Új privát üzeneted érkezett!

Szia Hajni!
Mi van már az építkezésekkel? :lol: Felújítás kész van az emeleten?

Tündi! Átvágtál...nem tudtam, ki és milyen kiránduláson volt, itt nézelődtem, hogy mit nem olvastam el :shock: :D
Fényképet hozzál, hogy haladnak a konyhával, meg milyen színű lesz?

Én sem olvastam szakirodalmat, de szerintem is csak azon jöhet ki újból a himlő, aki valamiért csak enyhe, gyenge vírust kapott.

Finomat főztem (ananászos csirkecombit pürével:lol: ), gyerek alszik, én meg töltögetem lefelé a Moulin Rouge zenéjét. Tegnap azt néztem, még nem láttam eddig. A történet egy szellentést sem ért, de a zenéje nagyon tetszett!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!
Nóri vagy Andi!!!!
HELPPPPP !!!!!!!!!!!!!Bevallásnál elakadtam egy kicsit, elkélne egy kis segítség msnen vagyok :) Kösszi ha jön valaki :)

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Nah Elin ma volt időm megnézni ezt a prgit hát rájöttem volt már nekem ilyen csak nem tudtam haszbálni!!! :oops: s kitröröltem akkor
Vizsont igy hogy leírtad tök jó köszi szépen:-)

Tündi örülök hogy siekrült a fánk!!! :-)

szép napot!

Szilbee!

Nem akarom hogy megharagudj de hidd el nem lesz semmi baja Dávidnak se meg Leventének sem hogy túl estek ezen a bárányhimlőn. Makk egészségesek lesznek majd.
Szüleid is voltak barik párod szülei is, párod is sőt szinte mindenki volt már s van valami bajuk? semmi....:-)
Ne vedd annyira a lelkedre. Lássd azokat akik meg még a kötelező védőoltást sem akarják beadatni a gyerekeiknek. Akkor ők? megfognak halni vagy betegek lesznek dehogyis.
Most lehet hogy felelöltelennek tűnnek a szavaim de hidd el nem csak nem kell ezt annyira komyolyan venni. Te mindent megtettél azért hogy ne legyenek betegek, de ez igy alakult. Most már csak előre nézz hogy nem sokára meggyógyulnak, vidámak s egészségesek lesznek. :D

puszika szép napot!

Kép
kbernadett

Hali!

Betti: Most nézem a topiktáblit "amott", te nem csak fiatalnak nézel ki, te az is vagy!!!!!! :D :D :D :D :D Még szép, hogy most izibe nem akarsz másik babát. Még tengernyi időtök van. Különben nem válaszoltál némely kérdésemre, úgyhogy feketepont. :D :wink:

Szilbee: Végre együtt a család! :D
jaimee1

Kép

Egy friss kép, nehogy lemaradjatok leánykám fejlődésének nyomonkövetésében. :D :D :D
jaimee1

Vali!

Én is most bajlódom a bevallással. De az enyém vállalkozós, azért :( Most várom tesómtól a telefonos segítséget.

Nekem Skypom van... Bóka Évaként megtalálsz.

Vagy már érkezett segítség?

Évi és
Kép
csongianya

Betti! Nem amiatt voltam elkettyenve... De azért köszönöm a biztatást! :) Az volt rossz, hogy tök fölöslegesen kellet Leventétől távol lennem... de ezt meg előre nem láthattuk... szóval szót se róla többet, mert a végén még az én nyafimmal lesz tele a topik. :D

Erika! Dávidnak is voltak ilyen pettyei, de csak akkor mikor belehempergett a büfijébe... (hason szokott aludni).
Nagyon cuki pampuskái vannak a kiscsajnak! :lol:

Fiam ma nem aludt délután... ilyen se nagyon volt még... Biztos anyahiánya volt!;) Most is massszíroz... :lol:
szilbee

Jaimee drága !
Mire nem válaszoltam? lehet azért mert néha csak átfutni van időm az írásokat, a suli miatt aztán lehet elkerülte a figyelmem :oops:
Írd le s válaszolok rá!

Amugy hidd el néha már én is idősnek érzem magam a 14-15 éves korosztály között (mert ugye ahova járok suli az szakközépiskola) komoylan mondom. vagy talán azért mert én már máshogy gondolkodom hogy van Bettike? vagy nem is tudom.......Lehet hogy csk szimplán hülye vagyok :lol:

szilbee!
Nyugi s pihenjtek meg legyetek együtt

puszika

Kép
kbernadett

Nóri,bocsika,nem akartalak átvágni :oops: Képet holnap rakok fel,mert lemerült a gépben az elem :( Megyek hozzátok vacsizni,ha még maradt az ebédből :wink:

Betti,nagyon jó az új képetek :)

Jaimee,nagyon édes Réka,a hajacskája,jajj istenem,olyan szép nagy neki.Nem hullik még neki?

Szilbee,de jó neked,hogy van aki maszírozzon,remélem majd engem is megfog Luca :)

Évi,találkoztál Lizocskáékkal ?

Kép
Kép
tundi24

Betti: Hát minden relatív...de a 15 évesek között nem öreg vagy, hanem felnőtt, te... :D

Tündi: Még nem...De bizti fog...

Évi: Hogy működik az a skyp? Mi kell hozzá? Homály ez nekem teljesen.
jaimee1

jaimee!

De néha amiket látok hogy levágnak meg hogy beszélnek meg amiről beszélnek áhhhh kész vagyok teljesen tőllük.

kell egy progi hozzá!
www.skype.hu
s ott van a zöld ahol le lehet tölteni!
ha nem siekrül írj segítek

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Végre, végre, végre megcsináltam a bevallásom, gyorsan el is küldtem, mert nagyon elegem lett belőle. Biz isten, ha tesóm nincs én ezt meg nem csinálom!

Úgyhogy akinek csak munkabére van, azt vállalom, de a vállalkozók nagy ívben kerüljenek! :wink:

Mivel délelőtt kezdtem hozzá, így Csongi "egyedül" volt a játszón, közben valamit be is szedtem megint, folyik az orrom, nem érzem jól magam, így Lizocska megint elmaradt :oops: :?

Betti, az biztos, hogy egy gyerek sokat változtat az ember gondolkodásán, világnézetén. Valszeg téged már nem azok a dolgok izgatnak, mint a 14-15 éves lányokat!

Vali, sikerült Andival kitalálni az okosságot? :wink: Remélem összehoztuk neked a bevallást!

Én nem sokszor használom a Skype-ot, de nem rossz találmány :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi Andi!!!
Sikerült úgy néz ki remélem jó is lesz :) majd apa holnap megy leadni az APEH-nak :) Holnap beszámolok róla ügyik voltunk e :D
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Cleo! Sziszivel mizu?

Lányok! Nem lehetne, hogy inkább skype helyett v. mellett Messenger legyen? Nekem az műxik most...

Liz????????

Kép
szilbee

Jaimee!
Tündéri csaj Réka baba,nagyon édes! :D Na nekem aztán mondhatod,hogy nem a Hajas szalonba jártok,nem hiszem el,most is hogy be van lőve a sérója! :wink: :lol:
Egyébként Francinak láttad volna milyen volt az arca a tejtől,Rékának ez nem is olyan szörnyű,majd igyekszem keresni olyan képet és felrakom!

Erről jut eszembe,hogy Dávidról nem sikerült felraknom képeket,mert az eredeti sem volt túl jó minőség,lefényképeztem felraktam a gépre és olyan homályos volt nem nagyon lehetett belőle kivenni milyen is volt! :( Sajnálom! :(

Szilbee!
Akkor most te kényezteted Leventét,Ő pedig téged :D Édes lehet ahogy masszíroz! :D

Vali!
Megbarátkoztál már a hajszíneddel! :) De jó neked leadtad az adóbevallásod! Meddig lehet egyébként leadni?Zolika megy már holnap suliba?

Elin!
Jelentem a házban a zajok pillanatnyilag kibírhatók,lehet elfogyott a fal ,lebontották az összeset maguk körül! :shock:
De délelőtt ahogy mentünk le sétálni Francival lent a liftbe pakolták a parkettát,mondtam is a gyereknek na lesz már megint kopácsolás! A Tesco épülget már le is fedték,sőt már a parkoló is alakulgat szóval haladnak, a társasházon is befejeztek egy szintet ahogy elnézem!Ha gondolod rakhatok holnap aktuális képet! :wink: :D
Hát jó finomságot főztél,küldhetnél fénypostával ha még van! :wink:

Betti!
Nagyon jó az új avatarod! :D

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Hali.

Szilvi,még mindíg csípésnek diagnosztizálom :lol: :lol: .több pötty nincs...de majd reggelre már tuti lesz a dolog :wink:

Vali,Évi.ügyi bevallók vagytok :wink:
Évi.én is e.vállalkozóit csinánltam.fúúúúújjjj.tiszta zizi ez a bevallás :evil:

Jaimee.nagyon szép Réka :)

Betti.tuti az új avatar.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok! :D

Megvolt a szülinapi köszöntés. Szűk családi körben, nagyszülők és jövendőbeli keresztszülők. (tesómék, mi még nem kereszteltük meg Timit mindig halogatom :oops: )
Könyveket kapott, egy magyar népmesék dvd-t és egy memoryt no meg suskát ja és még egy orvosi táskát. Megbeszéltem hogy ne vegyenek özön ajándékokat mert nem férünk. Vagy ha mégis hoznak akkor legyenek szívesek legalább egy garázst is mellékelni.
A tortát én sütöttem, az oldalát ne nézzétek azt még gyakorolnom kell. Kittyt elsőre nem lehetett megvágni, másnap megbeszéltem hogy vegyük le és tegyük a torta mellé, belement. Most már alig van belőle, fincsi lett. :D
röviden ennyit

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Timi! :D

Kép
Kép
szilbee

TIMINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Nagyon ügyes voltál most is Pircsi tortaügyileg...

Betti! Örülök, hogy tudtam segíteni :lol: ! És szépek vagytok az avataron is!!

Köszi Hajni, arra szoktunk menni anyumhoz, szoktam látni az építkezést. Csak hallani nem...szerencsére.

Szilvi! Nekem fenn vagy az msn listámon :lol: ! De Valika is ...vele ott szoktunk elég gyakran dumcsizni :wink:
Fiúk hogy vannak?

Erika! Hogy mekkora pampuskái vannak Rékának!! A pöttyökre még valami eszembe jutott...artézi vízzel mosogassad. Állítólag annak is van egy enyhe szárító hatása. És mégiscsak gyógyvíz. Bnőmék az egész gyereket abban fürdették, mert neki is voltak valami bőrproblémái...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Timikének Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Timikének boldog szülinapot!!!

Kép

Petri! Ezt a tortát te készítetted? :shock: Wow! Hát nagyon ügyi vagy, elmehetnél cukrásznak...

Nóri! Már egy jó ideje nem vörös a hajam, befestettem barnára, és most növesztem le az eredetit! Kb 5-6 cm már saját szín!
Amúgy én sem tudom magam elképzelni rövid hajjal!
És te, mész fodrászhoz?

Jamiee! Megint csak azt tudom mondani, hogy tündéri a Réka babád :)

Tegnap alkottam, Marci ajtajára festettem üvegmatricát:
Ilyen lett:

Kép Kép

Marci most bölcsiben van, nagyon vidám volt reggel! Olyan aranyos volt! Adott puszit, aztán hagyta is, hogy eljöjjek. Úgy szeretném látni, mit csinál most... :cry:
judit_79

TIMIKÉNEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!
Kép
Vendég

Timi!
Kép Isten éltessen sokáig!!

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Petri! Hát te nagyon ügyi vagy. És milyen izű volt a torta?
Én biztos menetközben felfaltam volna azt a sok marcipánt, amit felhasználtál.
Nagyon jók lettek a képek. Az orvosi táska nálunk is nagyon menő, egymást vizsgálgatjuk. A keresztelő nálunk is elmaradt és valszeg nem is lesz bepótolva/ Apa nem támogatja/

Szilbee! Nagyon sajnálom, hogy Dávid is elkapta a barit, remélem igy, hogy szopik gyors lefolyású lesz nála.

Cleo! Sziszi pöttyeivel mi a helyzet?

Judit! Nagyon szépek a matricák. Marci milyen ügyes, biztos jól eltelt a délelöttje.Akkor a jövőhéten már mész is dolgozni, mindjárt itt van.

Betti! Nagyon szépek vagytok Bettikével az új képen. A puszilkozós kép is szuper. Nme tudom ,hogy Antáról mikor készül majd ilyen.

Tündi! Nagyon sokat alakult a fürdőtök, szép lesz. Mikor is szeretnétek pontosan költözni?

Szombaton Veresegyházán voltunk a medveotthont megnézni. Nagyon szép idöt fogtunk ki, igaz a 43 maciből kb: csak 15-öt láttunk+ még voltak farkasok is. Volt a gyerekeknek kiállitva egy kisvonat, hát Antóniát az jobban érdekelte mint a macik. Ebéd után még elmentünk Kóspallagra, onnan meg Esztergomba. Szóval elég tartalmas volt a szomat.

TEgnap meg Attila szüleit látogattuk meg, nagyon jó kis családi hétvégénk volt.

Kép
Kép
mongi

TIMIKE: Kép [/b]

KépKép
KépKép
cleo27

Ja igen akkor itt jön a már régen beigért pocakos kép: Kép

És egy kép a kirándulásról: Kép

Kép
Kép
mongi

Hali.

Pircsi.nagyon jók a képek,aranyos nagyon Timike :)
és micsoda torta... :shock: nem akarsz vállalni tortakészítést?...másoknak :D

Judit.jók lettek az üvegmatricák :) Marcinak tetszettek?

Letti.Örülök,hogy jól telt a szombatotok :) .én még soha nem jártam ott,de bizti nagyon szupi :)
Kövi UH mikor lesz? Közérzet? Pocakos-kép? :lol:

Köszönjük,nem lett több pötty-úgyhogy csak én paráztam :oops:
Végülis szerintem rajtuk nem nagyon jönne ki,de én azt nem szeretném,ha 2hetet ne mennének oviba...

Menek csinálom a fánkot-a fiacskám kívánós :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Letti.te jól beelőztél :lol: :lol: :lol:

Nagyon szép kismami vagy :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!Köszi

Örülök,hogy nem pöttyösödtök.Akkor otthon maradnak most a gyerekek?

Köv uh 2 hét mulva esedékes.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!!

Bocsi,hogy csak most reagálok pedig már kérdeztetek egy páran :(
Tündi,Hajni!
Zolika már a múlthéten is volt suliba nem akartam,hogy sokat hiányozzon ezért mondtam a dokinak hogy hagy menjen már....úgy mehetett,hogy tesiből felmentette :)

Petri!!!
Te sütötted ezt a klassz tortát????? Hát minden elismerésem nagyon ügyes vagy!!!!!
A képeket nézve nagyon jól sikerült a buli :)Nekem a 3.kép a kedvenc olyan édi Timi rajta :)

Judit!!!
Te is nagyon ügyi vagy!!!! Nehéz nagyon az üvegfestés?? Nekem kézügyességem semmi :(

Ma még bekukk!!!
Szilbee!!!
Mizu????Hogy vagytok????

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Petri!
Te nagyon ügyes vagy,még ha az oldalát nézem akkor is nagyon szép lett ez a torta! :D És biztos nagyon finom lehetett!

Cleo!
Örülök,hogy nem jött ki több pötty Sziszikén! :)

Mongi!
Akkor jól telt a hétvégétek! :D Nagyon szép kismami vagy! :D

Judit!
Akkor Marci nagyon könnyedén veszi a bölcsikét,szerencsére! :D Mikor is fog ott aludni!
Jók lettek az ablak matricák! :D
Vendég

Leti! Olyan szép kismama vagy! :D

Cleo! Örülök, hogy csak vaklárma volt! :)

Dávid jól van. Pöttyöződik, nem olyan gyorsan, mint Levente... Bizti az anyatej! :wink: :D
szilbee

Vali!
Igen?Mert én ott lemaradtam,hogy beszolt a dokinak,hogy ha nem tesizhet ő bizony nem megy! De akkor már volt!Örülök neki!
Megbarátkoztál már a hajaddal? :wink:
Vendég

Letti.

nem,nincsenek itthon,járnak oviba....csak arra értettem,hogy ha barisok lennének akkor tuti hiányoznának 2hetet...

Szilvi.lehet,hogy nem is lesz annyi pötty Dávidon,mint Levin.
Levi megy majd bölcsibe?

Vali.ti hogy álltok a bölivel?Apehnál voltatok?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo! Majd csak csütörtökön, akkor is csak azért, mert apja szeretné... 3 napot sikerült "kiharcolnom" az immunerősítés miatt.
szilbee

Hi!

Voltunk ma bölcsiben...a lány újfent szétütötte a száját :cry: ..úgy látszik, ez lesz a hétfőnkénti programja :? . Csak most alul-felül kiharapta, meg még az orrát is beütötte. Történt, hogy pedálos biciklivel, ami nem neki való még, legurult és leesett egy lépcsőfokot. Amerre amúgy nem is szabadna menni...Na, dehát ez van. Amúgy folyamatosan a fenekemben volt, attól a pár perctől eltekintve, amikor összetörte magát :roll:
Kép Kép
Hajniék is pont akkor voltak arra, ő még "melegen" látta a kis pofiját Lilcsinek. Elég ijesztő volt.

Volt most egy másik anyuka is, aki szoktatja a fiát be. Hááát, anno Lilcsi nem csinált ilyen fesztivált...mostmár igen, dehát ezt tette a hosszú kiesés.

Mongi! Nagyon csini vagy! De hol voltál, hogy ilyen jó idő volt, hogy egy szál ingben vagy?

Judit! Mik ezek a matrica figurák? Olyan ismerősek....
Én pár hete Hupikék Törpiket csináltam....reggelente köszönni kell nekik...név szerint persze :roll:

Vali! Hogyhogy bevitte a férjed a bevallást? Azt nem csak postán lehet beküldeni? :shock:
Amúgy nem nehéz a matricázás! Csak rá kell érezni a patron nyomására, hogy folyamatos legyen a vonal, ne "szőrös". Meg a száradást a legnehezebb kivárni :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Bocsánat,hogy ezzel kezdem a mai hozzászólásomat,de mindjárt felrobbanok!! :evil: Képzeljétek el a volt tulaj,ma hozta a gázszámlát, 32000ft. Na mentünk is ma be a gázoskohoz,hogy hogyan lehet ez,ez még az ő nevükön volt,de ugye előbb átvettük a házat,és már 1x fizettünk is 16ezret,na ez folytatva tovább kiderült,hogy diktálósat választottak,és egyetlen 1x sem diktálták be :evil: Most jól összevesztem velük,és megegyeztünk,hogy a feét mi kifizetjük,az öregasszony meg szidkozódott,meg átkozódott,hogy lesz még nekünk több is amit be kell fizetnünk :evil: Meg,hogy minek adták ide előbb a kulcsot,stb..stb.. na még jó,hogy már ki van nekik fizetve és le van zárva ez az egész herce hurca. Na tényleg bocsánat...

Egyébként Lucus is nagyon nyűgi,ha letesszük ordít,nem sír hanem ordít.Vettem ma neki a fogára kencét,attól kicist jobb,pedig nem érzem,hogy jönne a foga,de nagyon nyáladzik,és mindent rágna,főleg a kezemet. Ettől egy kicsit lenyugodott. El is felejtettem írni szombaton,hogy nem volt nyitva a fényképész,igy ma mentem be,de amiket vittem képek nem jók,mert pont az arcunkba esne a mutató,igy ezért holnap beviszem Lucát és csinál rólunk képet,és nem kell érte plusszba fizetni :) :)

Timike,nagyon sok boldog szülinapot! :)
Kép

Petri,nagyon szép lett a torta,biztosan fincsi is lett :)

Mongi,szépen kerekedik a pocid :) Antónia nagyon aranyos abban a kisvonatban :) 2 két hamar eltelik és újra láthatod a pocilakót :)

Vali,én is lemaradtam ott,hogy Zolika beszólt a dokinak :) HGogy vislete,hogy nem tornázhatott?

Évi,nehogy beteg legyél megint!!

Szilbee,tényleg igaz,hogy az anyatej sokmindnetől véd,és hogyha el is kapnak vmit könnyebb lefolyású lesz a dolog.Lehet Dávid sokkal hamarabb túl lesz a dolgon,mint Levente!

Hajni,na akkor most egy kicsit csend van nálatok :) Láttad a hírekben,hogy milyen hideg van afgánban? Apa is mondta anno,hogy milyen hideg volt kint.

Andi,jó,hogy nem bírit kapott el Sziszike :) Mondjuk én 12 évesen annak ellenére,hogy nagyon kellemetlen volt,örültem,hogy itthon lehettem a suliból 2 hetet :)

Kép
Kép
tundi24

Konyha, az egyik kép azért sötétebb,mert nem jól fényképeztem :( Kép Kép Kép Kép

Az,hogy mikor költözünk,nem tudom,de a mai dolog után,valahogy már nem is érdekel.Ez a vita elvette az egésztől a kedvem,és inkább a szolgálatiba költöztünk volna,sokkal jobb lett volna azt hiszem!!!

Kép
Kép
tundi24

Nóri,szegény Lilcsi:( gyógypuszik neki :)

Judit, elfelejtettem,nagyon jók a matricák.Hol lehet ilyeneket venni?Festék is van a sablonhoz? Marci hamar beszokott a bölcsibe,ez nagyon jó,csak neked lehet "rosszabb". :(

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Majd eltelik pár nap, hét, biztosan másképpen gondolod :cry: De ritka egy büdös banya ez a nő! Próbáld meg letojni...
Szép színű lesz a konyha, kellemes meleg hatású...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elin!
Szegény Lilcsivel mindíg történik valami! :( Hát még mindíg jól megvan duzzadva a kis szája,jól megüthette szegénykém,még jó,hogy ki nem törte a fogát!

Tündi!
A csendet inkább hagyjuk,elkiabáltam tegnap! :( Ma egész nap az ablak alatt a betont verték felfele!Na gondolhatod?Aztán délutánra a várva várt fúrás is megérkezett!És így újra nagyon jól éreztük magunkat! :cry:
Igen, apa is panaszkodott a nagy hidegre,de már csak 4 hét :lol: :lol: :lol:
Hát nem semmi ami veletek történt,és ha nem fizetted volna ki akkor mi lett volna,kikapcsolják a gázt?A vén banyája,és milyen számla jön még? :?
Ne csüggedj,nem lett volna jó a szolgálati,ez legalább a tiétek,és amint látom épül,szépül! :lol:
Nagyon szép lesz a konyha is,a fürdő is,a múltkori horrorisztikus képek után nagyon jól haladnak a munkálatok! :D Úgy látom igyekeznek a fiúk. :D

Jaimee!
Ti merre vagytok elveszve?Ma még nem is írtál!
Vendég

Hajni!
A hajammal még nem barátkoztam meg és sztem nem is fogok :( Amint lehet visszafestem :)

Nóri!!!
Szegény Lilcsi tényleg most volt neki még a másik "balesete" és itt a másik :( Nagyon sajnálom adj neki nagy nagy gyógypuszit helyettem :)
Az adóbevallást beviheted igen személyesen is de nagyon mérges lettem rájuk mert nem nézték át :( Pedig apának a lelkére kötöttem,hogy nézesse át,hogy jó e??? De hát tudod pasiból van nem sokat kérdezősködik ...nekem tavaly átnézte az ügyintéző és úgy adtam le ...biztos ami biztos alapon :)

Tündi!!!
Szépek lesztek!!:)

Letti!!!
Nagyon csini kismama vagy!!! :)

Kép

KépKép
diÁcska

Mongi nagyon szép kismama vagy!!!

szegény Lilcsi mindig elesik? bettikének is vannak ilyyen időszakai!! :-(

Tündi tök szép lesz a házatok!!!

sok puszi

Kép
kbernadett

Pircsi!

Timinek nagyon bdolog születésnapt kívánunk!!!!!!

nagyon szép volt a tortája:-)
sok puszi

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Mongi! Aranyosak vagytok a képen!! Hát igen, mikor találkoztunk, még semmi sem látszott a pocakodból :) Hogy repül az idő!

Jó kis kirándulás lehetett!! Kóspallag felé már mi is jártunk (még Marci előtt) az nagyon szép környék, jókat lehet túrázni arrafelé!

Még mindig nincs nevetek?

Cleo! Tetszettek Marcinak a matrica képek, többször is megnézte őket, és vigyorgott hozzá.

Nóri! Ezek a Noddy és a Fifi nevű mesefigurák (minimax) Marci szereti ezeket a meséket.
A netről szedtem a képeket persze.
Én egyik nap kontúrozok, másik nap festek, harmadnap felragasztom, hogy biztos megszáradjon. :)

Szegény Lilcsi, úgy látszik, ő is felér egy fiúval is sebesülések terén... remélem, hamara begyógyul a kis szája!

Tündi! Biztos nagyon szép lesz a házatok, ha elkészül (így a fényképek alapján!) ! Ez a sok hercehurca is csak véget ér egyszer...

Marci holnap még délelőtt lesz csak bölcsiben, szerdán megpróbálják az ottalvást.
Ma 11-kor mentem érte, mondta a gondozónő, hogy jól elvolt, csak 10 óra után már nagyon elfáradt, és dilizni kezdett. Keresett engem is, de aztán megnyugodott. Amúgy elfoglalta magát, játszott, a többi gyerkőccel is. azt mondta, könnyen befogadták, merthogy olyan kis barátságos.
Azért aggódom kicsit, hogy fogja viselni az ott alvást, meg fog-e enni... Mert azért más az, hogy egy pár órára vígan elvan nélkülem is, mintha ott tölti az egész napot.
De nem lesz más választásunk, mivel jövő héten már dolgozni kezdek.
Azt hiszem, ma hamar kidőlök én is, nem vagyok hozzászokva a koránkeléshez 8)

Jó éjt!
judit_79

Betty! Nagyon jó az új avatarod! :)

Mongi! Névvel hogy álltok? :)

Nóri! Szegény Lilcsi.... :( De hogy esett el, hogy épp az orr és száj vonalában lett bibis?

Hát nálunk is sok esés van mostanában. :roll:

Dáviddal voltunk dokinál. Csak hintóport kapott. Most már az étvágya is jobb... sokkal jobb... :lol: de még könnyen fárad.
szilbee

Hali!

Nagyon boldog szülinapot Timinek! :D :D :D
jaimee1

Na, visszaolvastam! :D

Mongi: Érdemes volt várni a fotóra, nagyon csini vagy!

Nóri: Ártézi víz? Kipróbáljuk. Szeeegény Lilcsi.....egyemismeg... :D

Judit: De gyönyörűeket alkottál az ajtóra! Aszta! Énisénis akarok ilyeeet! :D

Pircsi: Nagyon szép tortát sütöttél, le a kalappal. Nagyon ügyes vagy.

Szilbee: örülök, hogy Dávid bébi jól van.

Tündi: Hát igen, a lakásvásárlás mindig sok bosszankodással jár. Mi egy idős nénitől vettük meg a lakást...na vele sem volt könnyű, sok türelem kellett hozzá. Amikor megvettük a lakást, még egy évig visszajárt virágot szedni a kertből, az otthagyott cuccait válogatta...
jaimee1

Dabokban írok, mert már 2x elszállt, amit írtam. :twisted: Mentem, ami menthető.

Hááát nem vagyok túl jól. A helyzet az, hogy a ciklus 8. napját taposom és még mindig megvan micsodám. Reggel alig tudtam felkelni és amikor Réka elaludt, én is visszaaludtam délig. :shock: Még jó, hogy aztán erőre kaptam, el tudtunk menni sétálni, össze tudtam némileg rámolni itthon. Múúúlna mááár eeel... :? :?

Na, tegnap....nehogy egy percig is unatkozzunk...este megszólalt a légzésfigyelő, amikor Réka aludt. Hát csak öt másodpercig tartott a pánik, de még most is emlékszem, milyen mogyorónyira húzódott össze a gyomrom ijedtemben. Réka persze lélegzett, ahogy megböktem, méltatlankodva szuszmákolt. Huh.....

Hát így állunk....Na megyek, megpróbálok aludni. Kicsit fáj ugyan a hasam...
jaimee1

dabokban=darabokban
na befogtam most már.... :oops:
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?