Sziasztok!
Bocsánat,hogy ezzel kezdem a mai hozzászólásomat,de mindjárt felrobbanok!!
Képzeljétek el a volt tulaj,ma hozta a gázszámlát, 32000ft. Na mentünk is ma be a gázoskohoz,hogy hogyan lehet ez,ez még az ő nevükön volt,de ugye előbb átvettük a házat,és már 1x fizettünk is 16ezret,na ez folytatva tovább kiderült,hogy diktálósat választottak,és egyetlen 1x sem diktálták be
Most jól összevesztem velük,és megegyeztünk,hogy a feét mi kifizetjük,az öregasszony meg szidkozódott,meg átkozódott,hogy lesz még nekünk több is amit be kell fizetnünk
Meg,hogy minek adták ide előbb a kulcsot,stb..stb.. na még jó,hogy már ki van nekik fizetve és le van zárva ez az egész herce hurca. Na tényleg bocsánat...
Egyébként Lucus is nagyon nyűgi,ha letesszük ordít,nem sír hanem ordít.Vettem ma neki a fogára kencét,attól kicist jobb,pedig nem érzem,hogy jönne a foga,de nagyon nyáladzik,és mindent rágna,főleg a kezemet. Ettől egy kicsit lenyugodott. El is felejtettem írni szombaton,hogy nem volt nyitva a fényképész,igy ma mentem be,de amiket vittem képek nem jók,mert pont az arcunkba esne a mutató,igy ezért holnap beviszem Lucát és csinál rólunk képet,és nem kell érte plusszba fizetni
Timike,nagyon sok boldog szülinapot! :)
Petri,nagyon szép lett a torta,biztosan fincsi is lett
Mongi,szépen kerekedik a pocid
Antónia nagyon aranyos abban a kisvonatban
2 két hamar eltelik és újra láthatod a pocilakót
Vali,én is lemaradtam ott,hogy Zolika beszólt a dokinak
HGogy vislete,hogy nem tornázhatott?
Évi,nehogy beteg legyél megint!!
Szilbee,tényleg igaz,hogy az anyatej sokmindnetől véd,és hogyha el is kapnak vmit könnyebb lefolyású lesz a dolog.Lehet Dávid sokkal hamarabb túl lesz a dolgon,mint Levente!
Hajni,na akkor most egy kicsit csend van nálatok
Láttad a hírekben,hogy milyen hideg van afgánban? Apa is mondta anno,hogy milyen hideg volt kint.
Andi,jó,hogy nem bírit kapott el Sziszike
Mondjuk én 12 évesen annak ellenére,hogy nagyon kellemetlen volt,örültem,hogy itthon lehettem a suliból 2 hetet