Kazi Gyuszija!
Ez nagyon ijesztő!!!
De semmi jele nem volt?Nagyon örülök,hogy írtál róluk,tényleg összetartó kis banda van itt!
Nagyon gyors javulást kívánok Mirinek,nektek pedig kitartást!!!Lari otthon van veled?
Gadevi!
Igen,gondoltam,hogy elírtad,de Atilla is van,mint utónév.
Úgy tudom,a teát azért adják a babáknak,hogy amíg át nem áll a szervezetük a külső táplálékra,a cukorszintjük normál maradjon.
Estelle!
Igen,3× átéltem már ezt a baba illatú élményt,de olyan gyorsan megnőnek,Noémi is most született,s mindjárt 20 hós lesz
Kocsisandi!
Nagyon édi szöszke babácskáid vannak!
Adri!
Azt nem mondanám,hogy akik itt szülnek,kínlódnak a szopival,nálam mindig jött a csecsemős nővér,körbekérdezett mindenkit,segítsen-e valakinek,ha kellett nagyon szívesen segítettek.Az meg,hogy senki nem ment haza tápszeres papírral,nekem az 5. napon indult be a tejem Noémivel,jól néztem volna ki,ha nem kap tápszert
Más anyatejét meg abszolút nem adtam volna egyiknek sem.
Én itt szülnék továbbra is,ha lenne mégegy babó.
Betegeknek jobbulást kívánok!!!
Hajni!
Apa szereti a masszázst?Enyém nem bírnám rábeszélni
Valentin nap.Mi sem ünnepeljük,olyan hülyeség minden napot átvenni a nagy Amerikától,de pici ajándékot szoktunk venni azért.Apának csináltattam egy fotókönyvet a Rossmann oldalán,nagyon szuper lett,tényleg,mintha könyvet néznél,persze Donát azzal várta haza apját,hogy apa van meglepetés neked anyánál
Így ezt kilőttük,én meg kaptam egy fehérnemű(vagyis pirosnemű) szettet,azt meg nekem kellett kiválasztani,nem merte apa egyedül megvenni,ha véletlen nem tetszene
Így Valentin Day nálunk meglepi nélkül marad
De Hajni nagyon jól mondja,ne csak ezen a napon éreztessük a másikkal,hogy szeretjük.