Sziasztok!
Nekünk is jó volt a hétvége, Sárika nagyon élvezte a medencét, persze, hogy a nagyban szeretett jobban lenni, mint a gyerekmedencében
Sajnos uszodás képek nincsenek. Akkor elfelejtettem fényképezni, utólag meg nagyon bánom. Szombaton elmentünk Bábolnára, megnéztük a ménest, Sárának a lovak is nagyon tetszettek. Még most is emlegeti, hogy "ló, ló"
ő volt az egyedüli törpe szállóvendég, az étterem és az uszoda az ő hangjától volt hangos
Kilencen voltunk, és étkezésnél egy nagy asztalnál ültünk, svédasztalos reggeli, ha valaki felállt az asztaltól, Sára egyből kiszúrta, és kiabált: Dadi(Dani, nagybátyja)Dódi(Dóri-anyósomék keresztlánya14 éves, Sárika rajong érte, ha Dóri nálunk van, le se lehet vakarni róla a kiscsajt) Mama, Apa stb.
Andi, várjuk a mesét!
Nircee, sajnálom, amiben most vagy. Nem hívod fel a dokidat, hogy mit csinálj? Kedj e el vmi kezelést, vagy várj 20-ig? A hasi uh meg remélem, semmi eltérést nem fog kimutatni, csak a gyomrod rendetlenkedik veled.
Tiop, Zsani nagyon ügyes, hogy barátkozik a bilivel
A betörős sztorid meg nem semmi, kirázott a hideg, ahogy olvastam.
Mákszem, mi jó messze lakunk a leendő házatoktól. A vasút másik oldalán.
Murphyke, jobbulást Lilinek! Remélem, csak a foga.
Czakocza, nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy a 15 hós oltás után a 7. 10. és 14. napon lehetnek tünetek(láz). Azért így, mert több betegség ellenanyagát tartalmazza a szérum, és más-más időpontban kezdenek el "működni". Hogy van Detti ma?
Már én is várom, hogy átlépjük a bűvös három hónapos kort, elmúlna a majdnem örökös émejgés, meg ez a fránya fáradtság. Sárika 2,5 órát aludt délután, én vele kettőt
Piroska, kicsi lányodról tegyél fel képet, rég láttuk.
szép estét nektek!
Katica