Sziasztok!
Végre van egy kis időm leülni a gép elé, a két nagyobbat már lefektettem, a két kicsi még alszik, és van még 20 percem az ő fürdetésük előtt. Sajnos a hétvégét megint egyedül töltöm, a férjem dolgozik, csak valamikor vasárnap éjszaka fog előkerülni.
Köszi a jókívánságokat a gyerekeknek, jobban is vannak már, úgy látszik tényleg csak megfázás volt.
Gabi!
Köszi a receptet és az infót, megkaptam!
Vikics! Tényleg jó ötlet, amit írtál, ha lesz egy kis időm, elküldöm...
Erika!
Én most Panadolt adtam Zsófinak, illetve éjszakára lázcsillapító kúpot, meg orrcseppet (Nasivin). Van, hogy Nurofent adok, mikor melyik van itthon
A Pulmexet én is szeretem, ha köhögnek mindig használom azt is.
Lázat nagyon ritkán mérek, csak ha nagyon muszáj, körülbelülre meg tudom állapítani tapintással is
Egyébként Zsófinak popsiban mérem, ami elég nagy üvöltéssel jár, Andrisnak már hónaljban, de ő is csak úgy bír nyugton maradni arra a pár percre, ha közben mesét olvasok neki.
Éva!
Az oviba-menés még nincs megoldva nálunk. Reggel a férjem el tudja vinni, délután pedig Anyu szokta elhozni, illetve a férjem, ha éppen ráér. De lassan ki kellene találni valami megoldást, hogy én is el tudjam hozni, mert nem akarom állandóan Anyut nyúzni. Az a baj, hogy ahhoz messze van az ovi, hogy Zsófi odáig elsétáljon. (Az én tempómban 10 perc séta), babakocsizni meg nem tudom a babák mellett. Másrészt a csoportszobák fent vannak az emeleten, elég nehézkes lenne a három gyereket felvinni, az ikerkocsit biztos nem tudom felvinni, ha csak a babákat viszem, akkor ott fent nem tudom hová lerakni, szóval még nem találtam ki a jó megoldást.
Ja, és Andris ott alszik mindig, már eleve így kezdtük, és azóta is ragaszkodom hozzá, de nem is akar hazajönni, ezt szokta meg. Nagyon rövid lenne úgy a délelőtt, ha már délben érte kéne menni. És az oviban jobban is alszik, itthon nem mindig hajlandó.
Nálatok is megy a krumli-árulás? Mi is ezt hallgatjuk szinte minden nap.
Zolikának jobbulást!
Andi! Kristóf jobban van már?
Barbara! Nem gurulnak le éjszaka? Ja, és mit csinálsz velük ilyenkor éjfélkor, ha nem alszanak? Rendszeresen fent vannak?
Na, jó éjszakát mindenkinek, kezdem a "második menetet", a picik fürdetését, etetését, aztán talán én is aludhatok egy kicsit...
Zizi