól a szocpolhoz egy igazolás, aminek megszerzése 2 hetünkbe telt és többek közt megkérdezték, hogy lehet az hogy a férjemmel nem egy lakcímen vagyunk bejelenve???? Én meg mondtam ez lesz az első közös otthonunk, mármintha meg nem akadályozza!!!

Voltam ma a C&A-ban és nagyon cuki kismama blúzokat láttam, csak nem vettem semmit (nincs elég munició) :(

Ti hogy álltok a hízással? Én eddig írtam, hogy csak 2 kiló körül szedtem fel és az elején még 4 le is ment de azóta változott most minden nap ha ráállok a mérlegre folyton többet mutat (tudom ez még rendben van de ha ilyen ütemben halad röpke számolás és a végére 25-30 kg is fogok hízni??)
Vendég

A vonalzók valahogy nem akarnak sikerülni :? :shock:
bencuri

Szia benruci, üdv, én sem vagyok régi itt!

A vonalzónál nekem az url-el kezdődő kód vált be az az egészet bemásoltam a profilban az aláíráshoz.
Vendég

Köszi a segítséget Vidokata!

Az ilyenekhez elég béna vagyok! :oops:
Most megyek mert itt a fürdés ideje Bencének .
bencuri

Bencuri! Üdv köztünk, mesélj magadról!

Vidokata! A hízás...elég szörnyű. Én 66,5-ről indultam, és tegnap álltam rá a mérlegre, már 72! Mi lesz még itt... :?

Tényleg Ibm! Nagyon csini vagy! Nekem tök hírtelen nőtt meg a pocakom. Eddig azért ilyen nagy nem volt mint most. De nagyon szép kismami vagy!

Véda! Nem tudom, gratuláltam-e a kukishoz, ha nem, akkor most nagy gratula! Nagyon szép név a Csaba! Nekem is nagyon tetszik, csak a párom vezetéknevének a vége cs. Így elég hülyén hangzana.

Kike! Annyira sajnálom, hogy nektek nem akar összejönni szinte semmi. Az is rossz, hogy nem tudok segíteni. Okoskodni meg nem akarok. De próbálj nyugodt maradni már csak a pici miatt is. Egyébként mit sikerült ma intézni?

Szly! El is felejtettem leírni a kúpom nevét. Neomycines-Nystatinos. Bár már mindegy, mert szerencsére elmúlt. Nekem sem sok van már, de ez a kúp idétlen. A mosdóban szerettem volna betenni, hogy utána meg is tudjam mosni a kezem. De annyira zsíros, hgy a testhőmérséklettől megolvadt és kipottyant. Betettem egy másikat, az is kiesett. Na mondom ez jó lesz így. Akkor most a budit gyógyítom. Tehát az ágyban raktam be, de a popsitörlőt vittem, hogy a kezem meg tudjam törölni. Gusztusos dolog!

Na jó, már megint hosszú voltam. Megyek kenem a linzert!

sz.andi

Sziasztok!
Ma bejártunk egy csomó üzletet, de csak egy melegítőt vettem meg Apának egy "mandzsettagombot". Nemtom hogy kell leírni.

Hoztam képeket Emmáról (aki a keresztlányunk, a képeken 2 hetes volt, most pont 1 hónapos). Föltettem a júniusiba is, aki emiatt 2x is látja, attól bocsi! :)

Kép
Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.6785.jpg[/img]
Vendég

Sz.andi! Van egy édes, rosszcsont kisfiam Bence aki novemberben volt egy éves és ha minden igaz júniusban kap egy húgicát! Szeretük volna hogy ne legyen nagy korkülönbség köztük, de ahogy telenek a napok, egy kicsit félek hogy bírok majd kettőjükkel! :)

Véda! Én is gratulálok!
bencuri

Wera! Édes és mennyi haja van! :D :D :D
bencuri

A 3. valamiért nem sikerült az előbb.
Kép

És itt a mai pocakom is! :D (most +4 kilónál tartok)
Kép
Vendég

Szia Bencuri! Üdv körünkben! Én is csak pár napja vagyok itt.

Wera! Tündéri a pici! Mekkora hasad van már! Nekem még semmi nem látszik. :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Terek.Krisztina
Nekem Bencével az 5-dik hónapig nem látszott szinte semmi. Sőt akik nem tudták, hogy babát várok, megkérdezték hogy fogytam le. Mivel mind a kilenc hónapot végig hánytam! :oops:
Most bezzeg le se tagadhatnám! :D :D
Hirtelen a tied is elkezd nőni és büszkélkedhetsz vele!!! :D :D :D
bencuri

Nekem is azt mondják, hogy fogytam. "Látszik az arcodon!" Na ja. Minden a cicimre vándorolt!

Hát asszem lassan lépek, kezdek álmos lenni. Mindenkinek jóccakát!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Ma még nem jártam itt... :oops:

Semmi különös nem történt, ma kicsit húzósra sikerült a napom...
Jó, közben sokat pihentem, meg igazándiból itthon voltam, csak a szerződéseimet igazgattam rendbe, meg az adóbevallásokkal nyüglődtem, félig ülve-fekve...

Ma reggel már megint elindult odalenn valami... :oops:
Úgyhogy úgy döntöttem, holnap a dokinál kezdek.
Úgyis fogytán van már a magnéziumom, 10 dobozból már csak 4 van... :shock:
Tehát amúgy is recept kell, meglátogatom.
Megkérdem tőle, hogy van :lol:
Én talán jobban.
Bár néha fura.
De az is lehet, hogy annyira parázok, hogy mindenfélét bebeszélek magamnak!
Ez már beteges!

Örülök, hogy mindenkivel minden rendben!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wera!
Csodaszép pocid van!
Nem semmi, mennyit nőtt!!! :shock:
Ez a kiscsaj pedig!!!!
Olyan, mint egy játékbaba!
Micsoda haja van!!! :shock:

Krisztina!
Ne aggódj a pocakod mérete miatt.
A múlt heti képhez képest az enyém szerintem hatalmasat nőtt!!! :shock:
Egyik napról a másikra!
Na, persze akkor sem volt kicsi, de most olyan hirteklen jött a változás, hogy nem volt időm felfogni!

IBM!
A Te pocakod se semmi...! :shock:
Jó nagy!
És tényleg nagyon fiús! :wink:
(Állítólag az enyém is... :roll: )

Üdv Bencuri!
Örülök, hogy jöttél! :lol:

Na, most elköszönök tőletek!
Holnap doki után jövök!

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Egész nap nem tudtam jönni,mert valami gond volt az internettel. Őrület, két hete is volt valami ebben a körzetben! Na mindegy...

Szly! Dani már nem szopizik, tápszert kap. Mivel én allergiás vagyok, ezért hipoallergén kell neki, Humana HA2. Ez 4 hónapos kortóél van, lehet hogy azért nem elég tápláló neki? Most lesz 1 éves, akkor áttérhetünk tejes alapúra. Hátha az laktatóbb. De pl ma éjszka nem kelt fel, és úgy két hete ez egyre többször van. Lehet hogy át fog szokni magától? Jó lenne.

Bencuri!
Üdv.köztünk! Mint látod, nálunk is kicsi a korkülönbség (1 év és 4 hónap lesz), és én is félek néha, de valahogy csak megoldjuk.

Kike!
Sajnálom, hogy ennyi bosszúság ér! Remélem, lassan meg tudjátok oldani. Hihetetlen mi van a hivatalokban!!! Azért próbálj meg ne idegeskedni.

Wera!
Mennyi haja van a keresztlányotoknak! :D Nagyon cuki! És nagyon szép a pocakod!

Hízás: Én +4 kilónál tartok, és irigylek mindenkit, aki felteszi a pocakosképét. Én nem szeretem, hogy hízok, bár tudom, hogy van értelme, és tudom, hogy visszafogyok. Pedig mindenki nagyon csini pocakkal!!!!

Vettem magnéziumot. Remélem segít. Még nem érzek változást, de gondolom, pár napnak el kel telnie.

És, aminek ma nagyon megörültem: találtam végre orvost!!!!! :D :D :D :D A SOTE I-en van (kérem szépen a tábliba. :) ). Eddig csak telefonon beszéltem vele, hétfőn 18.45-re megyek hozzá. Telefonban nagyon kedves volt, és azt mondta, a természetes szülést is vállalja, ha nem lesz gond. Remélem. Drukkoljatok!

Na megyek aludni, nagyon fáradt vagyok, ma egész napúton voltunk Danival.

Jó éjt!!!!

kolcsek

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a pocigratukat,hát mostmár tényleg látni,hogy valaki lakik odabenn!

:lol:
Végigjártuk a város különböző pontjain levő kismamaboltokat,szám szerint8-at,szerintetek mit vettem??????
Semmit! :twisted:
Ami jól nézett ki az már most kicsi volt,a nagy meg óriás!
Holnap folytatom még itt a környéken,hátha........!

Képzeljétek este olyan hányinger fogott el megint,hajszálhíjján kiraktam az uzsit! Szörnyű volt,remélem nem lesz folytatás!

Maria! Megy a drukk holnapra,várjuk az infókat!

Wera! Szép a pocakod,most egy hónapig ne ngayon növezd! :lol:
Vagy sikerült intézned valamit?
Ez az Emma baba! Haláli! Ez a haj,nem semmi!

Kike! :cry: Nehéz helyzetek! Drukkolok,hogy legyen valami jó megoldás!

Bencúri! Üdv. a csapatban és gratula a babűhoz!
Tényleg nem lesz nagy korkülönbség! :lol: :lol:

Bocsi akiknek nem írtam,ennyit bírtam megjegyezni és most megyek pupuzni!
Holnap talizunk!

Jó éjt mindenkinek és szép babás álmokat!

Kép

Kép
ibm

Ami - sajnálom hogy nem sikerült venned semmit! Hát igen, ilyenkor már nem könnyű, ismerem a szitut! Neked is nagyon csini pocid van, Áron baba is sokat nőhetett az elmúlt pár hétben! :wink:
Én annyit tudtam intézni ruha-ügyben, hogy itt mellettünk a kölcsönzős csaj felajánlotta, hogy ha 2 héttel lagzi előtt szólok neki, elvisz a nagykerbe, ahová jár és választunk valami tuti ruhát és még rám is szabja. Mondjuk ez 90 ezrembe lenne (és persze csak kölcsönzés), de végülis ha elpasszolom a neten a már meglévőmet 40-ért, akkor még mindig jó vagyok. Pont 1 hete próbáltam utoljára a ruhámat, akkor még jó volt, de azóta csak fánkot zabáltam, úgyhogy szerintem akár már most le is tehetek róla... :? Álmomban sem gondoltam hogy ilyen gyorsan megnő, de azért annyira nem bánom na... :D
Tényleg! Ma átadták a helyet a 23-as buszon! Csúcs! De persze a tömött 6-os villamoson már nem... :roll: Na mind1.

JÓÉJT MAMÁK ÉS BABÁK! :)
Vendég

Sziasztok!

Egy napba telt, míg a végére értem :roll: .

Gratula a kisfiúcskákhoz! Úgy látszik, most fiús napok voltak? Holnap vajon milyen lesz :wink: ?

Mi is holnap megyünk 4d-re, bár nálunk, ha minden igaz, nincs kukija a kislányomnak :lol: .

Kolcsek, akkor én vétóznék 8) . A számítások szerint 2 fiam lenne, ellenben a 2 lánnyal :wink: . Igaz, az ingás mószer sem jött be :roll: . Bár lehet, a kivétel erősíti a szabályt.

Én most igazán jó kislány vagyok, ennyit még életemben nem feküdtem (már fáj az oldalam :shock: ). Apa rám parancsolt. Ő viszont folyton tüsténkedik, mosogat, tereget 8) . Lehet írígykedni :lol: .

T.Maria, Te receptes magnéziumot szedsz? Az miben más mint a többi? Én a Béres MagneB6-ot szedem 3x1, az 750 mg. Most Toncsival Minnie hiányában a Te pocakos nénidet szoktuk csodálni :D .

Ma Toncsi is olyan aranyos volt, kirakózott, és rárakott 2 kirakót a pocakomra, hogy a kistesó is tudjon játszani :lol: .

Holnapra drukkolok az uh-khoz és a vizsgálatokhoz! Én is kérek a méhlepényemhez :roll: :wink: .

Üdv az újaknak!
Tényleg milyen sok vegyes páros lesz :D !
Érdekes, nálunk mindketten fiút gondoltunk, de csak lány nevünk volt 8) .

Éhe halok, jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Köszi mindenkinek,hogy lelket öntötök belém,nem tudom ez a mai nap miejn lessz,már reggel fejfájással keltem. :?

Veronika is már kezd kiakasztani kissé :oops: Lefekszünk este,és egy órát képes hisztizni hogy az Apját akarja,hiába mondom neki hogy dolgozik :x ,meg mindent ,hogy megnyugodjon-reggel meg ötkor kel-pedig van 8 óra mire lefekszünk.
Már nem is tudom ki kérdezte hogy mit sikerült intéznünk tegnap:csak sok benzint pazarolni,meg megvettem a farsangra a sütit,meg az iszit,meg sikerült elfáradnom.

Ráadásul már múlt héten megígértem a Mamámnak hogy hétfőn benézünk hozzá-mint megtudtam ebéddel vért.De persze elfelejtettem hogy megígértem,hogy bemegyünk,mert ugye az ember feledékeny lessz terhesség alatt.Ráadásul útközben a telcim is lemerült,már itthon vettem észre hogy hívott kétszer is,amíg bennt voltunk.És még akkor is csodálkoztam rajta hogy miért is kereshetett :oops: Plussz,még este Anyu is felhívott hogy várt a Mama,miért nem mentünk be hozzá?Mondtam neki hogy nem mondtam a Mamának hgy bemegyünk-este hétkor jutott eszembe hogy dehogynem mondtam :oops: Ma bemegyünk és magyarázkodhatok-szegény-pedig mindig csinál nekünk valami mikor tudja hogy beugrunk :oops: Hát,a tegnapi nap nem a mi napunk volt-ma meg ez a fejfájás :roll:

Olyan sokat tudtok írni,hogy nem győzöm :wink:

Wera:szép pocika-nagyon csini vagy :D Nagyon édes a picuri :D

Bocsi most mennem kell elkészíteni a kölköket,meg Apát kelteni,magamat készíteni,és kezdjük előlről a tegnapi napot :? Sose tudok mindenkinek válaszolni,vagy hozászólni :oops: délután meg vár a házimunka,ha nem purcanok ki teljesen délelőtt.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Kike, nem csodálom hogy elfelejtetted az ebédet.... Sok szerencsét a mai "túrádhoz" Bízom benne, hogy sikerrel fogtok járni :wink:

Csilla, megy a drukk neked!!!! Én is ma megyek 11-re uh-ra. Rám is rámférne a drukk, hogy vehessek Pöttynek fülbevlót!

Wera, nagyon szép pocakod van! Jaaaaj és zabálnivaló a babuci!!!!!!

Andi, én is megnéztem az újságot és az elején 11-től van az akció. A hátulján meg 14 van feltüntetve. Ez a fogyasztó megtévesztése.Szerintem. Egy szóval nincs az feltüntetve, hogy a hátoldalon szereplő termékeket csak 14-től lehet akciósan megvásárolni. 1 átlag ember szerintem legalábbis nem úgy értelmezné, ahogy a plus értelmezi

Bencuri, üdv a csapatban!
magdolnam

Sziasztok!

Hát, ez ma nem az én napom...
Ma nem rendel a dokim.
Átvariálták a rendelési időt, mert 2 hete még volt kedden is, most pedig valaki más van.
Hát, oda meg nem megyek be!
Majd holnap, ha addíg nem gondolom meg magam.
A Magnéziumom nem tudom, hogy receptes e, én arra kaptam, viszont most néztem, hogy az van ráírva, hogy vény nélkül kiváltható gyógyszer... :roll:
Bemegyek majd a gyógyszertárba, és az lesz a legjobb, ha rákérdezek.
Lehet, hogy a dokival várok még.
Nem is tudom, hogy amit én érzek, kóros e.
Tudom, hogy sok a felesleges nedvesség ilyenkor mindenütt a szervezetben, lehet, hogy ez inkább az.
Nem tudom.

Kike!
Sajnálom, hogy a tegnapi napod ilyen pocsék volt, bízom benne, hogy a mai jobban sikerül!!! :lol:

Csilla!
Nagyon drukkolok neked!!!
Remélem, a méhlepényed már felljebb vándorolt!!!

Várom az infókat!!!

Én délután nem leszek, mert kozmetoloógushoz viszem a nagylányomat. Kicsit serdül szegénykém...
Addíg még gépközelben leszek, majd még bekukkantok, hátha van itt valaki!!! :wink:
Vendég

Magdolnam!

Csak most olvastam az írásodat!!

((Nagyon bízom benne, hogy teljesül a vágyad!!!)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek megy a drukk ma a vizsgálato, ultrahangok miatt, kinek a fiúért kinek a lányért kinek csak azért hogy megmutassa, de a legfontosabb az egészségért és Marcsinak külön, hogy ne legyen gond.

Én is most indulok a genetikai tanácsadásra :cry:

Remélem este mindenki jó híreket fog írni!!!
Vendég

:oops: köszi fél óra múlva indulunk.
magdolnam

Marcsi most látom, hogy nem jött össze :(
Vigyázz magatokra!
Vendég

Sziasztok!

Bencuri, üdv köztünk!!!
Csilla, Magdolnam, megy a drukk!!! És várjuk az uh-s képeket!!!! :lol:
Kike, sok-sok szerencsét mára!!!!
T.maria, bízom benne, hogy nincs semmi gond!!! Pihi!!!
Wera, itt is :shock: :D
Ma megyek terhestornára. Kiváncsi vagyok milyen lesz!

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Csilla!

ezt Toncsinak küldöm!

Kép
Kép
Kép

A pocakos néni a végére maradt...
Vendég

Jobb reggelt mindenkinek!

Úgy látom mára sok izgulnivaló jutott!

Maria! :cry: Sajnálom,hogy nem rendel a dr.,de most mi is gond? :oops:

Kike! Drukkolunk! És menjetek a mamához,szegény!
Hát hiába,ilyen feledékenyek vagyunk!

Mindenkinek megy a drukk,remélem jó hírekkel jöttök du.!
Nekem ma is rengeteg a dolgom,nem sokat leszek ,de azért igyekszem tartani a lépést mindenkivel!

Szép napot mindenkinek!

Mindenkink

Kép

Kép
ibm

Ibm!

Gond egy szál se, remélem!
Csak a folyás miatt paráztam, mert kétszer is jártam hasonlóan, mint Wera, csak betéttel.

Szerintem én már klinikai eset vagyok, mindentől megijedek! :roll: :oops:

A hasam nem fáj, nem görcsöl, nem keményedik, és még a méhszáj környékéről sem érzek szúrkálásokat.

Megjegyzem, ez utóbbi szörnyen kellemetlen, úgyhogy nem is vágyom rá...
(Ez a jele a nyitott méhszájnak. :cry: )
Vendég

Akkor biztos minden rendben van!
Ne izgulj!
Amúgy én is mindenen parázom,de nem mindig!
Megyek összedobom a lakást aztán megpróbálok valamerre elindulni!
Addigra remélem még jobb lesz az idő!

Sziasztok!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Én csak ritkán írok de mindig olvaslak benneteket. Nekem is van hüvelyfolyásom voltam a dokinál megvizsgált azt mondta, hogy ez természetes de azért elküldött egy laborba hogy nincs-e felfázásom mert az is okozhatja de szerencsére minden negatív. Úgyhogy ne aggódjatok. Én a hüvelygombával szoktam küszködni előjön kezelem 2 nap után elmúlik utánna megint előjön.

Holnap megyek 4d-s Uh-ra nagyon izgulok remélem minden rendben lesz a babával.

Üdv: KAta

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Nme tudom, vígasztal-e Benneteket, de én is szoktam tökéletesen kétségbe esni. Odáig, hogy el is mentem Uhra, pedig alapból nem tartom jónak, mert ugye nem tudjuk, merre hat, meg hiszek a belső kapcsolatban, de mivel nem éreztem sztem eleget a mozgást... Szóval a kérdőjelet ki lehet venni, biztos fiúcska, amúgy jól van, és a méhlepény elöl fekszik, azért olyan bizonytalan a jelentkezése. :lol: Másfelől a 4d genesisben voltam, nagyon kedvesek, meg minden amit akartok, még csoki meg innivaló is jár aszolgáltatáshoz, DE ha vmi fontosat akartok tudni, akkor sztem a Praxisba menjetek... Szakmai szempontból ők nekem sokkal jobbnak tűnnek, úgy látszik, ma már szonográfus bárki lehet, elég egy tanfolyam, a praxisban pedig a Mátyás nevű úrnak van még hozzá rengeteg gyakorlata és remek stílusa is...

Mindenkinek minden jót, szoktam olvasni, de ritkán fér bele az időmbe az írás is. Azért drukkolok a jólsikerült esküvőért, a csini menyasszonyi ruháért, a sok egészséges és szép babáért. Ja, és minden máshoz is!

potyka

Jeneik!
Jaj, de jó neked is!
már megint irígykedem azokra, akik bekukucskálhatnak... :oops:

várunk a hírekkel!

Én most beszéltem a védőnőmmel, holnap mégiscsak kell mennem dokihoz, mert a Mg-ot, amit szedek, lehet ugyan recept nélkül kapni, de a 10 doboz több mint 5000Ft.
Receptre viszont 1700-at fizettem.
Mivel a 36-ik hétig kell szednem, azt hiszem inkább felíratom...
Akkor pedig megemlíthetem neki a mizériámat is.
Vendég

IBM :D
Micsoda szép nagy poci!!! Gratulálok!

Wera :D
Te pocid is csini!

Szly :D
Alakul ez a táblicsku, szépen színesedik!!!

Hene :D
Nálam is nagyon beindult a hízás, amikor már nem émelyegtem. De azóta jobban odafigyelek, mit eszem, mert azért érdemes ügyelni rá, hogy 10-15 kg-nál ne legyen több. Nem esztétikailag, mert tényleg vissza lehet fogyni, hanem magatok miatt. Elég sok szövődmény léphet fel, ha nagy a súlytöbblet, pl. toxémia, cukorbetegség, stb. És hát, állítólag a szülés is nehezbb nagy súlytöbblettel.
Én Lillával 15 kg-ot híztam, ez még egész jónak mondható, de most 12 körül szeretnék megállni. Majd meglátjuk :roll: Most annyit tudok tenni önsanyargatás nélkül, hogy nem eszem kenyeret, csak puffasztott búzátból, rizsből készült rágcsát. (De azt sok zöldséggel, kefírrel, sonkával!) És nem cukrozom külön az ételeimet, italaimat. Ennyi. És így most 3,5 - 4 kg-nál tartok :wink:

Minden UH-osnak, vérvételesnek szorítok!!!

Véda
Vendég

Sziasztok!

Én imádok ultrahangra menni. Kicsit irigykedem. Nekem még egy hetet várni kell rá.
De nektek drukkolok, hogy minden jól látszódjon! :D

Folyással Én is küszködtem. Bár nem volt valami sok, a doki írt fel hüvelykúpot, ami 3 nap alatt rendbe is hozott.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Megpróbálok feltenni 2 fotót :oops:

Véda Kép Csabika 19+4 Kép szemdörzsölés
Vendég

Sziasztok!

Most olvasom mennyi uh van ma! Jelenkezzetek du! Addig is drukkolok én is!!!!

Véda!
Nagyon szupi a képek. A második olyan,mintha zavarta volna a fény. :D "Jaj, ne kínozzatok már azzal az izével, amivelnézegettek!" :D :D Nagyon helyes.
Tényleg veszélyes a túl nagy súly, de sajnos szövődmény anélkül islehet. Én 15 kilót híztam az elsőnél, és így is toxémiás lettem. :( Ezért aggódok most megint.

kolcsek

Hát lassan öltözködöm Én is. Megyünk kicsit csavarogni. Meg hát sütire vágyom!
De majd még jövök.

Remélem csupa jó hírrel fogadtok majd! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Ma voltam védőnőnél és nagy jóindulattal (két kilót levon a ruha miatt) már 8 kilót híztam. Szerintem ez annak köszönhető, hogy itthon vagyok. Nagyon nem izgat, de azért nem szeretnék 20 kiót hízni. 15 elég lenne. Rolival 14-et híztam vízzel együtt.

Majd javítom a táblát, de a mai UH-okat megvárom, hátha lehet színezni is! Drukk. mindenkinek!

Kolcsek! Nagyon szupik a fotók!

Akinek folyásos parája van, szerintem menjetek el az orvoshoz. Majd ő megnyugtat. Nekem is volt. 3 kúp és tök szupi lett.

Wera! Emma baba nagyon édi, kíváncsi leszek milyen lesz, ha elmegy a haja itt-ott.

Bencuri! Üdv a csapatban! Gyere gyakran! Nekünk pont két év lesz a korkülönbség. Biztos lesznek nehézségek, de szerintem minden korkülönbségnél van valami.

Kép
szly27

Sziasztok!

Most jöttem haza,naggggggggggyon király idő van!
Voltam postán,feladtam egy valag pénzt,polgármesteri leadtam a papírokat,virágosnál megbeszéltem a virágokat,közértben-megláttam a kiflit,így muszály mákosgubát csinálnom!
Nyami! Már olyan rég vágytam rá,de sose volt kifli!
Meg még ajiboltban is voltam mert du. megyünk babalátogatóba,gyógyszertárban vettem Magne B6-ot!
Aztán hazajöttem és rájöttem,hogy nem vettem mákot!
Mehettem vissza,de jól esett ebben a jó időben!
Most eszem,aztán húzok tovább,megyek a gyűrűkért,ami már nagggyon régen megvan,mert eljegyzés volt,de az enyém lekopott,Apáé meg csilli-villi és hát így mégsem!
Készen van,mehetek érte,aztán beugrom 1-2 kismama ill. esküvői üzletbe!
Utánna Anyuért megyek és megyünk neki is ruhát nézni!
Aztán hazajövök-HAMMA-és megyünk a babához!

Na mit szóltok????????????
Elég lesz mára a program???????????

Annyira jó idő van,tényleg használjátok ki!
Ja! Most megeszem a mákosgubámat vaníliapudinggal és aztán még felhívom az éttermet is,hog van-e hely!

Várom a jó híreket,majd még jövök!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Megjöttem a genetikai UH-ról és semmi baja a mi babánknak!

Igen azt is megerősítették, hogy kétség kívül leány az illető!!!
Azt hiszem kéne valami lányosabb vonalzó után néznem.

Azért minden parát kizárandó bejelentkeztem 4D-re is két hét múlvára (meg hát az azért izgi is)

Véda: nagyon cukik a fotók! (én sajnos nem kaptam ma )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 21:53-kor.
Vendég

Na sziasztok!
Újra itt. Tettünk egy kiadós sétát a párommal.Olyan szép idő volt! Kár lett volna kihagyni.

Vidokata! Gratula a kiscsajszihoz! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mi a helyzet szokatlanul nagy a csend!
Vendég

Véda, persze nem szeretnék mázsával bekerülni a szülőszobába, de a genetika az genetika. Nekem az első perctől kezdve nőtt a pocim, mint anyukámnak. 3 hete amikor voltam a védőnőnél azt mondta a 10kg-ra, hogy nem híztam, de akkora a hasam, mint aki 6 hónapos kismama. Meg azt, hogy nem lesz kicsi baba. Most ez ellen nem lehet mit tenni. Amúgy már nem tudok annyit enni, mint régen. :?

KépKép
hene

Sziasztok!
Gratulálok Vidokata a kiscsajszihoz! Tök cuki csajos lett a vonalzód!

Nem nagy a mozgás ma itt. Mi van veletek? Ja, hát igen, majd este. Nagyon szép idő volt ma, az biztos. Ibm jól mondta.

Véda! Aranyos a fénykép, jó lenne elmenni nekem is mégegy 4D-re.

Ma voltunk a tesómmal vásárolni. Vagyis csak akartunk, de nem kaptunk amit szerettünk volna. Apának ma van a szülinepja és masszázsfotelt szerettünk volna venni, de a gyógyászatiban, ahol hírdették azt mondták, csak 1 db. jött, az is el van téve. Nem kis város ez, de 1db??? A tescoban sem volt, így majd csütörtökre lesz. Megrendeltük. Annyirabosszant, hogy akkor minek hírdetik? 2 dolgot akartunk ott vanni, egy sem volt. :evil:

Na jó, nem fárasztalak titeket, pihizzetek sokat!

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?