Sziasztok!
Egész nap nem tudtam jönni,mert valami gond volt az internettel. Őrület, két hete is volt valami ebben a körzetben! Na mindegy...
Szly! Dani már nem szopizik, tápszert kap. Mivel én allergiás vagyok, ezért hipoallergén kell neki, Humana HA2. Ez 4 hónapos kortóél van, lehet hogy azért nem elég tápláló neki? Most lesz 1 éves, akkor áttérhetünk tejes alapúra. Hátha az laktatóbb. De pl ma éjszka nem kelt fel, és úgy két hete ez egyre többször van. Lehet hogy át fog szokni magától? Jó lenne.
Bencuri!
Üdv.köztünk! Mint látod, nálunk is kicsi a korkülönbség (1 év és 4 hónap lesz), és én is félek néha, de valahogy csak megoldjuk.
Kike!
Sajnálom, hogy ennyi bosszúság ér! Remélem, lassan meg tudjátok oldani. Hihetetlen mi van a hivatalokban!!! Azért próbálj meg ne idegeskedni.
Wera!
Mennyi haja van a keresztlányotoknak!
Nagyon cuki! És nagyon szép a pocakod!
Hízás: Én +4 kilónál tartok, és irigylek mindenkit, aki felteszi a pocakosképét. Én nem szeretem, hogy hízok, bár tudom, hogy van értelme, és tudom, hogy visszafogyok. Pedig mindenki nagyon csini pocakkal!!!!
Vettem magnéziumot. Remélem segít. Még nem érzek változást, de gondolom, pár napnak el kel telnie.
És, aminek ma nagyon megörültem: találtam végre orvost!!!!!
A SOTE I-en van (kérem szépen a tábliba.
). Eddig csak telefonon beszéltem vele, hétfőn 18.45-re megyek hozzá. Telefonban nagyon kedves volt, és azt mondta, a természetes szülést is vállalja, ha nem lesz gond. Remélem. Drukkoljatok!
Na megyek aludni, nagyon fáradt vagyok, ma egész napúton voltunk Danival.
Jó éjt!!!!