Új privát üzeneted érkezett!

bandázs: én is vartam (amennyire értek a varráshoz)
sztem érdemes venni, és csini is..bár nyáron sztem, nagyon nagyon meleg lehet...és amikor Benedekkel voltam kismami akkor lenvászon hosszú tunikát hordtam állandóan, mást nem is viseltem magamon csak tiszta pamutot.

Volt valaki expon?
ha igen 10 körül az án fiam ordított fel mindent...mindenkitbocs :roll:

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Kép Sétához készülődve Kép Édes kisfiam Kép Alszik a kis Csöpp :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Tettem fel egy pár fotót.

Micsoda meglepetés!!!??? THIMI! Hatalmas gratuláció a kis Nimródhoz! Szép méretek! :D

Judit-Köszönöm az ötletet, akkor veszünk majd ilyen tartályt, de remélem mostmár sikerül hamarosan leadni!

Kép
estelle26

sajna csak ennyire volt időm.... :oops: :)

Kép
estelle26

Estelle,gyönyörű szép a Kisfiad!!!!!!!!! Mind a 4képen 1álom!!!!!!!Nem győzöm nézni... :lol: :lol: :lol:

Geli,jó,hogy rájöttél mi a gond...

Bepagabi,én nagyon szerettem volna menni,de aztán nem jutottam ki......érdemes volt?

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

SZiasztok!

Thymi, gratulálok Nektek! Jó egészséget! Botond is pont ezekkel a méretekkel született. :)

Évi, gyönyörű Mózi baba! Jó otthon lenni?
birolili

Estelle!

Nagyon gyönyörű a kisfiad!!!!!Egészen kedvet kaptam, hogy már én is babusgassak. Eddig úgy éreztem nem vagyok felkészülve, de egyre jobban elérzékenyülök ha újszülöttet látok... :) :oops:

Lányok!
Nem tudtok bébiszittert ajánlani. Ha lehet olyat, aki házhoz jön. Sajnos nem állok nagyon jól a segítséggel. (senki sem lakik Kecskeméten a rokonaim közül). De az is jó ha elvinni lehet hozzá Levit.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Thimy
ezt most találtam és nem birom ki hogy ezzel is mégegyszer ne gratuláljak annyira megtetszett

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Először is THYMI ÓRIÁSI GRATULA A KIS (nagy :D ) NIMRÓD ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!! :D :D :D

Estelle
Csak ismételni tudom magam...ez a MÓZI BABA álomszép fiúcska. Nagyon-nagyon gyönyörűűű! :) Remélem majd élőben is megcsodálhatom egyszer! :wink: :)
De jóóóóóó Neked!!!! :) :) :)

Gadevi
Ali gyönyörű kislány és (már a múltkor is írni akartam) Nekem nagyon tetszik hogy nincs vágva a haja. :)
Ha kislámyom lenne (vagy lesz talán :) ) én is hagyom neki nőni. Olyan cukik így! :)

Roz
Nagyon köszönöm a meghívót. Megtaláltam akit kerestem. :)
Gyerekek jobban vannak? Nagyon sajnálom szegénykéket! :(

Bepa
melyik fiad volt a kis "gazfickó"? :D vagy Mi történt? :D

Mi szuper jól Wellnesseztünk illetve még ott vagyunk / lennénk elvileg... :?
... de helyette tegnap este az ügyeltre vitt be a férjem. :( sajnos már reggel láttuk gond van, a szállást lemondtuk, de orvoshoz persze nem akartam menni...de este már szinte nem bírtam nyelni és már ...(szerencsére) a férjem nem hagyta.
Tüszös mandulagyulladásom (pedig kivették a mandulám), garat gyulladásom, 2 oldali nyirokcsomógyulladásom... van.

KépKép
KépKép
nana09

Thymi!!!
Gratulálunk kicsi fiad születéséhez, nagyon sok boldogságot!!!!!

Estelle,
Tünemény a fiad!

Kép

Kép
nyhk

Nana, :( :shock: Nagyon sajnálom,mostanra remélem azért jobban vagy kicsit!!??

gadevi

Estelle!

Ez a csöpp Mózi baba,egy álom!!!Annyira szép kis arcocskája,pici tündér teste,el se hiszem,enyémek is ekkorák voltak :D A fotók remekül sikerültek,komolyan(ne nézz hülyének)szinte érzem azt a finom baba illatot,ami a pici babákat körülveszi :D
Soha nem térek napirendre felette,hogy hónapokig ott él a testedben,hányszor elképzeled,milyen lesz,ha világra jön,rugdolózik,a gyomrod feltolja a manduláldig,de ezt is olyan örömmel veszed,hogy szeretettel megsimized pocin keresztül,s egyszer jön egy pillanat(jó,pár óra :D )s ott van melletted,megfoghatod nézheted,ez annyira felfoghatatlan,s csodálatos! :D

Nana!

De sajnálom,így el sem indultatok,jól értem?Jobbulást neked!Ha nincs mandulád,hogy kapsz mandulagyulladást? :shock:

Judit!

Már ti is nemsokára babáztok! :D

Utána jön Gadevi,Dettus,van még kismama rajtuk kívül?

Valentin napra mit vesztek-vettetek párotoknak?
Vendég

Gadevi!

Nektek van már nevetek?Lehet,hogy írtad már,csak átsiklottam felette :oops:

Serék ilyenkor már sítalpakon közlekednek szerintem,remélem jó útjuk volt,autóval,vagy repülővel mentek?
Vendég

Sziasztok kecskeméti kismamák,

Most költöztem ide Kecskemétre 2 hónapja. Széchenyi városban lakom és tanácsot szeretnék kérni gyermekorvosügyileg, hogy kit ajánlotok.

Jövőhét keddre vagyok kiírva szülésre a kisfiammal és addig szeretnék gyerekorvost találni, aki kedves, határozott és alapos is egyben a gyerekekkel.

Előre is köszi a visszajelzésket.

Indygo
indygo

sziasztok :)

Nincs sok időm megint :(

Indigó
üdv itt köztünk Én nem a Széchenyiben lakom nem tudok segiteni De lányok biztos tudnak :)

Estelle
csodaszép Mózi :)

Nana
jobbulást
Sajnos Mi nem vagyunk jobban Ákos megint elkapott valmit pedig a héten már mehetett volna ... az este39,4 volt a láza hajnali 4 ig hűtöfürdő kúp borogatás.... felválltva
Most jön anyósom Ő vigyáz rájuk Én meg megyek dolgozni :roll: de elvileg csa kpár órára megyek be ...

Kép

Kép

Kép
roz23

bepa
pü.-t láttam olvastam :) később irok :) pussz

Kép

Kép

Kép
roz23

Thimy, óriási gratula a kisfiadhoz. Minden jót, amit ilyenkor kívánni lehet!!!!!!

Évi, gyönyörű a kisfiad, mondtam a páromnak, hogy egy ilyen édes kisfiú a két lány mellé, még pont beférne. Ő most sajna nem így gondolja!

Geli08, én nem Bányais voltam és nem is 97-ben végeztem.

Kép
Kép
kisévi

gadevi-Köszi!!!:)

Lili-Kössz! :) Igen, nagyon jó itthon, csak sajna holnap után már Tamás megy dolgozni! :cry: Anyukám jön segíteni, Vele is nagyon jó lesz, mert egy Tündér, de a férj az csak férj! :) Tamást látnátok! :lol: Húú, nagyon élvezi a kisfiát, Cici császárnak hívja. :lol: Édes kisfiam ma is 120-at szopizott. Imád enni, aludni.Akárcsak az anyukája! :) Sokszor gondolok Rátok! Kétgyermekes anyukákra! :shock: :)

Judit-Naggyon jó lesz pici babázni! :D Mostmár én is tudom, hogy a Világon a legjobb!Ahogy Lili írta:Illatos csomag! :) Mondjátok meg, mitől ilyen csuda finom illatúak a babák, amikor mi nem is illatos dolgokkal fürdetjük...?Nemsokára Te is kezedben fogod második Drága kisfiad! :D

Kecsóné-De jó üdvözlés!!!Szép a kis felázott kezecske! :)

Nana-Ari Vagy!!! Persze, h. megcsodálhatod! Ha lesz majd tali, mindenképpen megyünk, ha nagyobbacskák leszünk! Ott a helyünk!! :D Gyógyulj meg nagyon hamar!!!

Nyhk-Köszönöm!!

Donoé-Pontosan így, ahogy írtad! Nagyon megéri minden Értük!!! :D Babaillat: Nagyon fini! :lol: Te már háromszor átélted! :D De jó Neked!!!Ebből nem elég soha!Igaz? :)

indygo-Azt hiszem Hajni és Kazi tud egy tünemény gyerekorvost a Széchenyiben.Majd jönnek, és segítenek! Üdv itt! Írj magadról és gyere sűrűn, amíg tudsz... :)

Roz-Köszi! És gyógyuljatok meg mielőbb! Drága Ákos!!!De rossz lehet Neki! :(

Kisevi-Mindent bele!!! :D Kell Nektek is egy fiú apa mellé a házhoz! :lol: Mi is hárman voltunk lányok otthon, aztán addig könyörögtem kistesójé, hogy amikor 11 éves lettem már anyukám pocijában volt Öcsém, aki most 16 éves, és mostmár, h. mi a nővéremmel nem lakunk otthon, jó h. van gyerkőc a háznál, még ha serdül is, és a legnehezebb korszakot élik.Nem Ő.Anya... :)

Kép
estelle26

SZÉP NAPOT!!!! :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Voltunk Thyminél,naon jól vannak mind a ketten,egy képet teszek fel.

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé,mi szerintem nem veszünk egymásnak semmi,kicsit jobban összebújunk,elmegyünk vhová kirándulni,csinálok vmi finom vacsit..igaz az nap visszük oltásra Alit,még a 18hóssal vagyunk elmaradva,remélem nem fogja magát rosszul érezni.
Attila a Pocaklakónk....az esküvőn volt 1játék,a cereóniamester kérdezte,hogy hogy fogják hívni a Kisfiúnkat.....pedig akkor még csak 1gondolat volt...aztán meg nászajándék lett belőle.... :lol: na akkor válaszoltam 1edül én,hogy Atilla..szóval ha már így alakult,akkor ez marad.Nem is gondolom,hogy másképp is lehetne. :lol:
Serék nem tudom mivel mentek.De jóóóóóóóó nekik!!

Indygo,üdv!Nem lehetett könnyű nagy pocival költözni. :o Én jó szívvel ajánlanám a mi orvosunkat,de Ő a Batthyányin rendel,gondolom közelebb szeretnél. :lol:

Roz,Ákosnak jobbulást!!! :(

Estelle,cici császár..... :lol: :lol: :lol: Ez nagyon ari!!!!!!Bizony nagyon jó hármasban. :lol: Sajnos nem tarthat örökké.

Hajny,köszi az infót,a képet!!!Jó,hogy minden rendben!Olyan édesek amikor ilyen elégedetten alszanak!!!

gadevi

Donoé,ATTILÁT akartam írni....... :shock: :lol:

gadevi

Nana
jobbulást neked gyorsan,elég rosszul hangzik ez,meg gondolom iszonyú lehet is érezni.

Estelle
gyönyörü kisfiad van,de szeretném onnan a képernyöröl kivenni és megpuszikálni! :lol: :lol:

Roz
szegény Áki,jobbulást,fránya betegségek!

Gadevi
köszi az infót,már ezt is akkor tom hogy mi. :lol: :lol:

Indygo
írtam privát üzenetet,remélem megkaptad.

Cuki üzeni hogy köszöni a szülinapi köszöntéseket,szervízben van a gépük és nem tud jönni.Én mondtam hogy jöhet ide hozzánk,írhat,de nem naon tud,beteg Adri,vagyis ö már javul,Bence még aki lázas volt tegnap is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Gadevi
és még csak akkor vitték szopzni ám!Nyugodt baba eddig,gondolom be volt teázva,vagy nem tom.De maradjon ilyen mi?

Don
én apának kértem egy idöpontot masszázsra,ez lesz az én ajándékom neki.Egyedül nem tesz ilyet,csak ha megszervezem neki! :lol: Nem igazán ünnepeljük a Valentin napot,majmolás,mondja erre a drágám.Minden nap szeretjük egymást enélkül is. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,hát ezt már nem olvastam olyan szivesen,hogy esetleg teáztatják........ez amúgy is 1akkora hülyeség!!!!!!! :shock: Na mind1 ez csak 1privát vélemény.
De igen,jó a nyugodt Baba!!!!!Maradjon is ilyen!! :lol:
Azért a masszázs jó ötlet!!! :lol:
Cukiéknak jobbulást! :(

gadevi

Sziasztok!

Thymi
Sok szeretettel gratulálok kisfiadhoz! Nagyon szép kisbaba! Minden jót kívánok Nektek!

Estelle
Mózi, egy tündér! Nagyon édes! Nagyon örülök, hogy sok tejcsid van, nekem sajna elapadt már egy hónapja. A kisasszony nagyon lusti volt, meg a tejláz sem tett jót. Elhiszem, hogy sajnálod, hogy Tamásnak menni kell dolgozni. Én is nagyon szeretem, amikor Péter itthon van, s a gyerekek körülrajongják. Annyira jó érzés, hogy ennyire szeretik az apukájukat. Már Dorka is nagyokat vigyorog, ha meglátja. Ha ilyen szép napsütéses idő marad, elsétálunk Péter elé. Egy kis meglepi:-)

Hajny
Nagyon szépek a gyűrűk!

Bepagabi
Mi voltunk expon, de nem hallottam ordítást!:-) Nagyon boldog voltam, mert sikerült venni fa járókát a kicsi lánynak:-) Azt kapta a mamiéktól névnapjára! Nagyon szupi, semmi hiba nincs rajta.

Judit
Sajnos nem ismerek bébiszittert. Ti merre laktok? Én nagyon szívesen vigyázok Levire, ha gondolod. Hasonló korúak Petikével, ha jól látom. Bocsi Petike egy kicsit nagyobb, ő február 24-én lesz 29 hónapos.

Kecsoné
Nagyon jó ez a kép! Nagyon tetszik! Imádnivaló!

Nana
Jobbulást kívánok Neked! Remélem hamarosan túl leszel rajta! Murphy törvénye, elindul az ember, s tuti, hogy valami közbejön :evil:

Donoé
Mi nem ünneplünk Valentin napot, viszont 13-án van a kapcsolatunk évfordulója. úgyhogy törpölök, hogy mi legyen a meglepi. Mindjárt szerda, s még nem sok ötletem van. Egy kettő azért akad. :oops: :lol:

Indygo
Üdv itt! A mi gyermekorvosunk kijön házhoz, s be is oltja a picit, nem kell bevinni. Én nagyon szeretem, csendes, halk szavú, de nagyon alapos és lelkiismeretes szerintem. Igaz még csak októbertől járunk hozzá, s eddig nem volt semmi komoly gond. Ha gondolod megírom pü-ben az elérhetőségét.

Roz
Jobbulást Ákinak! Remélem gyorsan meggyógyul.

Gadevi
Nagyon szép neve lesz a kisfiadnak! Nekem nagyon tetszik! Egyébként mindkét változat él, ha jól tudom, Attila és Atilla is.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Andi
kocsisandrea

A két manócskám: Kép
kocsisandrea

Sziasztok!

Ildi vagyok, december 14dikén költöztem Angliából Kecskemétre.

Egyébként szegedi vagyok, de rokonaim vannak Tiszakécskén és Kecskeméten is. Jelenleg még egy kicsit magányos az életem kecskeméti barátok terén, de örülök, hogy megtaláltalak benneteket és remélem sok hasznos infót cserélhetünk majd és talán még találkozunk is.

Jelenleg ill. holnap leszek 39 hetes terhes. Kisfiút várok és most nagyon vacillálunk a nevén.
Eredetileg Bencét terveztünk, de hazaérve megnéztem a Kismama újságot és 2006-2007ben ez a név vezeti a listát a gyerek nevek körében.
Különben érdekes mert Magyarországtól függetlenül már a 20dik héttől és talán még előbb megegyeztünk a párommal a Bence névben.
De most elbizonytalanodtam.

Párom Károly, ő ajánlotta az ő nevét. Tetszik neki még a Sámuel.

Nekem a Márk, Benjamin nevek is tetszenek.

Ti hogy döntöttetek?

A gyerekorvos kérdésben köszönöm a sok segítséget.

Szép napot mindenkinek!
indygo

Sziasztok!

Estelle, Thymi, de gyönyörűek ezek a kisfiúk!!

Gadevi, helyes lánykád van! Nem zavar/zavarja, hogy a szemébe lóg a haja? Ki a dokitok? Mi is oda járunk. P.M.-hoz.

Nana, jobbulást neked! Mikor tudjátok bepótolni az elmaradt utazást?

Indygo, üdv itt. Meddig éltél Angliában? Bence név érdekes, mert már évek óta az első helyeken van. Már Flóra születésekor is rengeten kapták azt a nevet és azóta is.

Kocsisandi, milyen huncutok és szöszkék! :D Mikor jártál a Kadába?

Roz, jobbulást Ákinak! Lányok jól vannak? Kutyus meglett?

Flóra itthon marad a héten, folyik az orra. Nem vészes, de mégis csak jobb ha nem megy oviba.

Kazi, Lina hogy vagytok?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Kocsisandi,nagyon ari szöszi Manócskáid vannak!!! :lol: Sajnálom,hogy nincs már tejed! :( Az évfordulótokhoz meg gratulálok!Igen mindkét változat létező,de én maradok a gyakoribb alaknál. :lol:

Indygo,akkor már nincs sok nap hátra,hogy kitaláld... :lol: :lol: Itt szülsz Kecskeméten?Engem nem nagyon befolyásol,hogy mennyire gyakori a név,de különbözőek vagyunk. :lol:
:shock: És ha ma megindul??? :lol: Szülés közben fogsz gondolkodni rajta,hogy most akkor mi is legyen a neve,hogy hogyan szólítod majd amikor a kezedbe fogod?? :lol: Hát ez nagyon izgi!!

Pillle,én is néztem,hogy milyen hosszú neki, :shock: de aztán megszáradt.A Hugom Kisfiával futkosott és táncolt egész délelött,folyt róla a víz,hiába próbáltam kicsit pihentetni Őket.. :lol: Tegnap este azért igazítottam rajta,de majdnem kár volt,mert kicsit rövidebb lett,mint szokott..Az én fufrum is Anyukám meg a Mamám vágta.....jók a rólam készült képek.... :lol:
A rendelőbe mi a másik ajtón megyünk be,a doktor bácsihoz :) ....sajnos már nem oda tartozunk Védőnő ügyileg,nagyon nem jó ez így,nem is tudom,hogy hogy lesz ez majd a Picivel,de nem akarok orvost váltani..én ilyen ragaszkodó tipus vagyok.

gadevi

Áki köszöni egész jól van mandula gyulladása van :cry: Nagyon elkeseredtem az utóbbi időben, mert nem volt még olyan hét a multhónapban és most, hogy valamelyik vagy esetleg mind a három ne legyen itthon és ami legjobban bánt teszem Őket jobbra- balra mert Én nem nagyon eshetek ki a melóból ... du próbálom bepótolni meg próbálok csak 12 ig bent lenni de így is olyan rossz Őket betgen másra hagyni ... az utóbbi másfél hónapban végig vonult rajtunk 2 szer tüdögyulladás, virusos hányás- hasmenés, mandula gyulladás, fülgyulladás többször is. Nem értem mirét van ez így mert eddig nagyon ritkán voltak betegek és antib. is nagyon régen kaptak már, most meg ... hetente 7-8000 fortot viszünk a patikába ha mindennyian betegek . Adri meg valszeg asztmás megyük a pulmanológiára mert egyik este rájött ilyen köhögö roham és csak hideg párásítot ha bedugtam attól lett csak jobb neki.

Pille
kutyus nem lett meg szerintem azt valaki felvette mert olyan kis aranyos pici kutyus volt Niki nagyon sajnálja de valószínű nem lesz mostanában másik kutyus .

Kocsisandi
Nagyon édessek a gyerköcök :) Te hoyg birsz velük ?sok ismerősőm aki kis korkülömbséggel szült most panaszkodik hogy ezek a jövö menő frontok nagyon megkeserítik napjaikat mert nagyon nyügik a kicsik .. Egyébként Én is azt veszem észre most a bölibe hogy olyan kis nyügik, nekik sem jó ez a hol hideg hol, "meleg" idő ....

hajny
Nagyon éddes baba Gratula Thyminel ezuton is :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Thymi-sok boldogságot!!!Egészséget,türelmet és rengeteg tejcsit kivánok nektek!!!!Szuper kis méretek,ez igen. :wink: Majd gyere és meséld el a részleteket! :wink:

Kép
KépKép
Kép

Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Roz
nem semmi pénz csak gyógyszerre.Hát biztos ez a hideg-meleg idö váltakozása miatt van ám.Anna ma nem is aludt a böliben,elég nyügi,lehet minnyá viszem fürdeni és lassan akkor aludni is. :lol:Legalább lesz egy jó esténk.Nyugis.

Indygo
ne aggódj,növérem akkor találta ki a nevet,amikor mentek a kórházba. :lol:
Nekünk meg mint derült égböl a villámcsapás jött az Anna,és még jó is a Fazekashoz. :lol:

Kocsisandi
de szépek a kis lurkók!Annyira dajkálni valók.

Gadevi
hát én sem vaok híve a teáztatásnak, ez van,nem látja az anyuka mit csinálnak vele,talán délben már Thymivel lehet Nimród.Remélem ott van vele.

Kazi
hogy vagytok?Lányok?

Erszényes
????????? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille,
köszi jól vagyunk, vagyis Lili úgy néz ki megint beteg lesz, már tiszta takony, meg köhög, szerintem hét végefele már itthon leszek vele. Holnap még nagymamizik, de szerdán megyünk dokibácsihoz.
Én is kezdek taknyosodni, komolyan, már minden hónapban ez van, soha nem voltam ennyit beteg, mint mióta gyerekem van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz..oks, most én se vagyok toppon
de ÁKINAK jobbulást:(

NaNA...hát melyik lehetne a Bebe ordít..ha valamit ott kell hagyni:( most az ugrálóvár volt ami miatt sírt:(
Neked is jobbulást, sajnálom, hogy nem jutottatok el pihenni

most ennyi, betegeskedek (csak fiúk el ne kapják)

Puszija

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!!!!

Betegeknek jobbulást!!!!

Lányok!
:?: Múltkor kérdeztem az orrvédővel kapcsolatban, mennyibe kerül? A neten néztem 4000 körül van :shock: !
Tud valaki segíteni, valahol olcsóbban?
:?: MÁsik kérdésem!!!
:?: Nem tudtok valami bedolgozás-félét????? Vagy hol lehet ilyet keresni? A neten nem találtam semmit :?

Lina!
Tesóm Ildikó!
Mostmár beugrik? Most ment vissza gyesről.
Sajnálom a betegséget, télleg sűrűn írod, hogy betegek vagytok!!!
Már akartam kérdezni, hogy Ti hogy kapjátok kedvezményesen a tápit(mi is azt esszük), amikor Lilit feloldtották a tejallergiáját?

Indygo!
Üdv itt köztünk, gyere sűrűn!
A névvel kapcsolatban: amikor pocakos voltam, igen nagy gondban voltunk a lánynévvel, nem találtunk olyat, ami mindkettőnknek teccett volna. A fiúnév...1x a tévében mondták, rögtön beleszerettünk!Mi egyetlen egy Leventét nem ismerünk, azóta viszont......
Egy kilóméteres körzetben 3 Levibaba van :lol: !
Az egyik "jóbarátja" az én Levinek!Együtt szoktunk sétálni, majd vicces lesz pár hónap múlva, ha már mindketten szaladnak!
Sztem a szívedre hallgass, Ő mit mondd? én próbáltam más neveket adni neki, de 1xűen nem illett rá, még pocakon keresztül sem!!!!

Hajny!
Hogy van Thyminél a baba? 24 órás, vagy csak nappal?

Gadevi, Hajny!
Ezért volt jó, amíg többünk dokibácsija Szolnokon volt!
Ott tutinem volt semmi tea, meg ilyenek!
onnan senki nem jött haza tápszerespapírral, és nem kellett otthon kínlódni a babával, hogy nem tud szopizni!!!

KocsisAndi!
Sajnálom a szopit! Mi is nemrég hagytuk abba, de kicsit furdal a lelkiismeretem.... :roll:

Roz!
Sztem a gyerekeket pszichésen megviseli, hogy hirtelen dolgozni mentél. Vagy nem így gondolod? Olyan sokminden jön elő az emberből, ha megváltozik körülötte valami!Főleg a gyerekeknél!

Kép
adrienn021

Sziasztok! Gyuszi vagyok a "kazi" férje!
Sajnos korházban vannak mert a Mirikén valami allergiás reakció lépett fel a szervezetében és mindkét keze és lábfeje bedagadt és később piros foltok jelentkeztek a bőrén!Vasárnap reggel ota bentvannak ,most már egész jól néz ki sikerült megállitaniuk a foltképződést de fogalmuk sincs mi okozhatta ezért benttartják őket! :cry:
Nem sajnálatképpen írtram le nektek,csak tudom nagyon jól milyen aranyos és összetartó társaság vagytok és biztos vagyok benne ,hogy érdekel bennőtöket mi van velük!!!
Bocsi a zavarásért és mindenkinek jo egészséget!
kazi

Adrienn,

Az alföldben a játékosztályon lehet kapni cipőorrvédőt. A Francia ruhák környékén van. kb 2500 ft. Én akartam anno venni, de rossz embertől kérdeztem meg a játékosztályon és az elküldött a bicikliboltba :shock: . Később visszamentem és már jó helyen kérdeztem, de akkor pont nem volt.

Kép

Kép
nyhk

Gyuszi-szerintem mindenki örül,h.jelentkeztél.Kivánunk mihamarabbi gyógyulást a kis Mirabelnek. :wink:

hajny-nem irtál választ.Mikor néztek el felénk má? :roll:

Kép
KépKép
[url=http://tickers.families.com]Kép Kép[/url]

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi Gyuszija!

Ez nagyon ijesztő!!! :cry: De semmi jele nem volt?Nagyon örülök,hogy írtál róluk,tényleg összetartó kis banda van itt!
Nagyon gyors javulást kívánok Mirinek,nektek pedig kitartást!!!Lari otthon van veled?

Gadevi!

Igen,gondoltam,hogy elírtad,de Atilla is van,mint utónév. :)
Úgy tudom,a teát azért adják a babáknak,hogy amíg át nem áll a szervezetük a külső táplálékra,a cukorszintjük normál maradjon.

Estelle!

Igen,3× átéltem már ezt a baba illatú élményt,de olyan gyorsan megnőnek,Noémi is most született,s mindjárt 20 hós lesz :?

Kocsisandi!

Nagyon édi szöszke babácskáid vannak! :D

Adri!

Azt nem mondanám,hogy akik itt szülnek,kínlódnak a szopival,nálam mindig jött a csecsemős nővér,körbekérdezett mindenkit,segítsen-e valakinek,ha kellett nagyon szívesen segítettek.Az meg,hogy senki nem ment haza tápszeres papírral,nekem az 5. napon indult be a tejem Noémivel,jól néztem volna ki,ha nem kap tápszert :lol: Más anyatejét meg abszolút nem adtam volna egyiknek sem.
Én itt szülnék továbbra is,ha lenne mégegy babó.

Betegeknek jobbulást kívánok!!!

Hajni!

Apa szereti a masszázst?Enyém nem bírnám rábeszélni :D

Valentin nap.Mi sem ünnepeljük,olyan hülyeség minden napot átvenni a nagy Amerikától,de pici ajándékot szoktunk venni azért.Apának csináltattam egy fotókönyvet a Rossmann oldalán,nagyon szuper lett,tényleg,mintha könyvet néznél,persze Donát azzal várta haza apját,hogy apa van meglepetés neked anyánál :shock: Így ezt kilőttük,én meg kaptam egy fehérnemű(vagyis pirosnemű) szettet,azt meg nekem kellett kiválasztani,nem merte apa egyedül megvenni,ha véletlen nem tetszene :D
Így Valentin Day nálunk meglepi nélkül marad :lol:
De Hajni nagyon jól mondja,ne csak ezen a napon éreztessük a másikkal,hogy szeretjük.
Vendég

Tudtam,hogy megint nem írtam valamit :?

Thymi!

Gyönyörű kis Nimó babátok,nagyon szép arcocskája van!S milyen kis nyugodt,annyira irigyellek ilyenkor benneteket!
Vendég

sziasztok !

Gyuszi
köszönjük, hogy irtál szegény pici lány :( reméljük hamar kiderül hogy mi okozhatta.

Adri
Nem tudom igazán Én is gondoltam rá de láthatóan nem látszik semmi jó kedvüek .. Orrvédő a szil coop emeletén a szivárvány cipőboltban vettem én pár hónapja 2500 ft volt ez ha lépcsőn felmész a bal oldali soron az első cipőbolt ( bár hozzátszem azóta is csak itt van mert a bölcsiben mindig leveszik a cipőjéről :twisted: :roll: )

Hajny
nem is irtam nagyon szépek a gyűrűk meg a ruci is nagyon tetszett amit a multkor mutattal :) De jó lesz nektek :)

bepa
irok pü :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kazi Gyuszija!
REmélem kiderül mi okozta az allergiát Mirinél. Gyors gyógyulást kívánok neki!

Lina, nektek is jobbulást kívánok! Idén úgy várom a tavaszt, mint még soha. Majd csak vége lesz ennek a taknyos időszaknak.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

sziasztok!!!

Gyuszi-Kazi!
Sajnálom Mirit, gyorsan gyógyuljatok meg, és gyertek haza!!!!!

Don!
Én az ismerőseimből indulok ki, akik itt szültek. Az egyik barátnőm elég fiatalon szült, úgy bántak vele ... :shock: :evil: !
de ezt a témát már kiveséztük annó, nem is akartam újrakezdeni!
Én a Szolnoki kórházat akartam dícsérni a 24 órás baba-mamával!!!
Örülök, gogy neked ilyen jó tapasztalataid vannak!!! :wink:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

SOS! HOMEOPÁTIÁS GYEREKORVOST TUDTOK AJÁNLANI????

Levente nagyon beteg, idén harmadjára és elegem van az antibiotikumok adásából.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Köszi előre!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kazi Gyuszija!

Remélem én is, hogy miél hamarabb kiderül és hazaengedik őket. Lari hogy bírja anya nélkül?

Kép

Kép
nyhk

Roz,nagyon nehéz lehet Neked is meg a gyerekeknek is!Remélhetőleg hamar rendeződnek a dolgok és beleszoktok az új helyzetbe.

Lina,nálunk is ez volt!Nem igazán jó ez az időjárás,1x meleg,1x nagyon hideg...ez mindenkit megvisel.

Bepagabi,jobbulást Neked! :(

Kazi Gyuszi!Köszönjük,hogy szóltál!!!!Ez elég ilyesztően hangzik...

Donoé,csatlakozom Adrihoz!!!Nyilván van 1-2 kirívó eset amikor valóban indokolt a cukorpótlás...de ez inkább általános gyakorlat,ha kell ha nem.Tápszer,tea.....Annak viszont örülök,hogy Neked jó volt itt!!!!Én sem itt szültem és érdekes ott nincs szükség erre..Ali 1percet nem volt távol tőlem,nem ment a szoptatás,de megtanítottak rá!!!!

Judit,akit ismertem az már nincs :( .....másikat meg nem tudok!

gadevi

Seriff,nem vagy.....vagyis vagy csak kicsit messzebb...de jó Neked!! :lol: Szóval.....
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!!

gadevi

Sziasztok!

Kazi-Gyuszi: jobbulást kívánok Mirikének! szegény!! Azért majd ha kiderül írjátok meg mitől volt ez az allergia!! :cry:

Judit: jobbulást Levinek!! orvosban nem tudok segíteni sajnos... :cry:

hajny: itt vaok látod! Az volt aza nhely amit tegnap láttunk. :wink: Csütkön megnézzük akkor?? :lol:

Nana: jobbulást neked is! sajnálom, h nem jött össze a wellness....
:cry:

Pille: nekem is eza legnehezebb telem, ennyire még sosem viselt meg, alig várom én is a tavaszt.... :roll:

Estelle: annyira ééédi pici Mózika!! gyönyörű, kis formás baba!!

thymiék Nimródja is gyönyörű, szegény Thymi jól megszenvedett vele, de megérte azt mondta... :wink:

KépKép
erszényes

Judit!

Szűcs Judit foglalkozik homeopátiával!neki nem tudom az elérhetőségét

vagy ezt találtam még, de nem tudom, hogy felnőtt, vagy gyerekdoki e!
Dr.Timár Zsuzsanna Kecskemét 20/949-4555
Dr.Poncsák Mária Nagykőrös, Kecskemét 53/352-239, 30/257-5010
a neten találtam, ezért mertem ide is írni!!!

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?