Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Lelle már jól van, tegnap és már ma is lázmentes volt. Az orra is kidugult. Voltunk is ma ebben a ragyogó napsütésben sétálni. Ő a saját babakocsiját tolta és egy macikát vittünk távirányítók helyett, mert hát azokat érdekesebb tolni, a baba már nem jó bele. :D Nagyon sokat menetelt és hintáztunk is. Aludni persze nem aludt.

Kép

Voltunk az építésznél is, megnéztük a terveket, majdnem egyezik azzal amit mi gonoltunk, egy-két javítás és kafi lesz, sőőőt lesz télikertem is!!! Juppi, csak álmodoztam róla.

Szantre, látod milyen ügyes Márk, nemsokára már fel is fog állni!!!

Pilla jobbulást az Uradnak, az enyém is BETEG, folyik és be van dugulva az orra... már fél9től alszik, mert nagyon rossz ám neki!!!

Henus, hát hallod, nektek aztán kalandos napotok volt.

Giga, most már minden nap jelentkezz be lécci!!! Jujj de jó, már nemsokára itt lesz Bulcsú.

Betegeknek gyógyulást!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Ó tényleg! De biztos csak ez a segítség kellett, köszönöm!
Jó éjt mindenkinek!
péceli reni

sziasztok!
Czakoca!
a láz az otás után nemtarthat 1 napnál tovább!A dokitól tudom!az már nem az oltástól van! :( :!: szerintem vidd el dokihoz,az a biztos!
A túrórudi nagyon tetszik,és édes volt benne a gyerkőcöd! :wink: :D

Szantre!
Gratula nektek!Látod,hogy jönn minden mint a karika csapás!Ne izgulj nincsen itt semmi gond! :wink: :D

Pilla!
Jobbulást nektek is!az enyém uram is beteg.egyszerű kis nátha,de minden egyes orfújásnál megjegyzi,hogy "jaj itt a vég"! :lol: Férfiből van! :wink:
Milyen hajfestéket vettetek? :roll: :?:

Giga!

tök izgi már!!!!!!!Bármelyik pillanatban jöhet a picuri! :wink: :D

Képzeljétek tegnap este Zsani amikor fürcsiztünk mondta,hogy kaka és felállt összeszorította a kis popóját!Gyorsan szóltam apának,hogy hozza a bilit,ráültettük, nem ellenkezett,sőt tetszett is neki,mert amikor levettem vissza kéreckedett!Haladunk ........... :wink: :D
Kép
Szép napot,sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Nem tudom, írt-e valaki nekem, de bocsánat, ha nem válaszolok, mert két oldalt sikerült csak elolvasnom és már mennem is kell szoptatni.
Képzeljétek el, az történt, hogy mindkét cicim egy darab csomó lett, mindkettőben kb. egy deci tej bennragadt, mert négy nap alatt nagyjából ennyit sikerült kiszednünk a csomókból. Így minden szoptatás után masszír, fejés, masszír, fejés, aztán megint szoptatás, aztán kezdtük előlről. Fájt is meg fáradt is vagyok, mert éjjel is felkeltem fejni, dehát ez van...
Úgyhogy nem volt időm se írni se olvasni.
Ha valaki ír nekem és veszi a fáradtságot, akkor legyen szíves priviben, mert nincs időm ennyit visszaolvasni, bocsássatok meg!

Üdv az újaknak! :)

Giga: szurkolok! Engem beutaltak 100 körüli fájásokkal, de nem indult el a szülés, úgyhogy elmentem este egy jó ütős meleg zuhira :) Na, az megtette a hatását! :)

Nircee: nagyon sajnálom! A Canesten krémet úgy tudom, ilyenkor is lehet kívülről használni, csak belülről mondták nekem, hogy nem lehet, de legalább kívül nem lesz rossz. Azt én is használtam egyszer, mert kicsit viszkettem, de nem volt gond.

Henus: hát neked is részvétem, utálatos dolog a gomba! Jó nevettem a sztoridon :)

Tiop: meggyógyultál már? Gyógyulást!

Timi: farsang volt? arik a képek :)

Pilla, Tüccs: Vásárlás: Jajjj, de mennék egy kicsit vásárolni! De nincs miből... Majd jövő hónapban lehet, de nem biztos... Vennék egy pihenőszéket, nem tudjátok, hol lehet venni olcsón, rezgőt? Priviben kérek szépen segítséget, ha tudtok valami jó helyet a vaterán kívül. Köszi szépen!

Verna: jó program volt ezek szerint :)

Szantre: Márk ügyi, gratula! :)

Mennem kell, bocsánat!!!

Szép napot mindenkinek!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pimpo:
pontosan mi az a télikert?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, ha a hintaszéketeknek kinyitod a lábát akkor pihenőszék lesz belőle. Mi is így használtuk. Nem jó? Miért akarsz másikat venni drága pénzért?
Vendég

Pimpo!
Jelentem: vagyunk még. :wink: :lol:
Én is nagyon gondolkodom már azon, hogy kéne Lilinek venni egy ilyen kis babakocsit, mert mindenkitől elszedi akinek van. Szerintem a nyuszi fog hozni neki egyet. :D Aranyos Lelle a képen, és örülök, hogy jól van már!

Reni!
Igazán nincs mit! :lol:

Tiop!
Nagyon ügyes a lánykád, hogy már így jelez, ha kell neki kakilni. Egyébként került is valami a bilibe a végén?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

A szomszéd lány reggel bevonult szülni !!!!!
Juj, izgulok ám értük!!

Giga, értetek is! Reggel jött egy sms, rohantam a konyhába a telefonért vajon ki szült meg???? Ők vagy Ti? :D

Zsaninak gratula a bilizéshez! Nagyon ügyes a csaj!!

Lányok a keresztelőért kell fizetni valamit???? Nekem a pap nem mondott semmit, de gondolom illik valamennyit adni. :?: :?: Na de mégis mennyit?

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Giga!
ÁÁááá dehogy volt ,nem produkált bele semmit Zsani!a lényeg,hogy érdeklődik a bili iránt,mert ma már 2x ráűlt! :wink: :D
Már nincsen sok hátra!!!!!!! :wink: :wink: :D :D
Tüccs!
Köszi! :D Nálunk úgy szokás,hogy a keresztszülők adnak valamennyi összeget a papnak!Mennyit azt nem tudom! :oops: :? :roll: :?:

Csajok,képzeljétek,hogy mivan itt Mogyin!Egy bűnbanda garázdálkodik és már vagy 3 hete majd minden nap betőrnek valahova!Kifigyelik,hogy mikor nincsenek othon és bemennek,fényes nappal!Rendesen bevagyok ám tojva,mert pénteken a mi utcánkba voltak és a 2.szomszédunkhoz mentek be!Pénteken engem meg reggel is figyeltek(feltünt ,mert ahogy elmentem a kocsijuk mellett az ablakot letekerték és mind a három emberke végigmért,aztán jöttek utánnunk az oviig,majd délután amikor mentem az oviba akkor is láttam őket akkor meg a tempőlom allatt(Ildikó te tudod,hogy hól van),velünk sréhen ott álltak kocsival.Az egyik kiszállt,de ahogy megláttot vissza is szállt a kocsiba!Töbször visszanéztem ,hogy kik azok(a rendszámot kellett volna felírni,mert most utólag kiderűlt,valószinű,hogy ők törtek be a szomszédba)azt mondta apa is,hogy miért nem mondtam el ezt eddig?Hát azért mert nem gondoltam,hogy pont azért figyelnek engem is....!ÁÁÁ isten bizony nemmerek elmenni ithonrol már!Apa már 2x hívott,hogy mi a helyzet!! Na mindegy,remélem mihamarabb elkapják őket! :oops: :evil: :?

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Off!

Tiop!
Milyen autó volt? Arra emlékszel? Reggel az ovinál volt egy autó, ami nekem nagyon gyanús volt, főleg az egyik pasi benne... Felírtam a rendszámát.

Bea
Vendég

Szió!
A szinére emlékszem!
Ezüstszinű volt amiből reggel méregettek,aztán délután pedig egy fehér volt aminek a rendszámából egy IW-re emlékszem :? A kocsi márkáját nekérdezd,de azt tudom,hogy a pasika bajszos,fekete volt és dohányzott. :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Köszi az együttértést, és bár rajtam nem segít, de azért megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a betolakodókkal.
Egyébként mikor volt múltkor a gyógyszeres kúra, Apát is kezelték, ezért nem értettem. Hallottam, hogy a terhességi eset más, de azért még idegesít. Mindegy, majd csak megoldódik, most mintha jobb lenne a helyzet tünetek terén, visszatértem a régi intim mosakodómhoz.

Henus,
nem semmi sztori! Bocs, de én is nevettem már a végén! :oops: :lol:

Czakoca,
szupi a jelmez!!!!!!!!

Tiop,
itt a környékünkön is megugrott a betörések száma, az elmúlt napokban állítólag 15 házba törtek be itt a környékünkön. Én is rohadtul be vagyok sz@va, ha el kell mennünk. Múltkor egyszer be is csöngettek hozzánk, kikérdezek, ki az, erre a válasz: "elnézést, akkor ez is téves". Mi az, hogy EZ IS TÉVES???????? Azonnal gyanút fogtam, kiküldtem az uramat, de már nem volt kint senki. Na, akkoriban kezdődtek itt a sorozatos betörések. Riasztónk nics, de semmi értelme, mert itt van néhány háznak,d e semmi nem történik, ha megszólalnak. Biztosításunk van, elég magas összegű, de azért köszönöm, azt az egész herce-hurcát végigcsinálni, aztán úgyis kitalálják, hogy miért nem fizetnek. :evil:

Tüccs,
nálunk sem volt fix összeg, nem is beszéltünk erről a pappal. Elvileg a szentségek kiszolgáltatása ingyenes, ezért nem is kérhet előre pénzt. Mi 10ezret adtunk, ez nem a "keresztelő ára", hanem "hozzájárulás" az egyház múködéséhez. :? :roll:

Szantre,
HATALMAS GRATULA MÁRKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap Anyuékkal és a Keresztanyámmal elmentünk a gödöllői Kastély kertjébe sétálni. Gyönyörű idő volt, és ott a nagy betonplaccon Marcika olyan óriásit rohangált, úgy élvezte, zengett Tőle az egész udvar!!!! Mostanában, ha örül valaminek, akkor valami "vuvuvuvuvu" hangot ad ki, miközben rohan és gyorsan összeütögeti az ökölbe szorított kezeit. Olyan édes!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Pilla,
elfelejtettem neked írni: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
n nnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........................................bnsdjhhfrdehbdf jnfjnf jnfdmjdfjmd

Kép
Kép
nircee

Ez utóbbit Marci írta... :roll: :lol:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Tiop!- :shock: Ez ijesztő; én így is mindig attól rettegek, hogy amíg nem költözünk ki, gond lesz.... :? :? (Remélem Pécelt egy darabig elkerülik...)

Szantre- gratula Márknak!! Érthető, hogy megdobbant a büszke anyai szív! :lol:

Henus- Irigylésre méltó, hogy a végén a "térdeteket csapkodva hahotáztatok"; sajna szerintem ha ez velünk történik, nem ez lett volna...lehet, hogy hazáig bőgök, azzal a felkiáltással, hogy csak én lehetek ilyen szerencsétlen-lehet, hogy nem vagyok elég pozitív?! :?

Nircee- Már-már kísértetiesen hasonlók a dolgaink.. :D vagy inkább ilyen jel való ez mellé :(

Dec. 10.-én tudtam, meg hogy babát várok; dec. 15.-én már lázasan feküdtem antibiotikum kúrán; majd egyenes következmény-gomba. Majd drágámmal bekerültünk karácsonykor a kórházba croup gyanuval..úgy engedték haza, hogy túl sok a beteg, neki meg nincs immunrendszere; jobb, ha hazamegyünk; 2 nap múlva már velem kellett rohanni a kórházba, olyan magas lázam lett és alig lehetett levinni 38körülre hidegzuhival+algopyrinnel (attól féltünk meg sem maradt a pocikincs..)...a gomba persze visszatért az újabb kezelés hatására...én ugyan azt gondoltam mint Te, miért nem lehet problémamentes terhességem! Ma már, kopp-kopp minden ok. Persze a még nem teljesen megszűnt hányingert, és az iszonyatos zombiságot!! Ez borzasztó, egész nap csak aludnék, a vérnyomásom a béka popsija alatt! Neked nincs ilyen gondod? Ja, és majd elfelejtettem: 4 éve kivették az epehólyagom, epekő és sorozatos görcsök miatt. De azóta az is ok! Haladok, és próbálok pozitív lenni!! :lol:

Ja és az én gondom lényegében az volt, mint a Tied: 25. héten kinyílt a méhszájam- egy görccsel. Utána viszont no görcs, csak keményedés; mégis a 32 hétre orvosaim fogalmazása szerint 4!!ujjnyira szétcsúszott a méhszájam, úgy, hogy nem éreztem semmit. Így fertőzésveszély miatt burkot kellett repeszteni... Ezért a 39 héten bármit megadna mindenki... :lol: (pedig szinte nonstop fekvés+ infúzió volt az a 7 hét)

Giga- már én is izgulok Éretek, pedig nem is én megyek szülni..! :lol:

Mindenkinek szép hetet, és sok örömet, a kis Csodáitokban!!

Kép

Kép
mákszem

Hi!

Jelentem, megjöttünk, hullafáradt vagyok a nagy téli pihengetés után. :shock: :wink: :lol: majd olvasok és jövök még, meg teszek fel képeket is, százvalahány készült... :D

Jók legyetek!

Hajrá Giga!!!
andibab

Pilla
azért szeretnék venni, mert ha kitömöm, akkor már nem fér bele, de ha anélkül ültetem bele, akkor összecsuklik, mert nem tud ülni. Vennem kellene egy olyat, amelyik kisbabáknak való, mert amíg nem tud ülni, addig ez nem jó. Meg a rezgős el is altatja. A hinta már nem jön be neki, ha beleteszem, akkor csak úgy marad benne, ha énekelek neki, meg játszom vele, azt meg tudok az ágyban is, úgyhogy eddig tartott a dolog. De azért kiszolgált rendesen, úgyhogy nagyon jól jött eddig. Meg ha már fog tudni ülni, akkor is tudjuk használni, csak addig kellene valami megoldás. Na, majd még kitalálom, mi legyen.
Mostanában alakulunk, mert annyira szép idő van, hogy kiteszem a kertbe és akkor tudok mosogatni, meg tenni-venni úgy, hogy időnként ránézek, meg megy a légzésfigyelő, úgyhogy lassan helyreállunk és akkor nem kell rendelnem. Az az igazság, hogy jó az, ha az embernek nem kell főzni, de azért amit én főzök az akkor is más, na! :)

Tiop:
nagyon gáz! remélem nem lesz semmi gond, én nagyon félek az ilyen emberektől.

Mákszem:
nem cseréltem volna veled szívesen! Nircee is sokat feküdt a babájával, de az naggggyon dúúúrvaaaa!!!! Mondjuk az a lényeg, hogy most egészségesek a babók :):):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, ha kihajtjátok az alján lévő fémet előre, akkor fekvő helyzetbe lehet beletenni a babát.

Így:

Kép

Laura 3 hónapos korától így használta addig, míg nem tudott ülni.

Persze nem okoskodni akartam, csak gondoltam spórolok Nektek egy kis pénzt.
Vendég

olvasok ezerrel....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

üdv az új lányoknak!
andibab

Sziasztok!

Gyors bekukk, hogy élünk.

Jól vagyunk, Lili a változtatosság kedvéért megint lázas :cry: szerencsére még "csak" 38,1 volt, de akkor már adtam neki nurofent. és úgy érzem mintha most lejjebb ment volna. viszont nagyon nyügi, nem lehet letenni és nem is eszik rendesen már 3. napja. olyan szép idő van kint, de nem merem most kint altatni. remélem csak egy fogacska lesz és gyorsan helyrejövünk.

Giga: Lili is bukik mostanában, de én nem aggódom annak tudom be, hogy egyfolytában mozog megállás nélkül. most a bukfencezés az egyik kedvence, és mikor máskor jönne rá mikor tele van a hasa.

Szantre: nagy gratula nektek!

ennyi, mennem kell...

Kép
murphyke

Sziasztok!

Nekünk is jó volt a hétvége, Sárika nagyon élvezte a medencét, persze, hogy a nagyban szeretett jobban lenni, mint a gyerekmedencében :lol: Sajnos uszodás képek nincsenek. Akkor elfelejtettem fényképezni, utólag meg nagyon bánom. Szombaton elmentünk Bábolnára, megnéztük a ménest, Sárának a lovak is nagyon tetszettek. Még most is emlegeti, hogy "ló, ló"
ő volt az egyedüli törpe szállóvendég, az étterem és az uszoda az ő hangjától volt hangos :oops: :lol: Kilencen voltunk, és étkezésnél egy nagy asztalnál ültünk, svédasztalos reggeli, ha valaki felállt az asztaltól, Sára egyből kiszúrta, és kiabált: Dadi(Dani, nagybátyja)Dódi(Dóri-anyósomék keresztlánya14 éves, Sárika rajong érte, ha Dóri nálunk van, le se lehet vakarni róla a kiscsajt) Mama, Apa stb.

Andi, várjuk a mesét!

Nircee, sajnálom, amiben most vagy. Nem hívod fel a dokidat, hogy mit csinálj? Kedj e el vmi kezelést, vagy várj 20-ig? A hasi uh meg remélem, semmi eltérést nem fog kimutatni, csak a gyomrod rendetlenkedik veled.

Tiop, Zsani nagyon ügyes, hogy barátkozik a bilivel :lol: A betörős sztorid meg nem semmi, kirázott a hideg, ahogy olvastam.

Mákszem, mi jó messze lakunk a leendő házatoktól. A vasút másik oldalán.

Murphyke, jobbulást Lilinek! Remélem, csak a foga.

Czakocza, nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy a 15 hós oltás után a 7. 10. és 14. napon lehetnek tünetek(láz). Azért így, mert több betegség ellenanyagát tartalmazza a szérum, és más-más időpontban kezdenek el "működni". Hogy van Detti ma?

Már én is várom, hogy átlépjük a bűvös három hónapos kort, elmúlna a majdnem örökös émejgés, meg ez a fránya fáradtság. Sárika 2,5 órát aludt délután, én vele kettőt :oops:

Piroska, kicsi lányodról tegyél fel képet, rég láttuk.

szép estét nektek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Marci is bukik mostanában, pedig ő sosem volt bukós. Én is a mozgásra gyanakszom. :wink:

Ichtus,
köszi az együttérzést! A dokim sajna külföldön van asszem kongresszuson, meg megtoldva "nyaraláson", és nem szívesen zavarom ilyenekkel. Jövő szerdáig meg majd csak kibírom! :roll:

Lányok, holnap reggel 3/4 8-ra megyek az Uh-ra, drukkoljatok! Étlen-szomjan kell menni, remélem nem esem össze! :?

Pilla, Verna,
holnap jöttök babaruhavásárba? Mi megyünk az Uh után, így szerintem már nyitásra ott leszünk.

Kép
Kép
nircee

Én mennék, de délutánra lebetegedtem. Orrfolyás, torokfájás, stb. Elkaptam apától... :cry:
Vendég

Pilla,
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Gratula Márknak!

Giga! Hajrá, hajrá!

Ez a betörős sztori de durva...
Állítólag Veresen is garázdálkodnak, az utcánkban is betörtek valahova. Nálunk riasztó van, bekötve hálózatra. És 5 percen belül jön az őr riaztáskor, ha telefonon kóddal együtt nem jelentkezünk be. Gondolom ezzel legalább azt elérjük, hogy biztos, ami biztos ne hozzánk törjenek be először... de azért nem 100%-os a védelem.. :cry:

Hááát... eddigi alakuló napirendünknek fuccs... asszem éhesebb lehet a csaj, de több kaját meg nem merek adni (1 litert verünk be a tápiból)... hozzátápi nem jöt be - megeszi, de jobban fáj olyankor azt hiszem a pocija... dokival konzultálok, lehet kipróbáljuk a Sinlacot (az vmi pép spéci hasfájósoknak és tejallergiásoknak).
Ismeri valaki? Valaki olyan akinek elég hasfájüs volt igen hosszan a babója? Tapasztalat?

Na el... alszom amíg lehet! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

HElló!

Andi, üdv! MEsélj, tegyél képet! :wink:

Szantre, gratula a mászáshoz. Mindennek eljön az ideje. :wink: :)

NIrcee, drukk holnap az UH-on! Reméljük nem lesz semmi. :roll:
ÉS köszönjük MArcikának amkedves üzenetet! :wink: :lol:

Timi, tök jó volt a Túró Rudi jelmez! :wink: Így a képek alapján jó nagy szabású volt a farsangotok! :shock: VAgy nem?

Piroska, majd tegyél tényleg fotókat Didriről, már biztosan sokat nőtt! :roll: :wink: :)

Pilla, gyógyulj meg, nekem 3 nap alatt vége is lett. :wink: :?

Tiop, huhh, ez a betörősdi, nem semmi. :shock: Volt egy idő mikor itt felénk is nagyon ment ez a nappali rablás :evil: :evil:

Holnap megyek az első továbbképzésre. Fél 1-kor indulok, és kb 7-re fogok haza érni. :roll: Remélem nem lesz semmi gond. :roll: Az első alkalom, hogy ilyen hosszú időre hagyom itthon Szonját. Az utóbbi 2 napban folyton ezen agyalok. PEdig nem kéne, mert jól elvan nélkülem, csak ilyen hosszú időt még nem volt. De rendeltem neki társaságot, (tesómék, barátok)mert akkor gyorsabban repül az idő, meg azt nagyon birja. :D Apa a délutáni alvástól tart a legjobban. :roll:

JA, Mákszem, legyél kicsit pozitívabb!!! :) Szombati kalandjainkon azóta is röhögünk. MOsolyogva minden kicsit könnyebb. :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

thenus

amkedves= a kedves

thenus

Gyerekek!

Ha csak 10%-a igaz.... nézzetek bele, de megéri rászánni háromnegyed órát...

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7336473908

Majd holnap mesélek, most megyek etetni... kicsilujzi éhes! :wink: :D
andibab

Sziasztok!Jó reggelt mindenkinek!
Jutta!
Én ismerem a SINLACot!Sógornőmnek azt írták fel amikor kiderűlt,hogy tejallergiája van a picinek!Azt itta tápi és az anyatej helyett!Lehet sűrűbre készíteni és gyümit beletenni,de lehet teljesen hígra késziteni és akkor megisszák a babák!szólok előre,hogy nem lessz egy könnyű meneted,ha nem issza meg egyből!!!Türelem,mert tényleg jó és megéri a fáradságot,hogy a baba hozzászokjon ehhez az ízhez!Tudod kicsit ízesíteni is,de ezt gondolom elmondta a doki! :wink: A sógornőm fia végigaludta az éjszakát ahogy rászokot a SINLACra!6-hónapos korátol azt itta! :wink:
Andibab!
Üdv újra ithon!Mesélj,milyen volt a "pihi"!Képzeld tegnap megcsináltam a receptedet!Valami isteni fincsi lett!Utólagos engedelmeddel feltettem a Nőire a receptes modulba! :wink: Remélem nem gond!!! :oops: :? :wink: :roll: :? Ilyen lett!Még a gyerekek is megették,ami írtó nagy szám!
Kép :wink:
Katica!
Köszi! :wink: Nekem pont az ellenkezőjét mondta a doki!azt mondta,hogy az oltás után legfeljebb a 3. napig lehetnek tünetek Pl:láz!Ha utánna is lázas a pici akkor másra kel gyanakodni! :roll: :? Akkor most mi az igaz???? :roll: :? Én 10 éve így tudom,és be is vált eddig! :oops: :? :!:
képet kérünk!!!!!!!! :wink: :D
Murphyke!
Remélem nem beteg lessz megint Lili! :(
Pilla!
Jobbulást neked! :(

Most mennem kel Zsani felébredt! :D
Sziasztok!Szép napot!

Kép
Kép
Kép
tiop

Na vissza jöttem,itt cicizik az ölembe Zsani! :D
Nircee!
Neked akartam írni,hogy szorítunk ezerrel az ultrahang miadt! :wink:
Andibab!
Megnézem a linket,csak legyen háromnegyed órám amit tök nyugiban töltök,és tudok csak arra koncentrálni! :? :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok,

olyan jól elaludtunk ma reggel, nem szólt rendesen az ébresztő, mert ő is elaludt... A férjemet fél8kor várják reggelente a ház előtt, mi 7:35-kor keltünk. Persze Lelle vacsorának csak 80 ml tápot ivott és már fél6kor kuruttyolt én meg hoztam neki egy adagot, na vissza is aludtunk. Most épp brékel a fején :D.
Tegnap délután egy teljes buszmegállónyit sétált haza a saját lábán és még a dombra is felmászott, fél4kor betettem az ágyába aludni és fél6kor kelt fel.

Henus, bizti nem lesz semmi gond, ha ennyi ember lesz Szonja körül. Csak neked lesz rossz. Én folyton telefonálgattam, a hangját akartam hallani, hogy minden rendben. A hugomra és az anyósomra bármikor, bármeddig rá merem hagyni.

Andibab, biztos tanulságos, de az én angoltudásom annyiban kimerül, hogy szegény túristákat épp az ellenkező irányba küldöm el :oops: , de már annyiszor elkezdtem angolt tanulni, sőt, korábban olyan lelkes voltam, hogy németül tanultam az angolt...

Tiop, nagyon guszta, én is hasonlót csináltam este, csak az enyém darálthúsos, tejszínes, hagymást volt. A férjem nem szereti a tésztát, de evett belőle.

Jutta, tényleg, kiderült már valami, hogy Dorkának milyen allergiája van, vagy mi lehet a pocókájával???

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Csak röviden, mert Somának reggelente nagy az anyaigénye, viszont én meg még ilyenkor vagyok kevésbé zombi.. :lol:

tiop- húú!! Hihhhetetlen jól néz ki!!! Hol is az a recept?! :oops: :)

Piroska- Igazad van, nem volt túl nagy élmény, de Soma , és hogy szerencsésen alakultak a dolgok MINDENT megért!!!
A hintás kérdéshez nem tudok igazán hozzászólni, mert Soma kölcsönkapott egyet, amíg kicsi volt, egy speciálisat, azt mondták külön jó a koraszülötteknek, na az tökéletetes volt amíg nem tudott ülni, szerette is.. ha gondolod megkérdezem, hol lehet kapni, bár úgy tudom, hogy nem éppen olcsó... :?

Nircee- drukk megy 1000-rel!! :lol: Jelentkezz, amint tudsz!!

Katica- a messze eléggé nézőpont kérdése.. :)

Jutta- Soma sokáig kapta a sinlacot, mert ő vészesen bukott 2 hónapos kora óta, és ő nagyon szerette. Anyatejet ő lefejve kapta, abba raktam, ez sűrítette is; aztán meg gyümikhez. A hasfájásra nem tudom jó-e, de a bukásban, és a fogyás megállításában bukás idején, nagyon hasznos, és nálunk bejött!

Henus-teljesen egyetértek, csak nem mindig sikerül így felfogni! De mindig igyekszem! :D

Este mindenképp benézem!
Szép napot!

Kép

Kép
mákszem

Jó reggelt!

Mese későbbre halasztódik, kong a hűtő az ürességtől, megyünk vásárolni. Pár képet azért felteszek.

Szálloda kívülről:

Kép

Kép

Kép

Szerdán ilyen egésznapos hóvihar volt, alig lehetett látni valamit, a képek a szálloda tornyából készültek:

Kép

Kép

Bogi és Zsombor egyfolytában kézenfogva mentek mindenhová... Apának forrt is az agya rendesen... :wink: :lol: :lol:

Kép

Ronikám így aludt az autóban, mert sok volt a fény... akkorát röhögtünk rajta, olyan édi volt, és alig akart felébredni:

Kép

Így meg az ágyikóban ájult el egy délutáni nagy játék után (van a szállóban rácsos kiságy). A lábikói meg kilógtak a rácsok között:

Kép

Van még kép, de drága férjem már bejött, hogy "Mi újság a nagyvilágban?" vagyis "Szakadj már le a gépről!" :evil:

Pápá!
andibab

Pimpoka,
van magyar felirat rajta, másképp a férjecském se nézte volna meg, és nekem ő hívta fel rá a figyelmemet...
andibab

Sziasztok!
Én is csak gyors bekukk, mert ezer dolgom van.
Egy újnyira nyitva vagyok, de még fájások sehol. Legalábbis én nem igazán érzem. Néha-néha van egy-egy, de mindig elmúlik.

Andi!
Írtó jó helyen voltatok!
Ronin én is nagyon jót nevettem... :lol:

Tiop!
Tényleg jól néz ki a kaja! Biztosan finom is lett! :wink:

Majd még délután jövök, ha tudok.

Kép
Kép
giga1

Jó reggelt!

Igyekszem időnként életjelet adni magamról, ahhoz képest, hogy itthon vagyok, a gyerekek meg suliban, tehát engem nem nyúznak, úgy elrohan a nap. Délután meg a sok edzés, az este meg van nyüzsi rendesen.

Andibab!
Egy ilyen kis téli kiruccanás nekem is úgy hiányzott idén. Szeretem a Mátrát nagyon.

Szantre!
Hát igen, ezek mindig nagy dolgok, mind a szülő, mind a gyerek életében. Azon kapjátok nemsokára magatokat, hogy szalad Márk.

Ictush, Mákszem!
Így, hogy túlvagytok az első harmadon, megnyugodhattok, most jön egy kellemesebb időszak.... Az uh-hoz drukk.

Giga!
DRukkolok!!!!

Ugye Kistarcsán nincs semmiféle látogatási tilalom. Még nem szándékozom szülni, de azért jobb tudni.

Aki a Szentágotai doktornál szült attól kérdezem: Ő automatikusan csinál a terhesség végén streptoccocus vizsgálatot, vagy kérnem kell. Nekem az elején rákszűrést se csinált, csak később jutott eszembe. Laborra se küldött még a 3. harmadban. Az első két terhességemnél sokkal több vizsgálat volt mint most. Ennek is van előnye, kevesebb macera.

A szülést és szoptatást segítő homeos cuccok beszerzésén gondolkodom. Tudom, hogy volt már róla szó, meg is próbálom megkeresni, de aki használt az írhatna egy pár megerősítő szót a hasznáról.

Ma megyek védőnénihez. Remélem a súlyom miatt nem fog lecseszni. 9 kilót híztam már, és nekem a végéig lett volna az ennyi az ideális. Felesleggel kezdtem.
:oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok

ég a képem, hogy mindig csak bekukk :oops: , de semmi időm, vagy a gép rossz, vagy valami mindig van.....

Üdv az újaknak!majd próbálok visszaolvasni!

Giga drukk!

Andi látom teleltetek,szupi lehetett! :D

Képekeket nézegettem most pár oldalon, úgy nőnek ezek a lurkók!!!és olyan szépek!!

én közben intéztem magamnak egy epeműtétet áprilisra, azt intézgetem majd, azaz a vizsgálatokat...közben vasat kellett nézetnem...azzal is dokizok ma...

Járok németre,így ha szabadidőm van inkább tanulgatok.......

Szonja kivételesen most alszik, mert 5-kor ébredt... :shock:

Fogalmam sincs mit főzzek....ez a kaja engem is érdekelne... :wink:

Farsangot mi is letudtuk...volt egy királylányunk és egy cowboy-unk...ők testületileg és táncoltak is...sajna még nem láttam....jaj, ha tudnátok itt miről szól a farsang

:twisted:

A gyerekeink csak arra kellenek, hogy kitöltsék az időt amíg a 8.-osok átöltözgetnek, ugyanis megy a táncolás ezerrel ....a többiek meg farsang címszó alatt ülnek a terembe és társasoznak...a szülők meg most is állítólg 80000-et költöttek a 8.-osok ruhájára és tánc tanárra /FEJENKÉNT!/
Na alig várom, hogy oda kerüljünk gondolhatjátok.... :x

Na lépek...szalad a lakás és főzni is kéne...

igyekszem :oops: :wink:

Szép napot!
becsi
Iklad

Sziasztok!

Nem volt még időm visszaolvasni, majd csak este, de láttam, szorítottatok, ezért írom,hogy szerencsére minden rendben, van egy kis polip az epémen, amire idővel rárakódhatnak a kövek, de most még nem tartunk ott, de évente ellenőrizni kell. Meg van egy jóindulatú daganat a májamban, de az is születés óta megvan, azzal sem kell semmit csinálni, csak ellenőrizni, mert idős korban áttételes lehet, de ez még 20-30 év, úgyhogy szerencsére jól vagyok, a rossulléteket a terhesség okozza. :lol:
Ja, és bekukkantottunk Kismacihoz, már olyan nagyot nőtt!!!! Mozgott ezerrel, és szépen vert a szíve, persze csak néhány másodpercre néztük meg.

Most mennem kell, köszi, hogy drukkoltatok értem, jól esett! :D

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Mi voltunk ruhavásáron. :) Nircee, remélem jók lettek a ruhácskák Marcinak, ha már ilyen "profi" próbababád volt, mint Lolo. :)
Neki jó lett a szoknyácska, már rajta is van - szabályozható a dereka, így sokáig jó lesz! :)

A betörős sztorihoz én csak annyit fűznék hozzá, hogy mi kevésbé jó környéken lakunk (értsd: öreg házak, stb.), úgyhogy itt nem nagyon járnak betörni... ;) Tegnap átvittem Lolot anyukámékhoz, és mikor hazaértem, akkor vettem észre, hogy a kapu nyitva maradt, és a kulcs benne volt... szóval simán bejöhetett volna bárki. Szerencsére nem volt gond, pedig még a családi pótlékot is kint hagytam az asztalon, és ott volt érintetlenül... ;)

Egyébként úgy döntöttem, újra elkezdtem az akupunktúrát, mert most nagyon megállt a fogyásom, és eddig az volt a leghatásosabb... persze tornázok is, de már nem olyan intenzitással, mint az elején. :(
Vendég

Sziasztok,
Régen nem voltam itt, egy kis help-et szeretnék kérni tőletek.

Pénteken megyek cukros lötyi ivásra a Flórba. A dokim mondta, hogy ott a gyógyszertárban adnak ki glükózt, viszont receptet nem adott, vajon az kell hozzá? Írassak fel a háziorvossal, nehogy ott koppanjak? Meg van ott 2 gyógyszertár is, mindkettőben kiadják ezt az izét? Ásványvizet és citromot viszek.
Remélem kibírom éhenhalás nélkül a 2 órát, amíg újra vesznek vért a lötty után.

Egyébként jól vagyunk, még mindig kislány a 18. heti uh alapján, igaz már 23+2 vagyok, 3 hét múlva kell menni a következő nagy uh-ra, amit már nagyon várunk.

Dobok egy pocakfotót, ez múlt hét pénteken készült:
Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

nircee

jaj miket írsz :shock: jól lemaradtam...
epe témára viszont ugrok most, mert nagyon oda kell rá figyelni, azért is vetetem ki...a párom keresztanyjánál ünnepek alatt derült ki, hogy már áttétes epehólyagrákja van...csak annyit kellett volna tennie, hogy kiveteti mikor kiderült, hogy gondok vannak vele...sok éve

verna

nagyanyámat kis porfészek faluban rabolták ki...direkt arra mentek, hogy tudják az idősek a párna alatt tartják a pénzt...."villanyóra leolvasok voltak" :twisted:

gumicukor

passz
az én időmben még helyben készítették össze, nekem csak le kellett nyomatni :shock:

csini vagy!!!már csak nem nő ki a kukija :D
becsi
Iklad

Gumicukor, nem kell recept, csak mondd a gyógyszertárban, hogy terhességi cukorvizsgálatod lesz. Ők már tudják a többit.
Vendég

Gumicukor, tényleg recept nélkül kapod a cukrot a gyógyszertárban, de arra készülj, hogy csak 8-kor nyitnak. Én decemberben egy kellemeset fagyoskodtam előtte, mert lelkesen 7:30-ra mentem.

Pumperka, egy hete, mikor a szülésfelkészítő előadásra mentünk, kint volt egy papír a bejáratnál, hogy a szülészeten és még egy-két osztályon látogatási tilalom van. Nem tudom, azóta van-e változás. Bár a szülészetre állítólag egyébként sem engednek be látogatókat, csak az előtérbe.

Giza
giza

Hello!

Andi
Micsoda klassz helyen voltatok!! Apát meg kéne fűznöm egy ilyenre..

Lányok, semmi időm nincs, gyorsan végigolvastam a termést, és futok is tovább. Dóri annyira anyás lett pár napja, hogy lépni nem lehet tőle még 2 métert se. :shock: Én nem tudom mi ez, még az apjával sincs el, én meg hulla vagyok.
Megyek is iszok egy kávét, lassan visszaszokom a napi 2-re.

Ja, szomszédlány megszült jászberényben, na oda ne küldjetek senkit szülni. Apát nem engedték be a szülésre, nincs rooming-in ellenben fejetlenség ezerrel.

Na tényleg megyek, este próbálok jönni, írni és képeket rakni.

KépKép
tüccs

Az én barátnőim is jb-ben szültek, és pont ellenkezőjét mondták, apás szülés, végig náluk a baba, homeopátia szüléskor stb. Én ott nőttem fel.

KépKép
KépKép
gumicukor

Igen, a szomszédlány is így tudta... Aztán semmi sem lett az egészből. "Elvileg" idén kész lesz az új szülészeti szárny..
Persze ettől még szegény apukát beengedhették volna legalább a kitolásra. :shock:

KépKép
tüccs

Sziaszok!

Tiop, elszomorító, hogy két orvos, két ennyire különböző vélemény. Fogalmam sincs, akkor mi az igazság. Tapasztalatom nincs, mert Sárának az egész két hét alatt nem voltak tünetei.

Voltam ma a védőnőnél, kaptam végre kiskönyvet :lol: Holnap meg a háziorvoshoz megyek EKG-re. A védőnő mondta, hogy vigyzzak a cukorral, mert 5,3 nekem, és ugye 6,1-ig jó. Mondom, jó, vigyázok. És mikor hazaértem, akkor jöttem rá, hogy fogalmam sincs ennél az értéknél mit jelent, hogy "vigyázzak". Elfelejtettem tőle megkérdezni. :oops: Az édességet, és sütit teljesen mellőzöm az étrendemből(sajnos nagyon szeretem a gumicukrot :oops: )Szerintetek ez elég, vagy az ilyeneket sem szabad ennem, mint a gyümölcsjoghurt, kakaó, semmit, amiben cukor van?Annyira járatlan vagyok az ilyen dolgokban. :oops:

Jó éjszakát mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Holnap megkérdezem a háziorvostól is. Most jutott eszembe. Kicsit szétszórt vagyok mostanság :oops: :oops: :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Hol van mindenki?

KépKép
tüccs

Szijasztok! :D

NEm voltam ma itthon. Úgy fostam, hogy minden rendben legyen Szonjával. 1/4 8-ra értem haza, és úgy örült nekem. :D Sikongatott, forgott, adott puszit, és azonnal cicizett. :oops: :lol: Apa azt mondta nagyon édi kislányka volt. Semmi nyafi. Aludt is délután a babakocsiban másfél órát. :wink: Jövő héten nyugodtabban megyek. NEm mellékesen az is idegesített, hogy találok oda, ahová mennem kell, nem járok ugyanis Pesten autóval minden nap... :roll: De ügyi voltam elsőre sikerült. Még parkolnom is. :wink:

Tüccs, hagy anyázzon Dóri, el fog múlni mostmár én is tudom. :wink:

Katica, nekem is úgy mondta a dokinéni a 15 hós oltást, mint neked.
A cukorral pedig nincs konkrét tapasztalatom, de szerintem egyenlőre elég, ha azokat vonod meg amiket soroltál. :roll:

Nircee, tök jó, hogy az UH-on minden ok volt. :wink:

Andi, hol van helyileg a szálloda? NAgyon szép! MEggyógyultatok a pihi alatt?

NA most megyek, kicsit olvasok, és bubika.

Jó éjszakát mindenkinek!!!!

thenus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?